Τετοια προστασία δεν αντέχεται



Θα βαρέσουμε επιληψία με αυτά που γίνονται φέτος, ή μάλλον ΚΑΙ φέτος, με την διαιτησία και πως αυτή κρίνεται από την αρδικειμενική δημοσιογραφία. Η αβάντα της διαιτησίας που απολαμβάνει η ζέλα και η μπουγάτσα είναι μνημειώδης. Αντ΄αυτού το μόνο που ακούμε δεξιά και αριστερά είναι η «προστασία» που η ΕΠΟ παρέχει στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη. Και καλά να πεις εντάξει, οι αρδικειμενικοί είναι αρδικειμενικοί, την δουλειά τους κάνουν, τσεπώνοντας το μπουρμπουάρ τους, τα βλαμμένα τα δικά μας που βγαίνουν στα αθλητικά sites και στα social media και σιγοντάρουν το παιχνίδι τους, για αυτά τι να πεις;
 
Έχουμε περάσει σε μια περίοδο, από το ντέρμπυ του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και μετά, που το στήσιμο πάει σύννεφο, που ο αποδεκατισμός του ρόστερ του Ολυμπιακού πρέπει να επιτευχθεί με κάθε τρόπο και με την παράλληλη αβάντα των ΑΡΔ και της διαιτησίας.
 
Είχε γράψει σχετικά και ο Hank:
 

Μαζέψαμε τις φάσεις από κείνο το παιχνίδι και φτιάξαμε το παρακάτω βίντεο, όπου να σημειώσουμε ότι λείπουν και δύο φάσεις ακόμη με Λούκας και Κλάους. Βάλαμε αυτά που βγάζουν μάτι:
 

Τέτοια προστασία δεν αντέχεται. Σπάει κόκκαλα.
 
Σε ένα άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου στο vazzeletta, στις 24 Μαρτίου 2014, αναρωτιέται αν πρέπει να σπάσουν πόδια:
 
 
 

Δείτε αυτές τις φάσεις μαζεμένες στο βίντεο που ακολουθεί για να δούμε αν πρέπει, αν ο σκοπός δηλαδή που γίνονται όλα αυτά είναι για, να σπάσουν πόδια ή όχι.

 
Έχουμε περάσει σε μια περίοδο που η φράση «ο τάδε φωνάζει για αυτές τις φάσεις και ο δείνα για αυτές» έχει γίνει μόδα στο στόμα των αρδικειμενικών όταν καταφανέστατα αδικείται ο Ολυμπιακός. Από την άλλη φάσεις όπου ευνοείται ο γαύρος όπως το τέταρτο γκολ με τον Εργοτέλη στην Κρήτη όπου προήλθε από πέναλτυ που δεν ήταν, γίνονται σημαία. Πάλι ευνοήθηκε ο γαύρος. Το στραγάλι του vazzeleta στα της διαιτησίας έγραψε:
 
 
 
Οι δυο ομάδες έχουν τα παράπονά τους λέει το στραγάλι. Για να μπορέσει να εξισορροπήσει λίγο την κατάσταση αμφισβητεί το ένα από τα τρία γκολ του Βαλντέζ ως  οφσαϊντ που ούτε κατά διάνοια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υποθέτουμε ότι εννοεί αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτό γιατί για τα άλλα γκολ δεν προκύπτει καν συζήτηση.
 

Γράφει επίσης ότι ζητάει ο Εργοτέλης ένα πέναλτυ, το οποίο αναζητείται, κανείς δεν έχει πάρει μυρωδιά ποιο είναι αυτό το πέναλτυ, ούτε καν ο ταγαράς ο Μηντιούρης που λέει τις αμφισβητούμενες στο Αλαφουζοκάναλο. Φυσικά καταλήγει ότι ο Εργοτέλης φωνάζει για το πέναλτυ που προήλθε το τέταρτο γκολ. Έτσι, για να μείνει στη συνείδηση όλων η τελευταία φάση που όντως αδικήθηκε ο Εργοτέλης. Ο Πρασινοφρουρός μπορεί να έχει φύγει αλλά ο άνθρωπος έχει αφήσει πίσω του ολόκληρη σχολή.

