ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (VIDEO)



Αφήσαμε να περάσουν αρκετές μέρες πριν ασχοληθούμε με το θέμα. Θέλαμε να ετοιμαστούμε, αλλά περιμέναμε μήπως μας προλάβει και κάνας άλλος. Λέγαμε ''δεν μπορεί, ημιτελικός Κυπέλλου ήταν και παίξανε ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Κανένας δεν θα δει το βίντεο με τις φάσεις ρε πούστη;''. Ε, τελικά κανείς δεν έγραψε τίποτε. Σχεδόν όλοι οι έγκριτοι μασόνοι μείνανε στο ''δεν έκρινε η διαιτησία το αποτέλεσμα''. Φταίγανε τα ριμπάουντ, τα τρίποντα που δεν μπήκανε και το κλασικό ''τα ατού του Ολυμπιακού δεν τράβηξαν''. Μπηχτές για τον ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ, που χάλασε πολύ κόσμο το καλοκαίρι του 2010 με αυτό που έκανε. Τι έκανε; Έγραψε στα αρχίδια του το μπουρδέλο της ντόπας του Χάντζου, του ''σωλήνα'' και του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ και επέλεξε να έρθει στον Θρύλο. Αυτό οι μασόνοι ΑΡΔ δεν το αντέχουν. Δεν το μπορούνε. 3 χρόνια έχουν να καθίσουν σε καρέκλα σαν άνθρωποι. Φταίνε τα ριμπάουντ και τα ατού μας, έτσι ΑΡΔάκια του 100ευρου; Πάρτε να'χετε.
 

 
Πόσες είναι αυτές οι φάσεις ρε ξεφτιλισμένοι; 15 περιπτώσεις διαιτητικών λαθών εις βάρος του Θρύλου είχαμε σε παιχνίδι που 3 λεπτά πριν το τέλος ήταν στον πόντο και θέλετε να πούμε πως η διαιτησία δεν έκρινε το αποτέλεσμα; ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΡΕ ΤΡΥΠΙΟΙ. ΤΡΥΠΕΣ, Ε ΤΡΥΠΕΣ. Τώρα θα πει κάποιος ''εδώ δεν μιλάνε απ'την ΚΑΕ ρε φίλε, τι περιμένεις να γράψει ο κάθε μασόνος''. Αυτό ίσχυε μέχρι πέρυσι. Φέτος βγήκε ένας ΜΑΓΚΑΣ και μίλησε.
 

 
Για τις προπονητικές του ικανότητες δεν είναι η ώρα να τα πούμε και στο κάτω κάτω αυτή η κουβέντα έρχεται μετά από το ζουμί, την ουσία. Ποια ουσία; Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ είναι μάγκας και μπράβο του. Από κοντά και ο ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ, που έβαλε στη θέση τους κάποιους ΑΡΔ του συστήματος του ''σωλήνα''. Οι υπόλοιποι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός (όχι οι κύριοι Αγγελόπουλοι) πετάνε χαρταετό και τους παίρνουν στο μεζέ σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, όποτε εμφανίζονται μπροστά τους να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Κι εμείς πρέπει να μείνουμε στα 2 Ευρωπαϊκά και να κοιτάμε μόνο την Ευρωλίγκα, γιατί στην Ελλάδα αλωνίζει ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ. Και όποιος διαφωνεί να ακούει το ''Ι love this game'' και ''δεν τρέχει κάτι, πάμε παρακάτω, μόνο περηφάνεια γι'αυτήν την ομάδα''.
 
ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΡΙΞΤΕ ΣΟΥΤ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ''ΣΩΛΗΝΑ''. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΔ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΝΑΜΕ ΣΕΝΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Σχόλια

Εικόνα billias7

επιτέλους κάποιος με κάκαλα να βγει να πει τα πράγμα ως έχουν...ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ....ΑΡΚΕΤΑ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ....δεν θέλω ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων....πράξεις θέλω και τις θέλω ΧΤΕΣ....δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στο Ελληνικό μπάσκετ ένας άεργος και πρεζάκιας...δεν μπορεί να μας κάνει κουμάντο ο χαζός....έλεος πια.....

