ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...



Πριν γράψω αυτά που θέλω, παραθέτω τα ΧΘΕΣΙΝΑ μου σχόλια, στο άρθρο του DRAZA.
 

 

 
Aν και φαίνονται οι ημερομηνίες, ξαναγράφω ότι αυτά τα έγραφα ΧΘΕΣ. Το τελευταίο που θα μπορούσε κάποιος να πει για όσα θα γράψω παρακάτω είναι ''τα λες για να γλυκάνεις τον πόνο σου ρε κωλοτούμπα''.
 
Ο Παναθηναϊκός έπαιζε σήμερα μέσα στο σπίτι του τα ρέστα του για τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των ''8''. Προερχόταν από 3 σερί ήττες κι αν έχανε, θα έμπαινε σε συζητήσεις και για αυτήν την ίδια την πρόκριση. Ο προπονητής του ένιωθε την καρέκλα του να τρίζει. Αντίθετα εμείς είχαμε μόνο να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς. Δεν κρινόταν τίποτε για εμάς, ούτε τώρα που χάσαμε τρέχει κάτι βαθμολογικά. Σε όλα μέσα είμαστε. Η ομάδα μας βγήκε και πάλεψε στο παρκέ. Κοιτάζοντας τα στατιστικά του αγώνα, βλέπουμε ότι και τα ριμπάουντ πήραμε, αλλά και δεν υπήρχαν τομείς που υστερήσαμε δραματικά. Ο βάζελος βρήκε κάποια καλά σουτ και σκορ από παίκτες που δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι, όπως ο Λάσμε που ήταν ο πρώτος σκόρερ στο ματς (αν είναι δυνατόν...) και το ματς πήγε στα κρίσιμα σουτ. Τα πήραμε, δεν τα βάλαμε και χάσαμε. Λάθη έγιναν, αλλά δεν γίνεται και να μην κάνει λάθη μια ομάδα με τέτοια πίεση, σε αυτό το επίπεδο. Το να κάτσουμε να κάνουμε υψηλή κριτική και να μηδενίσουμε τους πάντες και τα πάντα επειδή τα 1-2 κρίσιμα σουτ δεν μπήκανε, θα μας κάνει καφενεία.
 
Από εδώ και πέρα έχουμε δύο δρόμους. Είτε πέφτουμε όλοι πάνω στην ομάδα και την τελειώνουμε, αρχίζοντας τα ''Μπαρτζώκα δεν κάνεις'', ''Σπανούλη είσαι κότα μέσα στο ΟΑΚΑ, φύγε'', ''αφού και τώρα δεν κερδίσαμε εκεί μέσα, δεν θα το κάνουμε ποτέ'', είτε ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. Στο χέρι μας είναι και η δεύτερη θέση στο Τop 16, αλλά και η καλή συνέχεια στη διοργάνωση. Στο δεύτερο γύρο και στο ματς του ΣΕΦ θα κριθούν τα πάντα. Όποιος δεν αντέχει την καζούρα από τα βαζελάκια, που θα αρχίσουν τα ''με ξένους διαιτητές δεν λέγατε ότι μας κερδίζετε; Τώρα τι λέτε;'', ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Εμείς ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. Είναι άδικο για αυτήν την ομάδα να κρίνεται από ένα και μόνο ματς, που κρίθηκε σε 1-2 σουτ που δεν μπήκανε, την ώρα που αν έμπαιναν, όλοι όσοι κράζουν θα πανηγύριζαν. Όποιος νόμιζε πως ο βάζελος είναι κάτι μεταξύ Ρεθύμνου και Δράμας, αλλά με τους διαιτητές παίρνει τα πρωταθλήματα, δεν έχει καμία επαφή με το άθλημα και καλό θα ήταν να κάνει κάτι άλλο. Στο ίδιο γήπεδο πέρυσι, σε ματς για τους ''8'', ο ΠΑΟ κέρδισε την Μπαρτσελόνα που για'μένα είναι καλύτερη ομάδα κι από τους δυο μας. Όποιος πιστεύει πως η ομάδα με τα δύο σερί ευρωπαϊκά πρέπει να πάει στην πυρά επειδή δεν κερδίζει στο ΟΑΚΑ κι επειδή δεν του δίνει πάσες για να την λέει στους φίλους/γνωστούς του βάζελους, ας την παρατήσει κι ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Αυτή η ομάδα-κόσμημα για το Σύλλογό μας, ΔΕΝ αξίζει τέτοιες συμπεριφορές από τους οπαδούς της, όσο σκληρό κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Σήμερα η ομάδα πάλεψε και όταν συμβαίνει αυτό, εμείς θα είμαστε μαζί της, άσχετα με το αποτέλεσμα. Όταν δεν παλεύει, τα λέμε αλλιώς. Απλώς να θυμάστε ΟΛΟΙ κάτι.

Τα πάντα κρίνονται το Μάιο. Όχι το Φεβρουάριο. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Στο τέλος που θα ξυρίσουμε το γαμπρό, θα δούμε το ποιος θα πανηγυρίζει...
 
Υ.Γ. 1 Ανάλυση του αγώνα θα κάνει ο DRAZA. Το άρθρο γράφεται για τα απ'έξω και όχι για τα εντός του παρκέ.
 
Υ.Γ. 2 Όποιος διαβάσει το άρθρο και καταλάβει ότι δεν με πείραξε η ήττα σήμερα, ας γυρίσει όρθια την οθόνη, γιατί μάλλον διαβάζει ανάποδα. Άλλο κριτική, άλλο το να μας πειράζει η ήττα και άλλο πράγμα η ισοπέδωση. Στηρίζαμε το τμήμα στο Παπαστράτειο, πριν καν εμφανιστεί ο Ιωαννίδης και δεν θα βάλουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας τώρα, που είμαστε δύο φορές σερί πρωταθλητές Ευρώπης...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Βεβαίως και στηρίζουμε και ΥΠΟστηρίζουμε την ομάδα μας, σύγγαυρε Σάββα. Θρύλος είμαστε! Αλλά δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε προετοιμαστεί για το ματς - ή, εν πάση περιπτώσει, δεν είχαμε προετοιμαστεί καλά. Τίποτε άλλο!

Εικόνα Son of Hoof

Μιας και ακούστηκαν τα περι βιντεοθεραπείας, έβαλα να δω και γω το βίντεο του αγώνα που το είχα γράψει επειδή την αρχή και το 2ο μέρος δεν τα είχα δει. Παιδιά εκεί που είχα ηρεμήσει ανέβασα πάλι 140 b.p.m. Ενώ έχω πει οτι δε μας ταιριάζει να μιλάμε για διαιτησίες τους Ολυμπιακούς θα κάνω μια εξαίρεση.

