Η παράγκα και οι ομορφΑΡΔες της



Χάνει ο γαύρος; Όλα καλά, η Σούπερ Λίγδα γίνεται Super League.  Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο τελικά. Όλη τη χρονιά φέτος βλέπουμε φαλτσοσφυρίγματα ευνοϊκά για τους απέναντι αλλά το σκούξιμο, σκούξιμο. Το θέμα είναι και να αδικείται και να χάνει ο Θρύλος. Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου κάθε φορά που χάνει, ρέει αυτόματα ο ορός της αλήθειας στις φλέβες τους. Δείτε για παράδειγμα το στραγάλι πως παρουσιάζει τις φάσεις αναλυτικά, με ονοματεπώνυμα, με τα πάντα όλα. 
 
 
Τώρα το γεγονός ότι ξεκινάει από τον πειθαρχικό έλεγχο συν κάποια φάουλ και αφήνει σε δευτερότριτη μοίρα νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις από θέση οφσαϊντ, ας το παραβλέψουμε, μην τα θέλουμε και όλα. Αν αυτή η ήττα του γαύρου συνοδευόταν και από κάποια αλλαγή σκυτάλης στην βαθμολογία, θα τα έλεγε και με τη σωστή σειρά. Αυτό όμως, δε θα το διαπιστώσουμε ποτέ.
 
Ψιτ, εσείς, περιγραφείς και ραδιοσχολιαστές των αγώνων από αποχωρητήριο Δαβάκη μεριά. Όταν σφυρίζεται οφσαϊντ δεν υπάρχει φάση από το σφύριγμα και μετά, οπότε δεν ακυρώνεται κανένα γκολ. Είναι απλά δυο φάσεις οφσαϊντ, δείτε τι ωραία που τα γράφει το στραγάλι. Κατανοούμε ότι δεν σας πολυεξυπηρετεί να το παρουσιάζετε έτσι αλλά κάποια πράγματα καλό είναι να λέγονται όπως είναι και όχι όπως βολεύουν επικοινωνιακά. Εκτός και αν περιγράφετε σκηνικό πιτσαρίας, στα τρία οφσαϊντ το ένα δώρο, ή αλάνας, στα τρία οφσαϊντ ένα γκολ.
 
Ο γαυρος Παππάς έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας, αφού δεν είναι και πολλοί αυτοί που καταφέρνουν πολλαπλή αλλοίωση αποτέλεσματος με τέτοιον τρόπο. Ο Ντε Μπλάσιτς έπρεπε να αποβληθεί στο 79’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού σε ένα από τα προαναφερόμενα οφσαϊντ συνέχισε να τρέχει και να σουτάρει προς το τέρμα του Μέγερι. Στο νικητήριο (οφσαϊντ) γκολ του Αστέρα συμμετέχει και ο ίδιος κάνοντας το πλασέ που έσπρωξε προς τα δίχτυα μετά ο Καράσκο. Σεμινάριο. Ο επόπτης; Ανεκδιήγητος.
 
Στο βίντεο υπάρχει και το πέναλτυ που έγινε πάνω στον Μανιάτη:
 
 
Στην Τρίπολη είχαμε και άλλες ομορφιές. Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Σταύρου Νταϊφά που δεν σεβάστηκαν οι οπαδοί του Αστέρα. Όλοι το ξέρουν ότι ο Σταύρος Νταϊφάς όσο ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε μεγάλη κόντρα με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Έτσι είναι όμως, όταν στο δωμάτιο από μικροί παίζουν αφίσες της ομάδας τους και σε μικρότερη επιφάνεια του τοίχου αλλάζουν την αφίσα ανάλογα με τον αντίπαλο του αιώνιου επιβήτορά τους, αυτά συμβαίνουν. Όταν έχουν σκατά μέσα στο κεφάλι, πάλι αυτά συμβαίνουν. Όταν είναι άπατοι, πάλι αυτά συμβαίνουν.
 
Μετά τη λήξη κι αν παίχτηκαν ομορφιές. Από τοπική ιστοσελίδα σκάει η είδηση και πήραν την σκυτάλη διάφορα site προωθώντας την μέχρι να φτάσει στα πέρατα του internet. Διαλέγουμε το πως την προώθησε το sentragoal, μεταξύ πολλών άλλων ιστιολογίων, επειδή του τρέφουμε και μια ιδιαίτερη ''συμπάθεια'', όχι για κανέναν άλλο λόγο. Ανέβηκε όπως θα δείτε στις 23:23 την ίδια μέρα:
 

 
Ένα άλλο ενδεικτικά, που έχει και link με την πηγή, ανέβηκε στις 23:06 όπως θα δείτε στο μέσον αριστερά:
 

 
η πηγή στην οποία αναφέρονται είναι αυτή:
 
 
 
η οποία αναρτήθηκε στις 22:39 όπως φαίνεται πάνω αριστερά. Ρε κιαρατά, βλέπετε εσείς να λέει για φροντιστές του Ολυμπιακου κάπου, στην πηγή; Για κοιτάχτε όμως και κάτω δεξιά. Μυστήριο. Ποιος ξέρει.
 
