ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ



Την ιδέα μας την έδωσε ένας φίλος της ιστοσελίδας. Αναζητήσαμε τα επίσημα στοιχεία για τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική φέτος, ώστε να δούμε το κατά πόσον ισχύει ότι ''η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική μαζεύει όσο κόσμο μαζεύει και ο γαύρος στη Superleague''. Έτσι δεν μας λένε οι ΑΡΔ της Ψ-Ώρας για Σπορ και τα κιτρινόμαυρα οπαδικά sites; Ας δούμε λοιπόν τα στοιχεία, μέσα από το aek365.gr και όχι μέσα από κάποιο ΜΜΕ που ''μισεί και πολεμά την ΑΕΚ''.
 

 

 

 

 

 

 

 
Τα παιχνίδια με το Μανδραϊκό και τον Α.Ο. Περιστερίου έγιναν κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια στο Αιγάλεω, οπότε δεν τα υπολογίζουμε. Ο μέσος όρος των εισιτηρίων στα παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ με κόσμο στο ΟΑΚΑ είναι (13.538+9.916+12.064+4.117+5.611+6.518+6.384)/7= 8.306. Μιλάμε για επίσημα στοιχεία και όχι τις παρόλες των ΑΡΔ της ΑΕΚ ''ναι μεν κόπηκαν 13.000 εισιτήρια με τη Θύελλα Ραφήνας, αλλά μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν περισσότεροι από 20.000 οπαδοί της ΑΕΚ'', γιατί με αυτήν τη λογική θα πω κι εγώ ότι μπορεί να ανακοινώνονται π.χ. 15.000 εισιτήρια σε ένα ματς στο Καραϊσκάκη, αλλά μέσα βρίσκονται 30.000 γαύροι, επειδή τόσους θέλω να δω εγώ. Ας δούμε και το μέσον όρο εισιτηρίων αυτήν την στιγμή στο Καραϊσκάκη, στα ματς πρωταθλήματος.
 

 
16.000 EIΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΦΕΤΟΣ, 8.000 Η ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ''ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΟΑΚΑ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ''.
 
Περαστικά σας Πινόκιο.
 

Σχόλια

Εικόνα pgt397

Προφανως,οταν τρεμεις της ΑΕΚ τον λαο θα γραφεις μουφες και παραμυθια φτιαγμενα για παρηγορια.
Παμε λοιπον να δουμε ποιος ειναι πινοκιο.
Καταρχην η ΑΕΚ στη Γ εθνικη εκανε καπου 11.000 διαρκεις
γραφει το onsorts.gr (και οχι καποιο οπαδικο φορουμ)
"Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα ομάδα που παίρνει μέρος στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να έχει κάρτες διαρκείας που να ξεπερνάνε τις 10000, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να κάνουν… ρεκόρ!".
Ψαξτε μονοι σας και θα βρειτε περιοδους που ολυμπιακος εκανε λιγοτερα διαρκειας στην Α εθνικη.......
παμε παρακατω διοτι εχει πλακα να εξαφανιζεις τους ολυμπιακους.........
ποσα μεσο ορο κανατε την περιοδο 2003-2004 στην Α εθνικη?
Olympiakos Μ.Ο. 8.009 μεγαλυτερο 11.346 χα χα χα χα χα η ΑΕΚ περισσοτερα στη Γ!!!!!!!!!!!
1998-99 στο ΟΑΚΑ κόψατε κατά μέσον όρο 11.114 εισιτήρια,και μιλαμε για Α εθνικη με αλλη ποιοτητα παικτων και αντιπαλους.
Λιγο υπομονη κλεφτες γηπεδων και τιτλων.Το τελος σας ειναι προ των πυλων.
Σε 20 μερες ξεκινανε τα εργα της αγιας σοφιας (και φυσιακα οχι σε μορφη προκατ πατσαβουρι σαν το καραισκακη).
Την δυναμη του Μελισσανιδη την εχετε νιωσει ηδη με την απατη ΜΚΟ στην φανελα σας.
Παιχτες που θελατε αλλα ηθελε και ο Μελισσανιδης τους πηρε ΟΛΟΥΣ.
Δυο χρονιες να σας κοψει το CL βαρατε κανονι και πατε σουμπιντο στην Γ........
Και οι αριανοι γελαγανε,και εσεις γελασατε..................