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν και φάσεις που το στραγάλι προφανώς κατάπιε:
 

Σε παιχνίδι λοιπόν που του Ολυμπιακού του έκοψαν δύο οφσαϊντ σε φάσεις για γκολ, δεν σφύριξαν δύο πέναλτυ υπέρ του, άφησαν να εξελιχθεί φάση οφσαϊντ σε επίθεση του Εργοτέλη, δεν πήρε κόκκινη ο Σαρρής σε τάκλιν βγαλμένο από άλλο άθλημα, σε αντιδιαστολή με το πέναλτυ για να γίνει το 1-4, το στραγάλι αρκείται σε ένα: «Ο ρέφερι Μήτσιος με τους βοηθούς του δεν απέφυγαν τα λάθη με τις δύο ομάδες να έχουν τα παράπονά τους», και καταλήγει με το «Ο Σαρρής θα μπορούσε να είχε αποβληθεί για το χτύπημά του πάνω στον Παραγουανό». Σχολή Παπαθεοδώρου.
 
Εντάξει από την άλλη όσο βλέπω αυτή τη φάση:
 
 
πέρα από το γεγονός ότι είχε άγιο που δεν έπαθε τίποτα ο παικταράς μας (το πιστεύω αυτό, δυο μήνες έχει στην ομάδα), κοιτάω την αντίδραση του Σαρρή μετά το χτύπημα και αυτή επιβεβαιώνει ότι έγινε αυτό ακριβώς που ήθελε να κάνει. Φοβερό παράρτημα ο Εργοτέλης, έχει δίκιο ο Βελής που έλεγε ότι τα παραρτήματα μας ανοίγουν τα πόδια, κάτι τέτοιο θα εννοούσε. Ρε το Βελή.
 
Επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα: Και καλά να πεις εντάξει, οι αρδικειμενικοί είναι αρδικειμενικοί, την δουλειά τους κάνουν, τσεπώνοντας το μπουρμπουάρ τους, τα βλαμμένα τα δικά μας που βγαίνουν στα αθλητικά sites και στα social media και σιγοντάρουν το παιχνίδι τους, για αυτά τι να πεις;
 
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ
 
Έχουν μείνει τα βαζελογαυράκια να μονολογούν για την μεταγραφή του Μήτρογλου και ότι με αυτή χάθηκε όποια πιθανότητα πρόκρισης με την Μάντσεστερ αν καθόταν στον πάγκο. Λες και στο 2-0 εντός ο Μήτρογλου καθόταν στον πάγκο. Έχουν αρχίσει να σκέφτονται και να προτείνουν παίκτες που πρέπει να παρθούν το καλοκαίρι και πόσα λεφτά πρέπει να δαπανηθούν και σε ποια θέση. Κάθονται στο φαμπού και ποστάρουν κάτω από κάτι προφίλ που έτσι ρε παιδί μου για να αποκτήσουν ένα άλφα κοινό πετάνε καμιά ατάκα αντιπροεδρική, λίγο βυζί για επιχείρημα και όλα καλά. Κλάπα κλάπα τα παλαμάκια από κάτω. Έχεις τους πρώην – νυν φωτοσοπάδες, βιντεοφιξάδες που πετάνε τις ατάκες εκ του πονηρού γιατί αλλιώς δε θα είχαν αντίκρυσμα και τα απαραίτητα comments «καλά τα λέει, για να φτιάχνει τόσο καλές φωτοσόπιες, θα΄ναι αλήθεια». Ατελείωτη η λίστα, στόκος με τον τόνο. Επειδή τώρα όλο και κάποιος θα σκεφτεί την μαλακία και θα πει ότι δεν επηρεάζεται η ομάδα από αυτά που λέγονται εγώ θα πω ότι δυστυχώς για αυτήν την εποχή, ευτυχώς για παλιότερες υπάρχει συνδετικός κρίκος του τι λέγεται και ψιθυρίζεται, με το γήπεδο που είναι ο χώρος της «μάχης». Τι σκατά οπαδοί είναι όλοι αυτοί που αβίαστα και με την παραμικρή αφορμή αμολάνε χολή για κάθε τι Ολυμπιακό, δεν μπορώ να καταλάβω και δεν ξέρω αν θέλω κιόλας. Ακόμα χειρότερα επειδή είναι και περισσότεροι, τι σκατά οπαδοί είναι αυτοί που τα επικροτούνε τα παραπάνω, επίσης δεν μπορώ να καταλάβω.
 
