Ο ΒΕΡΓΗΣ, Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ



Τις τελευταίες μέρες και μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, άρχισαν να ακούγονται επισήμως φωνές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάσταση στο άθλημα του ''σωλήνα'' και του κυρίου Γιαννακόπουλου. Ο Μπαρτζώκας και ο Σπανούλαρος βγάζουν στη σέντρα το σύστημα της μασονικής μπασκετικής στοάς και λένε πλέον και δημοσίως αυτά που αρκετοί παίκτες της ομάδος μας μαρτυρούσαν σε επαφές τους με φιλάθλους μας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ''κάτι'' μεσολαβούσε και αυτές οι φωνές δεν έβγαιναν προς τα έξω. Αυτό όμως ενοχλεί. Ήδη άρχισαν οι αντιδράσεις. Όχι από την εφημερίδα όλων των (ΠΙΚΠΑ) Παναθηναϊκών, ιδιοκτησίας Δημητρίου Γιαννακόπουλου. Από ''αντικειμενικούς''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 6-1-2014 ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΓΗΣ
 

 
Ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟ κύριος Βέργης, λοιπόν, που έχτισε δημοσιογραφική καριέρα πετώντας χολή εναντίον του Θρύλου του ΚΟΚΚΑΛΗ στο παλιό αντιολυμπιακό σχολείο (του έρωτα) που λεγόταν Sportime, αλλά και προνομιακός συνομιλητής της οικογένειας Γιαννακόπουλου, με τα διάφορα μέλη της να λύνουν τη σιωπή τους στις εκπομπές του και να πετάνε ''βόμβες'', ενοχλήθηκε από τα ''λάθος υπονοούμενα'' του Σπανούλαρου. Μάλλον δεν έχει δει τα πρωτοσέλιδα της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' τόσο καιρό, που έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με την ΚΑΕ ΠΑΟ, συμπτωματικά. Δεν είδε ας πούμε το σημερινό άρθρο του αγαπημένου μας ''Πρασινοφρουρού'', μία στήλη που συνήθως την γράφει ένας πρώην οπαδός του Ολυμπιακού από τον Πειραιά, που για 100 ευρώ το παίζει φανατικός βάζελος.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 6-1-2014
 

 
Ο κύριος Βέργης θεωρεί προφανώς πως οι Γιαννακόπουλοι μπορούν να προκαλούν, αλλά αν απαντήσει κάποιος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ''ρίχνει νερό σε λάθος μύλο''. Την επόμενη φορά προτείνουμε ο Σπανούλης να παίρνει ένα τηλέφωνο τον πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟ, κύριο Βέργη και να του ζητάει την άδεια πριν μιλήσει και πει κάτι που ίσως ενοχλήσει τους κυρίους Γιαννακόπουλους.
 
Το πανηγυράκι που έχετε στήσει σε αυτό το άθλημα παράγοντες, διαιτητές, ψευτογνώστες μπασκετο-ΑΡΔ και γυναικομαστίες οπαδοί της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ, όπου όποτε κάποιος από την πλευρά του Ολυμπιακού πάει να μιλήσει του την πέφτετε, διυλίζοντας τον Ολυμπιακό κώνωπα και καταπίνοντας την παναθηναϊκή κάμηλο, έχει τελειώσει. Από εδώ και πέρα, θα βγαίνετε σέντρα όλοι. Όχι ξύλο και πεσίματα, για να γίνετε μάγκες και ήρωες. Σέντρα. Ξεβράκωμα και ξεφτίλα, υπάλληλοι του βαζελοσυστήματος, που λαδώνετε το αντεράκι σας στην πλάτη του Θρύλου, πουλώντας εκδούλευση σε ανταγωνιστές του.

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Xaxaxa, ρε συ τι μπαγλαμάς είναι αυτός ρε; Πσσστ, φίλος, άμα σε εγκλωβίσουν δεν δικαιούσαι διά να ομιλής. Αυτός δεν είναι απλός αναλυτής, αυτός είναι στοχαστής του μπάσκετ ρεεεε

Εικόνα kg

Βέργης..........Ο ΗΛΙΘΙΟΣ!