υ.γ1:μπράβο ΜΑΓΚΑ Μπαρτζώκα
υ.γ2:ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΠΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ
υ.γ3:ΣΤΗΠΟΥ ΚΑΙ ΖΑΚΙΠΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε. Εδώ βρίζουμε ανοιχτά. ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ λέμε. Με μίσος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γιατί ρε Σάββα μας τα κάνεις αυτά Σαββατιάτικα; Πάνω που είχαμε ηρεμήσει λίγο από το βάζελο; Αλλά τι λέω; Εδώ έχουμε πόλεμο, δεν πρέπει να είμαστε ποτέ σε εφησυχασμό μ' αυτούς.

Κάποια φάουλ, όπως το πρώτο του Σίμονς, το φάουλ του Περπέρογλου στον Μπράμο, το φάουλ του Σλούκα στον Λάσμε, το φάουλ του Περπέρογλου στον Μπατίστ είναι για να τα πας στη ΚΕΔ και να τους τα τρίψεις στη μούρη. Είναι εγκληματικά. Επίσης, πρόκειται για μεγάλη αλητεία του Μασιούλις πάνω στον Ντάνστον στη φάση που τον γκρεμίζει κάτω. Αν δείτε τη φάση προσεκτικά θα καταλάβετε ότι το κάνει επίτηδες χρησιμοποιώντας τον ώμο του για να το πετύχει. Στο καλάθι του Μπράμου ένα λεπτό πριν το τέλος περίπου, ο Ολυμπιακός ζήτησε το instant replay, όπως και δικαιούται με βάση τους κανονισμούς. Οι διαιτητές απέρριψαν το αίτημα και μέτρησαν το καλάθι. Το καλάθι είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ, όπως αποδείχτηκε από το replay. Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: πώς οι διαιτητές είχαν τέτοια σιγουριά όταν εμείς από το replay είδαμε ότι ήταν θέμα δεκάτων του δευτερολέπτου και χρειαστήκαμε 2 και 3 replay για να βγάλουμε ασφλές συμπέρασμα; Θα έπρατταν το ίδιο υπό ανάποδες συνθήκες; Γιατί στο ΣΕΦ στη φάση του Μπατίστ που έβαλε το δίποντο στο τέλος το instant replay, το οποίο τότε δεν προβλέπονταν, χρησιμοποιήθηκε κανονικά.

Εμένα αυτό που μου μένει από τη διαιτησία είναι ο Τανατζής και ο Αναστόπουλος. Αυτοί οι δύο έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να επικρατήσει ο βάζελος. Και θεωρώ αδράνεια από πλευράς των οργανωμένων μας που δε διαλύθηκε ακόμα κάποιο αμάξι. Δυστυχώς, είναι η μόνη λύση. Δεν πρόκειται να βάλουν αλλιώς μυαλό. Ας καεί το αμάξι του κυρίου Τανατζή και ας έρθει μετά στο ΣΕΦ να σφυρίξει μαλακίες. Άμα είναι μάγκας ας το κάνει. Ας πέσει καμιά ψιλή στον Αναστόπουλο και ας πάει μετά στο ΟΑΚΑ να μας σφυρίξει ανάποδα.