Ξεκίνημα του ματς.

9:48 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛΣΤΟΝ ΠΕΡΠΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΕΨΙΜΟ. Όχι απλά φαουλ δηλαδή, κόψιμο επίθεσης.

9:07 Ο ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΔΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΕΣ ΗΔΗ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ. Αρχίσαμε...

8:56 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΖΑΡΗ (ΑΚΙΝΗΤΟΣ) ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟΥΚΙΤΣ (ήδη η ομάδα μας καταλαβαίνει με τι έχει να κάνει και σήμερα -> επιβεβαίωση υποσυνείδητου φόβου ->μείωση απόδοσης)

..στην επαναφορά τσουπ το πρώτο καλαθάκι και ισοφάριση απο λάσμε... mission accomplished.

8:23 Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΑΕΙ 3-4 ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΊΠΟΤΑ (οι βάζελοι οπαδοί παρά το οτι η ομάδα τους είναι άστοχη, ξαφνικά αποκτούν ψυχολογία γιατί βλέπουν άλλα εχέγγυα..)

6:04 ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΟΥΛ.

και σε αντιδιαστολή..

5:07 TAΠΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΟΥΛ ΟΙ ΓΚΡΙ ΑΜΕΣΩΣ.

και τα λοιπα...

ΠΑΙΔΙΑ, κάπως έτσι κύλησε ΟΛΟ το ματς για να φτάσουμε στο "τελευταίο σουτ". Μην έρθει να μου πει κανείς οτι αυτά δεν είναι έτσι ή οτι στη συνέχεια του ματς γίναν και λάθη υπέρ ημών γιατί θα αγριέψω και το post θα είναι 5σέλιδο και δεν έχω χρόνο καθόλου, αλλά δε θα κοιμηθώ για να το κάνω. Οι φάσεις που σας λέω δεν είναι επιλεγμένες, είναι μόνο η αρχή του ματς μην αφήνοντας τίποτα έξω. Ειδικά όταν θα έφτανα στ φάση που γίνεται αργότερα στο ματς, όπου υπάρχει διπλό και σκληρό φάουλ στον Πετγουέι και οι διαιτητες δινουν εις βάρος του αντιαθλητικό -όταν πλέον ως μη σούπερμαν έχασε την μπάλα- τέτοιες χριστοπαναγίες δεν θα έχουν ξαναγραφτεί. Το βίντεο του αγώνα το έχω στο PC,τα βλέπω όλα αν θέλω 1000 φορές και σε slow motion, σφυρίγματα, μαρκαρίσματα, φάτσες, αντιδράσεις και σας λέω είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Οι λαγορουφιάνοι OΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ με κανονικές διαιτησίες στέλνουν ντιβιντιά σε φιμπες φιφες ουέφες και στο ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. Λυσσάνε τα μέσα τους για ψύλλου πήδημα. ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ να ξυπνάμε σιγά σιγά έχουμε αργήσει ΠΟΛΥ . ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ τι θα γίνει? Μήπως να χρειάζεται κάνετε κι εσείς βιντεοθεραπεία?

Ναι, εχουμε παραπάνω αγχος όταν παίζουμε εκεί.
Ναι, καποιοι παίχτες έχουν πρόβλημα ψυχολογίας.
Ναι, ο Μπαρτζώκας κάνει λάθη.

Όμως αυτοί επιστρατεύουν κάθε μέσο.
Όμως αυτοί έχουν χτίσει τόσα χρόνια ψυχολογία εναντίον μας με το έτσι θέλω.
Όμως αυτοί βρίσκουν εκεί το μοναδικό ευνοϊκό έδαφος να μας εκδικούνται για τον πόνο που τους έχουμε προκαλέσει στον βασιλιά των σπορ και δεν το αφήνουν να τους ξεφύγει με τίποτα.

Το απόστημα όπως έχει αποκαλεστεί το θέμα με το μπάσκετ, σαν όλα τα αποστήματα παραμένει εστία μόλυνσης υπο όλες τις συνθήκες. Αλλιώς δεν θα ήταν απόστημα.

ΥΓ. Ντε και καλά να πειστώ οτι επειδή ήταν ματς ευρωλίγκας ήταν 50-50? Που τα 'δατε αυτα; Εγώ έχω το ματς σε βίντεο. Αυτοί που δεν τα επισημαίνουν αυτά το είδανε? Δεν είμαι απο αυτους που λένε οτι άδικα έχει κάνει οτι έχει κανει ο βάζελος από επιτεύγματα. Εκτός απο 2 πρωταθλήματα εδώ και 2 ευρωλίγκες που έχει κλέψει απο διαιτητικά "λάθη" τα περισσότερα απο τα άλλα καθαρά ήταν. Καθαρά υπο την έννοια οτι δεν σφαγιάστηκαν κυριολεκτικά οι εκάστοτε αντίπαλοι.

ΥΓ2. Για όποιον διαφώνει σεβαστή η κάθε γνώμη αλλα ας κρατηθεί δι'εαυτόν. Ειλικρινά δε βλέπω τίποτε διαφορετικό από όσα λέω.

Εικόνα apostolos gaganis

Ξερεις καλα Σαββα οτι και΄γω θα περιμενω. Οταν διαβαζω ομως σε δικο μας site ( απο τα θεωρουμενα σοβαρα ) οτι η ηττα απο τον Βαζελο...ΕΝΟΧΛΗΣΕ, λεει, τους παιχτες μας και λογω της σφαλιαρας εκαναν, παλι λεει, ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, σκεφτομαι:

Τι λετε ρε; ΕΝΟΧΛΗΣΕ, ε; Σωωωπα! Εδω δεν κοιμηθηκε προχθες βραδυ ολοκληρος λαος απο την πικρα και σεις ολοι εκει κατω ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ...Καλααα...
Κι εκεινο το αλλο με τη...ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ παλι; Και στην προηγουμενη σφαλιαρα, παλι βιντεοθεραπεια ειχατε κανει...Δηλαδη για να μαθουμε και΄μεις ρε παιδες, που τα παιρνετε χοντρα σε αποφραδες μερες, ποσες ...συνεδριες πρεπει να κανετε τελικα για να υποχωρησει αυτη η νοσος της << καθ΄εξιν ηττοπαθειας >> στο ΟΑΚΑ; Ποσες ...προβολες χρειαζοσαστε στο φιναλε για να μαθετε το μαθημα σας; Ξερετε τί λενε σχετικα; Στην πρωτη μεν περιπτωση, της ανθεκτικης δηλ. στη συντηρητικη αγωγη ( βλεπε...βιντεοθεραπεια ) νοσου, εφαρμοζεται για να σωθει ο...αρρωστος το Ιπποκρατικον << Οσα δε φαρμακα ουκ ιηται, σιδηρος - δηλ. το νυστερι - ιηται >>... ενω οταν ο μαθητης δεν τα παιρνει τα γραμματα με τιποτα, τον στελνουμε στο...μηχανουργειο...

