Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΦΕΝΕΡ-ΠΑΟ



Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Φενέρ-ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα, με νίκη της τουρκικής ομάδας. Τα sites έχουν γεμίσει με κριτική στις αποφάσεις της διαιτησίας, οι οποίες κατά την γνώμη των δημοσιογράφων έκριναν το νικητή της αναμέτρησης. Πιστεύουμε πως οι φωνές είναι υπερβολικές. Η διαιτησία σήμερα στην Κων/πολη ήταν σαν τη διαιτησία που έχει συνήθως στα παιχνίδια του ο ΠΑΟ στην Ελλάδα και δεν δικαιολογείται αυτός ο θόρυβος. Η Φενέρ σήμερα κέρδισε δίκαια. Τι εννοούμε με αυτό;
 
- Η αρκούδα που λέγεται Φενέρ ξύπνησε και καλό θα ήταν οι ηττημένοι του ΠΑΟ να μην σπεύσουν να βουτήξουν στο βάλτο της διαιτητολαγνείας, γιατί έτσι θα υποβιβάσουν τις προσπάθειες των ίδιων τους των αθλητών.
 
- Για τους Τούρκους ο σημερινός ήταν αγώνας επιβίωσης και η σφύζουσα από ενέργεια και ψυχωμένη Φενέρ, αιχμαλώτισε τον ΠΑΟ. Δεν υπάρχει κουβέντα για διαιτησία.
 
- O ΠΑΟ ήταν πιο ''σοφτ'' για το συγκεκριμένο ματς από τη Φενέρ. Στο κάτω κάτω της γραφής, οι παίκτες της Φενέρ πήγανε στο ζωγραφιστό και κέρδισαν δίκαια πολλά φάουλ και κατ'επέκτασιν βολές. Ο ΠΑΟ σήμερα προτίμησε τα μακρινά σουτ. Υπερβολικά πολλά τα τρίποντα του ΠΑΟ. 40 τρίποντα, 26 δίποντα.
 
- Ο Ομπράντοβιτς σήμερα έκλεισε τη ρακέτα και άφησε τους παίκτες του ΠΑΟ να σουτάρουν από το τρίποντο. Δεν είχαν καλές επιλογές και έχασαν. Τώρα η πίεση μεταφέρεται στην πλευρά του ΠΑΟ του Πεδουλάκη. Έχει ''ψωμί'' ο όμιλος.
 
- Όποιος προσπαθεί να κρύψει την αδυναμία του με λόγια, μπορεί να δει το βίντεο του αγώνα. Θα ανακαλύψει τα τρικ του Ομπράντοβιτς και άλλα πολλά. Η Φενέρ εκδήλωσε 31 προσπάθειες για δίποντο και 19 για τρίποντο, ενώ ο ΠΑΟ επέλεξε απονενοημένο διάβημα πίσω από την γραμμή των 6.75 μ., με 40 τρίποντα και μόλις 26 δίποντα. Αν η Φενέρ ήταν πιο έτοιμη, το ματς ήταν +20, χωρίς υπερβολή.
 
- Στην Τουρκία υπήρχαν φήμες πως τρίζει η καρέκλα του Ομπράντοβιτς, μετά το 0-3 στο Top-16, αλλά για τύπους σαν το Ζοτς, αυτές οι καταστάσεις αποτελούν βούτυρο στο ψωμί τους. Οι παίκτες της Φενέρ σήμερα ήταν σκληροί και επιθετικοί, αφού μεγάλες νίκες δεν παίρνεις με καλοσύνη. Στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί να μην ποστάρει όλο το βράδυ ο Μπογκντάνοβιτς απέναντι στο Ματσιούλις; Μια χαρά επιτυχία θα'χε αν το έκανε.
 
- Όταν ζεις και... πεθαίνεις με το τρίποντο σε μία τόσο δύσκολη έδρα σαν κι αυτή της Φενέρ, οι πιθανότητες νίκης σου μειώνονται αισθητά. Παρά τα λάθη των διαιτητών, το ματς δεν κρίθηκε από τη διαιτησία.
 
Eμείς τι έχουμε να πούμε για όλα αυτά;
 

 
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΛΙΝΑΣ (ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''8'' ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ). ΣΟΥ-ΡΩ-ΤΗ-ΡΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ (ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ''8'', ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ).
 