ΡΕ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
 
Ανοίχτε τα στραβά σας γιατί με αυτά και με αυτά, βρίσκουν και τα κάνουν. Βρείτε ο καθένας από εσάς τρόπο να βοηθήσετε και να ενισχύστε την ομάδα. Αν δεν νοιωσουν όλοι, διαιτητές, ΕΠΟ, ΑΡΔ, πολιτεία, την ανάσα μας στο σβέρκο τους έτσι θα πάει μέχρι το τέλος, με άρθρα για την διαιτησία και να σταυροκοπιόμαστε για να μην μας φάνε κανά παίκτη. Ο Βαγγέλας φαίνεται ότι πράττει καλά. Το γεγονός ότι συνόδευσε την αποστολή της ομάδας, σε συνδυασμό με το ταξίδι του στην Κρήτη, ήταν ένα μήνυμα πρωτίστως στους παίκτες. Εγώ έτσι το εξέλαβα, ότι «μάγκες, τώρα ξεκινάμε, έχουμε να αποδείξουμε πολλά». Αν ανοίξει και του Ρέντη πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι, τα τρία ουσιαστικά που απομένουν για να κλείσει η χρονιά, θα πράξει ακόμα καλύτερα, άριστα. Η ομάδα στην Κρήτη επίσης φάνηκε ότι είναι όπως πρέπει.
 
Απομένει το ερώτημα, οι οπαδοί θα είμαστε στο σύνολό μας όπως πρέπει;

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ....ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ.....ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΖΩΗ

Εικόνα yiage

Κερβερε εισαι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ! Περριτο να πω οτι.. ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ RATM μαζι με τους ΓΑΥΡΟσχολιαστες του!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γεια σου Κέρβερε, είσαι ωραίος.

Εικόνα Kerveros

Να΄σαι καλά ρε σύγγαυρε, σ΄ευχαριστώ.

Εικόνα apostolos gaganis

Πρωτη φορα διαβαζω αναρτηση σου και χαιρομαι τοσο για το υφος ( πολυ...RATMικό ) οσο και για το περιεχομενο της. Εισαι παλιος βεβαια σε τουτο τον ιστοτοπο ( εγω ειμαι...στραβαδι ) και επομενως ξερεις να τουφεκας κατα πως πρεπει, με γνησια γαυρικο σημαδεμα.

Τι να πω τωρα;... Τι να προσθεσω σε οσα γραφει ενας αποφοιτος του RATM΄ς Univesity, ενα τρικεφαλο σκυλι, γεννημενο απ΄τον Τυφωνα και την Εχιδνα, με τη Λερναια Υδρα γι΄αδερφη; Ας επιχειρησω να΄πω δυο πραγματακια κι' αμα...ζοριστω, θα φωναξω τον Ηρακλη να...καθαρισει.

1. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ: Επανερχομαι σ΄αυτο το καθηκι, διερωτωμενος αν θαχει το θρασος να κατεβει Καραισκακη ή θα παθει κανα ...λουμπαγκο, τελευταια στιγμη... Επισημαινω ενα χαρακτηριστικο compilation των ΄΄κατορθωματων΄΄ αυτου του φονια στο You Tube, πριν τον παρει ο ΜΠΑΟΚ. Οποιος δεν τοχει΄δει, χανει... ΞΕΡΑΝΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ: ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ, ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΓΚΑΡΣΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΠΙΜΕΝΩ, ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ... Αρκει να προσεξει καποιος τη σκουντια με τον αγκωνα που του ριχνει στο στηθος ο Κατσουρανης και μια κουβεντιτσα που του λεει, μετα το κροσσε, για να καταλαβει καλα το ολο σκηνικο. Ειναι σαν να του λεει: ΄΄Κατσε ησυχα ρε μαλακα που διαμαρτυρεσαι κιολα, τη γλιτωσες με κιτρινη και το παιζεις κι΄αδικημενος...΄΄.

2. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΩΝ ( το γραφω επιτηδες με Β και οχι με Υ, γιατι γαβρος δεν σημαινει τιποτα ): Ειναι, νομιζω, θεμα ψυχοσυνθεσης, προσωπικοτητας, βιωματικων εμπειριων, και...και...Αυτοι οι τυποι, απο τους πολλους μαζεμενους τιτλους μας, εχουν αρχισει-ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ- να μετεξελισσουν τον ΟΙΚΤΟ που νιωθουν τελικα για τους αντιπαλους μας, σε...ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ...Ναι, ναι, μαλλον ετσι πρεπει ναναι, γιατι οικτος και συμπαθεια βρισκονται κοντα σαν συναισθηματα... Αποτελεσμα αυτης της...διασαλευσης, ειναι να εχουν γινει ρε παιδακι μου πιο ΄΄ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ΄΄ στις κρισεις τους, πιο..΄΄ΑΥΣΤΗΡΟΙ΄΄ με την ομαδα μας, να βλεπουν τα πραματα ΠΙΟ ΄΄ΨΥΧΡΑΙΜΑ΄΄, ΠΙΟ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ΄΄, ΠΙΟ ΄΄ΑΝΩΤΕΡΑ΄΄, ΠΙΟ ΄΄ΚΑΘΑΡΑ΄΄ ΚΙ΄ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΑ, ΜΑΟΥΝΙΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ, ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ( ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ) ΠΑΛΑΙΟΓΑΥΡΟΙ...Σ΄αυτα, βεβαια, εχει βαλει τη χερουκλα της και η μακροχρονη...εξορθολογισμενη ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΙΤΙΔΑ των ΄΄αντικειμενικων,, ΜΜΕ, που βρισκουν σ΄αυτους τους τυπους, τους ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΥΣ ( ωραιος χαρακτηρισμος-μ΄αρεσει ) ευφορο εδαφος για τον πουστοσπορο τους...

Αλλα θα επανελθω σ΄αυτους, προσεχως...

Εικόνα Kerveros

Καλησπέρα Αποστόλη και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,

1.Εγώ ήξερα ότι οι τηλεοράσεις φτιάχνουν βιντεάκια με τις καλύτερες φαντεζί ενέργειες παικτών, ε, για την δική του περίπτωση φτιάχνουν με τις καλύτερες δρεπανιές. Φαντάζομαι οτι μιλας για αυτό το βίντεο, δες εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=zmtbYUomntE

Πάμε στοίχημα ότι αυτό που διαβάσαμε αυτές τις μέρες για την οδό Pablita Garcia θα το δούμε κάποια στιγμή με τον Ινσαουράλδε;

http://www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2014/03/110960.jpg

Και καλά να μπεις στη Σαλονίκη σε κανά ταξί και να πεις πήγαινέ με στην οδό Pablita Garcia είναι εύηχο και εύκολο. Τώρα να πεις πήγαινέ με στην οδό Ινσαουράδλε (να ορίστε, δεν το πέτυχα με την μία), πως το λες; Μου λες;

2.Όπως τα λες είναι και να επανέλθεις. Ξέρεις Αποστόλη τι θα γούσταρα; Θα γούσταρα, όπως τότε που ήρθαμε πέμπτοι στην τελευταία αγωνιστική των play off πριν από κάποια χρόνια, να είμαστε 7000 άτομα αλλά να είμαστε έτσι. Τραγούδι επί ενενήντα και στο τέλος κράξιμο. Αυτό μπορεί να γίνει; Δε λέω να έρθουμε πέμπτοι έτσι; Άλλη θέση εκτός από την πρώτη για τον Θρύλο, δεν εύχομαι για κανέναν πούστη.

