ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΕΛΛΗ


Tags: -

Έχουμε δει αναλυτικότατα το τι εστί παράγοντας Βελλής. Για να τα συγκεντρώσουμε λίγο σας παραθέτουμε και τα άρθρα μας (1 & 2 & 3). Στο σήριαλ – καρναβάλι που πρωταγωνιστή ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Αθηνών, είχαμε  εχθές και νέα επεισόδια. Θαυμάστε τι δήλωσε μετά την καθαρή και δίκαια ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
«Κατ' αρχάς και χωρίς καμία δόση ειρωνείας να δώσω ειλικρινέστατα συγχαρητήρια στους παίκτες του ΟΦΗ για τον τρόπο που έπαιξαν, χωρίς να διεκδικούν στην ουσία τίποτα το σημαντικό για αυτούς σε αυτόν τον αγώνα. Μπράβο τους, γιατί δεν έπαιξαν σαν «ατρόμητοι»! Έτσι παίζεται ένα πρωτάθλημα κύριοι.
Να συγχαρώ επίσης τον κ. Μάνταλο για την πολύ καλή διαιτησία του σήμερα, με τέτοιες διαιτησίες ποιος θα μιλούσε και ας έχανε; (Απορία: αφού μπορείτε κύριε Μάνταλε, γιατί δεν σφυρίζετε πάντα έτσι;) Επίσης θα πω πως τα replay δικαιώνουν τους επόπτες για τις ακυρώσεις των δύο γκολ μας, έστω και πολύ οριακά ιδίως στην περίπτωση του δεύτερου τέρματος. Μακάρι να είχαμε τέτοια "ακρίβεια" και δικαιοσύνη από τα διαιτητικά τρία σε όλους μας τους αγώνες...
'Όσο για τον κ. Κουκουλάκη τι να πει κανείς; Νομίζω δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα, «μίλησε» μόνος του και τον είδε όλη η Ελλάδα. Μετά και τον «αγώνα» στην Βέροια δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ η να στεναχωρηθώ που δικαιώνομαι πλήρως σε αυτά που έχω πει τον τελευταίο καιρό για διαιτησίες και την συμπεριφορά κάποιων ομάδων, και για τα οποία τιμωρούμαι συνέχεια για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου! Αναρωτιέμαι, υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει πλέον ότι έχω δίκιο, εκτός του «Μουρίνιο» Καρπετόπουλου;
Πιστεύω πως πλέον έστω και αργά και ο τελευταίος οπαδός μας έχει αντιληφθεί πως η πρόταση που τους είχα κάνει ήταν η σωστή επιλογή».