Τι ισχύει από όλα τελικά; Συστήνονταν οι άνθρωποι ως φροντιστές του Ολυμπιακού, ναι ή όχι; Έφυγαν τελικά σε καλό κλίμα οι άνθρωποι των δύο ομάδων, ναι ή όχι; Ρωτάμε επειδή δεν ξέρουμε, δεν είμασταν μπροστά. Τελοσπάντων, στα αποδυτήρια κάτι έγινε. Εδώ είμαστε για να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια, αν υπάρξει συνέχεια φυσικά.
 
Χτες είχαμε και την αθώωση των Μαρινάκη – Θεοδωρίδη από τις ομορφιές του περσινού Κυπέλλου με τον Αστέρα, πάλι στα αποδυτήρια.
 
Περίεργα πράγματα. Τα αποδυτήρια, σε οποιοδήποτε γήπεδο, σε αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης είναι καλυμμένα με ένα πέπλο μυστηρίου, οι πύλες του ανεξήγητου. Όλο μεταφυσικές μαλακίες γίνονται εκεί μέσα.
 
Έτσι είναι τα σωστά παραρτήματα. Τι άκουγες από τους απέναντι τα προηγούμενα χρόνια; Συνέδεαν την παρουσία του Μποροβήλου στον Αστέρα Τρίπολης, τις και καλά ευνοϊκές προς τον Ολυμπιακό διαιτησίες του παρελθόντος και αμέσως το έφτιαξαν το παραμύθι. Άλλαξαν άρμα σου λένε τώρα. Ο Μποροβήλος; Έφυγε ο Μποροβήλος;
 
Για να πάμε στις προχτεσινές ομορφιές (γεμίσαμε ομορφιές), παρακολουθήσαμε και το Απόλλων – ΠΑΟΚ. Συγκλονιστικά πράγματα. Το σκορ 0-3 και ο Απόλλων ισοφάρισε σε 3-3. Δεν είναι κάτι που το βλέπουμε πολλές φορές στα ελληνικά γήπεδα, για αυτό και το χαρήκαμε ιδιαίτερα. Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανεβαίνει επίπεδα. Έχεις και τον προπονητή του Απόλλωνα Σάντσεζ να μιλάει περί συνωμοσίας κατά του Απόλλωνα. Εμείς να του πούμε απλά ότι μερικές φορές η απάντηση είναι πολύ κοντά, πιο κοντά δεν γίνεται. Βέβαια αν στην θέση του Ζμπάουγκ ήταν ο Θρύλος, θα σκότιζε το είναι μας ό,τι εντελώς ανακλαστικά θα κατέβαζε η κούτρα του Βελή. Αν ταυτόχρονα στη θέση του Απόλλωνα ήταν κάποια από τα υποτιθέμενα παραρτήματά μας (μακρόσυρτο βέλασμα), όλο και κάποιο blog θα ξεκινούσε το γαϊτανάκι και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες θα φρόντιζαν να φτάσουν την λάσπη στα πέρατα του διαδικτύου.
 
Τι σας κάνει ο Θρυλος ρε, σας έχει καταστρέψει τα μυαλά. Δεν πρέπει όμως να το βλέπετε έτσι. Ό,τι έγινε μέχρι εδώ, έγινε. Το θέμα είναι τι θα πάθετε από δω και πέρα...

Σχόλια

Εικόνα dono

Ο Καυμενάκης, αναφέρει το ρεπορτάζ, δέχθηκε φραστική επίθεση από κάποιους που ήταν μάλλον γαύροι γιατί ως γνωστόν για να πουλήσει κάτι πρέπει να αφορά τον γαύρο. Ο μεγάλος παράγοντας όμως στάθηκε αγέρωχος και αντιμετώπισε το πλήθος σαν άλλος γέρος του Μωριά.
Τι διαβάζουμε ρε φούστη μου και δεν πέρνουμε τα βουνά και τα λαγκάδια...

Εικόνα Kerveros

Από αυτό και μόνο το γεγονός, μύριζε μπόχα βρώμα από μακριά. Από Τρίπολη μέχρι Πειραιά, για τέτοια δυσωδία μιλάμε.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ..ΓΛΕΝΤΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Εικόνα Kerveros

Να΄σαι καλά φίλε.

Εικόνα clark gheibol

τους μάβρισες τη μπζυχή
πάλι καλά που αφήνεις τη νότα αισιοδοξίας για το μέλλον στη ντελευταία πρόταση

Εικόνα Kerveros

Δεν μου πήγαινε να το χοντρύνω πιο πολύ. Το μόνο που με ανησυχεί, είναι μη μας φύγουν και τι θα κάμωμε μετά.

Εικόνα apostolos gaganis

Ειπα και΄γω να κατσω να ξεκουραστω και ν΄...αποπληκτρολογηθω λιγο αυτο το Σαββατο, αλλα πουουου;... Μ΄αφηνετε καθολου ολοι εσεις οι λυσσασμενοι του RATM; Εσυ ειδικα, που ξαναρθες εδω και 2-3 μερες τωρα στη γειτονια μας ( μας... πεθυμησες βλεπεις ), δεν μ΄εχεις αφησει ησυχο ουτε λεπτο...Συνεχεια γαυγιζεις! Τωρα να ΄δεις! Θα τηλεφωνησω στον Ηρακλη, κι΄εχεις να πααααθεις... Τί σουρθε παλι με την παραγκα, τον...Καυμενακη και τις διαφορες ομορφΑΡΔες της Σουπερλιγδας, στις μια η ωρα μαυρα μεσανυχτα; Μ΄ανακατεψες τα ΄σωψυχα και πού να κλεισω ματι...Ματαθυμηθηκα βλεπεις αυτον με το δυσκολο ονομα, τον Ινσουαραλδε ή καπως ετσι ρε παιδι μου ( εχω...κολλημα εγω μαζι του ), το κροσε πουδωσε στον Εντιγκα μ΄εκεινο το... διαπλατο ανοιγμα του στοματος και την επιδειξη των δοντιων του ( οπως οταν σε...ζοριζουν απο πισω και πονας ) την ωρα της μπουνιας και την περιγραφη της φασης απ΄τη ΝΟVA απο δυο...τσουτσουνοζουμινες:΄΄Βλεπουμε σπρωξιματα και...παρεκτροπες΄΄. Λεξη για το μπαμπεσικο αστροπελεκι τα καθηκια...Πρεπει εν παση περιπτωσει να μαθω να ζω ετσι...Και δεν λεω να τη συνηθισω, συγγαυρε Κερβερε, με τιποτα αυτη την πουτανια, πουχει ξεσαλωσει τελευταια - ειναι πολλα κι΄απανωτα μπρεεε τα ατιμα τα πρωταθληματα - κι΄εχει αρχισει να μου πρηζει τα...Σερτολεια κυτταρα μου...Μη ρωτας ποια ειν΄αυτα, δεν θα στα εξηγω ολα εγω, Η/Υ εχεις...

By the way, που λεμε κι΄εμεις στη Κατω Ραχουλα, αυτη η ωραια και υποβλητικη ασπρομαυρη φωτο που εχεις κοτσαρισμενη κατω απ΄την επικεφαλιδα της αναρτησης σου, τί παριστανει;

Εικόνα Kerveros

Δεν φταίω εγώ Αποστόλη, είναι και τρία τα ρημάδια. Όλο και κάποιο θα δει κάτι και θα αρχίσει να γαβγίζει. Οι άνθρωποι το αντικείμενο της προπαγάνδας το έχουν σπουδάσει, ξέρουν τι θα βάλουν στον τίτλο, στον υπότιτλο και τι θα λένε τελικά στο κυρίως θέμα. Στο τέλος όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Αλοίμονο σε όσους την πιάνουν την δουλειά και τρώγονται με τα ρούχα τους. Οι υπόλοιποι, είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Κοίτα, για τη φωτό, δεν μπορώ να πω και πολλά, 2 η ώρα το βράδυ επιλέχθη. Έλα όμως στη θέση μου αφού έχεις περιγράψει ανεξήγητα φαινόμενα σε αποδυτήρια, φράσεις σε άρθρα να εξαφανίζονται (ή να εμφανίζονται), τους εφιάλτες των απέναντι, βάλε και τη νύστα, κούμπωσε. Άσε που την εν λόγω κυρία θα μπορούσε να την λένε και Παράγκα.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ,ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ...ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΡΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ...ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ ΜΑΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ....ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ

Εικόνα Kerveros

Με το σκοπό που βαράνε αυτοί και με τα μυαλά που κουβαλάνε, που το νου τους τον έχουν μόνο στην ψευτιά και πως να υποβαθμίσουν τον πρώτο, θα είναι ευτυχισμένα και τα εγγόνια μας.