Εικόνα savvas gridlock

Πρώτον, πώς έκανες 11.000 διαρκείας στη Γ' Εθνική και είχες συνολικό μέσον όρο εισιτηρίων στο πρωτάθλημα 8.000 ρε Πινόκιο, που ό,τι σου λένε το χάφτεις; Από αεκτζίδικο site πήραμε τους μέσους όρους, δεν ''τα λένε οι γαύροι αυτά''.

Δεύτερον, ο Ολυμπιακός πέρυσι είχε περίπου 11.000 διαρκείας, την ώρα που το φθηνότερο διαρκείας στο Καραϊσκάκη κοστίζει τα διπλά από το φθηνότερο στο ΟΑΚΑ.

Tρίτον, τη σεζόν 2003-04 παίζαμε στη Ριζούπολη, που χωρούσε βαριά βαριά 13.000 κόσμο και είχαμε 8.000 διαρκείας. Εσύ που έπαιζες στα Άνω Λιόσια, τι μέσο όρο εισιτηρίων είχες ρε Πινόκιο; Ξέρεις;

Τέταρτον, το 1998-99 εσύ που έπαιζες στα Φιλαδέλφεια είχες μικρότερο μέσον όρο εισιτηρίων από εμάς. 11.114 εμείς, 10.168 εσύ. Πάλι από κάτω ήσουν, Πινόκιο.

Πέμπτον, για πες μας τι μέσον όρο είχες στα τρία σερί πρωταθλήματά σου, 1991-94; Ξέρεις ρε Πινόκιο; 13.468 εισιτήρια στα Φιλαδέλφεια εσύ, 18.387 εμείς στο Καραϊσκάκη το 1991-92. 14.976 εισιτήρια εσύ ο πρωταθλητής στα Φιλαδέλφεια το 1992-93, 13.115 εγώ ο τρίτος στο Καραϊσκάκη, που σου χάρισα και το πρωτάθλημα. 10.000 εισιτήρια μέσον όρο το 1993-94 εσύ ο πρωταθλητής στα Φιλαδέλφεια, 10.271 εγώ που είχα χάσει το πρωτάθλημα από το Δεκέμβριο στο Καραϊσκάκη. Αυτά σου τα έχουν πει ρε Πινόκιο εκεί στη Φλ-ορίτζιναλ ή σε μεγαλώσανε με τα παραμύθια για τη ''γεμάτη Νέα Φιλαδάλφεια τα χρόνια των τίτλων'';

Έκτον, ποια είναι η απάτη στη φανέλα μας; Η UNICEF που ταϊζει παιδάκια που πεινάνε; Kαι δεν είναι απάτη το ''Στοίχημα'' του ΟΠΑΠ ή η Jeep;

Έβδομον, ποια είναι η δύναμη του λαθρέμπορα Μελισσανίδη; Πόσα λεφτά έχει βάλει στην ΑΕΚ; Πες το μας, κρυφό το κρατάς ρε Πινόκιο; Αφού είναι τόσο δυνατός, γιατί δεν χώνει το χέρι στην τσέπη και μόνο ζητιανεύει κρατικά λεφτά, λέγοντας πως ''αν δεν μας δώσει τα 20 μύρια η Δούρου, γήπεδο δεν γίνεται'';

Όγδοον, ποιος παίκτες θέλαμε και τους πήρες ρε Πινόκιο; Tον Αραβίδη και τον Μπακάκη; Μεταγραφές άνω των 10 εκ. ευρώ, μόνο σε ομάδες παικτών, έχει κάνει ως τώρα φέτος ο Θρύλος. Εσύ βέβαια είσαι ικανός να μας πεις ότι έχεις καλύτερο ρόστερ στη Β' Εθνική από τον Ολυμπιακό του Champions League. Διάβασε καμιά ''Ώρα για Σπορ'', Χεσε-τζόγλου, Λούπο και Τσατάλη. Ξέρεις ποια Ώρα, ε; Αυτήν που παλιότερα η Φλ-ορίτζιναλ της έβγαζε αυτό.

