ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ 2002



Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο της Ριζούπολης για παιχνίδι πρωταθλήματος, έπειτα από 9 χρόνια. Το τελευταίο ματς που δώσαμε εκεί ήταν στις 22 Μαϊου 2004, κόντρα στο Αιγάλεω, στο φινάλε της σεζόν 2003-04.
 

 
Το γήπεδο της Ριζούπολης ήταν η έδρα του Ολυμπιακού για δύο χρόνια, 2002-2004. Λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και της ανακατασκευής ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη, ο Θρύλος βρέθηκε να αναζητά έδρα το καλοκαίρι του 2002. Κι ενώ οι συζητήσεις για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρίσκονταν σε καλό δρόμο, η δουλειά στράβωσε και προτιμήθηκε η Ριζούπολη. Το γήπεδο ήταν σε τραγική κατάσταση και υπήρχαν σκέψεις να το χρησιμοποιεί ως έδρα ο Ολυμπιακός μόνο στα ματς Πρωταθλήματος/Κυπέλλου, με το Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας να προκρίνεται για τα παιχνίδια του Champions League. Έμοιαζε αδύνατο να ολοκληρωθούν τα έργα που ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου 2002 μέχρι την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Κι όμως, το αδύνατο έγινε δυνατό. Ας δούμε την πορεία των έργων μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 5-6-2002

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 17-7-2002
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 19-7-2002
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 24-8-2002
 

 
Βλέπουμε τη διαφορά στην εικόνα του γηπέδου από την πρώτη στην τελευταία φωτογραφία. Μέσα σε 2,5 μήνες, ένα γήπεδο που βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, πήρε άδεια από την ΤΕΑΜ και έγινε γήπεδο Champions League. Ας δούμε τι εργασίες ακριβώς έγιναν στο γήπεδο.
 

 
Το σημαντικότερο; Πόσο κόστισαν τα έργα και ποιος πλήρωσε γι'αυτά;
 

 
Το γήπεδο της Ριζούπολης, ανήκει στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Δεν είναι εθνικό, ούτε δημοτικό. Με λίγα λόγια
 
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Ο ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ'', ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ''ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ'', ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ 2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΦΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ SUPERLEAGUE.
 
Έτσι ''καταστρέφει'' ο Θρύλος. Δεν έχουμε Βαρδινογιάννηδες εμείς, να κάνουν τον Απόλλωνα παράρτημα μέσω Αλαμάνου, για να του παίρνουμε τους παίκτες και να μας ανοίγει τα πόδια. Τους φτιάχνουμε γήπεδα και τους τα χαρίζουμε.
 
Φυσικά, όλοι οι οπαδοί του Θρύλου έχουμε έντονες αναμνήσεις από το συγκεκριμένο γήπεδο. Εκεί ζήσαμε την θρυλική εξάρα επί της Λεβερκούζεν,
 

 
μα πάνω απ'όλα εκεί πανηγυρίσαμε ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα στην ιστορία μας. Το 7ο σερί, με τη μεγαλύτερη ενδεχομένως νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός από το 1925 μέχρι σήμερα.
 

 

 

 
7ο σερί πρωτάθλημα και εγκαθίδρυση της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής αυτοκρατορίας που γνώρισε αυτός ο τόπος απ'τον Θρύλο, αλλαγή DNA για τα βαζελάκια, που ανακάλυψαν τα υπόλοιπα σπορ έπειτα από εκείνη την ημέρα κι έγιναν οπαδοί του πινγκ πονγκ και της ποδηλασίας, μετρώντας ''τίτλους''.
 
Επιστροφή λοιπόν στον τόπο του εγκλήματος σήμερα για τον Θρύλο, με τον κόσμο του να ετοιμάζεται για τσάρκες στον Περισσό, στα Πατήσια, στη Νέα Ιωνία και σε όλες τις περιοχές γύρω από το γήπεδο, που θα θυμηθούν τα παλιά. Τα ωραία, ερυθρόλευκα χρόνια.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Πωπώ, με ξεσκέπασες, λόγιε αλόγιε! Πρέπει να αλλάξω πάραυτα ψευδώνυμο, και πού να πάω να βρω καινούργιο; Για το κατόρθωμά σου, λοιπόν, θα σου δώσω ιπποτροφία (σωστά το έχω γράψει), κι έτσι δεν θα ξοδευτείς. Στο τζάμπα θα είσαι - κάτι σαν τα πράσινα μηδενικά συμβόλαια ή σαν τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό παλιά.

Τα 45 έχουν γίνει 55 και έχει και τεσσάρες μέσα.

Καλές γιορτές και ευχές για το Νέο Έτος. Και μη χανόμαστε.

Εικόνα μαουνιέρης

ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Εικόνα red apple

Με Ρύζια και με Κουφέτα για τους "γαμπρούς" της φάπας!

Εικόνα Εν Αθήναις

Μέρα ντροπής και τη βαφτίσατε «τη μεγαλύτερη μέρα της ιστορίας σας».

Ό,τι και να πεις είναι λίγο. Σας αρέσουν οι βρωμιές και τα σκάνδαλα όσο αρέσει στα γουρούνια η λάσπη.
Είστε εθισμένοι πλέον σ' αυτές.

