ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ



Πριν 10 μέρες είχαμε δει το παραμύθι με τα εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟ στη Λεωφόρο φέτος για το πρωτάθλημα. Χθες ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του ΠΑΟ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της περιόδου 2013-14. Στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό, κόπηκαν 5.985 εισιτήρια, όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της Superleague.
 

 
Στην ίδια σελίδα βλέπουμε το γενικό μέσο όρο εισιτηρίων που κόπηκαν φέτος στη Λεωφόρο. 9.075 εισιτήρια.
 

 
Τη σεζόν 2007-08, ποιος ήταν ο μέσος όρος εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος του ΠΑΟ στη Λεωφόρο; 9.213 εισιτήρια.
 

 
ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2007-08 ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΜΗΡΥΚΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ''ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΧΕΙ'' ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ 9.213 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΜΗΡΥΚΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ''ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ'' ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ 9.075 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.
 
Η έννοια ''προπαγάνδα'' πλέον χάνει τη σημασία της. Σε αυτό το λήμμα στα λεξικά πρέπει να μπει η φωτογραφία του τριορόφου της Αλεξάνδρας. Όσο για εμάς, έχουμε την ευκαιρία με ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη την Κυριακή στη φιέστα με τον Απόλλωνα να τελειώσουμε τη σεζόν με το ΔΙΠΛΑΣΙΟ μέσον όρο εισιτηρίων από τους λαγούς. Έτσι θα ξεφτιλιστούν πολύ περισσότερο όλοι οι στημένοι ΑΡΔ που γλείφουν το Φορέα και παίρνουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με non paper από το Βασιλαρά, όποτε κάνουν λόγο για ''άδειο Καραϊσκάκη, μέχρι και οι γαύροι ξύπνησαν και διαμαρτύρονται για τις αβάντες που έχει ο Ολυμπιακός, κάνοντας αποχή''. Όχι ότι και τώρα δεν είναι τσίρκο όποιος καραγκιόζης γράφει ψέματα για ''γεμάτη Λεωφόρο σε σύγκριση με το άδειο Καραϊσκάκη'', αλλά θα είναι ακόμη πιο εμφατικό αυτό το συμπέρασμα με ένα sold out την Κυριακή, όπου πρέπει να ρίξουμε το σούργελο το Βελλή.
 
Έμμισθοι τσάτσοι του Φορέα και λακέδες ΑΡΔ ο,τιδήποτε πράσινου κυκλοφορεί στο χώρο του αθλητισμού, ξεστραβωθείτε και σταματήστε τις μούφες.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

Μια και αναφερθηκε ο Βασιλαρας... αυτο το τρελο αγορι γιατι κοιτάει συνέχεια πίσω του? να του χει μεινει απο τοτε που επαιζε κυνηγητο με φιλους του ολυμπιακους στο παλιο φαληρο? στο σχολειο... μη παει ο νους σας σε τιποτα κυνηγητα στους δρομους....

Εικόνα Count Cagliostro

Εγώ πάντως απορώ πως ο Κομπότης και η Καλλονή έχουν 4ψήφιο Μ.Ο. εισιτηρίων!
Μήπως προσμετρούν και αυτά των 70 σεντς για συνταξιούχους και φοιτητές???

Εικόνα savvas gridlock

Στα ματς με τους μεγάλους έχουν κόψει αρκετά εισιτήρια κι έτσι ανεβαίνει πολύ ο μέσος όρος τους.

Εικόνα clark gheibol

138 τικέτα κατά μ.ο. η διαφορά ανάμεσα στην υγεία και την αρρώστια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Με μόνη επισήμανση ότι τα 138 είναι +138 για την αρρώστια. Αρρώστια vs υγεία σημειώσατε άσσο.