Υ.Γ. Πάντως να ξέρεις ότι για να καθαρίσει ο Ηρακλής τον γαύρο Κέρβερο, κάποια πουστιά παίχτηκε, αυτά δεν γίνονται. Θα το ανεβάσει ο Σάββας σε προσεχή ανάρτηση, από τότε βαστάει αρχείο.

Εικόνα flexy 7

Καλησπέρα και απο μένα σε όλους στο σαιτ , το οποίο ανακάλυψα κατά τύχη , αλλά με εκφράζει απόλυτα.

Σχετικά με το άρθρο θέλω να θυμήσω ένα άλλο παιχνίδι με τον Εργοτέλη επι Βαλέρδε την δεύτερή του χρονιά , που είχε διακοπεί στο ημίχρονο λόγω βροχής. Στα 45 λεπτά που παίχτηκε ματς οι του Εργοτέλη , με προπονητή τον Καραγεωργίου μας είχαν ταράξει στην κλωτσιά. Ο Σαρρής είχε παίξει και σε κείνο το ματς και αν θυμάμαι καλά υπήρχε και αψιμαχία του με τον Πάντελιτς.

Καλά κουράγια , συνεχιστε την καλή δουλειά.

Εικόνα Kerveros

Καλωσήρθες σύγγαυρε,

σίγουρα μιλάς για αυτό το παιχνίδι:

https://www.youtube.com/watch?v=XY8pmckTvhU

εάν δεν κάνω λάθος ο Σαρρής είναι στην τελευταία φάση με τη φάση πάνω στον Πάντελιτς.

Εικόνα Chief Bromden

Kervere θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει Γαύρος που να διαφωνεί μαζί σου, βιώνουμε ένα βρωμικο πόλεμο σε όλα τα επίπεδα, TV , site, εφημερίδες έχουν γεμίσει με φυτευτούς καμικάζι που περνάνε τη γνωστή αντιολυμπιακη γραμμή , έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο παραπληροφόρησης, δεν τους ενδιαφέρει εάν διασύρονται live στο πανελλήνιο όπως ο μεγάλος τηλεκριτικος διαιτησίας που χαρακτήρισε άδικη την αποβολή βιτορ ο οποίος χτύπησε στα γεννητικό οργανικά αντίπαλο με τη μπάλα, απλώς προσπαθούσε να τη μεταφέρει σύμφωνα με τον ειδικό μαριονέτα...
Νομίζουν ότι απευθύνονται σε μαλακες αδέρφια, και αν οι απέναντι έχουν βρει το άλλοθι που τους κρατάει στην μηχανική υποστήριξη εδώ και χρόνια εμείς δεν μασάμε, το διαπιστώνω καθημερινά εδώ μέσα και είμαι υπερήφανος για αυτό, όπως έχω γράψει ξανά πρέπει να οργανωθούμε διοίκηση και κόσμος και να απαντάμε όπως αρμόζει μέσα από τα δικά μας μέσα, εμπάργκο στα υπόλοιπα, ίδιος τα δήθεν αντικειμενικά...

Όσον αφορά μια μερίδα Ολυμπιακών παραπονουμενων που έχουν τσιμπήσει το τυρακι έχω να τους πω τα εξής:
Ψαχτε, ερευνηςτε, μάθετε , αποκτήσετε δική σας κρίση, μην σερνεστε πίσω από απόψεις κατευθυνόμενων ειδικών, είστε καλύτεροι από αυτούς, μην τους θεοποιειτε απλώς επειδή η παπαρια τους δημοσιεύεται, δεν αναλύουν πυρηνική φυσική...
Μην περιμένετε από κανέναν ειδικό να σας ενημερώσει για την ομάδα μας, είναι το επάγγελμα τους και εμάς η ζωή μας, κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εμάς...
Ζούμε χαρές μοναδικές, κάθε πρωτάθλημα, κάθε νίκη, κάθε γκολ πανυγηριστε τα σαν να είναι τα τελευταία σας, ρουφήχτε τα μέχρι το μεδουλι , μην τους αφήνετε να δηλητηριάζουν τη χαρά σας (είναι υποχρέωση σας απέναντι στον κάθε οπαδό των τότε πέτρινων χρόνων)
Ζηστε ανάλογα και τις λύπες (μέσα στην ζωή είναι και αυτές οι καργιολες) θυμωστε, ξέσπαστε, κλάψτε, καθαρά και με το κεφάλι ψηλά , Ολυμπιακά, χωρίς αφορισμούς, χωρίς διχόνοιες .
Ναι γίνονται λάθη, πάντα θα γίνονται, πειτε τη γνώμη σας καθαρά, εκεί που πρέπει κ όπως πρέπει, δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι, και όσο ακραία και αν είναι θα είναι καλοπροαίρετη και καλοδεχούμενη!
Μην τσιμπας, κάτσε απέναντι τους, μην γίνεσαι το όπλο τους...
ΓΙα τα κολλημένη μυαλά η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα, Ο Ολυμπιακος είχε και θα έχει Λαό , πολύ Λαό, και από πίσω καταφθάνουν αμέτρητα νέα κύματα...