Θου Κυριε φυλακην το στοματι μου, λοιπον, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...Ή για να θυμηθουμε και τον Κωνσταντινου στη θρυλικη κωμωδια με την Μαρω Κοντου, οταν υποχωρουσε τη μερα του γαμου τους, και να ευθυμησουμε λιγο: Καλααα...λογω της ημεραααας...

Εικόνα figurered

Λοιπόν περιδιαβαίνω τα sites και διαβάζω απόψεις. Φυσικά εννοώ τα ερυθρόλευκα sites.

Με αυτά και με αυτά - με τους περισσότερους να βρίζουν - ξέρετε τι θυμήθηκα;

Ότι οι δηλώσεις όλων των ερυθρόλευκων (από Πριντ μέχρι Μπαρτζώ) περί παιχνιδιού "που δεν είναι ζωής ή θανάτου" παραπέμπουν, τουλάχιστον στ' αυτιά μου, σε μια ψυχή που είχε πει κάποτε " μα τι ΨΥΧΩΣΗ είναι αυτή με το πρωτάθλημα";

Τότε εκείνος που είχε τα γένια είχε πράξει όλοι θυμόμαστε πώς.

Φυσικά τώρα οι συνθήκες δεν είναι ανάλογες, αλλά εν τέλει δείχνουν τι θα πρέπει να έχει μια ομάδα για να είναι κυρίαρχη...

Ευγενικά το λένε Ψύχωση. Να γυαλίζει το μάτι.

Αλλά όκ, όλα χαλαρά εκεί στο ΣΕΦ, δεν τρέχει μία...

Εικόνα savvas gridlock

Στο θέμα προπονητή όσα έγιναν εκείνη την χρονιά που λες ήταν για τα πανηγύρια. 4 προπονητές σε μία σεζόν αλλάξαμε. Λεμονής-Κόλλιας-Κάτανετς-Προτάσοφ. Αυτά γίνονται μόνο στο τσίρκο. Μπορεί στο τέλος να σκεπάστηκαν οι φωνές του κόσμου με το 7ο σερί, αλλά ο κόσμος έβραζε. Στον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στη Ριζούπολη, ένα ολόκληρο γήπεδο ούρλιαζε ''άντε γαμήσου Λούβαρη'' και ο Σωκράτης έτρωγε καφέδες. Το ''φέρτε μας το έβδομο και φύγετε από εδώ'' έγινε σύνθημα σε κάθε παιχνίδι. Δες και τα παρακάτω να τα θυμηθείς.

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2003/03/13/33_h.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=odtup_lPZ7Y

Mετά το 2-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ριζούπολη είναι το τελευταίο βίντεο.

Με λίγα λόγια και για να μην το κουράζουμε. Το τέλος μπορεί να τα γλυκάνει όλα. Αν όλα γίνουν όπως πρέπει στα κρίσιμα ματς, το χθεσινό δεν θα το θυμάται κανείς.

Εικόνα apostolos gaganis

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ:

Εχεις ασφαλως καταλαβει ποσο σε << παω >>. Εισαι και πολυ ευφυης. Αναντιρρητα. Προκατελαβες τον κοσμο πριν εξεγερθει ασχημα, ωστε να αποτρεψεις την περιπτωση να πιασει φωτια το site απ΄τη δικαιολογημενη οργη των αφιονισμενων γαυρων, συνιστωντας ψυχραιμια ( και καλως ), ενω φαινεται οτι κατι μπασκετικο ετοιμαζεται για αναρτηση, γιατι σας βλεπω να αργειτε καπως...Ισως για να κατακατσει λιγο η σκονη; Το επιχειρημα σου εξαλλου οτι μπορει ναχουμε μεχρι και αλλα 7 παιχνιδια με τον Βαζελο φετος, οποτε χρειαζεται υπομονη ( εγω θαλεγα καλογεριστικη καρτερια, τεσπα ), κι αυτο μυαλωμενο και συνετο. Θα σου πω ομως εδω, μια ιστοριουλα:

Πες οτι περυσι ημασταν οι δυο μας στο Λονδινο για το Final Four και π.χ. στο Piccadilly Circus μας πλησιαζε μια τσιγγανα και της εδινες το χερι σου να σου πει τα μελλουμενα...ΣΟΥ΄ΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ:

Λεβεντη μου, βλεπω η ομαδα σου....κατσε να ιδω καλα...ο ΘΡΥΛΟΣ...εεετσιιι, θα κανει το... να διεις πως το λενε...το... back2back, εετσιι...Και΄κει που, ενθουσιασμενος, θασουν ετοιμος να την << ασημωσεις >> για δευτερη φορα, σου πεταγε ενα ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ αγορι μου, κατσε...τί βλεπω; Θα φας μετα 6 απανωτες κατραπακιες απο καποιον που σ΄εχθρευεται μπρε πολυ... ΚΑΙ τον λενε...κατσε, βλεπω ενα βαζακι με βαζελινη εδω...τον λενε ΒΑΖΕΛΟ...Εσυ ΣΑΒΒΑ γαυρε μου, τί θαλεγες τοτε; BACK2BACK και ξερο ψωμι ή ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΚΟΒΕ ΡΟΔΑ ΜΥΡΩΜΕΝΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ...ΟΥΣΤ ΑΠΟ΄ΔΩ!

That is the question, που ειπε και ο φιλος μας ο Αμλετ.....

Εικόνα savvas gridlock

Σήκω και κόβε ρόδα μυρωμένα μωρή κουφάλα θα έλεγα Απόστολε, αλλά για να το πω με μεγαλύτερη σιγουριά, θα περιμένω τα καθοριστικά ματς με το βάζελο φέτος. Καθοριστικά ματς είναι όσα έρχονται από εδώ και πέρα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εικόνα red apple

Κατάλαβα πού το πας αλεπού του πληκτρολογίου, Απόστολε...

To Fuck or to be Fucked? ήγουν, η σύγχρονη εκδοχή του Ή Τάν επί τας Τάς...

χοχοχο

Εικόνα el trick

Μ΄έσκασαν

Υ.Γ. Στα τελευταία οκτώ (8) μεταξύ μας παιχνίδια ο βάζελος έχει επτά (7) νίκες και εμείς μόνο μία (1).
Αυτό πως λέγεται;;;;;;;;;

Εικόνα xristoforas

AN ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2012-13 (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΖΟΝ 2013-14)
ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ(ΦΕΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ) Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ 7(ΕΠΤΑ) ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 3(ΤΡΕΙΣ).

ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 7/8 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 7/10!!! (ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ)
ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-13 (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ),ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ? ΚΟΛΟΒΩΜΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ(ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ) 2012-13?
ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ(ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΒΑΖΕΛΙΣΜΟΥ)...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ....ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΤΟ 1959-60...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ?
70% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ 87,5% ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΜΑΤΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ(ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ 12,5% ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 30% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ)...ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 10 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΤΣ/ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ!

Εικόνα el trick

To 7/8 για τον βάζελο το έγραψα εγώ και δεν το διάβασα από κάπου.
Δεν με ενδιαφέρει η "ορθή" στατιστική αναφορά.
Εμένα με καίει ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι στις τελευταίες οκτώ συνευρέσεις μας με το βάζελο φύγαμε με σκυμένα κεφάλια.
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;
Θα συνεχιστεί αυτό;;;;;;;;;

Υ.Γ. Η "ορθή" στατιστική ανάλυση έχει την απάντηση αλλά δεν μας αρέσει. Η στατιστική απαντά ότι ναι θα συνεχιστεί αυτό. Αν το πάμε με ιατρικούς όρους λέγεται σύνδρομο ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ. Τέτοια έχουμε;;;;;;;

Υ.Γ.2 Με τα τόσα που "κατάφερε" το σύστημα του "σωλήνα" ήταν και να μας δημιουργήσει σύνδρομα.
Άραγε πόσα θα ανεχθούμε ακόμα;;;;;

Υ.Γ.3 Το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ του σωληνοσυστήματος είναι θέμα της διοίκησής μας, ΜΠΟΡΕΙ;;;; ή η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ την έχει κυριεύσει;;;;

Εικόνα savvas gridlock

Mε το βάζελο θα συναντηθούμε άλλες 4 φορές τουλάχιστον από εδώ και πέρα. 3 στους τελικούς των play off και 1 στην Ευρωλίγκα. Πιθανόν να δούμε 5 ματς στους τελικούς κι άλλο ένα μεταξύ μας στο φάιναλ φορ στο Μιλάνο, οπότε θα πάμε για 7 ακόμη ματς. Όλα αυτά τα 4-7 παιχνίδια θα είναι πολύ πιο κρίσιμα και καθοριστικά από τα ως τώρα 4 ματς στη φετινή σεζόν. Αν κι εκεί έχουμε τα ίδια στατιστικά που έβαλες, θα τα πούμε αλλιώς.

Εικόνα vagio

Καλα ολα ρε Σαββα, δε λεω.
Στηριξη μεχρι τελους κτλ κτλ, συμφωνω. ΑΛΛΑ δεν μπορω να ακουω το ΄στα κρισιμα θα τα πουμε΄ και τετοια συναφη.
Για μενα κρισιμα ματς με το βαζελο ειναι ΟΛΑ αυτα που μπορεις να τον πατησεις στο σβερκο και να τον τελειωσεις οταν ειναι μεσα στα σκατα και περιμενει μια νικη για να αναστηθει. Και εμεις ΠΑΝΤΑ τους ανασταινουμε ρε πουστη μου, αυτο δεν μπορω να ανεχτω!
Στο ποδοσφαιρο καπως ετσι τους τελειωσαμε δια παντος. ΚΑΘΕ ματς θελαμε να το κερδιζουμε, γι αυτο.
Τελος, πλεον ειναι γεγονος . Ο Βασιλης Σπανουλης εχει θεμα στο ΟΑΚΑ. Σε ολους επιτρεπεται, αλλα οχι στον καλυτερο ευρωπαιο μπασκετμπολιστα. Οφειλει να το πολεμησει.

Εικόνα Son of Hoof

Δεν είδα το όλο το ματς και τωρα κοιτάω τα στατιστικά. Πήραμε 8 ριμπαουντ παραπάνω, οκ επιτέλους. Βαρέσαμε και 12 σουτ συνολικά παραπάνω, μπράβο μας. Παραπάνω επιθέσεις δηλαδή πολλές. Αυτοί όμως βαρέσαν βολές 18 σύνολο έναντι 6 δικών μας βλέπω και χάσαμε 4 πόντους. Δε μου βγαίνουν ρε παιδιά τα νούμερα, περιμένω την ανάλυση για να ξεστραβωθώ. Κάναμε 62 επιθέσεις και αποσπάσαμε 6 βολές; Σα να μου φαίνεται οτι γίναν διάφορα για να πάει το ματς στο κρίσιμο καλάθι. Τελοσπαντων για να μην γίνομαι και γραφικός, άλλωστε δεν μας ταιριάζει να μιλάμε για διαιτησίες τους Ολυμπιακούς, απλά θα πω οτι για μένα η ομάδα παρουσιάστηκε ένα ακόμα ματς κατώτερη των προσδοκιών φέτος. Ομάδα κόσμημα ναι, αλλά να έχεις τόσα ups & downs στην απόδοση και να χάνεις συστηματικά με διαιτησία ή χωρίς από τους ακατανόμαστους δε ταιριάζει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Οι αρμόδιοι διοίκηση, προπονητής, παίχτες ας επιληφθούν εμάς η δουλειά μας είναι μόνο στήριξη και όχι ισοπέδωση, σ'αυτο συμφωνω 100%.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγω my son θα πω καθαρα και ξαστερα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, αυτα που νιωθω στην ψυχη μου, χωρις αναστολες ή σκοπιμοτητες του τυπου: << μη τους τα χωσουμε τωρα χοντρα, γιατι ειμαστε σε κρισιμη φαση, ας περιμενουμε αργοτερα που θα κρινονται ολα και τοτε θα κανουμε ταμειο, δεν κριθηκε ακομα τιποτα, μη τα κανουμε ΤΩΡΑ ολα μπουρδελο και τα τοιαυτα ... >>. ΓΙΑΥΤΟ υπαρχει τουτος ο ιστοτοπος. Για να καταθετει κανεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ΄ΣΩΨΥΧΟ ΤΟΥ. Θα μιλησω λοιπον, χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις για τη σπυριαρα, απλα σαν οπαδος του Ολυμπιακου που την παρακολουθει τακτικα εδω και καμια 60ρια χρονια, απ΄τον καιρο των Σπανουδακηδων...Περιττο να τονισω οτι σεβομαι καθε διαφορετικη αποψη ( για λογους αρχης ) καθως και οτι δεν κανω μαθηματα Ολυμπιακοφροσυνης σε κανενα....

1. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΟΝΑΩ Ε-Γ-Ω.