Ο Σχινάς, ο γνωστός βάζελος Σχινάς, σφυρίζει καλύτερα από όλους τους άλλους διαιτητές διαχρονικά. Το μόνο που έχω να του καταλογίσω είναι η διακοπή του περσινού τελικού. Θα μπορούσε να το περάσει στο ντούκου, όπως περάστηκε στο ντούκου η παρουσία των βάζελων στον τελικό κυπέλλου. Ωστόσο, δε σφύριζε αυτός σε εκείνον τον αγώνα. Έχει κάνει τα κάθη του κι' αυτός, αλλά σε σύγκριση με όλους τους άλλους είναι ο καλύτερος και μπράβο του. Τον παραδέχομαι ανοιχτά γι' αυτό. Κι' εδώ θα πω μια ιστοριούλα που είχα μαζί του. Το 2011 έπαιζε Άρης-Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο, στην κανονική περίοδο. Κερδίσαμε εύκολα. Εγώ σαν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, πήγα στο γήπεδο και μετά τον αγώνα, με κάποια κόλπα, κατάφερα να πάω στα αποδυτήρια των διαιτητών. Διαιτητές ήταν οι Σχινάς-Καρακατσούνης (βάζελος κι' αυτός, ο αδερφός του έχει ακαδημία μπάσκετ στο Βόλο και παίζει εκεί ένας γνωστός μου) και ένας άλλος που δεν τον θυμάμαι τώρα. Ίσως ο Σώμος. Κατευθείαν, λοιπόν και χωρίς περιστροφές ρωτάω τον Σχινά γιατί δε δηλώνει κώλυμα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού; Έχουν αυτό το δικαίωμα οι διαιτητές, ώστε να αποφεύγουν τη συναισθηματική φόρτιση και μεροληψία υπέρ της ομάδας που υποστηρίζουν. Αυτός είχε έναν στόμφο και μια αλαζονία όταν μου έλεγε ότι "ναι, είμαι Παναθηναϊκός και δε φοβάμαι να το πω ακόμα και μπροστά στις κάμερες", που μου ερχόταν να τον σπάσω στο ξύλο. Επίσης, έλεγε ότι αυτός σφυρίζει πάντα 50-50, ό,τι κι' αν γίνει. Δεν ξέρω πώς κρατήθηκα εκείνη τη στιγμή. Τον ρωτάω, τότε, τι θα κάνει στην περίπτωση που του τύχει μια αμφισβητούμενη φάση στην οποία είναι 50-50 στο ποιος έχει δίκιο και αυτή η απόφαση πρόκειται να κρίνει ένα πρωτάθλημα. Μου λέει "θα δώσω το σωστό". Και του ξαναλέω ότι το σωστό είναι στο 50-50. Το σκέφτεται λίγο και ξαναλέει ότι θα κάνει το σωστό. Εκεί, ήθελα να του πω ότι είναι ηλίθιος, αλλά πάλι κρατήθηκα. Του είπα ότι δε θα κάνεις το σωστό γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό. Θα κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου, άρα θα μεροληπτήσεις. Οι φωνές αγρίεψαν και κοντέψαμε να έρθουμε στα χέρια. Τότε βγήκε ο Καρακατσούνης και τον τράβηξε μέσα. Παρ' όλα αυτά, το ξαναλέω, σφυρίζει καλύτερα από όλους τους άλλους.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Σχινάς είναι καθαρός Θωμά. Οπαδός υπήρξε και τους οπαδούς μην τους φοβάσαι. Τις κωλοτρυπίδες τους ''αντικειμενικούς'', που ''δεν προκαλούν'' να τρέμεις...

Εικόνα vagio

Βασικα τωρα που ξαναειδα το βιντεο ξερεις τι εχω να πω?
Οκ, ο Σπανουλης ας πουμε δεν βγαινει χαμενος που μενει στον Ολυμπιακο λογω προσωπικων στοχων, υστεροφημιας κτλ. Οκ, ο Πριντεζης ειναι γαυρος και την πατησε και μια φορα στο παρελθον.
Αν ημουν ο Μαντζαρης, ο Σλουκας η δεν ξερω ποιος, θα εβαζα το μανατζερ μου να μου βρει ενα συμβολαιο στην Μπαρτσελονα, στη Ρεαλ, σε κανα κοροιδο στην Τουρκια με σιγουρα καλυτερα λεφτα και θα επαιρνα τον πουλο.
Θα τα κονομαγα,θα εκανα και το κομματι μου και αντε γεια σας μαλακες αγγελοπουλοι.
Α στο διαλο μην αρχισω τις παναγιες.

Εικόνα savvas gridlock

Μην το πάρεις στραβά, ότι σου κάνω μαθήματα ολυμπιακοφροσύνης, αλλά Ολυμπιακός είμαστε εμείς, ο κόσμος του. Θα γίνει σαφές αυτό τις επόμενες μέρες στο τμήμα μπάσκετ, να'σαι σίγουρος. Όπως μπορούμε εμείς να υπερασπιστούμε την αρρώστια μας, δεν μπορεί κανένας ΑΡΔ ή παράγοντας, όλοι αυτοί που πληρώνονται σε μία τελική. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Την ομάδα δεν την αφήνουμε μόνη, ούτε θα αφήσουμε τους αδερφούς Αγγελόπουλους να επηρεάζονται από κάποιες κωλοτρυπίδες. Οι Αγγελόπουλοι είναι κόσμημα για τον Θρύλο μας...

Εικόνα vagio

Ας μην ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια, το πραγμα εχει κουρασει. Ομως ρε Σαββα ποιοι ειναι αυτοι που λες πως εχουν μαζευτει στην ΚΑΕ? Τι ποστο κατεχουν? Τι στον πουτσο γινεται, γιατι αρχιζω και στροφαρω. Εκνευριζομαι φιλε, θελω να μπω στο ΣΕΦ και να πυροβολω τα βαζελια στον παγκο τους γαμω την πουτανα μεσα!
Καταλαβαινεις πως δεν νοιωθω μονο εγω ετσι..

Εικόνα savvas gridlock

Δεν γράφονται ανοιχτά αυτά φίλε. Όχι επειδή κολλάω να σου πω το τι είναι και πώς είναι. Απλώς αν ανοίξουμε τέτοιες ιστορίες, θα πρέπει να τις πάμε μέχρι το τέρμα. Και αν πάμε μέχρι το τέρμα, δεν θα βγούμε αλώβητοι ως Ολυμπιακός και όχι φυσικά ως site. Αν έρθεις από κοντά, θα σου πούμε αναλυτικά το τι παίζει. Από εδώ που διαβάζει η κάθε πουτάνα βαζελίνα, γάμα το...

Εικόνα SAVE WILLY

Δυστυχως αγαπητε Σαββα,ο καρκινος της πρασινης μασονιας δεν ειναι ευκολο να ξεριζοθει.
Απο την στιγμη που εφυγε ο Κοκκαλης απο το μπασκετ,βρηκαν ελευθερο πεδιο και δημιουργησαν αυτο το εκτρωμα που υπαρχει μεχρι σημερα.

Εικόνα savvas gridlock

Επί Κόκκαλη άρχισε να στήνεται. Από το 1996, αλλά ειδικά την επόμενη σεζόν, μπήκανε οι βάσεις για ό,τι βλέπουμε σήμερα. Το μπάσκετ το αφήσαμε όλοι μας, πρώτα και κύρια η μεγάλη μερίδα του κόσμου του Θρύλου που ξεκάβλωσε μετά το Ευρωπαϊκό στη Ρώμη και σταδιακά και ο Σωκράτης. Μείναμε να τρέχουμε κάποιοι γραφικοί μαλάκες σε Κορυδαλλούς και να κυνηγάμε τα μπουρδέλα της τότε ΚΑΕ στην 50άρα από την Έφες στο ΣΕΦ. Μετά εμφανίστηκαν οι Αγγελόπουλοι, έχοντας βουνό μπροστά τους. 10 χρόνια μετά όμως, ζήτημα είναι αν έχουν φτάσει στους πρόποδες αυτού του βουνού. Αυτό δεν δικαιολογείται, γιατί έχουν σκάσει με τζιπάρες να το ανέβουν (τα εκατομμύρια που σκορπάνε κάθε χρόνο απ'την τσέπη τους, περίπου 140 ως τώρα από το 2004 και μετά).

Εικόνα red apple

Δεν αντέχεται άλλο αυτό ρεεειιι

Κάθε φορά τα ίδια...

Εικόνα apostolos gaganis

Τα γραφω και στο προηγουμενο αρθρο του Savvas. Ειμαστε ολοι στο μη παρεκει. Οχι μονο η κριτικη στην ομαδα θα πρεπει να πεφτει συννεφο ( παντα καλοπροαιρετη ), αλλα και η ασκηση πιεσης στους προεδρους για αποτελεσματικες - επιτελους - και πολυεπιπεδες δρασεις, να γινει πολυ πιο εντονη. ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!
Δεν ξερω ΠΩΣ..ξερω μονο οτι τον λογο τον εχει η Διοικηση!

Περιμενω:
Τ΄αποτελεσματα των τεσσαρων επομενων αγωνων της ομαδας και αναλογα μ΄αυτα, τις αντιστοιχες ενεργειες των επικεφαλης του τμηματος. ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΕΙΣΜΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ...Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ Ν΄ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ! ΗΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ!

