ΒΡΕ ΒΛΑΞ ΜΟΙΡΩΤΣΕ, ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με το μεγάλο προφήτη της ελληνικής δημοσιογραφίας, Βασίλη Μοιρώτσο. Όπως μας ενημέρωσε ένας φίλος της σελίδας μάλιστα, λίγες μέρες μετά το Ευρωπαϊκό του μπασκετικού Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη το 2012, στο προφίλ του στο fb έγραψε αυτό.
 

 
Ο μεγάλος αυτός μύστης του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, αλλά και του πόλο, όπως βλέπουμε παραπάνω, ξαναχτύπησε με ένα άρθρο-τομή, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους για το τι πραγματικά έγινε στο Περιστέρι την Τετάρτη που μας πέρασε, στο ματς Κυπέλλου Ατρόμητος-Ολυμπιακός.
 

 

 

 
Καταπέλτης ο Μοιρώτσος. Κονιορτοποίησε τη γαυροπροπαγάνδα. Θέλει να γράψει πως δεν έκανε πέναλτυ ο Μπάλλας, αλλά ευθέως δεν του βγαίνει. Για να δούμε όμως το βίντεο, έκανε πέναλτυ ή δεν έκανε;
 

 
Προφήτη Μοιρώτσε, για δες το χρονικό διάστημα 01:55-02:05. Τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ Μπάλλα-Δημούτσου; Tι ρωτάει ο Δημούτσος τον Μπάλλα και πώς αντιδράει μετά την απάντηση του Μπάλλα;

ΒΛΑΞ Μοιρώτσε...
 
Υ.Γ. Ξαναλέμε για πολλοστή φορά. Δεν στοχοποιούμε κανέναν ΑΡΔάκο της δεκάρας, σαν τον τενεκέ το Μοιρώτσο. Όποιος γαύρος τον πετύχει και τον κοπανήσει, θα είναι μεγάλος καραγκιόζης, αφού θα τον κάνει μάγκα και σύμβολο ενάντια ''στη βία των χουλιγκάνων του Ολυμπιακού'', που λένε και τα ''έγκριτα'' ΜΜΕ. Ούτε ξύλο, ούτε απειλές. Ας γράφει ό,τι θέλει ο κάθε Μοιρώτσος, για να τον ξεβρακώνουμε και να γελάμε με τις παπαριές και τα ΨΕΜΑΤΑ του...

Σχόλια

Εικόνα vagio

Τα ειχαμε δει ολα μεχρι στιγμης. Βαζελοτουρκους, τουρκοβαζελους, απλα αντιολυμπιακους.
Ε, αυτος ειναι καινουριο, σπανιο ειδος. Ατρομητοβαζελος.
Και προσοχη. Αυτος ο τυπος ΔΕΝ ψοφαει της πεινας.. Ενα μποθρδελο ειμαστε.

Εικόνα red apple

Όχι ρε σεις...Δίκιο έχει ο Μοιρώτσος και η μαύρη του η μοίρα.. Δεν ήταν χέρι...ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ήτανε

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σαν δεν ντρέπεσαι ρε Αδάμ να παίζεις με τα κωλοδάχτυλα ενός εικοσάχρονου παιδιού. Ρε παιδιά μην παρεξηγείτε τον Μοιρώτσο. Το κείμενο το έγραψε για να δείξει ότι ξέρει τον Μπάλλα. Έχει γνωρίσει προσωπικά τον Μπάλλα και χαίρεται γι΄αυτό.

Εικόνα Count Cagliostro

Το γελοίο αυτό υποκείμενο λέει και ξαναλέει όλη την μέρα στον βόθρο της Δαβάκη πως γνωρίζει τον παίκτη προσωπικά και πως αν έκανε πάναλντυ θα έβγαινε να το παραδεχτεί, όπως προφανώς έχουν κάνει εκατομμύρια άλλοι ποδοσφαιριστές.
Ο άθλιος προπαγανδιστής λέει και ξαναλέει πως η μπάλλα βρήκε το σώμα του Μπάλλα, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκεί σφυρίχτηκε το άδικο πέναλντυ ενώ η παράβαση είναι ακριβώς μετά. Φτηνό κολπάκι αλλά σε πήραμε χαμπάρι και σένα ΑΡΔακο!!!

ΟΥΣΤ!!!