Υ.Γ. 1 Είδατε πώς ανακαλύπτουν κάποιοι ότι ''αναγκάστηκε ο ΠΑΟ να ρίχνει τρίποντα, αφού φάουλ δεν σφυρίζονταν εύκολα υπέρ του''; Υπάρχει και τέτοιο πράγμα στο μπάσκετ, ε; Τι λες ρε παιδί μου. Δηλαδή υπάρχει και περίπτωση ας πούμε κάποιοι διαιτητές να καταπίνουν την σφυρίχτρα τους κάπου, σε ορισμένα γήπεδα και να υποχρεώνονται οι αντίπαλοι να μπαζώνουν από τα 6.75 μ., σωστά; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά θα προσπαθήσω. Παλεύω να μάθω μπάσκετ, γιατί τώρα δεν ξέρω ούτε τα βασικά.
 
Υ.Γ. 2 Μην ξεχνιόμαστε. Δεν δώσαμε τις ευχές μας για τη νέα χρονιά. ΚΑΚΗ επιτυχία στην Εθνική ΒΑΖ-Ελλάδος του μπάσκετ μέσα στο 2014. Μακάρι να πατώνει σε κάθε διοργάνωση Ευρωμπάσκετ και να μην προκριθεί ΠΟΤΕ ξανά σε Μουντομπάσκετ-Ολυμπιακούς από εδώ και πέρα.

Σχόλια

Εικόνα el trick

Ο τεράστιος ψωΛΙΝΑΣ το κατάφερε. Εμείς;;;;;

Υ.Γ. Με τους γουρλίδες στο Ελλάντα δεν περιμένω πολλά. Ουσιαστικά αυτοί είναι η αιτία των ψυχολογικών προβλημάτων.

Υ.Γ. Ελπίζω να ζώ όταν γυρίσει το χαρτί.

Εικόνα TROUMPAS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΜΙΑΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ
ΜΕΣΑ ΣΤHN ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ
ΓΑΥΡΟΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ

Υ.Γ ΓΑΜΩ-ΛΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΤΗ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΘΡΕΜΜΕΝΗ)

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε. Ωραίο nick, γειτονάκι είσαι;

Εικόνα TROUMPAS

NAI φιλε πανω απο τον αγ. νικολα τα τελευταια χρονια,πριν αγ βασιλη κ τωρα καρακεντρο.
τον φερνω βολτες τον περαια κ δεν τον χορταινω!!
πηραμε κ τη δοση μας απο πραγματικο μπασκετικο θρυλο κ ηρθε η μεγαλη κ η μικρη (πιεση) στα κανονικα για την εποχη επιπεδα
δεν μασαμε συγγαυροι

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι μπράβο, ωραίος. Σιγά σιγά έρχεσαι προς τον πραγματικό Πειραιά. Δυτικά, πίσω από τον Ηλεκτρικό...

Εικόνα μαουνιέρης

Παντού είναι Πειραιάς! (Το λέω μεν για να σας πειράξω, αλλά το εννοώ κιόλας, ακριβώς όπως το εννοείτε και εσείς!)

Εικόνα nikos michalopoylos

Χαχαχα! Ωραιος! Εγω φιλε ειμαι νηστικος και αυπνος ολο το βραδυ απ τη στεναχωρια μου!

Εικόνα figurered

Επικό!

Τώρα που έχουμε και την προεδρία της ΕΕ προτείνω ο ίδιος ο σαμαράς να πάει στα γραφεία της ευρωλίγκα να εκδηλώσει τον αποτροπιασμό του για τις διαιτησίες.

Να πάει μαζί του και τον αδελφό του, τη συνυφάδα του, το μπατζανάκη του, τα παιδιά του, τη σύζυγο, το μπαλτάκο, τον Τόμυ με πράσινη φόρμα και δερμάτινο και να στήσει αντίσκηνα έξω από τα γραφεία της ευρωλίγκα με αίτημα παντεσπάνι γενόσημο στο μπασκετικό βάζελο.

Να σταματήσει να κυκλοφορεί η μιξοπράσινη για δύο τουλάχιστον εικοσιτετράωρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και με τη σκέψη να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο επαναλαμβανόμενων απεργιών κατά τις οποίες οι δημοσιογράφοι - ως άλλοι θιβετιανοί μοναχοί - αντί να αυτοπυρποληθούν θα βγάλουν τα περίφημα πράσινα γυαλιά από τα μάτια και θα τα βάλουν στον κώλο. Να σταματήσει να προβάλλεται πάραυτα η διαφήμιση από τη ΔΤ, κάτι που μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα το θάνατο των καταδικασμένων ούτως ή άλλως λεμουρίων μασόνων οι οποίοι δεν θα αντέξουν το μη θέαμα.

Να εμφανιστεί γυμνός ο Βασιλακόπουλος μπροστά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έχοντας αντί για φύλλο συκής φύλλο λαχανακίου Βρυξελλών και το πλούσιο μαλλί του Χατζηπαπάρα αν δεν δύναται ο ίδιος να εμφανιστεί.

