ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Το παραμύθι για ''σχέσεις Μαρινάκη με Χρυσή Αυγή'' συνεχίζεται από διάφορους φωστήρες του Internet. Έγραψε μια ''σοφία'' ο κύριος Αλαβάνος, μπας και γίνει ντόρος και μάθει ο κόσμος ότι ζει (πολιτικά) ακόμη, τσιμπήσανε κάποιοι ντροπιασμένοι Ολυμπιακοί, σαν την Τζενάρα Μπαλατσινού (ντροπιασμένοι όπως η Τζενάρα, όχι ότι τσίμπησε η ίδια η Τζενάρα), με αποτέλεσμα να τείνει να γίνει ιντερνετικό θέσφατο πια πως ''ο Μαρινάκης χρηματοδοτεί τους φασίστες-νεοναζί-ου ου ου''. Στοιχεία επ'αυτού όλοι αυτοί δεν έχουν. Αν έχουν, ας μας τα δείξουν. Φυσικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΦΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, αλλά λέμε ρε παιδί μου τώρα. Αν κάποιος έχει στοιχεία για σχέσεις του προέδρου μας με τους συγκεκριμένους, ορίστε. Κανονικά, μετά από αυτό το ''ορίστε'', θα έπρεπε να βάλουμε τελεία, αλλά ακούμε κι άλλες πορδές, από ψευτοεπαναστάτες των ΒΠ ''τρομοκράτες'' για το ότι ''ο αδερφός του Μιχαλολιάκου είναι δικηγόρος του Μαρινάκη, ορίστε η διασύνδεση''. Ας δούμε λοιπόν μία παρόμοια ''διασύνδεση'' με ένα μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, τον κύριο Ηρειώτη.
 
Υπάρχουν διάφορα άρθρα στο Internet για τη δικηγορική δράση του συγκεκριμένου κυρίου. Αλιεύσαμε ενδεικτικά 3. Το πρώτο
 

 

 

 
το τρίτο
 

 
Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται υπεράσπισης. Αναρωτιόμαστε όμως τι θα ακούγαμε/διαβάζαμε, αν στενός συνεργάτης του ΜΑΡΙΝΑΚΗ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο δικηγόρος του Κασιδιάρη και του ''Περίανδρου''. Και δεν μιλάμε για ένα δικηγόρο κάποιων Χρυσαυγιτών, έτσι απλά. Μιλάμε για το δικηγόρο του Μάκη Ψωμιάδη, του ''Λούα Λούα'' Λαυρεντιάδη, του Μαντούβαλου, του Μαντέλη και φυσικά του ''τιγράκου των Φρίσκις'' Μελισσανίδη. Πολλά ''μπουμπούκια'' έχουν περάσει απ'τα χέρια του. Ο κύριος Ηρειώτης είναι μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, του μη κερδοσκοπικού σωματείου που αποτελεί το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟ αυτήν την στιγμή και είναι συνεργάτης του κυρίου Ιωάννη Αλαφούζου. Πολύ συχνά εμφανίζεται να εκπροσωπεί την ΠΑΕ ΠΑΟ, π.χ. στο θέμα του γηπέδου, αφού έχει περάσει και από τη ΓΗΠ.ΕΛ.. Φανταστείτε μόνο να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο με ένα στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
Ξαναλέμε, δεν δαιμονοποιούμε τον κύριο Ηρειώτη. Δουλειά του είναι να υπερασπίζεται κόσμο και φυσικά όλοι οι πολίτες έχουν αυτό το δικαίωμα. Ούτε κλέβει, ούτε πρέπει να απολογηθεί σε κάποιον για τους πελάτες του, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Το πώς παίζεται το παιχνίδι από τα ΜΜΕ στηλιτεύουμε. Το γιατί ας πούμε διαβάζαμε τόσο καιρό για κάποιους εφοπλιστές που χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή και όλοι οι ''αυθόρμητοι'' σχολιογράφοι έδειχναν προς την πλευρά ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αλλά κανένας προς την πλευρά Αλαφούζου. Εκτός αν ο Τουίτης δεν είναι εφοπλιστής. Και βέβαια δεν ξέρουμε κάτι για το αν έχει σχέσεις με την Χρυσή Αυγή ο κύριος Αλαφούζος, απλώς δεν καταλαβαίνουμε το πώς και δεν πήγε το μυαλό κάποιου έγκριτου δημοσιογράφου στο να συσχετίσει τον κύριο Αλαφούζο, λόγω Ηρειώτη, με την Χρυσή Αυγή, αλλά πήγε αρκετών έγκριτων δημοσιογράφων η πένα στο ''Μαρινάκης+Χρυσή Αυγή πάνε παρέα'', λόγω Μιχαλόλια και ενός κάρου ασυναρτησιών. Περίεργα πράγματα...
 
Υ.Γ. 1 Με τα πολιτικά δεν ασχολούμαστε, ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει κι αλίμονο αν περίμενε να μπει εδώ μέσα για να διαμορφώσει άποψη επ'αυτού του θέματος. Όταν όμως πάνε να μπλέξουν τον Ολυμπιακό μας σε αυτά, θα διαβάζετε και τέτοιες αναρτήσεις, μπας και καταλάβει και ο τελευταίος γαύρος που τώρα διαφωνεί, πως όταν κάποιοι χτυπούν τον χ,ψ πρόεδρο του Θρύλου, δεν χτυπούν τον ίδιο για εξωαθλητικούς λόγους. Τον Θρύλο χτυπούν. Ξέρω πως κάποιοι το διαβάζουν αυτό και ξινίζουν τις μούρες τους, σε φάση ''ξύπνα κορόιδο, κρύβονται συμφέροντα από πίσω που ξεπερνούν κατά πολύ το κλοτσοσκούφι'', αλλά αν όλοι αυτοί είχαν στοιχειώδη γνώση της ιστορίας του Θρύλου, θα καταλάβαιναν πως όποιος κι αν γίνει πρόεδρος στον Θρύλο, τέτοια ύπουλα χτυπήματα θα δέχεται. Είτε κάνει δουλειές με το Δημόσιο, είτε δεν κάνει. Είτε έχει δικά του ΜΜΕ και ταϊζει κόσμο, είτε δεν έχει. Εδώ κάποια τσιράκια του Λαμπράκη έβγαζαν το ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ χουντικό λίγες μέρες μετά την πτώση της χούντας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 14-11-1974
 

 
Καλά, για το ΣΩΚΡΑΤΗ δεν μιλάμε καν, η συγχωρεμένη Αριστέα Μπουγάτσου έχτισε καριέρα σπιλώνοντάς τον και μάλιστα μέσα και από το αθλητικό, υποτίθεται, Sportime. Ο Ολυμπιακός τους πονάει όλους αυτούς, δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους και λοιπούς. Για εμάς, για τα εδώ μέσα, ιδεολογία μας είναι ο Θρύλος και μόνον και κανένας ''εθνοσωτήρας''. Εκτός site, στην υπόλοιπη ζωή μας, πέρα από τον Ολυμπιακό, έχουμε κάποιες απόψεις όπως όλοι, αλλά κατά βάση όλοι μας γελάμε με τα σούργελα τους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων.
 
Υ.Γ. 2 Ο κύριος Ηρειώτης δραστηριοποιείται στον Πειραιά. Ως Πειραιώτες ξέρουμε αρκετά πράγματα, αφού ''η πόλη μας είναι μια γειτονιά'', όπως συνηθίζουμε να λέμε. Εδώ όμως είμαστε στο Internet και σταθήκαμε σε όσα μπορούσαμε να στοιχειοθετήσουμε και όχι σε πράγματα που γνωρίζουμε στο μιλητό για πάρτη του, έστω κι αν είμαστε σίγουροι γι'αυτά. Ρίξτε μια ματιά προσεκτικά στους πελάτες του, όπως αναγράφονται πιο πάνω και θα καταλάβετε το προς τα πού πάνε οι μπηχτές...

Σχόλια

Εικόνα john

σαββα μηπως πρεπει να περιποιηθείς οπως μονο εσυ ξερεις το σημερινο πρω(κτο)σέλιδο της δικεφαλης κότας??

Εικόνα savvas gridlock

Θα τους γαμήσω τα ράμματα Γιάννη.

Εικόνα xristoforas

Σαββα....οταν η ΑΕΚ υπαχθηκε στο αρθρο 44.....η παναχαικη και μια αλλη ομαδα δεν υπαχθηκαν και υποβιβαστηκανε!!!!
μπορουσε και τοτε να υποβιβαστει η αεκ αν ηθελε να καθαρισει απο χρεη...γιατι δεν το κανε?
αρα πως ερχονται τωρα τα χανουμια και λενε οτι περυσι υποβιβαστηκαν για να καθαρισουν απο χρεη?

Εικόνα Mhtsaras

Μαλακίες είναι ούλα δάφτα !
Οι Χρυσάβγουλοι στερίζονται οικονομεκά και ηθικά από το Μητσάρα !
Δελαδής εμένα !
Και μνιας και στο Ελλάντα ό,τι δελώσεις είσαι δελώνω...εφοπλεστής ρε !Γιατί ;Έτσα καβλώνω !
Βέβαια όχι και μεγάλος εφοπλεστής έτσα ;Όχι στο μέγεθος του Αδαμάντιου Κοραή....ε σεγγνώμη...Πολέμη ήθελα να είπω...Μερικούς πόντους έχω σε καμνιά 80αργιά πετρελαιοφόρα ταγκεράκια, στριγκάκια και αρεοπλανοφόρα...αλλά είμαι κι εγώ εφοπλεστής !
Και στερίζω απηνώς τις προσπάθγειες του λαοκίνητου κόμματου της Χρυσαβγής γιατί δεν αν΄τεχω να μου ρουφάνε άλλο τον ίδρωτα οι μετανάστες στα καράβγια μου ρε !Πούναι οι Χιώτες ρε ;Οι Λεργιοί ;ΟΙ Μετυλενιοί ;Υδραίοι ,Παργιανοί και Νακσιώται ρε που πρωτοστατέπσανε στη ντουρκοκρατία ;Εφτούνους θέλω στα καράβγια μου !Κι όχι τα πακεστάνια και τα Ταιλανδά...
Α ρε κσεφτύλες...άμανε είναι να ανεβάστε κανένανε κσέρετε να το κάμετε...κι άμανε είναινα τονε θάπσετε μανούλες είστε και σε δάφτο...Μουνόπανα ΑΡΔάκια...Σκατορουφγιάνοι....