 
Δηλαδή ο Βελλής διαμαρτύρεται γιατί δεν... αδικήθηκε? Ποιός ο λόγος να βγάλει ανακοίνωση που ναι μεν δηλώνει ότι δεν αδικήθηκε, αλλά ευθέως χρεώνει τον Ατρόμητο με στήσιμο του αγώνα με την Βέροια? Γιατί άραγε δεν μας λέει και το ζουμί της υπόθεσης? Αν ξανατιμωρηθεί ο μεγαλοεπενδυτής Βελλής (αλήθεια πόσο του κόστισε η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Απόλλωνα?) το ξέρει κανένας ότι αυτόματα θα τιμωρηθεί και η ομάδα του αφού θα είναι η τέταρτη  φορά που θα τιμωρηθεί ο μεγαλοπαράγοντας της? Αυτό δεν είναι γνωστό στον Κο Βελλή? Μάλλον είναι γνωστό, αλλά προκύπτει και άλλο ερώτημα. Αφού αγαπάει (όπως λέει την ομάδα του, γιατί γνωρίζοντας ότι προβλέπεται τιμωρία της, συνεχίζει το ίδιο προπαγανδιστικό βιολί? Μήπως αντικαθιστά την γκρίνια που δεν δικαιούται ο κολητός του τουίτης και ο παναθηναϊκούλης γενικότερα? Κε Βελλή δεν πειράζει, αντίο αντίο εκεί στην Α2, που φωνάζαμε και στο μπάσκετ. Άντε να ξεβρωμίσει κι το ποδόσφαιρο.
Η παραπάνω αναφορά στον Ατρόμητο σχετικά με το στημένο (κατά τον Βελλή παιχνίδι στην Βέροια), δεν άφησε ασυγκίνητους τους Διοικούντες της ομάδας του Περιστερίου, που απάντησαν με μια πολύ σκληρή, αλλά εξαιρετικά εύστοχη ανακοίνωση.
Το ΔΣ της ΠΑΕ Ατρόμητος αντέδρασε σε δήλωση που έκανε ο Σταμάτης Βελλής και με την οποία άφηνε αιχμές για την ομάδα του Περιστερίου με αφορμή το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Βέροια.
Οι Περιστεριώτες στην ανακοίνωση που εξέδωσαν χαρακτηρίζουν τον κ.Βελλή «βαλτό και συκοφάντη» και προσθέτει: «Δεν είστε άξιος να εκφράζετε οποιοδήποτε υπαινιγμό σχετικά με την αγωνιστική τιμή και υπόληψη αυτής της ομάδας».
Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Για πρώτη αλλά και τελευταία φορά, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τον κ. Βελλή και όσα υπαινίσσεται σε βάρος της ομάδας μας. Κύριε Βελλή σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας αφορούν ούτε μας αγγίζουν στο παραμικρό όλες οι συκοφαντίες, ψευτιές, αλητείες εναντίον της ομάδας μας καθώς και κάθε προσπάθεια σπίλωσης της.
Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε με προσοχή αυτή την προσπάθεια σας και προς το παρόν είχαμε πιστέψει ότι οφείλεται στην παντελή έλλειψη γνώσεων για το άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς και την αγωνιώδη προσπάθεια σας να γλιτώσει ο Απόλλων Σμύρνης τον υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.
Μετά την τελευταία ανακοίνωση σας, όταν κατρακυλήσατε στο έσχατο σημείο του ‘’βούρκου’’ ,που εσείς ο ίδιος δημιουργήσατε, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι εκτός από άσχετος ,γραφικός ,ψεύτης και συκοφάντης, είστε βαλτός και καθοδηγούμενος.
Δεν έχετε κανένα ηθικό και πραγματικό δικαίωμα, κύριε Βελλή να λασπολογείτε σε βάρος μιας ομάδας, της ομάδας μας, που αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, αλλά και που εσείς ο ίδιος έχετε δηλώσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Superleague ότι θέλετε να την μιμηθείτε και να αγωνιστείτε στην Ευρώπη.
Δεν είστε άξιος να εκφράζετε οποιοδήποτε υπαινιγμό σχετικά με την αγωνιστική τιμή και υπόληψη αυτής της ομάδας, που μέχρι σήμερα σε 29 αγώνες έχει συγκεντρώσει 59 τίμιους αγωνιστικούς βαθμούς, καθώς και στα άτομα που την απαρτίζουν από τον πρόεδρο της, τους ποδοσφαιριστές της, τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο και τους φιλάθλους της .
Κύριε Βελλή ποτέ στην ποδοσφαιρική ιστορία μια ομάδα δεν απέφυγε τον υποβιβασμό, στηριζόμενη μόνο στους άλλους, χωρίς αυτή να κάνει μία προσπάθεια. Το παραπάνω ξεχάσατε να συμπεριλάβετε στην χθεσινή σας ανακοίνωση όταν μιλήσατε για όλους τους άλλους, χωρίς να κάνετε αυτοκριτική και να στιγματίσετε την απόδοση της ομάδας σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Είναι λοιπόν προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα ‘’του οίκου σας’’ και να αφήσετε τους άλλους και ειδικότερα την ομάδα μας.
Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι καμία διαφορά δε μας χωρίζει με το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης, που γνωρίζουμε άλλωστε ότι εκτός της κατοχής της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, στην ουσία δεν το εκπροσωπείτε καθώς το πλήθος των φιλάθλων του δε συμμερίζεται τις απόψεις σας και πρόσφατα τις αποδοκίμασε, με αποτέλεσμα να έχετε επιδοθεί σε μια αγωνιώδη προσπάθεια για να τους μεταπείσετε».
 