Ευτυχώς που υπάρχουν και ολυμπιακοί (και όχι γάβροι) που σας πήραν χαμπάρι και δεν ξαναπάτησαν στο γήπεδο.
Όσοι ξαναπάτησαν και αντέδρασαν, έφαγαν «πόρτα».
Ευτυχώς που υπάρχουν και ολυμπιακοί που δεν άντεχαν να δουν απονομές κάλπικων κυπέλλων και έφευγαν αηδιασμένοι με όλα όσα έβλεπαν.

Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν...

Εικόνα xristoforas

και κατι ακομα βαζελακο...
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ....ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΔΙΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΡΩΜΙΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-1 ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ (ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΟΚΡΙΣΗ)
http://www.youtube.com/watch?v=A00MuGtq4HU
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΝΙΝΙΑΔΗ ΝΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΠΩΘΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΞΥΠΝΙΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΔΙΚΙΕΣ

ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΤΟ 3-0(ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΦΑΓΑΤΕ) ΕΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΑΜΑ ΕΒΔΟΜΟ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! ΚΑΙ ΑΛΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ -Χ- ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Εικόνα red apple

Βρε αει απο δω nomisteraki

Εικόνα dono

Στα 4 σας έχουμε κοντά 20 χρόνια. Και θα συνεχίσουμε για πολλά ακόμα, το μύνημα σε εκείνον τον αγώνα το είχε δώσει ο Άντζας στην πουτανίτσα την κυριακούλα. Δεν το είχατε πάρει χαμπάρι γιατι σας πονούσαν τα λαιμά και όπως φαίνεται θα σας πονούν για πολύ ακόμα. Η ριζούπολη πονάει και βογκάτε με κάθε ευκαιρία. Αν είναι τα πράγματα όπως λες περί ζούγκλας, γιατί τα κυνηγήσατε τα παιδιά στην Παιανία; Γιατί άραγε; Δεν περιμένω από εσένα απάντηση, γιστί πάλι γενικότητες, γκεμπελισμούς και μαλακίες θα μας γράψεις

Εικόνα Hank

Σας εχουμε ρίξει στα σκληρά. Συνεπως, στην πραγματικότητα στην οποία υπάρχετε, όλα είναι ρευστα, ακαθόριστα, κι ο τρόμος κατακλυζει την πρασινη ψυχούλα σας.
Στο παραλήρημα απ' το LSD που παιρνετε με τους κουβάδες, βλέπετε ο,τι θέλετε. Σας καταλαβαίνω, οταν η πραγματικότητα ειναι σκληρή, δεν αντέχεται. Πρέπει ο πάσχων να ανακαλύψει μέσα στο καμμένο μυαλό του εναλλακτικές. Ειναι καθαρά θέμα επιβίωσης.

Τι έγινε εκείνη τη μερα στη Ριζούπολη; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
Τίποτα περισσότερο απ όσα (κακως αν θες τη γνωμη μου) συνέβαιναν και πριν απ αυτο το ματς και συνέβησαν και μετά απο αυτό το ματς. Μαλλον εγιναν λιγότερα απο όσα σε άλλα ματς.
Αλλά η ανάγκη σας να βρείτε ενα λαγουμι και να κρυφτείτε εκει μέσα, γιατι η φάπα ηταν αβασταχτη για να την αντέξετε, με τη βοήθεια των βαζελολάγνων και πάντα πρόθυμων να ανοιξουν τα μπουτια στις επιταγές και τις ανάγκες σας ΜΜΕ, δημιούργησαν το μυθο "Ριζούπολη".

Εχεις ακούσει ποτέ για ανάλογο μύθο "Λεωφόρο"; Τούμπα; Φιλαδέλφεια; Οχι βέβαια, αυτός που σας πονάει όλους, είναι ο Γαύρος.

Τα ματς στο κοτέτσι σας με ανανδρες επιθέσεις, ρε Ουννοι, σε παιχτες μας πριν, κατα, και μετα το ματς τα θυμασαι; με το Γεωργίου με διαμπερές τραυμα στο μαγουλο; Το Μαυρο να τρωει το μπουκαλι με το νερό στο κεφάλι απ τα επισημα, τα θυμαστε ρε ντροπές της Οικουμένης; Τον Ευθυμιάδη ρε ξετσίπωτοι, που θα μιλησετε για ηθος εσείς, τον ξεχνάτε ρε άνανδροι; Αλλά απ'οτι ειδα πιο κατω να λες, η βια που προερχεται απο σας, επισημους και ανεπίσημους, ειναι Ιερή, μην πω και λυτρωτική για το θυμα: Εσενα δε σε ενοχλεί οτι τόσοι, κοπανάγατε ρε αντρακλες ΕΝΑ άτομο, εφόσον αποφασίσατε οτι ειχατε λόγους για να το κάνετε (οι οποιοι και ξεκινάνε απ το ΗΛΙΘΙΟ επιχείρημα "ναι, ήταν πέναλτυ, αλλά δεν το σφυριζεις αυτο εις βαρος του Μπαθαναικου στην εδρα του στο 94". Τοσο αλλοπρόσαλοι ειστε).
Θα μας πουλησετε ηθος εσεις ρε; η τα προσφατα που καψατε το ΟΑΚΑ (και παραλίγο να καειτε και μονοι σας) τα ξεχασατε κι αυτα;
Αλλά όλα αυτα, φροντιζουν οι γκομενες σας, οι αντικειμενικοι και ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ να τα χωνουν κατω απ το χαλι με τη μποχα και τη δυσωδία που απ την ιδρυση σας παράγετε σε ατελειωτες ποσοτητες.

