ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΖΗΤΗΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ''



Όπως μάθαμε σήμερα, ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε στη συνάντηση με τους κυρίους Αγγελόπουλους και τους αθλητικούς εισαγγελείς και αποχώρησε αμέσως, απαιτώντας να του ζητήσουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός γονατιστοί συγγνώμη, για να δεχτεί να κάτσει δίπλα τους στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπυ της Δευτέρας.
 

 
Την ίδια στιγμή, μαθαίνουμε από το συγκεκριμένο blog της διαιτησίας του μπάσκετ κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, για το πόσο στενή σχέση έχει με το άθλημα η πρωθυπουργάρα μας, ο κύριος Αντώνης Σαμαράς (εδώ κι εδώ).
 

 

 
Όπως αποκάλυψε μάλιστα πρόσφατα ο Μανώλαρος Γαβαθιώτης, ο κύριος Σαμαράς μεσολάβησε για να διοριστεί ως Νομικός Σύμβουλος του υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Ανδριανού, ο γνωστός διαιτητής μπάσκετ και συντοπίτης του, κύριος Τόμυ Σχοινάς. Υπενθυμίζουμε τα αγωνιώδη τηλεφωνήματα του κυρίου Σαμαρά πέρυσι στο ΕΣΚΑΝ, εν μέσω των τελικών των play off μπάσκετ, από τη Φινλανδία όπου βρισκόταν, ώστε να γίνει ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την υγεία των αθλητών αιματολογικός έλεγχος ντόπινγκ σε 5 παίκτες από την κάθε ομάδα, μετά το τέλος του κάθε αγώνα. Γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, φυσικά, είναι ο κύριος Μπαλτάκος, πρώην στέλεχος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟ και με τα γνωστά θέματα με το καμάρι του.
 
Πού θέλουμε να καταλήξουμε με όλα αυτά;
 
ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΑΚΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΟΡΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ, ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΟΣΑ ΒΡΕΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΦΟΡΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑ-ΘΗ-ΜΕ-ΡΙ-ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.
 
Άλλος τρόπος να προστατευθεί η ομάδα, αλλά και οι ίδιοι οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν υπάρχει. Όσοι νομίζουν πως το θέμα είναι αγωνιστικό και πρέπει να επικεντρωθούμε στα όσα συμβαίνουν μέσα στο παρκέ, ας περιμένουν το 2020, που θα έχει γίνει sir ο κύριος Ανάργυρος Πεδουλάκης. Πώς το είχε πει ο Γιαννούλης; ''13 χάπια την ημέρα μου έδινε ο γιατρός του Παναθηναϊκού ρε παιδιά''.
 

 

 

 
ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.
 
Υ.Γ. 1 Κοιτάζοντας την παρακάτω φωτογραφία από την κλήρωση των διαιτητών του ντέρμπυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ,
 

 
στο μυαλό μου ήρθαν τα παρακάτω δύο κομμάτια, ως ευχάριστο διάλειμμα από τα όσα τραβάμε στο μπάσκετ και μας ανεβάζουν την πίεση.
 

 

 
Φυσικά δεν εννοώ πως έχουν την παραμικρή σχέση με αυτόν το λαμπρό επιχειρηματία και άνθρωπο, τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο. Τυχαία μου ήρθαν στο μυαλό.
 
Υ.Γ. 2 Επαναλαμβάνω την ερώτηση. Σε ποιον αναφέρεται αυτό το πανό; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ;
 

Σχόλια

Εικόνα kg

ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ

ΠΑΛΙ .......ΠΙΠΑ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ

1 ΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ....Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ!

Εικόνα teethoflions

χαιρετω ολη την ομαδα μαγκες...σαββα και λοιποι μην σταματατε να τους γλεντατε ρε...συνεχιστε το ξεμπροστιασμα στα ερπετα κονικλοειδη γιατι εχει παραγινει το κακο και μεγαλη μεριδα των <νεογαυρων> δεν λενε να το καταλαβουν..πηξαμε στους υπερανω πια...γαμημενες εποχες προπαγανδας βλεπεις.....
Υ.Γ περαν του just one fix..εγω παραθετω και ενα κομματακι του αλαναρου που παει γαντι με τους ταπεινωμενους..Thieves liers Thieves liers Thieves liers...

