Ο ΤΣΑΤΑΛΗΣ, Η Ψ-ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ



Στην έγκριτη ''Ψ-Ώρα για Σπορ'', εφημερίδα που πρόσκειται στην ΑΕΚ και αβαντάρει τον τιγράκο της καρπαζιάς Κουραδοπαλάτη Μελισσανίδη, διαβάσαμε προχθές ένα υπέροχο πόνημα του δημοσιογράφου Τάσου Τσατάλη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ 20-1-2014
 

 

 
Σύμφωνα με τον έγκριτο αυτόν ΑΡΔάκο, στην ΑΕΚ σταθεροποιείται ένας πυρήνας 10.000 περίπου θεατών, που κάθε Κυριακή πηγαίνει στο ΟΑΚΑ. Την ίδια ώρα, το Καραϊσκάκη αδειάζει, αφού το Σάββατο με το Λεβαδειακό βρέθηκαν μόνο 10 χιλιάδες γαύροι στο γήπεδο να δούνε την ομάδα τους.
 
Πάμε τώρα να δούμε και την αλήθεια; Πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΕΚ-Ερμής Ζωνιανών την Κυριακή, σύμφωνα με το aek365 και όχι σύμφωνα με κάνα ''γαυρο-site'';
 

 
6.384 εισιτήρια κόπηκαν στο ΟΑΚΑ. Πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο Καραϊσκάκη το Σάββατο, στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, σύμφωνα με το επίσημο site της Superleague και όχι σύμφωνα με κάνα ''γαυρο-site''; 14.243 εισιτήρια.
 
ΤΑ 14.243 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ''10.000 ΓΑΥΡΟΙ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΤΑΛΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΑ 6.384 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ''10.000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΤΑΛΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΠΙΝΟΚΙΟ.
 
Ποιοι είναι όμως αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο στο θέμα των εισιτηρίων; Μήπως να εξετάσουμε τους μέσους όρους εισιτηρίων της ΔΕΚΟ που λέγεται ΑΕΚ στα καλά της χρόνια, όταν έπαιζε στη γειτονιά της και έπαιρνε τα πρωταθλήματα ή σε χρονιές που όπως λένε τα μαχαλόπαιδα του Ποδονίφτη ''παίζαμε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, μπάλα που κανείς άλλος δεν έχει παίξει ποτέ''; Σεζόν 1991-92 και 1992-93, μέσοι όροι εισιτηρίων των ομάδων, με την ΑΕΚ πρωταθλήτρια με έδρα το γήπεδο ''Νίκος Γκούμας'' στα Φιλαδέλφεια.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 8-6-1993
 

 

 
13.421 εισιτήρια κατά μέσον όρο τη σεζόν 1991-92 η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, 14.976 εισιτήρια τη σεζόν 1992-93. 30.000 εισιτήρια στα ντέρμπυ, που πήγαιναν γαύροι και βάζελοι στον Ποδονίφτη, 5-6.000 εισιτήρια με τους Αθηναϊκούς και τους Πιερικούς τα χανούμια, σε γήπεδο με χωρητικότητα περίπου 35.000 θεατών. Ούτε καν μισοάδειο το γήπεδό τους, στα καλά τους χρόνια. Μήπως να δούμε την επόμενη χρονιά, 1993-94; Ας διαβάσουμε ένα χαρακτηριστικό άρθρο από τα ''ΝΕΑ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 2-6-1994
 

 
10.000 εισιτήρια κατά μέσον όρο κόψανε στα Φιλαδέλφεια στο τρίτο τους σερί πρωτάθλημα τα αεκάκια, τη σεζόν 1993-94, με αποτέλεσμα να γράφονται άρθρα στις εφημερίδες σχετικά με το τι φταίει γι'αυτήν τη χαμηλή προσέλευση των θεατών της ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη. Πόσα εισιτήρια κόψανε τα αεκάκια στα Φιλαδέλφεια τη σεζόν 1995-96, που όπως λένε οι διάφοροι ''αντικειμενικοί'' ΑΡΔ ''η ΑΕΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε δει στη χώρα μας''; 9.756 εισιτήρια. Ποιος είναι ο μέσος όρος εισιτηρίων του Ολυμπιακού φέτος, στο Καραϊσκάκη, σύμφωνα με το επίσημο site της Superleague και όχι σύμφωνα με κάνα ''γαυρο-site''; 17.145 εισιτήρια.
 
ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΑΡΔ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ''ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ ΦΕΤΟΣ'', ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ''ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ'' ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90, ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ''ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑΡΑ''.
 
Αυτό θα πει ψέμα και διαστροφή της πραγματικότητας. Η ιστορία ολόκληρη της ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη και των κλαψομούνηδων, Πινόκιο οπαδών της, είναι μία προπαγάνδα και μισή. Κι επειδή κάποιοι γαύροι τους λυπούνται, πάμε να κλείσουμε άλλο ένα άρθρο με μία ευχή μέσα από την καρδιά μας.
 
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Σχόλια

Εικόνα john

φιλε σαββα νομιζω πρεπει να κανεις και καυστικό σχολιο οπως μονο εσυ ξερεις για τις εξυπναδες του φαπαθεοδωρου στο twitter.Eιδες τι εγραψε παλι ο φαποφρουρός για το ματς με την τρίπολη?Γιατι δεν υπαρχει καμια αντιδραση απο την επισημη παε για αυτον τον τυπάκο?

