ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 1980 PART 2



Συνεχίζουμε από εδώ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 20-3-1980
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 21-3-1980
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 22-3-1980
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Τα πολλά (δικά μας) λόγια είναι περιττά.Όποιος διαβάσει με προσοχή τα αποκόμματα, θα αντιληφθεί την στάση πολλών και ειδικά του τέτε τερματοφύλακά μας Αρβανίτη, που ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για ό,τι ακολούθησε. Κι αν αυτός που θα τα διαβάσει ξέρει τα βασικά από ΘΥΡΑ 7, θα αναγνωρίσει αμέσως αρκετούς από τους συλληφθέντες και ειδικά από τους καταδικασθέντες. Ο σωστός τίτλος της ανάρτησης θα ήταν
 
Η ΘΥΡΑ 7 ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ.
 
Έτσι αντιδρούσε ο λαός του Ολυμπιακού στα στησίματα του Βαρδινογιάννη. Με αφορμή αυτά τα επεισόδια, πήγε να στηθεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με την έδρα του ντέρμπυ τίτλου Ολυμπιακός-ΠΑΟ, υπόθεση που θα εξετάσουμε σε προσεχή ανάρτηση. Τελειωμό δεν είχαν οι βαρδινογιαννικές αβάντες στον ΠΑΟ και το κυνήγι προς τον Θρύλο, στα πρώτα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

Ο πρώτος που είχε μπουκάρει μέσα ήταν ο "Δαβουρλής" ,γνωστός στους παλιούς , ο οποίος μάλιστα υπηρετούσε εκείνη την εποχή και ήταν κοπανιστός.

Όλες οι εφημερίδες τον είχαν την άλλη μέρα πρώτη μούρη ανεβασμένο στα λυγισμένα κάγκελα της Ριζούπολης

Ένδοξες στιγμές σ αυτό το γήπεδο που τις ξαναζήσαμε μετά από 25 χρόνια με τους λαγούς.

Εικόνα figurered

Απολαυστικά τα ντοκουμέντα.

Ο Λιοφάγος είναι γνωστός, άλλον της θύρας 7 που λες δεν ξέρω - όχι ότι ήμουν ενεργός την εποχή τους χαχα αλλά έχω διαβάσει γι' αυτόν ότι είχε κοπανήσει το συγχωρεμένο το Μαρνέζο κλπ, ότι σύχναζε στον Άρη στην Πλάκα νομίζω.

Αν θες - και δεν το θεωρείς ρουφιανιλίκι - πες και κανά ψευδώνυμο, αν τυχαίνει να έχει κάποιος από τους συλληφθέντες.

Βασικά στο bourdela.com στο forum όσο και αν φαίνεται περίεργο κάποιος άνοιξε thread για την παλιά θύρα 7 και έγινε ωραία κουβέντα, αναφέρθηκαν ονοματα της χρυσής εποχής, Βουκελλάτοι, Λιοφάγος, Σοκολατένιος κλπ. Βέβαια φαντάζομαι αρκετοί γράφουν και παπάτζες, άλλοι δεν τα λένε και όλα, οκ κατανοητό.

https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1+%CE%B8%CF%...

Αυτή η φωτογραφία θεωρώ ότι συμπυκνώνει την παλιά θύρα 7 - απ' ό,τι διάβασα είναι και αρκετοί γνωστοί μέσα.

Εικόνα savvas gridlock

Ένας κι ένας σε αυτήν τη φωτό...

Εικόνα nikos michalopoylos

Εποχη χεβυ μεταλ τοτε που οπως κοιτας την 7 απο απεναντι το αριστερο κομματι ηταν μαυρο απο ντυσιμο και μαλλια κι εμεις πιτσιρικαδες κοιτουσαμε μονο και σεβομασταν. Τωρα γαμησε τα. Καμια σχεση!
Σαββα θα πας μεθαυριο γηπεδο? θα βρεθουμε ρε συ να πιουμε καμια μπυρα?

Εικόνα savvas gridlock

Στείλε μήνυμα στην επικοινωνία του site και θα τα πούμε τηλεφωνικώς.

Εικόνα apostolos gaganis

Τωρα η χρονικη στιγμη που γραφεις εσυ αυτο το αρθρο, εχει μηπως καμια σχεση με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ολων των γαυρων να κατακτηθει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Κυπελλο Ελλαδας, για να βουλωσουμε στοματα κι΄επειδη εχουμε και κατι...λογαριασμους ανεξοφλητους με ΠΑΟΚ/ΠΑΟ, ή ειναι ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ; Λεω τωρα εγω... με το high index of suspicion, το πιπερι στο παντεσπανι των παιχτων μας και την επισκεψη της Θ7 πριν απο τους επικειμενους αγωνες για το τροπαιο αυτο, πουχα προτεινει απο΄δω πριν μερικες μερες...

Αν κρινω παντως απ΄τη χθεσινη εμφανιση της ομαδας, φοβαμαι πιθανη... ηλεκτροπληξια απο το...γυρισμα του διακοπτη για μεθαυριο... Να δουμε, αν στο τελος χρειαστει πιπερι, αρσενικο ή...νεκταρ. Κι΄ας λεει ο Μιτσελ ο,τι θελει, με το γνωστο υφακι...Αι ΄΄Ιδοι του Μαρτιου΄΄, πιστευω να μη βγουν αληθινες...

Εικόνα ze ηλιας

Πολύ καλά έκαναν στους τσάτσους καιιαχωβάδες

Είδα φωτογραφίες παλιών αγωνιστών και δάκρυσα.

ΖΗΤΩ Η ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΛΙΑ ΘΥΡΑ 7