Εικόνα Kerveros

Chief τα γράφεις ωραία και νηφάλια από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως πάντα. Κάπως έτσι ξεκίνησα να τα γράφω και εγώ (νηφάλια) αλλά παρασύρθηκα φίλε, οι παλμοί ανέβαιναν όσο προχωρούσα. Εάν συζητούσαμε μαζί πριν κανά τριάρι χρόνια ενδεχομένως τέτοια μηνύματα να προσπαθούσα και εγώ να μεταδώσω στις καθημερινές μου κουβέντες. Αυτό δεν στο λέω ότι και καλά εγώ έχω περάσει αυτή τη φάση και είμαι πιο μπροστά από σένα, κάθε άλλο. Αντιθέτως, μακάρι να μπορούσα και εγώ να τη διαχειριστώ τη φαση έτσι. Όμως είναι τόσα αυτά τα γεγονότα που έχουμε ζήσει αυτά τα τρία χρόνια, στην κυριολεξία από το πουθενά, που κάπου σπας. Ψαχνόμαστε για να ξενερώνουμε. Τι να πρωτοπούμε ότι έχουμε βιώσει, την ίδια στιγμή που ο σύλλογος σημειώνει πρόοδο σε όλα τα επίπεδα. Ε, από ένα σημείο και μετά δεν την παλεύεις.

Εγώ ξέρω ότι κάποτε ο οπαδός του Ολυμπιακού όταν του πέταγαν λάσπη αντιδρούσε. Κάπου ήταν μέχρι και μαζόχας και την γούσταρε τη λάσπη για να βρει πάτημα να αντιδράσει. Μανούλα σε αυτά. Τώρα βιώνουμε τα αντίθετα. Τώρα ειδικά που όπως λες και εσύ η προπαγάνδα και η ξεφτίλα των απέναντι δεν έχει προηγούμενο, τα πάντα υιοθετούνται αβίαστα, εύκολα, αρκεί να βολευτούν οι προσωπικές μας συμπάθειες ή να τσαλαπατηθούν οι προσωπικές μας αντιπάθειες.

Εικόνα clark gheibol

Θα διαφωνήσω με τη ντοποθέτησή σου για το φάουλ του Λούκας στο Σάμαρη. Για τέτοια μαρκαρίζματα ο κανονιζμός προβλέπει κόκκινη, γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο. Τι δεύτερη κίτρινη και μαλακίες λες;
Κατά τα λοιπά, συμφωνώ μέχρι κεραίας και αν ποτέ φάνε καμιά φάπα στο γήπεδο αυτοί οι αρδικειμενικοί να μη μπζάχνουν να βρουν τα αίτια στην οικονομία της Βόρειας Κορέας πχ, να κοιτάνε λίγο τι έχουν γράψει ή τι έχουν πει...

Εικόνα Kerveros

Κοίτα αυτες ειναι ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήνουμε να περνάνε έτσι, όταν λες την γνώμη σου για την διαιτησία. Οπότε ναι, έχεις δίκιο, έπρεπε να γραφτεί απευθείας κόκκινη.