Θες να πιασουμε και Φιλαδέλφειες ειδικα τις πρωτες φορες του Μπαγιβιτς; να πουμε για κουμπουρια εκει μεσα; για τις ιπτάμενες μαλαματινες που καρφωνονταν διπλα απ το κεφαλι του πεσμένου Τζορτζεβιτς στην τουμπα;
Η δε σε ενδιαφέρουν αυτα; η κι αυτα, ρε ηθικο, αμεμπτο και τιμιο περισταρακι τα θεωρεις "δικαιολογημένα" και αρα δε μετράνε; Τι επιλεκτικη ηθικη ειναι αυτη;

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑ, Τ-Ρ-Ι-Α,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΤΟ ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ, ΞΕΡΕΙΣ; Η ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ;

Εικόνα dono

Να μιλήσουμε για ποτήρι στα μούτρα του Μαυρογιενίδη την ώρα που έτρεχε με την μπάλα στην λαγοφλώρο; Να μιλήσουμε για το ξύλο της Ανδριάνας μαραγκού στον κουκούλα που τόλμησε να σφυρίξει το πέναλτι στο οακα; Αλήθεια η Ανδριάνα ως τι είχε μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Καθάριζε για τους υπόλοιπους "παντελονάτους" σας;;;

Εικόνα dono

Η επιτομή όμως όλων, είναι το Δούρειο πρωτάθλημα. Για πες μας λοιπόν βαζελάκο, όλα καλά σε αυτόν το αγώνα;

Εικόνα tsalouxidis

Τί έχει κάνει ο Δούρος στο ματς αυτό και μνημονεύεται έτσι; Τί; Μας έχει χαρίσει δυο αποβολές σε Γεωργάτο και Καστίγιο στο πρώτο ημίχρονο. Αποβολές μαρς σε φάσεις για τις οποίες είχε ιδία αντίληψη και δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Η αποβολή του Τζιοβάνι είναι αποκλειστικά ευθύνη δικιά του διότι ήταν ηλίθιος. Δεύτερη φορά μετά τον τελικό με ΑΕΚ που κάνει την ίδια χαζομάρα στο Γεωργέα. Την τρώει πονηρά μέσα στη φάση και περιμένει να γυρίσει ο διαιτητής να τη χώσει εκτός φάσης και μέσα στα μάτια του. Κι ο δεύτερος ήταν ο πανίβλακας, ο γελοίος, ο άσχετος ο Αλέφαντος με τις αλλαγές στο 17, τους αριστεροπόδαρους δεξιά και τον Καρεμπέ κεντρικό αμυντικό. Δηλαδή καμμιά φορά αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν κάποιος να πιστεύει ότι η ομάδα του εδικαιούτο να κερδίσει όλα τα πρωταθλήματα της ιστορίας; Και τέλος πάντων αν για κάτι έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε για τις τελευταίες εκείνες αγωνιστικές είναι για το ντου των βάζελων στο ματς με Πανηλειακό όπου με το ματς ισοπαλία αναγκάστηκαν οι παίχτες του γηπεδούχου να παίξουν τα τελευταία λεπτά με κάμποσες χιλιάδες φανατισμένους κυριολεκτικά πάνω απ'το σβέρκο τους.
Γαμώ τους διαιτητές ο Δούρος. Μακάρι σ'όλα τα ματς τον Ολυμπιακό να τον διαιτητεύανε Δούρος, Βασσάρας, Κάκος. Τα πιο αξιομνημόνευτα ματς τα'χει παίξει η ομάδα με αυτούς. Αναγκάζανε την ομάδα να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό και την ανωτερότητά της και να τα καταθέσει εμφατικά. Εκτός απ'το 2004 που'τανε χάλια η ομάδα και είχε και τον ηλίθιο τον Αλέφαντο στον πάγκο. Τον άσχετο, το βλάκα, τον άμπαλο. Τα δυο ματς με Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και κύπελλο -που πάλι του χάρισε του γελοίου αυτού προπονητή μια αποβολή στο Γεωργάτο- είναι τα χειρότερα κοουτσαρίσματα από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εικόνα savvas gridlock