Εικόνα mad7

MIA ZΩΗ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΕΥΤΙΑ..ΤΗ ''ΔΟΥΛΕΙΑ'' ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Εικόνα nikos michalopoylos

Τωρα βεβαια θα μπορουσαμε ν αναφερουμε στον πουθενα τα μεταξυ μας(οταν παιρναμε και επαιρναν εισητηρια) αλλα τι να πρωτοθυμηθει κανεις? ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ)ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ? ΓΙΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΦ!

Εικόνα savvas gridlock

Ειδικά στα εγκαίνια του ''Μόσχος'', ε; Παπαπα...

Εικόνα nikos michalopoylos

Ναι ρε φιλε!Με ΤΟΝΤ ΜΙΤΣΕΛ και..."ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"!ΚΟΛΑΣΗ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ξεκώλιασμα από τα λίγα στους ψεύτες!!!

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΕΟ2

ΤΟ ΕΟ1 ειχε δημοσιευθει ως σχολιο στην αναρτηση του Σαββα για τη χουντα, τον Κιτσιο και τον βαζελο, στις 20.01.2014. Σημερα επαναλαμβανω την τελευταια προταση του ΕΟ1, για να κανω νοηματικη < γεφυρα > με οσα θ΄ ακολουθησουν.

Στην περιπτωση των βαζελων και των αλλων ... συμπαρισταμενων δυναμεων, εχει κινητοποιηθει ολα αυτα τα χρονια της απολυτης παντοδυναμιας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ( 15 πρωταθληματα σε 17 χρονια ), ο ψυχοδυναμικος εκεινος μηχανισμος αμυνας του ΕΓΩ που λεγεται ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ. Τι συμβαινει δηλ. μ΄αυτον;

Αν οι βαζελοι και τα 2 δικεφαλα ορνεα παραδεχοντουσαν οτι ο ΘΡΥΛΟΣ τους μαμαει τα πρεκια, θα ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ολος ο εσωτερικος τους κοσμος. Ετσι ο τελευταιος ΑΜΥΝΕΤΑΙ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ. Και τί κανει; < Ντυνει > την αρνηση του αυτη γυρω - γυρω μ΄ενα υφασμα τροπον τινα, μ΄ενα σεναριο ΛΟΓΙΚΟ μεν αλλα ΟΧΙ ΑΛΗΘΕΣ, δηλ. μ΄ενα ΜΥΘΟ, ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ (!) με ολα τα συναφη: ελεγχομενη απο τον Σωκρατη και τον Βαγγελα διαιτησια, ομαδες - παραρτηματα, στημενοι αγωνες κ.λ.π, ΟΛΑ βεβαια με κομματικη στηριξη, πριν του ΠΑΣΟΚ, μετα της ΝΔ, αυριο - δεν ξερω - του ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.
Με τον τροπο αυτο εξηγουν < λογικοφανως > ( αλλα ΨΕΥΔΩΣ ), το ΜΑΥΡΟ τους ΤΟ ΧΑΛΙ, αφου διαφορετικα θ΄αποσυντιθονταν ψυχικα εις τα εξ ων συνιστανται... Για να μην αναφερω το ξυλο που πιθανοτατα θα τους περιμενε...
Η εν λογω αμυντικη αντιδραση της ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗΣ ειναι μεν συνηθης, αλλα ΟΧΙ ΣΩΣΤΗ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. Ειναι μια αντιδραση ΝΕΥΡΩΣΙΚΗ, ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ. Εχει δικιο επομενως ο Τουιτης οταν λεει οτι το ΣΑΡΩΜΑ που κανει σε ΟΛΟΥΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι αρρωστια. Ειναι οντως ΑΡΡΩΣΤΙΑ, αλλα ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ! Τους εχει ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ψυχικα ο ΘΡΥΛΟΣ! Τους εχει ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ!

Η συνεχεια ομως και το τελος αυτου του σημειωματος ( Ε03), σε επομενο σχολιο... Το ξεβρακωμα εξαλλου και το σεξ, οφειλουν να γινονται < αλα - JAPAN >, δηλ. σιγα - σιγα, βασανιστικα.... ΥΠΟΜΟΝΗ....

Εικόνα savvas gridlock

Και ο μύθος συμπληρώνεται, Απόστολε, με το ότι ''όλα κανονίζονται στο παρασκήνιο. Ο Βαρδινογιάννης, που κυβερνάει την Ελλάδα, είναι δυνατόν να δεχτούμε πως ανέχεται να τον κλέβει ο Κόκκαλης; Βολεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια με τη δεύτερη θέση, που έφερνε τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ και άφηνε τον Κόκκαλη να οργιάζει, για να μην υποχρεωθεί να βάλει κι άλλα λεφτά στην ΠΑΕ ΠΑΟ''. Είναι η λογική του μέσου βάζελου οπαδού αυτή. Με την ίδια ''λογική'', περιμένεις τους Παν-ΕΛ-ληνες του Μυστρά και κοιτάς τις ουρές από τα αεροπλάνα, αναφωνώντας ''μας ψεκάζουν''. Το 1/3 του ΕΛ-ληνικού εκλογικού σώματος, ανεξαρτήτως του σε ποια μεριά του εκλογικού φάσματος ανήκει, πιστεύει πως μας ψεκάζουν και δεν θα χάψουν το μύθο της παράγκας;