2. ΕΓΩ ΤΑΥΤΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ, ΔΗΛ. ΕΜΕΝΑ, ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ( ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ).

3. ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠ΄ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ; ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΡΙΞΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΛΑ ( = ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ), ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ...( = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ).

4. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΟΑ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ. ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ: ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ...ΑΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, ΕΡΥΘΡΟΠΟΙΗΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΗΣΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ. ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΠΗΤ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ; ( Μ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ...). ΑΣΦΑΛΩΩΩΩΩΣ...ΚΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΩ, ΠΟΝΟ ΒΓΑΖΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!

5. ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΔΗΛ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ! ( ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ). ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΟΥ; Ο ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΟΥ; ΞΑΝΑΛΕΩ: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΓΑΥΡΟΣ! ΘΕΛΩ ΣΕ Ο-Λ-Α ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΔΑΩ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΤΛΟΥΣ! ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Α-Υ-Τ-Ο-Σ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΙΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ΄ΑΥΤΟ, ΣΤ΄@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ - ΘΑ ΤΟ ΠΩ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ - ΟΤΙ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΥΛ ΒΑΓΓΕΛΑ Ή ΣΩΚΡΑΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΔΠΟΑ!

6. ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ; ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΗΚΩΘΕΙ my son ΑΠ΄ΤΙΣ 4.30 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ... ΣΦΙΓΓΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΤΙ ΡΑΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΑΠ΄ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ( ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ; ), ΝΑ ΄ΔΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ << ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ >> ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ: ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Κ.Λ.Π., ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΑ ΤΡΙΑ THE LONGEST...Μ-Α-Κ-Α-Ρ-Ι ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ Η ΑΝΑΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΚΙΝΕΣ...

Υ.Γ. ΤΟ Ο,ΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΜΑΣ << ΚΑΙΕΙ >> ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ << ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ >> ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ, ΣΧΟΛΙΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Θ΄ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΠΟΛΥ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ΄ΔΩ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ! ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ Κ-Α-Ι ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....

Εικόνα TROUMPAS

Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να γράψω μετά από αυτό το κείμενο του Απόστολου.
4 φορές από χθες προσπάθησα να ανεβάσω και εγώ σχόλιο και όταν διάβαζα τα πουστριλίκια μου το διέγραφα.
Φίλε και σύγγαυρε Απόστολε μιλάς στα ίσια στον πληγωμένο μας εγωισμό.
ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΑΖΕΛΑ ΓΑΜΩ. Αιώνια πίστη και αφοσίωση στην ερυθρόλευκη φανέλα με τον περήφανο έφηβο

Εικόνα ΔΙΑΣ

αποστολε νιωθω ακριβως οπως εσυ. δεν διαφωνω ουτε με τις τελειες απο το σχολιο σου....

Εικόνα red apple

Eσβησα την τηλεόραση μόλις άκουσα οτι ο Μπαρτζ έδωσε εντολή, στα 2.1 δεύτερα πριν από τη λήξη, να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ.
Κόλλησα βρε αδερφέ... Δεν άντεξα... Μετά με πήρε ένας φίλος και μου είπε πως ενώ ο Μπαρτζ έδωσε εντολή να ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ, κάποιος πάπος δικός μας τον παράκουσε και έκανε και βάρεσαν τις βολές και πήγε στους 4 η διαφορά.
Προφανώς, ο Μπαρτζ θεώρησε οτι είναι καλύτερο να χάσουμε με δύο για να έχουμε τη δυνατότητα να τους περάσουμε, σε πιθανή ισοβαθμία, έστω και με νίκη με τρεις πόντους διαφορά.
Αλλά αυτό με εξαγριώνει ακόμη περισσότερο, μιας και εντάσσεται στη γενικώτερη ψυχολογία των τελευταίων ημερών του τάχα "Σιγά τα λάχανα μωρέ, δεν είναι και τελικός το ματσάκι με τους βάζελους, στο ΟΑΚΑ", όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρίντεζης...
Κοντολογίς, σε αγώνα με τον ΠΟΑ, με τον οποίο μετράμε αισίως 1-6 απο πέρυσι, στα τελικά των πλέι οφς, η ομάδα κατεβαίνει με πνεύμα χαλαρότητας οτι τάχα και δήθεν δεν έγινε και τίποτα και κανείς δεν θα ματώσει και δεν θα πληρώσει για την νέα πούτσα που φάγαμε.
Ε, εμένα με τρελαίνει αυτή η αντιμετώπιση και λέω πως δεν γίνεται να συνεχιστεί όλο αυτό, "ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ".
Τέρμα ρε παιδί μου.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΆΛΛΟ
Αν συνέβαιναν αυτά που ζούμε με το μπάσκετ, κόντρα στον Βάζελο, στο ποδόσφαιρο, εσείς τί λέτε; Θα τους αντιμετωπίζαμε με το ΣΕΙΣ και με το ΣΑΣ; Με χειροκροτήματα και απύθμενη ψυχραιμία;
Θα κοιτάγαμε να βρούμε ένα κάρο πιθανές και απίθανες δικαιολογίες για να μην στενοχωρηθούν "τα παιδιά";
Θα αποθεώναμε προέδρους και προπονητές και παίχτες, σαν να μην τρέχει τίποτα;
Δεν γίνεται ρε παιδί μου να λέει προπονητής, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΟΥΛ, όταν η ομάδα χάνει με μόλις δυό πόντους και θέλει 2.1 για να τελειώσει!
Θα περίμενα το ακριβώς αντίθετο, να πει: ΚΑΝΤΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΦΡΟ! Να παίξει την πιθανότητα να χάσουν τις δυό βολές και να βαρέσουμε αμέσως τρίποντο που, στην αμέσως προηγούμενη επίθεση, το πουθενάδικο σχέδιο που είχε εκπονήσει ούτε αυτός ξέρει το τί προέβλεπε... Διότι όταν είδα να πηγαίνει η μπάλα στον Λοτζέσκι περίμενα να το μπουμπουνήσει. Αν πήγαινε μέσα ή όχι, δεν με νοιάζει. Ένα σουτ είναι...ΗΡΩΑΣ, ή ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. Αλλά να το μπουμπουνήσει...Κι αντ' αυτού, τον βλέπω να μου κάνει προσποιήσεις και ψευτομπασίματα για να καταλήξει σε ένα ντράιβ της κακιάς ώρας και σε ένα σουτ του κώλου...
Ε, συγνώμη ρε παιδιά το θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

Γι τούτο και νιώθω απόλυτα και τον Απόστολο και τον Δία και τον Πολυδεύκη και όλους εσάς...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πέρυσι δήλωσε ο Πρίντεζης ότι δε θέλει με τίποτα να φορέσει "αυτό το πράμα" πάνω του, εννοώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μετά τις αντιδράσεις ανασκεύασε σαν πισωγλέντης. Έτσι του είπανε έτσι έκανε. Πώς να μη δηλώσει μετά τέτοιες μαλακίες σε κοινές μάλιστα συνεντεύξεις με ένα από τα μεγαλύτερα κωλόπαιδα του ελληνικού μπάσκετ, τον Φώτση; Όλα πηγάζουν από τη διοίκηση. Εμένα αυτά τα πουστριλίκια δε με εκφράζουν.