Εικόνα savvas gridlock

Πολέμης ε; Ε τον Πολέμη.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και στην τελική στ' αρχίδια μου αν ο Μαρινάκης χρηματοδοτεί τη Χρυσή Αυγή. Τα συμφέροντά του θα κοιτάξει σαν εφοπλιστής. Τι θα χρηματοδοτούσε, δηλαδή, το Κ.Κ.Ε.; Και ΑΝ τη χρηματοδοτούσε θα το έκανε όχι για πολιτικούς λόγους ή για λόγους πεποιθήσεως, αλλά επειδή οι χρυσαυγίτες θα υπερασπιζόταν τα συμφέροντά του στις επιχειρήσεις του.

Είναι γνωστό, για όσους ασχολούνται με το θέμα, ότι οι εφοπλιστές "κέρδισαν" από την αντεπαναστατική δράση των χρυσαυγιτών στο λιμάνι κατά των απεργιών των ναυτεργατών και του Π.Α.ΜΕ.. Επίσης, οι χρυσαυγίτες έστηναν δουλεμπορικά γραφεία εύρεσης εργασίας για Έλληνες. Λέω δουλεμπορικά γιατί η αμοιβή ήταν 18 το μεροκάματο. Δουλεύανε, με λίγα λόγια, για το συμφέρον του κάθε εφοπλιστή.

Μέσα σ' αυτά τα πλαίσια όλοι οι εφοπλιστές "κερδίσανε" από τη δράση της Χρυσής Αυγής και κάποιοι από αυτούς τη στηρίξανε και τη χρηματοδοτήσανε. Δεν ξέρω αν το έκανε ο Μαρινάκης και δε με νοιάζει κιόλας. Δε με νοιάζει αν υπεράσπισε τα οικονομικά του συμφέροντα κατά πως του αρέσει και συμφέρει. Θα ασχοληθώ μόνο αν καταλάβω ότι ο Ολυμπιακός ήταν αντικείμενο για τέτοιες πρακτικές. Και ξέρω πολύ καλά πως ο Μαρινάκης ΔΕ χρησιμοποίησε ποτέ τον Ολυμπιακό για τέτοιο θέμα. Οπότε δε μ' αγγίζει καθόλου αν ο Μαρινάκης χρηματοδότησε ή όχι τη Χρυσή Αυγή.

Και βέβαια, ΔΕΝ υπάρχουν αποδείξεις για όσα ακούγονται.

Και βέβαια, όσα ακούγονται έχουν σαν στόχο να βλάψουν τον Ολυμπιακό.

Και βέβαια, αγαπάμε τον Μαρινάκη ούτως ή άλλως για όσα έκανε, κάνει και θα κάνει για τον Ολυμπιακό.

Εικόνα savvas gridlock

Θωμά, τις μαλακίες που λέγανε για τα μεροκάματα που και καλά μοίραζε ο Μαρινάκης στο Πέραμα στα Χρυσαύγουλα, ξέχνα τα. Δεν υπάρχουν. Άλλοι είναι από πίσω, αλλά αυτά δεν λέγονται. Καμία σχέση δεν έχει με αυτούς ο πρόεδρος κι αν είχε, από εδώ θα έβγαινε σέντρα, να το ξέρεις και να'σαι σίγουρος. Μια γειτονιά είναι ο Πειραιάς, όλα μαθαίνονται γρήγορα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαίρομαι γι' αυτό που λες. Αλλά επαναλαμβάνω ότι και να τους χρηματοδοτούσε, εμένα δε θα με πείραζε τόσο, καθώς αυτό ΔΕΝ έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Αν καταλάβαινα ότι ακολουθούσε τέτοιες πρακτικές στον Ολυμπιακό τότε θα υπήρχε μεγάλο θέμα. Τώρα, απλώς δε με απασχολεί. Δε λέω ότι δε θα με πείραζε ενδόμυχα, αφού η στάση μου απέναντι στη Χρυσή Αυγή είναι κάτι παραπάνω από αρνητική, αλλά τι να κάνουμε; Εφοπλιστής είναι.

Το θέμα είναι ότι ξεπετάγονται όλοι οι πούστηδες αντιολυμπιακοί και χωρίς αποδείξεις, στοιχεία ούτε καν ενδείξεις κατηγορούν τον Μαρινάκη με απώτερο σκοπό να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ξεσκεπαστούν όλοι αυτοί οι καριόληδες.

Εικόνα red apple

Οι άνθρωποι έχουν αποπλεύσει κανονικότατα...Γι αυτό και προσπαθούν να διασυνδέσουν την βούρτσα με την πούτσα!