Στη Λεωφόρο το 2004 δεν υπάρχει καμία αποβολή Γεωργάτου. Έπρεπε να κιτρινιστεί νωρίτερα, ΟΚ, αλλά αφότου τσίμπησε την κάρτα, δεν έκανε κάποιο μαρκάρισμα για να φάει τη δεύτερη. Αλλιώς παίζει ο παίκτης αν έχει κάρτα κι αλλιώς αν δεν έχει. Το να μεταφράζεις το ''του την χάρισε 2-3 φορές πριν πάρει την πρώτη κίτρινη'' ως ''έπρεπε να αποβληθεί'', είναι κάτι που δεν έχει σχέση με την ποδοσφαιρική λογική. Η κλοτσιά του Καστίγιο στον Μπασινά είναι κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη. Για'μένα και λίγα έκανε ο Νέρι στον κύριο Μπασινά. Έπρεπε ενώ ήταν κάτω να του χώσει και μία στο κεφάλι, μπας και σταματήσει τη μίρλα. Τέλος, το πρωτάθλημα του 2004 ήταν παρατημένο, γενικώς και ειδικώς. Εγώ δεν πολυασχολούμαι με αυτό, όπως δεν πολυασχολούμαι με το Κύπελλο του 2001 στα Φιλαδέλφεια, του ΠΑΟΚ του Μπατατούδη. Ελπίζω να συνεννοούμαστε...

Εικόνα tsalouxidis

Για το Γεωργάτο μπορεί να'χεις και δίκιο αν και ένα μαρκάρισμα με τις τάπες προτεταμένες το δίνει κόκκινη ένας πουλημένος διαιτητής. Για τον Καστίγιο είναι κόκκινη καθαρή και θα τη ζήταγες ως Ολυμπιακός για έναν αντίπαλο 6 φορές τη βδομάδα και δυο φορές την Κυριακή. Τέλος πάντων η κρίση επί των φάσεων είναι δευτερεύον γι'αυτό που λέω, το οποίο είναι ότι ο Δούρος δεν αδίκησε τον Ολυμπιακό με βάση όσα είδε και δε φάνηκε να έχει και τέτοια πρόθεση εν γένει. Ενίοτε χάνεις γιατί απλά χάνεις.

Εικόνα savvas gridlock

Φυσικά ως Ολυμπιακός θα ζήταγα κόκκινη αν ο Καστίγιο φορούσε πράσινα και ο Μπασινάς κόκκινα, αλλά σε ένα ντέρμπυ δύσκολα βγαίνει απ'ευθείας κόκκινη σε τέτοιες φάσεις. Πιστεύεις πραγματικά ότι ο Δούρος δεν είδε τις μπουνιές της Σωτηρούλας στον Τζιοβάνι; Τους γιατρούς γιατί τους κάλεσε τότε να μπούνε και να περιποιηθούν τον Τζιοβάνι που είχε ματώσει; Υπάρχει πλάνο που τον δείχνει να βλέπει καθαρά τη φάση, την ώρα που χτυπάει ο Κυργιάκος τον Τζιοβάνι. Θα το βάλουμε στο βίντεο που θα φτιάξουμε για το ματς.

Εικόνα Εν Αθήναις

Πεντακάθαρη η ισοφάριση σας...

Γελάω...

Εικόνα dono

Αφού αυτό σου έμεινε από το ματς καλά κάνεις και μας το αναφέρεις, μην το έχεις κι αυτό μέσα σου...

Εικόνα nikos michalopoylos

Γιατι ησουν στην ιδια ευθεια ρε μπαμπινιωτη?

Εικόνα savvas gridlock

E πώς δεν ήταν. Όλοι οι βάζελοι στην ευθεία ήταν. Έβγαλε και βίντεο ο άλλος βάζελος στο youtube και μας λέει ''μην ακούτε τον Καραλή που λέει ότι μάλλον πέρασε η μπάλα, ακούτε εμένα. Δεν πέρασε''. Να βγαίνει ο Καραλής που έγραψε αυτό

http://www.sport-fm.gr/article/281693

και να σε γειώνει, αλλά εσύ να επιμένεις, μόνο αν είσαι βάζελος.

Εικόνα nikos michalopoylos

Mπα! Και τοτε που κοπαναγατε τον ευθυμιαδη τι μερα ηταν ρε πατσαβουρα? Αλλα δεν εκατσε η ζουγκλα που στησατε τοτε γιατι οι δικοι μας παιχτες ειναι πιο μπαρουτοκαπνισμενοι απ τους κοτες φταιχτες(πρωτοσελιδο DERBY τοτε)δικους σας!

Εικόνα savvas gridlock

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130220/kotes-ftaixtes-dioiki...

Όχι μόνο πρωτοσέλιδο, Νίκο. Πανιά σηκώνανε και ρίχνανε ξύλο σε παίκτες και Μαρκαριάν. Μετά από χρόνια ανακάλυψαν ζούγκλα στη Ριζούπολη. Μέχρι τα αποδυτήρια κόντεψε να μπει το πούλμαν που τους έφερε στο γήπεδο, ενώ μετά που δεν τους έβγαινε ούτε αυτό το σκηνικό, ανακάλυψαν μπράβους στα αποδυτήρια. Αν τους ακουμπούσε κανείς, θα τρέχανε στο γιατρό του αγώνα και θα κάνανε τους ψόφιους κοριούς. Θες να δεις μπράβους στα αποδυτήρια? Εδώ, στο κοτέτσι της Λαγοφλώρου.

http://www.youtube.com/watch?v=cggrXdVj-9Q

Εικόνα Εν Αθήναις

Ο Ευθυμιάδης πλήρωσε τα αμαρτήματα όλων των προηγούμενων.
Στη Ριζούπολη είχατε την πλήρη ανοχή της αστυνομίας του κου Τσιρώνη. Το παιχνίδι δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει ποτέ. Μάλλον έχεις ασθενή και επιλεκτική μνήμη.