Τα συμπεράσματα φυσικά δικά σας αλλά αξίζει μια συγκέντρωση κάποιων εξαιρετικών σημείων της ανακοίνωσης
Κύριε Βελλή σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας αφορούν ούτε μας αγγίζουν στο παραμικρό όλες οι συκοφαντίες, ψευτιές, αλητείες εναντίον της ομάδας μας καθώς και κάθε προσπάθεια σπίλωσης της. Δηλαδή είστε συκοφάντης, ψεύτης και αλήτης Κε Βελλή σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ατρόμητου.
Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε με προσοχή αυτή την προσπάθεια σας και προς το παρόν είχαμε πιστέψει ότι οφείλεται στην παντελή έλλειψη γνώσεων για το άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς και την αγωνιώδη προσπάθεια σας να γλιτώσει ο Απόλλων Σμύρνης τον υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία. Δηλαδή είστε και άσχετος και υστερόβουλος Κε βελλή σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ατρόμητου.
που γνωρίζουμε άλλωστε ότι εκτός της κατοχής της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, στην ουσία δεν το εκπροσωπείτε καθώς το πλήθος των φιλάθλων του δε συμμερίζεται τις απόψεις σας και πρόσφατα τις αποδοκίμασε, με αποτέλεσμα να έχετε επιδοθεί σε μια αγωνιώδη προσπάθεια για να τους μεταπείσετε». Δηλαδή σας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ και βαλτό – φυτεμένο στην ιδιοκτησία της ομάδας σας Κε Βελλή? Αλήθεια ποιούς εννοεί άραγε η ανακοίνωση του Ατρομήτου? Μήπως αυτούς με τους οποίους δεν έχετε διαφωνήσει ποτέ σε θέματα superleague? Μήπως αυτούς που μεγάλες ποδοσφαιρικές δόξες του παρελθόντος τους έχετε στην ομάδα σας? Μήπως αυτούς που πιστά υπηρετείτε με το να συμπορεύεστε σε ότι κι αν κάνουν μαζί τους? Μήπως αυτούς που ήταν οι μοναδικοί που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον δήθεν δίκαιο αγώνα σας μετά από τις πρώτες καρναβαλικές σας δηλώσεις περί Ολυμπιακού?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Η τελευταία αγωνιστική έρχεται και εύχομαι να θέλετε αποτέλεσμα για να μείνετε στην κατηγορία και πριν το παιχνίδι να αρχίσετε τα γλειψίματα και τις βαζελιές...

Σχόλια

Εικόνα vagio

Γαμηστε τους αυτους τετοια ωρα!

Κανας απο εσας θα παει Μαντσεστερ ρε παιδια??

Εικόνα clark gheibol

Μάλλον εδώ θα κάτσουμε, δυστυχώς. Υπάρχει και κρίση, αλλά δουλεύουμε κιόλας, δεν είμαστε στη Δημόσια Τηλεόραση

Εικόνα yiage

Τελικα προεκυψε θεμα και δεν θα τα καταφερω αν και εχω τα αεροπορικα ηδη πληρωμενα. Οποτε με καποιους απο εσας εδω μαγκες θα γνωριστουμε απο κοντα στο επομενο μας εκτος εδρας προημιτελικων τσ.λ. (μαντεψια μου οτι θα στην Μαδριτη)

υγ. Vagio υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να τα καταφερω να ειμαι εκει αν επιλυθει το θεμα αμεσα και αν γινει κατι τετοιο μεχρι αυριο θα επικοινωνησουμε με τα παιδια εδω.

Εικόνα vagio

Μακαρι να σου κατσει ρε φιλε να τα πουμε κι απο κοντα. Αλλιως, εδω θα ειμαστε!

Εικόνα μαουνιέρης

Ανθρωπάκι με ταραγμένα μυαλά. Την τελευταία αγωνιστική...

Εικόνα yiage

Συγγαυρε Μαουνιερη εχουν παθει παρακρουση οι μπουγατσες,βελληδες,τουιτηδες ολοι τους. Εχουν γινει η προσωποποιηση της ΑΗΔΙΑΣ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

βαλτός και καθοδηγούμενος λέει ο ατρόμητος.... απο ποιον άραγε?