Εικόνα TROUMPAS

φιλε η δικη μου προταση...βαζελακοπουστας χατζηπαπαροπουστας και σχοινοπουστας με δερματινα βρακακια να τους βγαλουμε περατζαδα απο τρουμπα μερια.η μονη δικαιωση μας με τα σιχαματα.ουστ μασωνοι του αθληματος
παντεσπανι γενοσημο...χαχαχαχα θεικο

Εικόνα red apple

Ανάλυση-ΕΠΟΣ!

Εγώ θα σταθώ όμως στα Αρδάκια της ΔΤ που λύσσαξαν για τη διαιτησία...

Αλήθεια ρε Ιωάννου (δεν αναφέρομαι καν στο Χατζηλαμογεωργίου...αυτός είναι μια κατηγορία απο μόνος του), αν σφύριζαν γκολ-φάουλ στον Διαμαντίδη θα είχε γυρίσει το ματς;

Αμ δεν σε άκουσα να βγάλεις κιχ για το τελευταίο τετράλεπτο του Θρύλου με την Μπάρτσα που έγιναν όργια...

Εκεί είδες μόνο οτι ο Ολυμπιακός έπαιξε άσχημα και οτι η Μπάρτσα ήταν ομαδάρα, έτσι;

Εικόνα Hank

Ματιναφταπουλές...σ'αυτο το άθλημα των Θεών, που το παίζουνε στον Ολυμπο ανάμεσα απ τις αλλαξωκωλιές, που το παιζουν τα Ουρί στο Μπαραδεισο όταν οι πολεμιστές που πέθαναν στο μπόλεμο ξεκουράζονται κουρασμένοι απ τις απολάψεις που δίκαια -με το σπαθί τους κυριολεκτικά- κέρδισαν στα πεδία των μαχών, που το παιζουν και οι καλογεροι, και οι καλλογριες, λίγο πριν τον ορθρο (και μετα απ αυτόν), δεν κερδίζει παντα ο καλύτερος;
Διάβασα καλά; ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
Εισαι ένας εγκάθετος και εμπαθής παλιόγαυρος με ακατάσχετη ροπή προς την προπαγάνδα.

Εμείς αλλιως μεγαλώσαμε ρε φίλος: στην καλαθόσφαιρα ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
Σε παρακαλώ, μη μας το χαλάς τωρα. Ειμαστε λίγο μεγάλοι για υπαρξιακές αναζητήσεις.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

O πρωην πρασινοφρουρος νυν sloggy-κυλωτα κ τωρινος διευθυντης του vazeletta.gr εχει ηδη προκρινει τον λαχανι στο Final four..O δε Ασπρουλιας τονιζει οτι εγινε ηττα λιπασμα...Σε λιγο θα θελει κ ραντισμα για να φυγει ο δακος και η μουχριτσα...Η ουσια ειναι μια: ΨΩ-ΛΙΝΑΣ ΚΛΕΙΖΑ μεσα στο νιμου της μαμακας σας...Για την αλλη την γκομενα του Διαμαντιδη, ισα που ακουγονταν χθες κ ενω το σκορ ηταν 46-33 αυτος με το ζορι επεμενε οτι ειναι 46-43...Ξυδακι λοιπον κ σ αυτον...Μια χαρα ξεχαστηκε ο γκαστονε ο τρισμεγιστος...Μπινελικια κ καταρες ρε λαγουδακια???Εσεις τον ειχατε σα δευτερο πατερα???ΥΓ:Προσκυνω πρωτοσελιδο λαχανοφυλλαδας....

Εικόνα Νίκος Γόδας

χεχε! Πολύ ωραίος παραλληλισμός Σάββα!

Ο Καρύδας έχει φάει τα λυσακά του για τη διαιτησία.

Εικόνα mike the red

Χαχαχα,επος το αρθρο.Θα μπορουσε καλλιστα να ανεβει σε κανα χουποσαιτ και να μην παρει κανεις χαμπαρι το τρολαρισμα.

Εικόνα vagio

Ετσι μπραβο!
Αφου μονοι τους τα λεγανε, γιατι τωρα τα παιρνουν πισω??
Το χειροτερο ολων εν τω μεταξυ ειναι να ακους τον μποχου, το μεγαλυτερο συγχρονο βιαστη του αθληματος που λεγεται μπασκετ, να λεει πως υπηρξαν λεει πολλες επαφες απο την αρχη! Μας δουλευει εκ του ασφαλους, ποιος? Ο πεδουλακης..
Να πιασεις την τηλεοραση, να τη δεσεις στο αυτοκινητο και να την πηγαινεις βολτα μεχρι να γινει σκονη, τα νευρα μου..