Συμφωνώ για τον Μπαρτζώκα 100%. Αν διάβαζε κανείς δηλώσεις παιχτών και προπονητών του Ολυμπιακού πριν το ματς σου έδινε την εντύπωση ότι βαρεθήκαμε να κερδίζουμε μέσα στο ΟΑΚΑ! Ρε πάτε καλά; Κάθε ματς μεταξύ μας είτε είναι αδιάφορο είτε τελικός ευρωλίγκας είναι ζωής ή θανάτου. Πάρτε το χαμπάρι και παίξτε αναλόγως. Για μένα μία επίσκεψη στην προπόνηση από τους οργανωμένους δε θα με χαλούσε. Πρέπει να καταλάβουν ορισμένα πράγματα κάποιοι παίχτες...

Εικόνα TROUMPAS

Εγώ ξέρω ότι αν ποτέ (λέμε τώρα) έπαιζα για τον θρύλο ενάντια στην πουστοζέλα, στο τέλος του αγώνα δεν θα είχα ούτε φρονιμίτες από το πάθος και την καύλα να τους πηδήξω, απο την άλλη βλέπω ότι κάποιοι το βλέπουν 'αλλιώς' οπότε αυτόματα έρχονται απέναντι μου και όχι δίπλα μου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χωρίς απέραντο πάθος και όρεξη να σκίζει τη βαζέλα όπου τη βρει είναι για μένα μισός..

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ φίλε μου έχω πετύχει δύο φορές βαζέλες στο αγώνισμα που συμμετείχα και τους κατατρόπωσα και τις δύο φορές. Δεν υπήρχε περίπτωση να χαριστώ. Θα έχανα μόνο αν ήταν κατά πολύ καλύτεροί μου...

Εικόνα TROUMPAS

Nα χάσεις αν είναι πολύ καλύτεροι σου ,αλλά πριν χάσεις ,να παίξεις με τόσο πάθος, που να μην σου έχει μείνει σταγόνα ιδρώτα στο τέλος για να μη μιλήσω για αίμα..αυτό είναι που με τρελαίνει ρε φίλε..
μνήμη και δόξα σε ανθρώπους σαν το Νίκο Γόδα

Εικόνα red apple

LET ME συμφωνήσω with U με τη σειρά μου! Μια επισκεψούλα, δυό λογάκια αντρικά, ούτε βρισιές, ούτε απειλές. Αλλά να καταλάβουν πως αυτό που παρουσιάζουν γενικώτερα, ΔΕΝ ΜΑς ΕΚΦΡΑΖΕΙ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι, χωρίς ακρότητες. Απλά πράγματα, αντρίκεια. Όπως τους στηρίξαμε πριν τον αγώνα και τους παροτρύναμε για νίκη, έτσι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν ανεχόμαστε ηττοπάθειες και απάθειες... Πάμε παρακάτω.

Εικόνα red apple

Ούτε ο δίδυμος αδελφός μου, να 'σουν!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γιος σου μπορεί. Μαθητής μπορεί. Αδερφός λίγο δύσκολο... Μην παρεξηγηθείς και συ σαν τον Σάββα που αναδεικνύω την ηλικία σου!!! Χαχαχαχαχαχα!!!

Εικόνα red apple

Πόσο είσαι βρε αληταρά Θωμά;

Εικόνα Νίκος Γόδας

25 στα 24. Χοχοχο!!! 25 γεμάτα είμαι Αδάμ. Παρεμπιπτόντως, κάπου πήρε το μάτι μου ότι η καταγωγή σου είναι από την Ηλεία. Ισχύει; Αν ναι, θα κατέβω σε μία βδομάδα κάτω. Να τα λέγαμε κι' από κοντά.

Εικόνα red apple

Σιγά τω ωά ρε... Ίσαμε 31 χρόνια σου ρίχνω!!!

Κατάγομαι από τον Πύργο, μέσα από τον Πύργο όπου έζησαως το 1967 και ύστερα ...Αθήνα μάνα μου κυρά μου Αθήνα

Ωραία μέρη, ωραίοι άνθρωποι, Θωμά...
Όποτε κι αν κατέβεις γράψε μου να σου πώ πληροφορίες χρήσιμες

Εικόνα red apple

Εδώ, Σίλβερ Σίτι μένω...Εσύ...πού;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Στην καθισιά τα τρώω τα 31 ωά Αδάμ! Καν τίποτις δεν είναι. Εγώ κατάγομαι από την επαρχία Ελασσόνας, από το "ξακουστό" χωριό Γεράνια! Μένω, όμως, στη Θεσσαλονίκη που σπουδάζω από το 2009. Στην Αργυρούπολη μένει η πρώτη μου ξαδέρφη και εκεί μένω πάντα όταν κατεβαίνω. Δουλεύει στο ζαχαροπλαστείο δίπλα από το προποτζίδικο του Βαμβακούλα και συχνά πυκνά μου λέει για τις παλαβομάρες του. Στον Πύργο θα κατέβω μετά της κυράς μου, κατάγεται από την Τρυπητή αν έχεις ακουστά. Υπάγεται στο δήμο Σκιλλουντίας. Κοντά στα Κρέστενα. Γεια σου Αδάμ μου!

Εικόνα red apple

Κοίτα να δεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος! Στο πρωκτορείο του ΟΠΑΠ -δεν ανήκει στον Βαμβακούλα, να σε ενημερώσω. Ο Νικόλας έχει ανοίξει το καφέ του δίπλα στο εν λόγω πρακτορείο - πηγαίνω καθημερινά, επειδή είναι δίπλα μου! Δεν το συζητάω...Όταν ξανάρθεις Αθήνα, θα με ενημερώσεις να βρεθούμε! Όσον αφορά στην Τρυπητή έχουμε βαφτίσει την αδελφή μου και φυσικά είναι ένα υπέροχο μέρος...
Τέλος, προσοχή στα ωά, τέκνον μην σου πέσουν βαριά κι αρχίσεις τις ερυγές κι έχουμε θέμα

αχααα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Λοιπόν, να πας να φας γλυκά από το ζαχαροπλαστείου του Γκανάτσιου αν είναι!!! Ωραίο μέρος ναι. Όπως και η Ηλεία. Ήταν να έρθω Αθήνα την Τρίτη αλλά δε βρήκα εισιτήρια. Εννοείται ότι όταν κατέβω θα πάρω τηλέφωνο να βρεθούμε και επειδή ο σκοπός της καθόδου μου θα είναι ο Ολυμπιακός, να πάμε και γήπεδο!