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό θα το βάλουμε σε κάποιο βίντεο στάνταρ, ως μουσική επένδυση για τις βρωμιές του λαγού.

Εικόνα nikos michalopoylos

Oχι ρε Σαββαρε, οχι ρε φιλε! Τι κοματαρα εβαλες ρε φιλε! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Για τη Ρόζα λες ή για τον Al, τον αλάναρο;

Εικόνα nikos michalopoylos

Για τη ριζα λεω ρε φιλε! Κι οχι οτι γελαω με το τραγουδι.Αλλα κοιταζοντας τη φωτο κι ακουγοντας το κοματι εκλασα στο γελιο! Μου ρθε στο μυαλο κατι απ την παλια ομονοια!

Εικόνα vagio

Διαβαζοντας τα 2 νεα αρθρα για το μπασκετ, συνειδητοποιω πως το βαρελι δεν εχει πατο. Το κουβαρι οσο ξετυλιγεται, τοσο πιο περιπλοκα γινονται τα πραγματα. Εδω γινεται της πουτανας! Ειλικρινα χανω την πιστη μου, δεν ξερω αν υπαρχει σωτηρια.
Αν η μονη λυση ειναι ο δρομος της δικαιοσυνης οπως υποστηριζεις, ζητω που τη γαμησαμε.
Το λεω και γελαω..Της δικαιοσυνης. Της ποιας??
Ακομα και αν αυτη λειτουργησει αψογα και αδεκαστα, με τους ρυθμους που κινειται θα περασουν χροοονια!
Οχι μεσω της δικαιοσυνης, μονο με πραξικοπημα υπαρχει ελπιδα..

Εικόνα savvas gridlock

Με τη Δικαιοσύνη πάνω από το κεφάλι τους, όλοι θα μαζευτούν αρκετά. Αυτό μας φτάνει για να παίρνουμε τα πρωταθλήματα, αφού είμαστε πολύ ανώτεροι και με τη διαφορά στο μπάτζετ λόγω των χρημάτων που ξοδεύουν οι Αγγελόπουλοι, θα έχουμε κάθε χρόνο πολύ καλύτερο υλικό. Από εκεί και πέρα, δεν λέμε να τους στείλουν όλους στη Δικαιοσύνη και να αφήσουν μετά το θέμα στον αυτόματο. Αν δεν πιέσεις καταστάσεις, άκρη δεν θα βρεις. Πρέπει να πιέζεις καθημερινά και συχνά δικαστές-εισαγγελείς να εφαρμόσουν το Νόμο. Ολόκληρη Χαλυβουργική κουμαντάρουν, δεν μπορούν να κάνουν αυτό που κάνουν άλλοι κι άλλοι, να απαιτήσουν να τηρηθούν οι Νόμοι; Το ίδιο θα σεβαστεί εμένα κι εσένα ένας εισαγγελέας ή τους ιδιοκτήτες μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας; Εδώ βλέπεις, η δικογραφία για την επίθεση του ''θαμνάκια'', του μπράβου του κυρίου Πατέρα στο Βασσάρα, τον Οκτώβριο του 2010 στα Καμίνια του Πειραιά, ακόμη κλειδωμένη είναι σε κάποια συρτάρια και αναγκάζεται ο ''καπετάνιος'' της τράτας να κάνει συνέχεια δωρεές στην Αστυνομία, για να μην ξεκλειδώσουν αυτά τα συρτάρια ξαφνικά...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εύχομαι να τραγουδήσει ο Πουσ-Τράκης το συγκεκριμένο τραγούδι και να αποδειχτεί το ίδιο προφητικό όσο όταν το τραγούδησε ο αείμνηστος, μετά από λίγα χρόνια, Ανέστης Δελλιάς...

Αφιερωμένο...

"Απ' τη μυτιά που τράβαγα, άρχισα και βελόνι
και το κορμί μου άρχισε σιγά σιγά να λιώνει...

http://www.youtube.com/watch?v=1Ey8Egd22LI