ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ



Το θέμα με τις συλλήψεις ορισμένων λαγών είναι γνωστό. Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, το βάζουμε από εδώ.
 

 

 

 

 
Βεβαίως εμείς οπαδοί είμαστε και δεν θέλουμε να μείνουν μέσα οι βάζελοι που συνελήφθησαν. Η αστυνομία επιμένει πως αυτοί που επετέθησαν στη ΓΑΔΑ κατέληξαν στο τριόροφο, αλλά μακάρι να ξεμπερδέψουν γρήγορα οι συλληφθέντες βάζελοι και να μην έχουν άλλα τρεξίματα. Άλλο η οπαδική αντιπαλότητα και άλλο τα δεσίματα και οι στρουμφο-ιστορίες. Δεν θα σταθούμε όμως εκεί. Άλλο μας έκανε εντύπωση. Είναι μία περικοπή από την ''περισπούδαστη'' ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Κινήματος.
 
Είναι άλλωστε γνωστή η... αγαθή σχέση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας και ότι αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., όταν συνταξιοδοτούνται, μπορούν να υπολογίζουν σε συνέχιση της καριέρας τους ως «υπεύθυνοι ασφαλείας» της συγκεκριμένης ομάδας...
 
Καριέρα στον Ολυμπιακό κάνουν πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., έτσι; Για να δούμε τι συμβαίνει στην ΠΑΕ ΠΑΟ από το 2003 και μετά, από τα χρόνια ''του Τσιρώνη που πήγε στο γαύρο'' κι έπειτα δηλαδή.
 

 
Δημάκας, πρώην υπο-Αττικάρχης και στο καπάκι Γεωργόπουλος, πρώην μεγαλο-ασφαλίτης. Ο Δημάκας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση Φιλόπουλου κι ακόμη τραβιούνται δικά μας παιδιά, από τη ΘΥΡΑ 7, όχι επειδή φταίει μόνο αυτός, αλλά επειδή φταίει ΚΑΙ αυτός.
 

 
Πρώην Αττικάρχης και υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟ μέχρι πριν λίγους μήνες.
 
Πριν τον Μπούτσικα, στη θέση αυτή ήταν ο παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟ και αστυνομικός Τάσος Τεντζέρης, ενώ μετά τον Μπούτσικα τι έχουμε;
 

 
Πόσοι πρώην αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βρει δουλίτσα στην ΠΑΕ ΠΑΟ; 3 υψηλόβαθμοι, Δημάκας-Γεωργόπουλος-Μπούτσικας και αν προσθέσουμε Τεντζέρη και τον καινούριο, σύνολο 5. Πέντε βάζελοι εναντίον ''του Τσιρώνη του γαύρου''.
 
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΛΗ;
 
Kατά τα άλλα, όλη η (οπαδική) Ελλάδα μιλάει για Τσιρώνηδες...
 
Υ.Γ. 1 Ξαναλέμε. Άλλο το οπαδικό κι άλλο το ανθρώπινο. Μακάρι να ξεμπερδεύουν γρήγορα τα λαγουδάκια που συνελήφθησαν και να βγούνε καθαροί στους δρόμους. Τους περιμένουμε. Για γόνιμη αντιπαράθεση απόψεων εννοούμε, μην το παρεξηγήσει κανείς αυτό.
 
Υ.Γ. 2 Φανταστείτε τι θα ακούγαμε εμείς αν φτιάχναμε ''Ολυμπιακό Κίνημα'' και κατεβαίναμε στις εκλογές, για ''να σώσουμε τον τόπο'', σαν τα πυροβολημένα σούργελα που έχουν μαζέψει τα λαγουδάκια. Γενιές και γενιές καθυστερημένων, ΠΙΚΠΑ βαζελάκων έχουν μεγαλώσει με την παπάτζα των μεγαλοσυνδεσμιτών τους ''όποιος βάζει υποψήφιος στον Πειραιά κι έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, εκλέγεται. Αυτοί είναι πρόβατα, ψηφίζουν γαύρο''. Κατέβηκαν ως βάζελοι στις εκλογές και δεν έχουν την τσίπα να πούνε ''μαλακίες λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια''. Κι όχι μόνο αυτό, κάνουν και καμπάνιες, ''όλοι ψήφο στο Παναθηναϊκό Κίνημα''. Κάτι αποτυχημένοι ψευτοδικηγόροι της δεκάρας, κάτι ανεπάγγελτοι και λοιποί ''εθνοσωτήρες'', με όχημα τον Παναθηναϊκούλη, θα ''σώσουν τη χώρα''. Κι από πίσω τα μηρυκαστικά που σέρνουν στους συνδέσμους και στους διαδικτυακούς τους χώρους να αναμασούν όσα ακούνε από τους μεγαλο-οπαδούς τους, ''όλοι ψήφο στο ΠΑΝ.ΚΙ., ντροπή να μην στηρίζουμε τους δικούς μας''. Δεν μιλάμε απλώς για σούργελα. Μιλάμε για ΖΩΑ. Προσβάλλουμε και τα παιδιά ειδικών ικανοτήτων αν τους πούμε ΠΙΚΠΑ, αλλά και τα ζώα, αν συγκριθούν με τα λαγουδάκια της μπύρας 13.

Σχόλια

Εικόνα kg

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.............ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μα πόσο ψέμα πια; Δε γίνεται να είναι τόσο ξεδιάντροποι! Γελάει ο κόσμος.

Υ.Γ. Σήμερα έβγαλε ανακοίνωση ο ερασιτέχνης και πέρα από τις ανοησίες που λέει για τα σκηνικά του Λαυρίου και το βόλεϊ, κάνει για πολλοστή φορά κάτι αισχρό. Στοχοποιεί κάποιον άνθρωπο. Αυτός είναι ο Ντονάς. Άλλοτε ήταν ο Καλκαβούρας, άλλοτε... Τι έκανε, λοιπόν, ο Ντονάς; Αυτό που δικαιούται. Ζητάει τα δεδουλευμένα του. Μουνόπανα βαζέλες, έτσι και δούμε διάφορες ομορφιές τις επόμενες μέρες με επιθέσεις στο σπίτι του Ντονά κ.α. θα είστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς του ερασιτέχνη. Και να πεις ότι πληρώνονται με παχυλά συμβόλαια οι πετοσφαιριστές; Βιοποριστικό είναι το θέμα για τον κάθε Ντονά.

Εικόνα red apple

Σταγονίδια της Χούντας είναι Σάββα μου... Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα, δεν λέει ο λαός;

Εικόνα Mhtsaras

Μα...μου φαίνεται ρε συ Αδάμη πως και ο Βασιλέφς των Ελλήνωνε δεν ήντονε επίτιμο στέλεχος του Μπανάθα ;Κάμω λάθος ρε Σάββα ;Άμα κάμω δγιορθώστε με ρε !

Εικόνα μαουνιέρης

Αποκλειστικός προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής.
Τίπρομήθευε; Το γνωστό υποπροϊόν του πετρελαίου που είναι μετά την παραφίνη και πριν από την άσφαλτο. βαζελίνη!

Εικόνα red apple

Και τί είμεθα ημείς για να σε διορθώσωμεν, Ω ΜΗΤΣΕ; BLANCO;

Όπως τα λες είναι...