Εμείς τιμωρηθήκαμε με αφαίρεση βαθμών (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0-1) για επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο. Μιλάμε για το ματς στο οποίο η αστυνομία χωρίς καμία αφορμή τόλμησε να εισβάλλει στο πέταλο και να εξοργίσει ακόμα περισσότερο τους οπαδούς. Στο δικό σας πέταλο έχουν μπει ποτέ τσέοι, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια;

Η πατσαβούρα παρεμπιπτόντως είναι χρήσιμη κάπου. Εκτός εάν ήθελες να με αποκαλέσεις Πατσιαβούρα και ξέχασες το «γιώτα». Στη δεύτερη περίπτωση θα προτιμούσα το «Σαραβάκος». Ξέρει ο Χριστόφορας το λόγο...

Εικόνα nikos michalopoylos

Eγω παλι λεω να σε αποκαλω μπαμπινιωτη απο δω και περα. Εσυ αν θες μπορεις να με λες μητρογλου, τζολε ,καραπιαλη(βασιλη γαμα το τριφυλι)αναστο(εσυ σαι ο φονιας και οχι ο δημοπουλος ο παλιοπουσταρας) και αλλοι πολλοι που δεν θυμαμαι τωρα! Οσο για τα υπολοιπα παπαριες λες οπως παντα!Εσεις δηλ δεν ειχατε την ανοχη της αστυνομιας που βαραγατε δεκα εναν(οπως παντα)? Οσο για επεισοδια με αστυνομιες αστο καλυτερα γιατι κανεις μπαμ οτι δεν το χεις γενικως! Πιστευω οτι μετα απο φρεναρισμα αυτοκινητου φορας κολαρο!

Εικόνα xristoforas

Σε αδίκησε η διαιτησία στη Ριζούπολη ? Πήρε κάποιο μούφα πέναλτι ο Θρύλος?
Σου έριξα 3 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΓΚΟΛ ?
Στη Λεωφόρο που δείρατε τον Ευθυμιάδη,ο λόγος ήταν το πέναλτυ-μαρς που έκανε ο στη συνέχεια επιστεγαστής σας Κωνστατίνου(θυμήσου 3-2 το 2006)?
Τραυματίστηκε κάποιος παίχτης του ΠΑΟ στη Ριζούπολη?
Βάλατε φωτιά στα καθίσματα λόγω του πόνου της απώλειας του πρωταθλήματος (και 1-0 να χάναν οι κότες και φταίχτες παίχτες της βαζέλας,θα οδηγούμασταν σε μπαράζ) ?
Λέγατε ότι θα πάρετε εκδίκηση στο ΟΑΚΑ και αντι για εκδικήση πήρατε πάλι τα 3 του Ολυμπιακού(εννοώ σας ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ 3ο λεπτό ο ΤΖΙΟ,μη σκεφτείς κάτι αλλότριο),αλλα εκείνη τη φορά καλώς τα παιδιά καλώς τα 0-3 (συν γκολ αμπτούνη με το ρόπαλο μέσα σας...και δεν ήταν το μόνο 0-1....3 0-1 έχουν δει τα ματάκια σας,τελευταία)?
Ο Σαραβάκος ο έχω βάλει 6 γκολ από τα 16 (και σαν μέλος της ομάδος των αίσωπων έγραψες 17)...εκτέλεσε αυτό το αμφισβητούμενο πέναλτυ μέσα στο Καραισκάκη και ισοφάρισε τον Θρύλο,που προηγουμένως νταηλίκι δεν του εδόθη πέναλτυ για να γράψει το 2-0 και να εξασφαλίσει το νικηφόρο αποτέλεσμα?
http://www.youtube.com/watch?v=xg6M-RSKjiA
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ?????
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ,ΤΟΝ ΝΤΟΜΠΡΟ..ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ....ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ 11 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΟ ΠΟΥ εβαλε 10(1 ΟΛΙΓΟΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ)ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ?????
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ...ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΣΑΣ,ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΕΖΙΛΟΥΠΟΛΗ (ΕΛΕΩ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ ΚΟΚΚΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ...100.000 ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ..ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΝΤΕΤΑΡΙ...ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ) ?
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ(ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΣΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΟΥΛΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ 3-0 ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ 3 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΤΣ,ΔΕ ΦΕΥΓΑΤΕ ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ?
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ....0-3 ΧΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙ....
ΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ?
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ''ΖΟΥΓΚΛΑΣ'' ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΕΦ ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΑΦΟΡΜΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΚΟΜΠΟ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ(Ο ΒΑΖΕΛΑΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝΟΥΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣ) ΤΟ ΔΙΠΛΟ 0-20...?
ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕ ΠΕΛΑΤΗ (ΚΟΚΚΑΛΕΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΞΙ ΣΕ ΜΑΤΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΟΧΙ 6 ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΟΝΕΙΡΙΚΑ..ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....ΚΑΙ ΟΙ 7 ΚΟΥΠΕΣ (ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ) ΣΤΑ ΠΛΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΤΖΙΚ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ.....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ...007..0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 0 ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΦΗΝΩΘΗΚΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΑΣ ΨΥΧΗ ΑΠΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΓΑΖΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΟΥ ΡΩ ΤΗ ΡΙΑΑΑΑΑ (ΚΑΝΕΙ ΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ..ΤΥΧΑΙΟ?)