http://tinypic.com/view.php?pic=k2h2c4&s=8#.U_Y7YcV_ucE

Ένατον, τι έλεγες εσύ ως Φλ-ορίτζιναλ παλιότερα για το Μελισσανίδη ρε Πινόκιο; Θα μας πεις; Θες να σου τα βάλω να τα δεις; Θες να θυμηθούμε το ποιος και πώς έβγαλε από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ το λαθρέμπορα;

Δέκατον, ο Βαγγέλαρος ήρθε στον Θρύλο το 2010 και ανέλαβε χρέη που ξεπερνούσαν τα 70 εκ. ευρώ. Τότε δεν είχαμε Τσάμπιονς Λιγκ. Και να μην βγούμε μια χρονιά στους ομίλους, ο Βαγγέλαρος απέδειξε στην πράξη το ότι θα ανταπεξέλθει. Έβαλε 50 εκ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ από την τσέπη του. Δεν έριξε τον Ολυμπιακό στη Γ' Εθνική, όπως έκανε ο λαθρέμπορας τίγρης σε συνεργασία με την Φλ-ορίτζιναλ, για να ξεχρεώσει και να επιστρέψει καβάλα στ'άλογο. Γιατί εγώ, Πινόκιο, στη Γ' Εθνική δεν έπεσα ποτέ. Δεν είμαι αεκάκι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΤΙΤΛΟ 20 χρόνια.

Τέλος, για να κάνεις γήπεδο, θα πρέπει να πάρεις 20 μύρια από τη Δούρου. Ο λαθρέμπορας στον οποίο βαράς προσοχές σου τα λέει, Πινόκιο. Περίμενε και θα γελάσουμε καλά σε αυτό το θέμα, όπως και στο ΣτΕ.

Εικόνα asteriskos

Mιας και διαγραψατε εφτιαξα αλλο λογαριασμο.
Ας συνεχισω.
Μολις χθες εκοψα 65.000 εισητηρια σε αλλο ενα ματς παρωδια που σημετειχε ο θιασος του λιμανιου.
ξες που πριν το πρωτο ματς κοβατε 6αρες και γλυτωσατε με 1-1,και πριν το δευτερο κοβατε 4αρες και σκοραρατε με βολευ μπροστα σε τυφλο διαιτητη.
Και αυτα ενω ειναι Β εθνικη,με ροστερ 1/10 του ολυμπιακου με διαιτησια 10-90 και τα γνωστα.........
Ναι και γω αν ημουνα κομπλεξικος και αδυναμος θα ηθελα την σκεπη μιας κρατικης ομαδας που περνει τα παντα ντελιβερι να πανηγυριζω εξασφαλισμενα και να πουλαω πνευμα σε οσους πανε με τον σταυρο στο χερι........
Να κλεψω το γηπεδο απο μια ομαδα για να εχω εσοδα 34.000.000 ευρω τον χρονο,να αγοραζω μετα το πρωταθλημα
για εξασφαλισμενη συμετοχη(χωρις καμμια απολυτως φιλοδοξια,απλη συμετοχη 95%,το γνωστο πουτανακι της ευρωπης,αφου εκει no paraga).και καθε χρονο ανακυκλωση ακριβως της ιδιας ιστοριας........
απλα τα τελευταια χρονια μπηκε η νεα ιδεα να διαλυσει την α εθνικη,να την γεμισει με καφετεριες για να παιζει φιλικα μπας και πιο ξεκουραστος στις ευρωπαικες υποχρεωσεις να παει κανα βημα παραπερα,οπως το....κυπριακο αποελ χα χα χα χα,αλλα τιποτα,παλι φαπες........Εσκασε μυτη και ο μελισσανιδης και ωχ αμαν θα μου παρει το συστημα και τι θα κανω,εκανε κατι προσφυγες με 17 γαυρους κατα του γηπεδου,και μερικα αλλα μικροκαραγκιοζιλικια πανικου.
Εφτασε στα βασιλικα ξεφτυλικια των ρεπο,τους εκβιασμους στην επο,στησιμο διαιτητη,να στελνει τον προπονητη να προκαλει χουλκιγκανς για να αντιμετωπιση την ΑΕΚ της Β εθνικης με παιχτες που εχουνε 10 ματς στην α εθνικη,απειρια,και αν πεσει 1/100 του βεγγαλικου "το πηρα στα χαρτια"...............
Ναι αυτη η εξασφαλιση στην ΑΕΚ θα ειχε 40.000 σε καθε αγωνα,οπως ειχε επι νικολαιδη τοτε που εκανε το δευτερο ρεκορ πωλησεων διαρκειας μετα τον παο με 26.800.Ο ολυμπακος νομιζω ειναι πισω και απο τον παοκ,χα χα χ α,και ας επαιζε και αυτος εδρα το οακα καποια εποχη.
Αλλα εγινε κατι πιο αναπαντεχο.Με τον υποβιβασμο και την αναγγενηση συν το γηπεδο εγινε τρελλη συσπειρωση του κοσμου(μπορειτε να το δειτε και με τον αρη αυτο).Δεν πα να γαμηθει το γηπεδο στην φιλαδεφεια?
Βαλε καλες τιμες στη νεα σαιζον και θα εχει η ΑΕΚ 40.000 διαρκειας,και θα σου πω εγω ολυμπιακος και παπαριες.Εχετε το πλεονεκτημα να ειστε μαζεμενοι ολοι στον πειραια,μεγαλος δημος,αυτο ειναι ολο.εχεις και διπλα το προκατ.......και κοβεις καθε ματς φετος 8.000 με ροστερ 80.000.000,cl και πανω απο ολα την σιγουρια οτι κατι θα εκανε ο προεδρος με τον παο και θα παρουμε το ματς εστω και ως χαρτινοι........
μην γινει καμμια γκελα και ερθεις δευτερος στο πρωταθλημα που στηνεις και κατευθυνεις......
αμπαλοι,γραφικοι,ανασφαλεις.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ,ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2009 ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΙ 5-6 ΣΕ 100 κοττες στην ταφρο......τοτε που ψοφησε οριστικα η θυρα7 και θεωρειστε οι πιο δειλοι οπαδοι στον κοσμο.....
Να τα λεμε αυτα γιατι δεν τα λεει ο αμπελαλε.........
adios πουθεναδες

Εικόνα dion

ΑΕΚ είσαι, γι' αυτό κι είναι λογικό να συγκρίνεις μια καλύτερες χρονιες σου (πέρυσι) με μια απ'τις χειρότερες δικες μας (98-99): μονο υπό τέτοιους ορους μπορούμε να μπούμε σε συγκρίσεις.

ΑΕΚ είσαι, γι' αυτό και μια απ'τις καλύτερες χρονιες σου ήταν η περσινή: σιγά μη χάνατε τη μοναδική ευκαιρία να πανηγυρίσετε πρωτάθλημα.

Γιατί είπαμε: ΑΕΚ σημαίνει να τραγουδάς γυμνός στη βροχή με τα ματια δακρυσμένα και το κωλάντερο να κάνει πλάτσα-πλούτσα στις λούμπες.

Εικόνα kg

ΑΕΚ???
ΑΕΚ???
ΑΕΚ???
ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ???
ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ???
ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ???

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

ΣΑΝ ΣΚΑΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ???

ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!

Εικόνα xristoforas

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ!!!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ''ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ'' ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΛΕΝΕ...''ΠΩ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΑΟ ΕΧΕΙΣ...'' ,''ΑΕΚΑΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ'' ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ & ΠΙΠΕΣ [ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ...ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ(ΑΠ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΕΞΩ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ)]
Α ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΑΡΧΟΝΤΑ!

Εικόνα xristoforas

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ)
ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ Α-ΕΞΑΡΑ.... 5000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!! (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ''ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΑΦΗΣΩ'' ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ)

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ?

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΕΝΝΟΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΜΑ)...ΜΑΖΕΨΑΝΕ 13000...Ε ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ...!
ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ....ΟΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΕΚΑΚΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000?
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ? ΜΟΣΤΡΑ ΤΩΝ 12000-13000 ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΝΑΧΑ?

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΦΙΔΙΑ ΚΟ ΛΟ ΒΑ !!! (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΩ)