ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ



Έχετε ακούσει όλοι φαντάζομαι τα μηρυκαστικά του Φορέα της Μπύρας 13 να πιπιλάνε την καραμέλα ''φέτος ο ΠΑΟ βγάζει υγεία κι αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος. Σε κάθε ματς η Λεωφόρος έχει πολύ κόσμο. Δεν είμαστε γαύροι εμείς να παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Aυτοί αηδίασαν με την εύνοια της ομάδος τους στο παρασκήνιο και γενικότερα με το Μαρινάκη και απέχουν, ενώ εμείς χτίζουμε κάτι καλό και στηρίζουμε''. Τα παίρνουν αυτά οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟ, που πλέον κάνουν το ρεπορτάζ με non paper από το Βασιλαρά, κάτι Νικολογιάννηδες, Μοιρώτσοι και Δεσύλλες και όλοι μαζί στήνουν το παραμύθι του ''καλού κλίματος''. Ας δούμε λοιπόν το πόσο καλό κλίμα υπάρχει στη Λαγοφλώρο και το πόσο στηρίζει την προσπάθεια του Αλαφούζου και των τσάτσων του ο κόσμος του ΠΑΟ.
 
Επίσημο site της Superleague. 6.233 εισιτήρια στο προχθεσινό ματς ΠΑΟ-Καλλονή (άργησε να αναρτηθεί η καταμέτρηση δυο μέρες, περίεργο...).
 

 
Γενικός μέσος όρος στα εντός έδρας ματς του ΠΑΟ φέτος στο πρωτάθλημα, 9.281 εισιτήρια.
 

 
Όπως βλέπουμε, ο αντίστοιχος μέσος όρος του Θρύλου είναι 17.300 εισιτήρια και με δεδομένο πως υπάρχει η φιέστα την τελευταία Κυριακή με τον Απόλλωνα του Βελλή, θα έχουμε λογικά τα διπλάσια εισιτήρια από το Παναθηναϊκάκι συνολικά ως μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Για να μην γίνουμε όμως κι εμείς σαν τα μηρυκαστικά του Φορέα, ας συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι μήλα με αχλάδια. Ας μην κάνουμε σύγκριση του Θρύλου των ελληνικών γηπέδων με τον Παναθηναϊκούλη και ας εξετάσουμε τον ΠΑΟ του σήμερα σε σχέση με τον ΠΑΟ του χθες. Πάμε να δούμε το γενικό μέσο όρο εισιτηρίων του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα της σεζόν 2007-08, όταν και πάλι χρησιμοποιούσε ως έδρα τη Λεωφόρο. Πηγή ''αντικειμενική''.
 

 
Tη σεζόν που έκανε αποχή ο Φορέας της Μπύρας 13, τη σεζόν που σύμφωνα με τους υπαλλήλους οργανωμένους του ΠΑΟ (οι οποίοι έπαιρναν μεροκάματο για να ετοιμάζουν συλλαλητήρια εναντίον του Βαρδινογιάννη) ''υπήρχε αρρώστια στην ομάδα'', ο μέσος όρος του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα ήταν 9.213 εισιτήρια. Φέτος που ''υπάρχει υγεία και το καταλαβαίνει ο κόσμος'', ο μέσος όρος του ΠΑΟ λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα είναι 9.281 εισιτήρια, στο ίδιο γήπεδο. Μιλάμε για ''χαώδη'' διαφορά μεταξύ ''υγείας'' και ''αρρώστιας''... 
 
Έφυγε ο Τζίγγερ και όλα είναι καλά για τους υπαλλήλους του Φορέα. Περνάνε καλά τα παιδιά, αφού κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟ, με αποτέλεσμα να πανηγυρίζουν. Τι τους νοιάζει αν ο υπόλοιπος κόσμος του ΠΑΟ υποφέρει βλέποντας την ομάδα τους, που κάποτε έκανε πρωταθλητισμό, να πανηγυρίζει την πιθανή είσοδό της στην πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος; Αυτοί γουστάρουν την όλη φάση, αφού πλέον τα όνειρά τους έγιναν πραγματικότητα και διοικούν τον ΠΑΟ. Έτσι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο με τα εισιτήρια και με ό,τι άλλο μπορούν να αλλοιώσουν. Αν τώρα τα στοιχεία δεν τους πολυκάθονται, ποιος τα γαμεί τα στοιχεία. Η προπαγάνδα να'ναι καλά και πάνω από όλα οι δημοσιογράφοι που βαράνε προσοχές στο Φορέα, για να πάρουν από εκεί με non paper το ρεπορτάζ, ώστε να το μοιράσουν στον Τύπο. Αλλιώς τρώνε φάπες σε ξενοδοχεία της Αθήνας, σε τίποτε Caravel...
 
Ρε την ''κατάμεστη'' Λαγοφλώρο...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το συγκεκριμένο θέμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και προπαγάνδας. Υπάρχουν αριθμοί. Πρέπει να είσαι πολύ έμμισθος και εντεταλμένος ΑΡΔ για να λες τέτοια ψέματα. Όσο για τους οργανωμένους του φορέα, τι να πω; Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Και επειδή ακούω διάφορα τον τελευταίο καιρό για τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟ και το ευοίωνο μέλλον που έρχεται, θα πω το εξής: ακόμα και πέντε παίχτες υψηλού επιπέδου να βγουν από τις ακαδημίες του ΠΑΟ (κάτι για το οποίο αμφιβάλλω εντονότατα) με την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟ θα φύγουν για άλλες πολιτείες με μεταγραφές λίγων χιλιάδων ευρώ. Ή μήπως νομίζει κάποιος ότι θα έρθει, ας πούμε, η Έβερτον να αγοράσει τον Λαγό λ.χ. και θα μπει σε ισχυρές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟ; Για να διαπραγματευτεί μια ομάδα πρέπει να έχει ισχυρά "χαρτιά". Ο ΠΑΟ τι έχει; Ένα αβέβαιο μέλλον, ένα ανύπαρκτο παρόν και το κυριότερο έχει τεράστια ανάγκη για μπει ρευστό στα ταμεία. Έτσι, αν η αντικειμενική αξία του κάθε Λαγού είναι 100.000 για παράδειγμα η πώληση θα γίνει με 50.000 και λιγότερα. Και του χρόνου θα πρέπει να βρει καινούριους πιτσιρικάδες για να παίξουν. Όλα αυτά κάνουν έναν φαύλο κύκλο που δεν σταματάει ποτέ και ο ΠΑΟ θα είναι μεταξύ φοράς και αφθαρσίας για μια ζωή. Εκτός αν εμφανιστεί κάποιος που θα βάλει τα υπέρογκα λεφτά που απαιτούνται για να ξεχρεώσει, κάτι το οποίο δε διαφαίνεται στον ορίζοντα. Και όλα αυτά, επαναλαμβάνω, σε περίπτωση που ο ΠΑΟ έχει να δώσει ταλαντούχους παίχτες. Προς το παρόν δε βλέπω κάναν καλό...

Εικόνα el trick

Έχω την αίσθηση ότι ακόμη και στο "αχανές" ΟΑΚΑ τις περισσότερες φορές μαζεύονταν λιγότεροι από το μέσο όρο τους. Μόνο στα μεταξύ μας ματσ γέμιζαν το ΜΙΣΟ ΟΑΚΑ.

Υ.Γ. 1. Αφού το θέλουν τα παιδιά γιατί τους χαλάτε την παραμύθα ρε!!!!!! Έχετε κανα συμφέρον και τους κοντράρετε ρε παλιοαλήτες του RATM!!!!!

Υ.Γ. 2 Εντάξει ο θρύλος έχει τα διπλά κατά μέσο όρο εισητήρια όμως ΔΕΝ έχει τις παλαιότερες αποδόσεις. Ασχετα με τους λόγους που συμβαίνει αυτό όντως υπάρχει κάποια υστέριση στα φετινά εισητήρια (εννοείται όχι στην κλίμακα των ΑΡΔικειμενικών αλλά σίγουρα υπάρχει). Εδώ οφείλω να σημειώσω ότι αν ο κόσμος αντιληφθεί ότι η ομάδα ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ στα ματσ τουλάχιστον εντός έδρας τότε θα έχει ένα λόγο παραπάνω να πάει στο γήπεδο. Παρακολουθόντας την ομάδα βλέπω ότι η εικόνα σε κάποια (πολύ λιγα) ματσ δεν είναι η πρέπουσα. Ελπίζω του χρόνου σε καλύτερες αποδόσεις.

Εικόνα clark gheibol

όταν θα καταλάβεις ότι η υγεία δε μετριέται με αριθμούς, αλλά φωλιάζει στη γκαρδγιά μας και είναι συνάρτηση της αγάπης μας για την ομάδα, τότε θα αντιληφθείς ότι τέτοιες αναρτήσεις δεν έχουν θέση. Πάνω απ' όλα ο Άνθρωπος ή το άτρωπο για να γινόμαστε και κατανοητοί στη γλώσσα των βάζελων του κέντρου.
Εντάξει, η αριθμητική διαφορά είναι 200 νοματαίοι. Η διαφορά στη μπγοιότητα είναι τέτχοια όμως που αισθάνεσαι πραγματικά το πράσινο ποτάμι να αναβλύζει από τα συντρίμμια της Λεωφόρου. Να προσθέσω εδώ ότι όταν θα πάνε στην Αλεπότρυπα, εκεί να δεις υγεία φίλε. Θά 'ναι δε θά' ναι διακόκιοι όλοι όλοι, αλλά η Αλεπότρυπα θα είναι κάτι σα Σανατόριο της βαζέλικης νοοτροπίας. Θα βγάνει μόνο υγιείς φιλάθλους