Εικόνα Εν Αθήναις

Πίνω τη φραπεδιά με τις 36 ζάχαρες και σας απολαμβάνω...
Ένας-ένας, δε σας προλαβαίνω.

Ρε Χριστοφορά, καταρχήν σου είπα ότι διαβάζω και τα μικρά, θα με στείλεις στον οφθαλμίατρο με τα γκεφαλαία.

Τα 17 γκολ του Σαραβάκου στα έχω παρουσιάσει ένα προς ένα, πήγαινε στο κείμενο που τα είχαμε βάλει κάτω και δες τα. Και μετά έλα να με πεις Αίσωπο.

Κι επειδή βαριέμαι να σου απαντήσω σε όλα αυτά, όπως βαριέμαι να απαντάω και στις μ@λ@κίες του καθενός, ιδίως όταν πρόκειται για θέματα που έχουμε συζητήσει 354685645 φορές, ένα μόνο θα πω και μετά θα πάω την κυριακάτικη μου βόλτα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, γιατί δε λέει να τη χαραμίζω εδώ μέσα τη μέρα μου για την μπούλσιτ προπαγκάντα που κάμνετε.

Μία νύχτα από τη ζωή μου, ολόκληρη η δική σας...

Και κάτι τελευταίο, αγαπημένοι μου.

Η μεγαλύτερη σας τιμωρία είναι το ότι δεν μπορείτε να χαρείτε τις νίκες και τους τίτλους σας.
Γιατί μέσα σας, πολύ μέσα σας, ξέρετε...

Φιλάκια.

Εικόνα nikos michalopoylos

Ρε τερλεγκα μην ξεχασεις στην επομενη βολτα σου να περασεις κι απ το bazaar στο κοτετσι! Οτι παρεις 1-13 γιουρο! ΞΕΦΤΙΛΑ!

Εικόνα μαουνιέρης

Αξιότιμε λόγιε, γράφετε: «Τα 17 γκολ του Σαραβάκου στα έχω παρουσιάσει ένα προς ένα».
Μήπως εννοείτε «Τα 17 γκολ του Σαραβάκου σ' τα έχω παρουσιάσει ένα προς ένα»;

Το σωστό είναι το «σ' τα»: πρόκειται περί του «σου τα», και όχι περί του «εις τα». Στην πρώτη περίπτωση έχουμε έκθλιψη (γι' αυτό και απαιτείται να γραφεί η απόστροφος). Στη δεύτερη περίπτωση έχουμε ένωση του τελικού συμφώνου της πρόθεσης «εις» με το οριστικό άρθρο.
Χάριν της τάξεως, ξέρετε.

Εικόνα Εν Αθήναις

Αξιότιμε μαουνιέρη, χαίρομαι που με διορθώνετε. Επίσης χαίρομαι που πλέον έχετε κόψει τα εισαγωγικά ΄΄ ΄΄ και χρησιμοποιείτε τα « ». Φαίνεται ότι κάτι μάθατε κι εσείς από εμένα.

Να με διορθώνετε συχνότερα. Άλλωστε ισχύει και για μένα το «που καιρός για γράμματα μπλα μπλα μπλα», όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα.
Το υπόλοιπο δεν το γράφω επειδή είναι σόκιν και ίσως να παρεξηγηθείτε λόγω ηλικίας.

Εικόνα μαουνιέρης

Αγαπητέ μου, είσθε δυστυχώς ανεπίδεκτος παιδεύσεως και μαθήσεως. Δεν τα παίρνετε τα γράμματα.
Περί εισαγωγικών δεν θα επανέλθω - μιας και σας εδίδαξα στο παρελθόν. Τα έβαλα έτσι εδώ, όπως θέλετε να τα βλέπετε, απλώς για να τσιμήσετε. Και εσείς, τέτοιος -επιτρέψατε μου, μιας και σας τέρπει η ζωολογία- χάνος που είσθε, ετσιμπήσατε!

Αφού, όμως, επιθυμείτε να σας διδάσκω και αφού μου παρέχετε την αφορμή, ιδού (μάλλον δε για τελευταία φορά, γιατί σας βαριέμαι):
1. Γράφετε: "που καιρός για γράμματα".
Το "που" σας γράφεται "πού", με τόνο, διότι είναι ερωτηματικό επίρρημα. Έτσι έχω μάθει ότι λένε οι του μονοτονικού συστήματος θιασώτες.
2. Γράφετε: "ίσως να παρεξηγηθείτε".
Μετά το "ίσως" δεν ακολουθεί "να". Αφού κακοζήλως μεταφράζετε μέσα σας το "ίσως" σε "μπορεί", έρχεσθε κατόπιν και του κοτσάρετε το "να", για να έχετε ό,τι οι παλαιοί γραμματικοί ονόμαζαν απαρέμφατο και οι καινούργιοι ημιμαθείς χαρακτηρίζουν ως υποτακτική (!)
Γι' αυτό λέμε: "ίσως παρεξηγηθείτε", αλλά "μπορεί να παρεξηγηθείτε".

Εικόνα Εν Αθήναις

Ζω για να με διορθώνει το γλωσσικό μου ίνδαλμα.
Για μένα είναι ιερή στιγμή όταν δέχομαι τις συμβουλές αγάπης του μαουνιέρη.
Έτσι μου 'ρχεται να αναφωνήσω κι εγώ «ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».
Συγγνώμη για τη συγκίνηση.

Συνεχίστε Δάσκαλε.

Εικόνα μαουνιέρης

Όχι, γλυκέ μου φίλε, όχι! Δεν θα συνεχίσω! Εγώ, ξέρετε, είμαι της σοφιστικής παράδοσης. Θα με πληρώσετε για να μάθετε. Ο κυρ-Τζάμπας πέθανε.

Πάντως το ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ -έστω κι έτσι- το αναφωνήσατε. Άλλες δύο φορές ακόμα και θα γίνετε γαύρος. Αυτό δεν είναι διδαχή - είναι συμβουλή αγάπης.

Εικόνα Εν Αθήναις

Δε θέλω να γίνω μόνο γαύρος. Θέλω να πάω ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Να γίνω σύγγαυρος. Να γίνω Ολυμπγιακάρα.
Να γενώ ένας Θρσηκευόμενος Κόκκινος Επιστήμονας και να βάζω γκολ στους βάζελους για 45 και βάλε χρόνια.

Πόσα θέλετε για να συνεχίσετε να μου προσφέρετε αγνή, ερυθρόλευκη, άδολη αγάπη;

Παρακαλώ μόνο για έκπτωση στην τιμή, γιατί διανύουμε εποχή κρίσης.

Εικόνα μαουνιέρης

Πωπώ, με ξεσκέπασες, λόγιε αλόγιε! Πρέπει να αλλάξω πάραυτα ψευδώνυμο, και πού να πάω να βρω καινούργιο; Για το κατόρθωμά σου, λοιπόν, θα σου δώσω ιπποτροφία (σωστά το έχω γράψει), κι έτσι δεν θα ξοδευτείς. Στο τζάμπα θα είσαι - κάτι σαν τα πράσινα μηδενικά συμβόλαια ή σαν τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό παλιά.

Τα 45 έχουν γίνει 55 και έχει και τεσσάρες μέσα.

Καλές γιορτές και ευχές για το Νέο Έτος. Και μη χανόμαστε.

Εικόνα Εν Αθήναις

55 χρόνια γκολ στους βάζελους...Σπουδαίο επίτευγμα, ιδίως για κάποιον που αγωνίζεται στο Κέντρω-τής
άμυνας...

Ευχαριστώ Δάσκαλε για την ιπποτροφία. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Θα το θυμάμαι, όπως τη νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι. Εσείς μοιράζετε ιπποτροφίες, και άλλοι, όπως ο άφαντος από ψες, Σαββας, ιππο-τροφές (σανό αν με εννοάτε). Διαφορά πχoιότητας.

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία. Δε θα χαθούμε, πρώτα ο Θεός.

Εικόνα savvas gridlock

Kαλές γιορτές φίλε, να χαίρεσαι την οικογένειά σου, γαμώ τον Παναθηναϊκό σου.

Εικόνα Εν Αθήναις

Να είσαι καλά. Κι εσύ να έχεις υγεία και χρόνια πολλά σου, γαμώ τον Πειραιά σου.

Εικόνα xristoforas

ισως και να παρεξηγηθειτε,ισως παρεξηγηθειτε
θα μπορουσε δηλαδη να τοποθετησει το να μονο στην περιπτωση που ειχε βαλει πρωτα το και !!!
επισης για τον τονισμο στο πού,εχεις απολυτο δικιο!!!!

βαζω και αυτο που βρηκα μπας και εννοησει!!!

Τα ερωτηματικά πού και πώς: το που, όταν είναι αναφορική αντωνυμία ή επίρρημα, σύνδεσμος ειδικός, συμπερασματικός, αιτιολογικός ή αντιθετικός, δεν παίρνει τόνο: π.χ. το αυτοκίνητο που είδες (αναφορική αντωνυμία). Έτσι καλά που τον ξέρεις (αναφορικό επίρρημα). Σε είδα που έφτασες (ειδικός σύνδεσμος). Θα σε ζαλίζω κάθε μέρα που να πειστείς (συμπερασματικός σύνδεσμος). Δεν εκπλήττομαι που με ζηλεύεις (αιτιολογικός σύνδεσμος). Ούτε που ήλθες ούτε που έγραψες (αντιθετικός σύνδεσμος). Σ’ όλες αυτές τις περιπτώσεις το που δεν τονίζεται. Όταν όμως το πού είναι ερωτηματικό τονίζεται: π.χ. Πού έβαλες το βιβλίο μου; Πού πηγαίνεις; Τόνο παίρνει το πού κι όταν εισάγει πλάγιες ερωτήσεις: π.χ. Προσπαθώ να πληροφορηθώ πού προτίθεσαι να πας. Δε γνωρίζω πού είναι. Πες μου πού βασίζεσαι.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ : << ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ >>,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ !!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε xristoforas, σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά ας μην παρεξηγηθώ από κανέναν εδώ μέσα: δεν είμαι ... λαθολόγος - και όλοι κάνουμε λάθη. Απλώς δεν γουστάρω καθόλου τους λογιωτατισμούς, και δη τους κρυφούς, όπως δεν γουστάρω τις αφ' υψηλού στάσεις και συμπεριφορές. Γι' αυτό και του τη βγαίνω του φίλου μας γραμματικοσυντακτικά. Πουλάει μούρη ότι ξέρει, ότι χειρίζεται τα πράγματα καλά, ότι τα παίζει στα δάχτυλα. Επίτηδες έχω αφήσει απ' έξω ένα χοντρό λάθος του. Αν μπει να κάνει πάλι τον έξυπνο, θα την φάει κατακέφαλα, όπως και η ομάδα του στη Ριζούπολη εκείνη την αλησμόνητη Κυριακή του Μάη του 2003. Να είσαι καλά.

Εικόνα savvas gridlock

Xαχα, α ρε Γιώργαρε...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Σάββα, τα προς xristoforas απευθύνονται και προς εσένα. Και επί πλέον προς όλους: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα μαουνιέρης

Επιτρέψατέ μου! Επιτρέψατέ μου! Επιτρέψατέ μου!

Εικόνα red apple

Μισό κυρ διδάσκαλε να πιάσω μολύβι και χαρτί

αχαααααααααααααααααααααααααααα

δεν σε προλαβαίνω

Εικόνα μαουνιέρης

Τα γαυρογούρουνα, όπως μας αποκαλεί ο καλός μας φίλος και αντίπαλος, αρέσκονται να κυλιούνται στις λάσπες της μορφολογίας της γλώσσας, αγαπητέ μου Αδάμ.

Εικόνα Εν Αθήναις

Εάν δεν μπορούν να κυλιστούν στα πατώματα με κανένα θηλυκό...

Εικόνα μαουνιέρης

"Ουρείτε έστιν ότε, αγαπητέ! Μη βινείτε διαρκώς!"

"Πληζ γκρόιγκ-γκρόιγκ, νοτ γούτσου-γούτσου!" Αυτό είναι μετάφραση του παραπάνω εις την γαυρογουρουνικήν και με τα εισαγωγικά που γουστάρω!

Εικόνα dono

Φαντάσου πόσο πολύ μέσα σας το έχετε εσείς...
Άντε απόλαυσε το καφεδάκι και την βόλτα με την οικογένεια και μετά ξέρεις εσύ... Ξανά στο ratm για να διαβάσεις και καμιά αλήθεια γιατι στο λαγοσάιτ που γράφεις κειμενάκια δεν ξέρετε πλέον τι δημαίνει η λέξη

Εικόνα nikos michalopoylos

Προσωπικα στ αρχιδια μου αν απαντησεις η οχι. Επειδη ομως λες μαλακιες χωρις να ξερεις τι αντιπροσωπευει ο καθενας εδω μεσα εισαι πολυ λιγος,ελαχιστος φλωρε!Μηδεν δηλαδη! ΟΥΣΤ!!!

Εικόνα xristoforas

Κορυφαίοι σκόρερ

Ο πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων των δύο ομάδων Δημήτρης Σαραβάκος, πέτυχε τα 16 γκολ με 8 σουτ, 6 εκτελέσεις πέναλτι, μία κεφαλιά και μία εκτέλεση φάουλ.
Ολυμπιακός Πρωτ. Κύπ. Λ. Καπ Σύνολο Παναθηναϊκός Πρωτ. Κύπ. Λ. Καπ Σύνολο
Flag of Greece.svg Γιώργος Σιδέρης 7 6 – 13 Flag of Greece.svg Δημήτρης Σαραβάκος 7 8 1 16
Flag of Greece.svg Νίκος Αναστόπουλος 6 5 – 11 Flag of Greece.svg Μίμης Δομάζος 6 3 – 9
Flag of Greece.svg Γιάννης Βάζος 7 2 – 9 Flag of Poland.svg Κριστόφ Βαζέχα 7 2 – 9
Flag of Serbia.svg Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς 7 1 – 8 Flag of Greece.svg Τάκης Τριανταφύλλης 7 – – 7

Ψ Ε Υ Τ Η ΒΑΖΕΛΕ

Εικόνα Εν Αθήναις

Έβαλε κι ένα με την ΑΕΚ ο Σαραβάκος, την περίοδο 1994-95.
17 λοιπόν.

Φιλάκια.

Εικόνα xristoforas

Καλά είσαι σοβαρός?
με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εννοώ....16 γκολ....
τι με νοιάζει πόσα πέτυχε εναντίον αεκ? δεν ειμαι αεκτζής

Εικόνα xristoforas

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΕΖΩΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ
1.6 ΑΠΟ ΤΑ 16 ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝΝΟΩ
2.ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ...ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΠΙΠΤΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΑΝΑΓΝΩΣΗ...ΜΟΥ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΓΙΑΥΤΟ!