ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΔ



Ας δούμε δύο ιστορίες για το τι θα πει ''αντιολυμπιακή προπαγάνδα'' και non papers στο βαζελοκρατούμενο Τύπο.
 
Χθες η SKODA Ξάνθη ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία. Ο πισωκίνητος τρομοκράτης της φάπας Ουρουγουανός αποκτήθηκε ως ελεύθερος, λέει, αλλά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας τους με τον παίκτη το καλοκαίρι.
 
 

 
Την Κυριακή που μας πέρασε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στην Ξάνθη με σκορ 2-1 την τοπική ομάδα, ενώ λίγα λεπτά πριν το τέλος έχανε 1-0. Ρωτάμε λοιπόν.

ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΓΡΑΦΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ''ΓΑΥΡΟΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ'' ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ; Ο SLO-GUN ΣΤΟ VAZELETTA.GR ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ;
 
Πάμε και στην περίπτωση Τάσου Λαγού. Προχθές από το ρεπορτάζ του ΠΑΟ βγαίνει αυτό.
 

 
Ενώ λοιπόν η συζήτηση για την ανανέωση συμβολαίου του παίκτη είναι στον αέρα, με την ΠΑΕ ΠΑΟ να εκδηλώνει και μια κάποια δυσαρέσκεια για την στάση του ποδοσφαιριστή, μαθαίνουμε χθες πως αποκλείστηκε από την αποστολή του σημερινού αγώνα με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο, λόγω τραβήγματος στον τετρακέφαλο που του ήρθε ξαφνικά και πιθανόν να τον αναγκάσει να δει απ'την κερκίδα τα παιχνίδια του ΠΑΟ τις επόμενες 10 μέρες.
 

 
Ρωτάμε λοιπόν.
 
ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΓΡΑΦΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΔ, ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ''ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ''; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΡΔ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ;
 
Αυτή είναι σε λίγες γραμμές η ιστορία του αντιολυμπιακού Τύπου. Αβάντες στους πολλούς αντιολυμπιακούς οπαδούς, μπας και πουλήσουν κάνα φύλλο ή πάρουν κάνα κλικ και σπίλωση στον Θρύλο. Διυλίζουμε τον ολυμπιακό κώνωπα και καταπίνουμε την αντιολυμπιακή κάμηλο. Η τρίχα τριχιά σε ανύπαρκτα θέματα που αφορούν τον Θρύλο και κο-κο-κο σε ό,τι αφορά τους άλλους, τους αντιπάλους μας, το οποίο θα μπορούσε να τους εκθέσει. ΑΡΔάκια του μεροκάματου, που για 100 ευρώ πουλάνε και τη μάνα τους, αλλά κουνάνε και το δάχτυλο για το ''επίπεδό τους'', αφού ''εμείς δεν είμαστε κάφροι, έχουμε πετάξει τις τσίμπλες και τα οπαδικά γυαλιά''.

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

...Κι αν στη θεση του φιλιπιδη σημερα ηταν ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ η ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ αστο να πα να γαμηθει τι θα γινοταν! Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί, ο Βγενόπουλος πάει πίσω; Τον σεντράρουν στην Κύπρο για τα δάνεια που έδωσε η MIG στο Ζολώτα, την ώρα που ο Ζολώτας αγόρασε μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟ. Και δεν βρίσκεται ΕΝΑΣ μαλάκας ΑΡΔ να πει ''καθίστε ρε μαλάκες, αυτά τα λεφτά που βρήκε ο Ζολώτας για να τα βάλει στο βάζελο, πού τα βρήκε; Μπας και τα δανείστηκε απ'τη Marfin του Βγενόπουλου; Αν είναι έτσι, μήπως έχουμε νέους Κοσκωτάδες στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟ το 2008; Μήπως δηλαδή πήρανε όλοι αυτοί λεφτά από την τράπεζα και δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να τα επιστρέψουν τώρα;''. Δεν λέω να βγει κάποιος να τα πει ανοιχτά όλα αυτά. Να πετάξει μπηχτές ρε παιδί μου. Να αναρωτηθεί πού βρέθηκαν τόσα λεφτά για το βάζελο πριν 6 χρόνια, με τον Βγενόπουλο εκτεθειμένο από όλες τις μεριές. ΕΝΑΣ καριόλης δεν βρίσκεται ρε. ΕΝΑΣ. Λες και παίρνουν όλοι non papers...

Εικόνα red apple

Τί θα έγραφαν; ΠΟΤΑΜΟΥΣ!
Τώρα.....σιωπή

ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΒΑΓΓΕΛΗ και μην ξεχάσεις...

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ...Θα έχουμε να γελάμε καμιά 150αριά χρόνια

Εικόνα Count Cagliostro

Έξοχες παρατηρήσεις! Τέτοιους επενδυτές θέλει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Κλαψ...λυγμ...