Γιαννακόπουλος...ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!

Εικόνα vagio

Θα ξεκινησω διαφωνωντας με την πρωτη σου προταση φιλε Σαββα.
Καμια επισημη αντιδραση δεν υπηρξε, και οταν μιλαμε για επισημες αντιδρασεις δεν εννουμε ανακοινωσουλες του στυλ 'δημητρακη , δεν εισαι καλο παιδι που τα κανεις αυτα, θα κλαιω τωραα..'.
Ο,τι ακουστηκε ηταν σπασμωδικες και μεμονωμενες αντιδρασεις δυο ΑΝΤΡΩΝ που νοιωθουν τα νωτα τους ακαλυπτα απο τα αφεντικα τους, που βαλλονται απο πασα πουστοκατευθυνση, και απλα δεν το ανεχονται.
Συμφωνω εννοειται με το πως αντιλαμβανεσαι τα πραγματα, αλλα ειμαι τοσο ξενερωμενος και κουρασμενος απο την ολη υποθεση, που νομιζω Σαββα μου πως ο,τι και να γραφεις εσυ και καποιοι που τολμουν (υπαρχουν τετοιοι??) και ο,τι και να λεμε ειναι φωνη βοωντος εν τη ερημω. Δυστυχως στο παραμπασκετ μας την εχουν φορεμενη, μας χορευουν που λεει και ενας πουτανας γιος. Και το πραγμα δεν προκειται να αλλαξει ουτε με 5 ευρωλιγκες.
Ειμαι πλεον τοσο απογοητευμενος που να σου πω τι λεω ?
Καλα κανει ο πρεζακιας και μας δουλευει, ολο το φταιξιμο, ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ, ειναι των αγγελοπουλων. Οταν θα καταλαβουν ως ευρωλιγκα δεν γινεται να παιρνεις καθε χρονο, και οταν θα περασουν καμια 5 χρονια και θα την εχουμε βγαλει με κανα κυπελλο ελλαδας, τοτε ας παρουν το καπελο τους και να φυγουν κατατροπωμενοι.

Εικόνα el trick

Φίλε συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τα γραφόμενά σου.
Οι αφοί γουρλοί έχουν ήδη ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με τις πράξεις τους (δηλαδή την ουσιαστικά ΑΠΟΥΣΙΑ αντίδρασης στα χτυπήματα που δέχεται ο ΘΡΥΛΟΣ) ότι δεν κάνουν.
Ελπίζω μόνο στο να φύγουν το ταχύτερο από την διοίκηση του ΘΡΥΛΟΥ. Προσωπικά προτιμώ ακόμη και τη διάλυση του τμήματος μπάσκετ από το να υπάρχει ομάδα που ακόμα και όταν είναι δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο Ελλάδα να παίζει το ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Το τι φταίει το ξέρουμε και το ξέρουν.
Το πως θα διορθωθεί το πράγμα επίσης είναι γνωστό. Σεβασμό αποδίδεις σε κάποιον που αναγνωρίζεις ως ισχυρό. Οι γουρλίδες έφτασαν την ομάδα σε σημείο να μην τη σέβεται κανείς ΑΡΔ και μάλιστα να τις κάνουν και πλάκες.
Θεωρητικά οι αγγελόπουλοι ΜΠΟΡΟΥΝ να αλλάξουν την εις βάρος του ΘΡΥΛΟΥ κατάσταση όμως για κάποιο λόγο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
Το νοιώσαμε και το νοιώθουμε στο πετσί μας αυτήν την αδυναμία τους. ΑΡΚΕΤΑ.
Προσωπικά ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ τον ΘΡΥΛΟ στο ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ πλέον, ενώ τον παρακολουθούσα συνεχώς από την εποχή του Καστρινάκη και του Γιατζόγλου. ΠΟΤΕ και σε κανένα άλλο άθλημα δεν ένοιωσα Τζανετάκος όπως νοιώθω ΤΩΡΑ στο μπάσκετ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.
Και πρέπει να συμβούν ΠΟΛΛΑ για να αλλάξω πλέον γνώμη.

Εικόνα nikos michalopoylos

Φιλε πιστευω οτι υπερβαλεις! Δηλαδη μου λες οτι θα προτιμουσες ενα μπουρδελο οπως σ ενα ματς στο οακα που χτυπιοντουσαν τα μουνια για να σπασουν την 35αρα? Και στη μπαλα που ο μεγαλος Σωκρατες τους κουναγε τις κιλοτες τους στη μαπα ουτε κει μας σεβονται.Ενταξει κι εγω νευριαζω που δεν αντιδρουν αλλα οχι και να διαλυθουμε.

Εικόνα vagio

Φιλε Νικο, το ΣΩΚΡΑΤΗ δεν τον σεβοντουσαν απλα. Τον φοβοντουσαν. Τοσα χρονια ουτε οι βαζελοι δεν ελεγαν τη λεξη Κοκκαλης. Η μολοχα και το ντερμπι ουτε σε ενα πρωτοσελιδο δεν ειχαν γραψει Κοκκαλης. Και τους αγγελοπουλους τους εχει ξεφτιλισει σε προσωπικο και οικογενειακο επιπεδο με το χειροτερο τροπο πολλακις.
Σεβασμος? Που, στη χωρα με τους πιο κομπλεξικους κατοικους στον κοσμο? Σε ποιο χωρο υπαρχει σεβασμος στον περισσοτερο επιτυχημενο για να υπαρξει στον αθλητισμο??
Δεν θελουμε να μας σεβονται, να μας φοβουνται θελουμε!

Εικόνα el trick

Όταν λεω διάλυση εννοώ διάλυση. Όχι μικρομεσαίες καταστάσεις. Ο ΘΡΥΛΟΣ θα πρέπει να έχει κατ΄ αρχάς ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Μετά ΟΜΑΔΑ. Αν οι αφοί γουρλοί έχουν σκοπό να διατηρούν ένα τζανετάκο στο Ελλ. μπάσκετ τότε αυτό το πράγμα καλύτερα να ΜΗΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Πράγματι ούτε τον τεράστιο ΣΩΚΡΑΤΗ σέβονταν οι ΑΡΔ αλλά εκεί του έκλαναν τα @@@δια όπως και τα δικά μας.
Είναι τόσο δύσκολο να διαλύσουν την πράσινη παράγκα;;;;;
Νομίζω ότι το γκρέμισμα του Βαρδινογιαννισμού που πέτυχε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ήταν δυσκολότερο.

Εικόνα savvas gridlock

Kάτι πάει να κινηθεί τελευταία. Αναμένουμε...

Εικόνα el trick

ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ αναμένουμε Σάββα.
Προσωπικά στο μπάσκετ δεν περιμένω τίποτε.
Για μένα οι αγγελόπουλοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ.

Εικόνα nmavronas

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει μια πραγματική αντίδραση σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο μπάσκετ. Τι περιμένουν άλλωστε! Ξέρουν τα πάντα, πρόσωπα, καταστάσεις, μεθόδους και τι κάνουμε; Πρόβατα σε σφαγή και πάμε για άλλα... Για τον Βεργή θα γράψω ότι λυπάμαι που κάποιοι επώνυμοι Ολυμπιακοί του έδωσαν συνέντευξη και κατηγορούσαν μάλιστα την σημερινή ποδοσφαιρική ομάδα και τον προπονητή με βαρύτατες εκφράσεις. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν;

Εικόνα savvas gridlock

Κάτι πάει να κινηθεί. Για αρχή δεν είναι κακό, αλλά αν μείνουμε εκεί, καλά κρασιά.