ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 1991: ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



Έχουμε δει τα γεγονότα γύρω από το περιβόητο ματς Ολυμπιακός-Αθηναϊκός το 1991. Σήμερα θα δούμε τι ακολούθησε.
 
Στις 21 Φεβρουαρίου ανακοινώνεται η τιμωρία του Ολυμπιακού, αφήνοντας άφωνους μέχρι και τους αντιολυμπιακούς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 22-2-1991
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 24-2-1991
 

 
Την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 1991, στο τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη πριν εκτίσουμε την τιμωρία της έδρας μας, απέναντι στον Πανσερραϊκό, η ΘΥΡΑ 7 πετάει φέιγ βολάν.
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-2-1991
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Γράφει πολλά η ΘΥΡΑ 7, αλλά το χαρακτηριστικότερο που συμπυκνώνει τα πάντα είναι αυτό.
 
Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΝΔΥΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ''ΧΕΣΜΕΝΟ''.
 
Στις 27 Φεβρουαρίου, έγινε η ιστορική πορεία στο Σύνταγμα, που είδαμε και στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 28-2-1991
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Έσκουζε η κυρία Πετραλιά ''παίρνουν τηλέφωνο τον άντρα μου και το γιο μου και απειλούν να κάψουν το μαγαζί μας στην Ερμού''. Αυτά ας τα σκεφτόταν όταν έμπαινε αγκαζέ με τον Ανάργυρο στο Καραϊσκάκη, για να κερδίσει ψήφους εκείνα τα περίεργα χρόνια του 1989 και του 1990. Όταν σπεκουλάρατε στο παραμύθι του κακού Κοσκωτά που τον εξέθρεψε το κακό ΠΑΣΟΚ, για να εμφανιστείτε ως σωτήρες του Ολυμπιακού με τον Ανάργυρο, όλα ήταν μέλι-γάλα, γαμώ τη Νέα Δημοπρασία σας, καριόλες. Το ξενοδοχείο Μεριντιέν που έφαγε το πέσιμο είναι το σημερινό Athens Plaza και ήταν ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη τότε.
 
Όταν άλλοι φάρδαιναν τους κώλους τους στους καναπέδες, η ΘΥΡΑ 7 έβγαινε μπροστά και τα έβαζε με τον πραγματικό κυβερνήτη της χώρας, την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Μια ζωή αυτό κάνει, ό,τι κι αν λένε οι ''γνώστες'' κι όπως κι αν μας χαρακτηρίζουν. Κι αν Ολυμπιακός=ο λαός του, τότε
 
Η ΘΥΡΑ 7 ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ.
 
Υ.Γ. 1 Μεταξύ των πολλών ονομαστών μελών της ΘΥΡΑΣ 7 που επέδωσαν το ψήφισμα στη Βουλή, ήταν και ο νεαρός τότε πρωταθλητής του Θρύλου ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Καταλάβατε τώρα γιατί πονάει μια ζωή τα βαζελάκια ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ και τα κάνει να σκούζουν και να τον σπιλώνουν; Γιατί δεν είναι μόνο αθλητής-κόσμημα για τον Θρύλο και τη χώρα μας. Είναι στην πρώτη γραμμή του Ολυμπιακού, εντός κι εκτός γηπέδων...
 
Υ.Γ. 2 Η φράση ''το πρωτάθλημα είναι χεσμένο'' στην ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7 ήταν αναφορά σε μία δήλωση του Σαραβάκου μετά το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ εκείνη την χρονιά ''ο διαιτητής έπαιξε σαν χεσμένος στην Τούμπα''. Φυσικά η Δημητρούλα δεν τιμωρήθηκε. Θα τα δούμε αυτά σε προσεχή ανάρτηση, έχουμε πολλά να βάλουμε ακόμη.

Σχόλια

Εικόνα xristoforas

δε χεστηκαν μονο οι βαζελοι να παιξουν σουπερκαπ τοτε
χεστηκαν και τα αεκακια να παιξουν σουπερκαπ το 2011...για να μην ξαναφανε 6!

Εικόνα el trick

Τι μου θυμίσατε τώρα...
Τα ωραία τα χρόνια τα παλιά!!!!
Τότε που δεν χρειαζόταν να παίξουμε!!!!
ΞΕΡΑΜΕ.
Ακόμη και αν κάναμε κανα λάθος να κερδίσουμε παιχνίδι που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να κερδιθεί από μας τότε γινότανε σεισμός λοιμός και καταποντισμός. Ακυρωνότανε το ματσάκιον και μας στέλνανε ταξιδάκια αναψυχής στα νησάκια για να χάσουμε μεν αλλά τουλάχιστον να γνωρίσουμε τις ομορφιές της πατρίδας μας.
Όμορφα χρόνια.
Υ.Γ......Απορώ γιατί τα λέμε πέτρινα!!!!!