Lloyd's List, TradeWinds ΚΑΙ ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗΣ



Τις τελευταίες μέρες, από τις ειδήσεις από το χώρο της ναυτιλίας, προκύπτουν αρκετές διακρίσεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Στη διάσημη Lloyd's List για τους εφοπλιστές παγκοσμίως στο έτος 2013, βρέθηκε στην 73η θέση και 10ος μεταξύ των Ελλήνων,
 

 
την ώρα που πέρυσι, στην ίδια λίστα, είχε βρεθεί στην 84η θέση.
 

 
Παράλληλα, στον πίνακα των 50 πλουσιοτέρων παγκοσμίως εφοπλιστών της TradeWinds, για το έτος 2012, στην 31η θέση και 9ος μεταξύ των Ελλήνων, βρίσκεται ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ.
 

 

 
Θα μπορούσε κάποιος να πει εδώ ''γιατί ασχολείσαι με αυτά, φίλε; Δεν μας νοιάζει το τι κάνει ο εκάστοτε μεγαλομέτοχος των ΠΑΕ-ΚΑΕ Ολυμπιακός στις επιχειρήσεις του. Ολυμπιακός είμαστε, όχι Μαρινάκης''. Σωστό είναι αυτό και φυσικά δεν μας νοιάζουν τα καράβια του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ, όπως δεν μας νοιάζει και η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ και δεν μας ένοιαζε η Intracom παλιότερα. Όπως βλέπει κανείς, οι αναρτήσεις στις ναυτιλιακές ιστοσελίδες που παραθέτουμε είναι των προηγουμένων ημερών. Δεν είναι σημερινές. Ενώ τα είχαμε δει, δεν θα κάναμε θέμα, αν δεν ακούγαμε σήμερα όλη μέρα στα ραδιόφωνα την προαναγγελία μίας ''είδησης-σοκ''. ''Πολύ γνωστός επιχειρηματίας και εφοπλιστής'', λέει, ''κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι αποκαλύψεις στη Δίκη στον ΣΚΑΪ με τον Κυριάκο Θωμαϊδη''. Πάμε στην ιστοσελίδα της Δίκης και βλέπουμε αυτό.
 

 
O πανελίστας στις μεσημεριανές εκπομπές της τηλεόρασης, που λύνει κατά καιρούς τη σιωπή του στην Τατιάνα, στη Ναταλία, στα ''Κορίτσια για Σπίτι'', στην Χριστίνα, αλλά και στον Πέτρο τον Κωστόπουλο, ο Στηβ ο Κακέτσης,
 

 
που πέρα από τη συγκεκριμένη έντονη κοινωνική δράση που αναπτύσσει, έχει κι άλλες, πολύ ενδιαφέρουσες (πρόσφατες) δραστηριότητες στο ενεργητικό του,
 

 
έκανε μήνυση, λέει, στο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ, επειδή ''με απείλησε τηλεφωνικώς πως θα μου κάψει το μαγαζί''. Το πώς ακριβώς το τεκμηρίωσε, ελπίζω να το κατάλαβαν όσοι είδαν τη ''Δίκη'', γιατί εγώ ομολογώ ζορίστηκα κάπως να παρακολουθήσω την σκέψη αυτού του ανθρώπου με τη συχνή παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές γόνιμης αντιπαράθεσης απόψεων, όπου και φανερώνει το απύθμενο βάθος της σκέψης του.
 
Όσο λοιπόν πιάνουν στο στόμα τους τον εκάστοτε πρόεδρο του Ολυμπιακού ΜΑΣ οι διάφοροι Κακέτσηδες, Θωμαϊδηδες και Τουίτηδες, θα ασχολούμαστε με τις επιχειρηματικές του επιδόσεις. Ο άνθρωπος που βιώνει την αναγνώριση όλου του εφοπλιστικού κόσμου παγκοσμίως, σπιλώνεται με ένα κάρο αερολογίες από διάφορους ανθρώπους, που τους βλέπεις και επαναπροσδιορίζεις την έννοια ''γραφικός''. Ελπίζω μόνο κάποιοι Ολυμπιακοί νέας κοπής να μην αρχίσουν να αναπαράγουν δεξιά κι αριστερά ΚΑΙ αυτήν την μπούρδα εναντίον του προέδρου. Δύσκολο για κάποιους, αλλά το ελπίζω...
 
Υ.Γ. Πέρυσι το ότι ο Μελισσανίδης βρέθηκε 2 θέσεις παραπάνω από το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ στη Lloyd's List, διαφημίστηκε ιδιαίτερα από διάφορα αθλητικά ΜΜΕ. Περιμένουμε αντίστοιχες αναρτήσεις και φέτος, που ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ είναι στην 73η θέση και ο ''τίγρης'' των Φρίσκις στην 94η, στην ίδια λίστα. Στον πίνακα της TradeWinds δεν τον είδαμε καν. Είναι που ''έρχεται ο Μελισσανίδης να καταπιεί το Μαρινάκη, σε λίγα χρόνια ούτε την σκόνη του θα βλέπει, έτσι όπως γιγαντώνεται ο τίγρης''. Αν είσαι ''γνώστης'', είσαι, πάει και τελείωσε...