Περιμενω ακομη να βγουν τ΄αποτελεσματα του καθολικου αντιντοπιγκ κοντρολ, στο ΟΑΚΑ στον ημιτελικο του κυπελλου. Και με την ευκαιρια: Τι εγινε αληθεια εκεινη η περιβοητη ιστορια με τα συμβολαια των παιχτων του βαζελου; Πως πνιγηκε ετσι; Ηταν ή οχι αληθεια, οσα θ΄αποκαλυπτονταν; ή η υποθεση ηταν μουφα; Κι αν υπηρχαν οντως στοιχεια επιβαρυντικα για τους αλλοθρησκους, τι συνεβη και καναμε πισω; Επειδη μας κουνησε ο τρακης κατι κωλοχαρτα, κλασαμε μαλλι απο λυκο; Τοτε γιατι βγαλαμε ολη αυτη την ιστορια στον αερα; ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ; ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ; ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ , ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΑΣΜΟΥ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΄ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑΧΟΥΜΕ ΟΜΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ...Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΒΑΘΜΟ....

Εικόνα savvas gridlock

Ζητήσανε οι Αγγελόπουλοι τα συμβόλαια των αθλητών της ΚΑΕ ΠΑΟ από το 2008 έως το 2013 και ο κύριος Χαλβατζάκης του ΕΣΑΚΕ απάντησε πως ''είναι προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να σας τα δώσω''. Λίγους μήνες μετά, στην κλήρωση της Α1, ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος κουνούσε επιδεικτικά τα συμβόλαια των αθλητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εκεί φαίνεται δεν υπήρχαν ενδοιασμοί στον κύριο Χαλβατζάκη για να του τα δώσει.

Εικόνα jimakos

Αντε ξανά τα ίδια και τα ίδια. Εγώ ξέρω, Σάββα, ότι αν εσύ είσαι εντάξει το τραβάς μέχρι τέλους και τους γαμάς τα ράμματα. Πας στον κύριο Χαλβατζάκη και του ζητάς εξηγήσεις. Στο φανερό όμως, με επίσημα χαρτιά. 'Οχι σε ιδιωτικές συνομιλίες ¨γιατί καλέ τους δώσατε τα συμβόλαια και σε μας δεν τα δίνετε;¨ Έγινε κάτι τέτοιο; Γιατί εγώ δεν το πήρα είδηση. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για κάποιους μέσα στην Κ.Α.Ε.
Πριν τον ευρωπαικό αγώνα με την ομάδα του ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ βγήκε ο προπονητής μας και είπε αυτά που είπε.
Ο πουσ-τράκης απάντησε αμέσως( επίσημα ως Κ.Α.Ε.) και είχε το Θράσος να ζητήσει την επέμβαση των θεσμικών οργάνων για τον Μπαρτσώκα. Ποιά ήταν η αντίδραση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ; καμία-τίποτα. Ούτε ανακοίνωση δεν έβγαλαν. Το κόψαμε κι αυτό. Αν αυτό δεν είναι άδεισμα στον προπονητή σου τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους. Και μη μου πεί κάποιος τι θα γίνει με μία ακόμη ανακοίνωση. Είναι, ότι πλέον δεν κάνουμε ούτε τα προφανή.
Για να μην πούμε για την ΜΗΔΕΝΙΚΉ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του καλοκαιριου, μετά τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Εικόνα savvas gridlock

Είσαι πολύ κοντά στην αλήθεια, φίλε, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν γράφονται. Δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά...

Εικόνα vagio

ο Τζιμακος εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Αυτα που λες πως δεν γραφονται παντως, δεν ξερω πραγματικα πως να τα εκλαβω. Σημαινει να το βουλωσω και να υπομεινω οσα γινονται? Σημαινει πως να εχω υπομονη και εχουν γνψση οι φυλακες? Τιποτα απο αυτα?

Εικόνα savvas gridlock

Το δεύτερο σημαίνει. Θα βγούνε όλοι σέντρα, να΄σαι σίγουρος.

Εικόνα ΔΙΑΣ

την εθνικη ελλαδος που το καλοκαιρι το κουπι τραβηξαν οι παιχτες του ΘΡΥΛΟΥ. Τα παρασινα μουνοπανα κανανε βαβα, και η νταλια η σαλιαρα "ξεχαρμανιαζε" στις διακοπουλες του...

Εικόνα nikos michalopoylos

Bρε δεν επρεπε να πανε καθολου!Και που πηγαν αναγνωρισε κανεις την προσπαθεια? Εδω ο σπανουλαρος επαιζε με διαστρεμα και παλι" την ακουσε"!