Στο φαί και στο γαμήσι ο θεός δεν κάνει κρίση...

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Καλησπερίζω. Ρε Αδάμ ο Γιάννης ο Γκανατσιος είναι έφορος στην ομάδα που είμαι κόουτς, θα μας τρελάνεις? Αφου στο έχω ξαναπεί...
Τροφοδότης κανονικός εδω κ χρόνια το παλικάρι! Πολλά κ άριστα γλυκά...
Δουλεύει γνωστή σου εκεί Νικο Γοδα (Θωμά)? στην Κύπρου η στην Αργυρουπόλεως?

Εικόνα red apple

Δεν το θυμόμουνα βρε number!

Εικόνα red apple

ΟΚ Θωμά (στην Λεωφόρο Κύπρου δεν είναι το ζαχαροπλαστείο;)
Δώσε στίγμα μόλις έρθεις

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

το καινούριο του μαγαζί είναι στη Κύπρου...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τελικά είναι κάτι περισσότερο από μικρός ο κόσμος. Ο θείος μου Γιάννης Γκανάτσιος (μέγας γαύρος, μέγας...) έχει το ζαχαροπλαστείο αυτό. Την οδό δεν τη γνωρίζω, αλλά σίγουρα λέμε το ίδιο. Αφού ειπώθηκε και το όνομα του λέμε το ίδιο. Είναι το δεύτερο ζαχαροπλαστείο που έχει και το άνοιξε πριν από κανά δυο χρόνια νομίζω. Το άλλο είναι λίγο παραπάνω, πιο συνοικιακό και δουλεύει ακόμα. Η πρώτη μου ξαδέρφη δουλεύει στο ζαχαροπλαστείο το καινούριο εδώ και λίγο καιρό. Ο Γιάννης έχει δώσει φανέλες για την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μου και απ' ότι ξέρω είναι χορηγός και σε κάποια ομάδα στην Αργυρούπολη. Αν τον δείτε σύντομα αυτόν ή την ξαδέρφη μου (μια όμορφη νεαρή ξανθιά, Ρίτσα στο όνομα) στείλτε πολλά φιλιά από τον Θωμά από τα Γεράνια! Εγώ όταν κατέβω Αθήνα (κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στον επαναληπτικό με τον βάζελο στο ΣΕΦ) θα επικοινωνήσω μέσω mail με τον Σάββα ή κάποιον άλλον για να βρεθούμε. Το mail μου είναι διαθέσιμο, αν όχι το έχει ο Σάββας. Ως τότε θα τα λέμε καθημερινά από εδώ. Από αυτόν τον ιντερνετικό παράδεισο.

Εικόνα xristoforas

Νομιζω εχει μαγαζι στο Αιγαλεω ο Βαμβακουλας αλλα δεν ειμαι σιγουρος....
μια φορα ομως που περνουσα με τα ποδια απο το αιγαλεω τον ειδα απεξω απο το μαγαζι και μιλουσε μαζι με μια γυναικα!!!! μπορει να ηταν δικο του ή εκεινης....τεσπα...παντως τον ειδα..ηταν σιγουρα αυτος
μαγευει βεβαια και στα μας Προοδευτικη-Ολυμπιακος καθε Μεγαλη Παρασκευη σαν παλαιμαχος πια!
Γενικα ειναι πολυ πλακατζης ο Βαμβακουλας!

Εικόνα red apple

Λεωφόρος Κύπρου και Διγενή Ακρίτα στην Αργυρούπολη μετέφετε το καφέ του από το Εγκάλεο, ο Νικόλας, κύριε Φόρη μας.
Τα λέμε κάθε μέρα

Εικόνα savvas gridlock

Στην Αργυρούπολη έχει μαγαζί ο Βαμβακούλας Φόρη.

Εικόνα yiage

Αδαμ εχεις δικιο και ισως ο λογος που ειμαστε λιγο πιο υπομονετικοι με την μπασκετικη ομαδα να εχει να κανει οτι οι περισσοτεροι απο εμας (για εμενα σιγουρα ισχυει αυτο) γνωριζουμε λιγο απο αυτο το αθλημα.
Σιγουρα ειδα λαθη εχτες και του προπονητη μας με την καθηλωση του Περπε, χωρις τρεξιματα και αιφνιδιασμους στα κερδισμενα μας ριμπαουντ, Σιμονς (η Κολλινς δεν θυμαμαι) εκτος πνευματος, μη χρηση εργαλειου ονοματι Σλουκας και εξοδο Μαντζαρη στο τελος ΑΛΛΑ την ιδια ωρα ειχα και αμφιβολιες αν οι κρισεις μου ηταν σωστες και δικαιες αφου σε γενικες γραμμες "δεν το γνωριζω το αθλημα".
Αυτο που μενει τωρα αν δουμε την ομαδα σαν ενα ατομο ειναι να ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ την πικρα σε φαρμακο και να κοψουμε την αρρωστια/λαθη+ηττα σε ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ της υγειας/ΕΓΩΙΣΜΟΣ+ΠΝΕΥΜΑ. Ας αφησουμε την ηρεμια να επικρατησει αυτη την ωρα για να δρασει η ΠΙΚΡΑ ως φαρμακο. Να καταλαβουν παικτες και προπονητης και διοικηση χωρις παρεμβολες απο την αγανακτηση μας τα μεγαλα λαθη ωστε να μην επαναληφθουν.
Αλλωστε το ειδαν και οι ιδιοι πως το χαρισανε το παιχνιδι δυο φορες,μια με το σκεπτικο τους και μια στο τελος οπου και κριθηκε.
Ισως κανω λαθος κι εγω με αυτην την κριση μου και να αδικω χωρις να το θελω.
Ελπιζω να γινει αυτη η ηττα για την ομαδα το εφαλτηριο για την ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ και ΨΥΧΩΣΗ της προς τις νικες στους τελικους στο ΟΑΚΑ μιας και στην Ευρωπη εχει δειξει οτι τα εχει.

Τωρα θελουμε ακομα περισσοτερο την εξιλεωση στο ναο μας και θα φροντισει ο Μιτσελ και οι παιχταραδες μας για αυτο.
Σκεφτομουνα μηπως μπορουσε να γινει καποια συνεργασια Βαγγελα-Αγγελοπουλοι στο μπασκετ. Θα ηταν ΟΝΕΙΡΙΚΟ αν γινοταν σττα αληθεια κατι τετοιο.

Εικόνα red apple

Yiage (πε μας το ονοματάκι σου να σε ξέρουμε, δεν...δαγκώνουμε χιιιι) η "ήπια" αντιμετώπισηδεν έχει να κάνει με το αν γνωρίζουμε το άθλημα ή όχι. Προσωπικά παρακολουθώ το μπάσκετ, γενικά και ειδικά από τη δεκαετία του ΄70. Μπάσκετ έχω παίξει για πλάκα και προπόνηση, αφού υπήρξα ποδοσφαιριστής, αλλά ύστερα απο τόσες δεκαετίες έχω εντρυφήσει σε μεγάλο βαθμό. Ε, το να λέω πως ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ όταν μου έχουν πάρει τα σώβρακα, δίκαια ή πούστικα, δεν με εκφράζει. Αυτό που έγινε χτες συμβαίνει κατά κόρον. Εγώ λέω πως υπάρχει θέμα. Δεν παρακινώ κανέναν να προβεί σε ακραίες αντιδράσεις, άλλωστε δεν με εκφράζουν τέτοια χουλιγκάνικα, αλλά και το να κάθομαι ήσυχος, να με φτύνουν κι εγώ να λέω οτι βρέχει είναι αδιανόητο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είσαι ρε! Πώς δέχεσαι να σε παίρνουν παραμάζωμα και να μετά να μην τρέχει μια; Κατάλαβες τί λέω. Ούτε προπονητής θέλω να είμαι, ούτε χούλιγκαν. Οπαδός ψυχάκιας είμαι, όπως οι περισσότεροι απο εμάς, τους Γαύρους και θεωρώ πως αξίζουμε να βλέπουμε τους παίχτες των διαφόρων τμημάτων της ομάδας μας, να τα δίνουν όλα και να μην χαρίζονται ούτε στα φιλικά! Αυτό είναι ο αθλητισμός. Αναίμακτος Πόλεμος! Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε

Εικόνα yiage

Γιαννης Γεωργακοπουλος. Καποτε ειχες μηνυμα μου στο φεησμπουκ χωρις να παρω απαντηση οποτε και δεν σε ξαναενοχλησα αν θυμαμαι καλα. Δεν νομιζω να εννοεις πως ειμαι κανα αρδακι η βαζελακι.
Αν γουσταρεις περισσοτερες πληροφοριες 0047 40175301 τηλεφωνησε μου ανοιχτα.Δεν ενοχλεις καθολου.
Αυτο που θελω να σου πω ειναι πως οντως εσκασα πολυ χθες βραδυ και στεναχωρηθηκα γιατι ηθελα να κερδισουμε.
Εγω δεν γνωριζω πολλα απο μπασκετ και για αυτο λεω οτι μαλλον οι παικτες μας και ο προπονητης θα καταφερουν ΠΑΛΙ να σηκωσουν ευρωπαικο και κουπα εντος, διορθωνοντας λαθη και λεπτομερειες που ηταν οι λογοι της ηττας χθες.
Στο πιο γενικο τωρα Ναι ειμαι πολυ απογοητευμενος μαζι τους αλλα θυμαμαι επισης πως δυο ευρωκουπες μαγκικες τα τελευταια δυο χρονια εμπεριειχαν και απογοητευσεις στο δρομο για την κατακτηση τους.
Αν με ρωτησεις παλι ενα θα σου πω. Στα αρχιδια μου η ευρωλιγκα-ες, αυτο που θελω ειναι να ΓΑΜΗΣΩ το βαζελο στο οακα και να σηκωνω ολες τις εγχωριες κουπες. Και καθε φορα που συναντω τους ΧαντζοΤρακηδες να τους ριχνω 20ποντους στο κεφαλι!
Να πανε να γαμηθουνε και οι Αγγελοπουλοι στο κατω κατω της γραφης που το παιζουνε Γκαντι του μπασκετ και εχουμε ξεφτυλιστει σε τοσους τελικους απο τα κορακια.
Να μην αδικησω ομως τους παικτες αυτους που δυο χρονια τωρα με κατι ΑΡΧΙΔΙΑ σα καρπουζια μου εδωσαν δυο ευρωπαικα.

Εικόνα savvas gridlock

Γιάννη, για δικό σου καλό, επειδή διαβάζουν βαζελάκια, μην δίνεις προσωπικά στοιχεία. Μην μπλέξεις τζάμπα σε ιντερνετικές-τηλεφωνικές μαγκιές από το σύρμα, στις οποίες ειδικεύονται οι κωλοτρυπίδες.

Εικόνα yiage

Σαββα δεν το εχω ξανακανει αυτο γιατι ειναι ηλιθιο να εκθετει κανεις ονοματεπωνυμο με τηλεφωνο αλλα νομιζω πως το χρειαζοταν ο Αδαμ για να διαλυσουν οι υποψιες του.
Αλλωστε δυο μερες μετα την εγγραφη μου εδω εστειλα ενα μεηλ εδω στην επικοινωνια του site για μια ιδεα(σχετικα με θεμα αντιπροπαγανδας) που ηθελα να κοινοποιησω μονο στα ατομα που διαχειριζονται το RATM. By the way την ιδεα αυτη δεν την εχω συζητησει με κανεναν.

Εικόνα savvas gridlock

Ξαναστείλ'το Γιάννη.

Εικόνα yiage

Το εστειλα φιλε επιτελους.

Εικόνα red apple

Μην το ξαναπείς αυτό Γιάννη. Αν δεν σου απάντησα θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ επειδή μάλλον δεν ήμουν σίγουρος το ποιός είσαι. Να μου ξαναστείλεις και να μπαίνεις και στο ΦΒ μου καθώς έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον και όχι μόνο αθλητικά... Αλήθεια, που μένεις γιατί είδα αριθμό επαρχίας;

(Καλά σου είπε ο Σάββας, στείλε οτι στοιχεία θέλεις στο ΦΒ, στην συνομιλία για να διασφαλίσουμε τα προσωπικά σου)

Εικόνα yiage

Οσλο φιλε, θα σου στειλω αιτημα κλπ. Ευχαριστω πολυ για τα θετικα σχολια, θελω να ειμαι δικαιος οσο και ευστοχος σε αυτα, τωρα το κατα ποσο το καταφερνω αυτο ειναι συζητησιμο βεβαια αφου δεν ειμαι και ο καταλληλοτερος ουτε και παντογνωστης φιλε.