Σχόλια

Εικόνα el trick

Αυτά καλά τα λένε.....
...... Άμα όμως κάποτε βγούν σταλήθεια τότε τι θα πουν::::::::::::::

Κιαν σου κάτσει;;;;;;;;;;

Εικόνα dono

Τελικά ο Βαγγέλας πρέπει να χάλασε την πιάτσα όταν ασχολήθηκε με τα κοινά του Θρύλου. Πριν που ήταν μέτοχος στον ΣΚΑΙ δεν άνοιγε μύτη. Τι να φταίει για την ξαφνική μετάλλαξη όλων τους άραγε? Μέχρι και ο Κακέτσης (ο Στηβ των προφυλακίσεων και της νύχτας) ασχολείται με τον Βαγγέλα. Το τραγικό με την χθεσινή εκπομπή του σαγώνια είναι άλλο. Ασχολείται πλέον και με μυνήσεις πολιτών έναντι επιχειρηματιών? Ααα μπααα απλά κι αυτή την φορά η κοινή συνισταμένη ήταν ο Βαγγέλας!

Εικόνα savvas gridlock

Βγαίνει χθες ο Κακέτσης και λέει ''ήρθε μια μέρα στο μαγαζί μου, έκανε ζημιά και τον δείραμε το Μαρινάκη''. Στο καπάκι πετάει ''φέρε τον στρατό σου, Μαρινάκη, εδώ είμαι και σε περιμένω''. Κλείνει με το ''Μαρινάκη είσαι μεγάλη αδερφούλα''. Αντίστοιχα και τα λόγια του Ανάργυρου, που ισχυριζόταν πριν δυο χρόνια ότι ''κατεβάσαμε τα παντελόνια στο Μαρινάκη''.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=448949&cid=10

Από τη μία ο Μαρινάκης, ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές παγκοσμίως κι από την άλλη ο Στηβ ο Κακέτσης, πανελίστας μεσημεριανάδικων και κατά δήλωσή του ''οπαδός της ΑΕΚ και φίλος με Μελισσανίδη, Πατέρα και Αλαφούζο'', αλλά και ο Ανάργυρος. Με τον Κακέτση που πριν λίγους μήνες συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο να λέει ''600 εκ. ευρώ χρωστάει ο Μαρινάκης σε δάνεια στις τράπεζες και δεν έχει στον ήλιο μοίρα, κινείται με ό,τι βγάζει από τον Ολυμπιακό'' και να κατηγορεί γενικά το Μαρινάκη, σε εκπομπή του Θωμαϊδη στον σταθμό του Αλαφούζου. Εν τω μεταξύ αν τον άκουγες πώς μιλούσε, άλρη δεν θα έβγαζες. Λες και είχε πάρει τίποτε, ξέρω'γω τι να υποθέσω?

Πουτάνα Ελλάδα, μόνο εδώ αυτά. Η Ουγκάντα μπροστά σε αυτήν τη χώρα είναι παράδεισος...

Εικόνα dono

Ομολογώ ότι τον έχασα λόγω ύπνου λίγο πριν το τηλεφώνημα με την απειλή του Βαγγέλα. Μέχρι τότε έμαθα ακόμα και για το χρώμα κυλότας που φοράει ο αγαπημένος Αλαφούζος, πόσο αεκτζής και καλός άνθρωπος είναι ο tiger και πολλά άλλα, πάντα αντιολυμπιακά. Η ποντικομαμή Θωμαίδης προσπάθησε και καλά να τον σταματήσει, αλλά και καλά μετά αναγκάστηκε από το χείμαρο λόγου και σκέψης Στηβ, να τον αφήσει να ολοκληρώσει.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τώρα, εμένα που δε με χαλάει αν όντως τον απείλησε ο Βαγγέλας είναι κακό;

Εικόνα Εν Αθήναις

Σώπα ρε, ο πρόεδρος δεν κάνει τέτοια πράγματα. Του Θεού άνθρωπος είναι.

Εικόνα savvas gridlock

Του λιμανιού είναι. Κι όταν στο λιμάνι σου κουνιούνται κάτι ροδέλες, αντιδράς. Δεν κάνεις μήνυση, ούτε στυλώνεις τα πόδια.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό είναι που λέμε "πληρωμένη απάντηση";

Εικόνα savvas gridlock

Ε φυσικά είναι κακό ρε. Έτσι έχεις μάθει εσύ, ό,τι λέει το αφεντικό σου να σιγοντάρεις, υπάλληλε (πάω να το παίξω νεόγαυρος, το δουλεύω ακόμη όμως, δεν μου βγαίνει φυσικά).

Εικόνα el trick

Άμα συμπληρώσεις και το "επάξια βγάζεις το μεροκάματο" μάλλον είναι καλύτερα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλά το πας.