ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ'' ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πριν λίγες μέρες κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό ''Ε'',
 

 
αλλά και μέσα στην Ελληνική Βουλή πως ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς αποκαλεί έναν ανώτατο δικαστικό ''παναθηναϊκάκια'' όποτε συνομιλεί μαζί του. Ποιος είναι αυτός ο ''ανώτατος δικαστικός''; Ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος.
 

 
Είναι ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση του ''παραδικαστικού'' κυκλώματος και τις ύποπτες κινήσεις κεφαλαίων από επιχειρηματίες σε ΜΜΕ και στο χώρο της Δικαιοσύνης, μία υπόθεση στην οποία (θα έπρεπε να, αλλά δεν...) εμπλέκονται ονομαστοί παράγοντες της πολυμετοχικότητας του ΠΑΟ. Μεταξύ πολλών άλλων όμως, είναι και ο εισαγγελέας που ερεύνησε την υπόθεση της πλαστογραφίας της ιατρικής γνωμάτευσης με την οποία βγήκε ''Ι5'' ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος.
 

 
Όπως ακριβώς ακόμη περιμένουμε το πόρισμα του ελέγχου του για το παραδικαστικό, ώστε να εξετάσουμε τις κινήσεις κεφαλαίων από συγκεκριμένη τράπεζα η οποία μεταξύ άλλων δανειοδότησε τους ''πολυμετοχικούς'' στην περιβόητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟ το καλοκαίρι του 2008, έτσι περιμένουμε να μας ενημερώσει ο ''παναθηναϊκάκιας'' κύριος Ντογιάκος για το αν κέρδισε νομότυπα την απαλλαγή στράτευσής του ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ, κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος. Μιλάμε για μία περίοδο που ο κύριος Μπαλτάκος είχε άμεση εμπλοκή με την ΚΑΕ ΠΑΟ, θέμα που ανέλυσαν διεξοδικά τα ''ΝΕΑ'' πριν λίγες μέρες, με αποκαλύψεις και για τον υιό Μπαλτάκο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 3-4-2014
 

 

 

 

 

 

 
Βαφτιστήρι του Πάνου Καμμένου λοιπόν ο υιός Μπαλτάκος (ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. το διαψεύδει και απειλεί με μηνύσεις), ο οποίος υιός Μπαλτάκος τέθηκε λέει σε διαθεσιμότητα από το Λιμενικό που υπηρετεί για το ντου στη Βουλή, αλλά δεν συνελήφθη. Μάθαμε από τον κύριο Μεϊμαράκη πως ''ο Φρούραρχος της Βουλής δεν μπορεί να συλλάβει αυτούς που εκτρέπονται σε παραβατική συμπεριφορά εντός του Κοινοβουλίου'', αλλά το γιατί δεν συνόδευσε τον υιό Μπαλτάκο ο Φρούραρχος στο κοντινό Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος ώστε να συλληφθεί επί τόπου, δεν το μάθαμε. Μια χαρά έκανε τη δουλειά του ο Φρούραρχος που βοήθησε να διαφύγει ο μικρός Μπαλτάκος, σύμφωνα με τον κύριο Μεϊμαράκη. Ο δε μπαμπάς Μπαλτάκος στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8 το πρωί της Πέμπτης 3 Απριλίου 2014, μας ενημέρωσε πως ''ο γιος μου έχει κώδικα τιμής που δεν έχουν οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι μαγνητοσκοπούν ιδιωτικές συνομιλίες παρά τη θέλησή μου. Γι'αυτό αντέδρασε όπως αντέδρασε το παιδί μου''. Δεν μας εξήγησε βέβαια το τι προστάζει ο κώδικας τιμής ενός αξιωματικού του Λιμενικού και πρώην ΟΥΚά για αυτούς που τους ψάχνει η Αστυνομία. Παρουσιάζονται στο Τμήμα; Αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους ή κρύβονται για να μην τους βρουν; Αν τώρα για τον μπαμπά Μπαλτάκο πρέπει να είναι κανείς ''ΟΥΚάς'' μόνο στα δικαιώματα και όχι στις υποχρεώσεις, ''αξιωματικός του Λιμενικού'' στα εύκολα του ''βαράω επειδή έχω ασυλία'' και κωλοτρυπίδα στα δύσκολα του ''με κυνηγάνε οι μπάτσοι, σιγά μην εμφανιστώ'', εμείς πάμε πάσο.
 
Όμορφες, παναθηναϊκές ιστορίες διαπλοκής επιχειρηματιών-παραγόντων-δικαστικών-πολιτικών, με τα λαγουδάκια της διοίκησης ΠΑΕ-ΚΑΕ ΠΑΟ να αλωνίζουν στο ελληνικό κράτος και τα λαγουδάκια της Μπύρας 13 να αλωνίζουν στους δρόμους, δίχως ποτέ να συλλαμβάνονται. Και πώς να συλληφθούν στους δρόμους για όσα κάνουν, όταν δεν συλλαμβάνονται για όσα κάνουν μέσα στην ελληνική Βουλή; Εδώ δεν τους τιμωρεί καλά καλά το Λιμενικό, στο οποίο μπήκαν από το παράθυρο. Το Λιμενικό που δέχεται δωρεές εσχάτως, από τις οποίες βλέπουμε ωραίες φωτογραφίες με τους κυρίους Μπαλτάκο και Γιαννακόπουλο παρεϊτσα.
 
 
Ε ρε και να συνέβαιναν όλα τα παραπάνω με το γαύρο, ε; Τι θα διαβάζαμε άραγε δεξιά κι αριστερά για την ''ομάδα του συστήματος και του ελληνικού Δημοσίου, τον Ολυμπιακό''; Τώρα, τι γίνεται;

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και βέβαια,αυτή τη στιγμή ο υιός Μπαλτάκος είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη βάζελου...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ήταν.Τώρα πια ο ερασιτέχνης ΠΑΟ έχει διοίκηση πρωτοδικείου.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Εχθες που λετε για να φανταστειτε τι κομπλεξ εχουν οι ΑΡΔ μαζι μας,στο δελτιο ειδησεων της 18:00 στο Ε ενας ΑΡΔ ονόματι Τριψας(αν δεν κανω λαθος) εσταζε χολη για Μωραλη,Μαρινακη και ειδικα για τον ΜΕΓΑΛΟ Σωκρατη.
Αν βρω βιντεο θα σας το στειλω

Εικόνα clark gheibol

Το πρόβλημα δεν είναι τι θα έλεγαν τα ΜΜΕ σε περίπτωση που εμπλεκόταν κάπως το όνομα του Ολυμπιακού σ' αυτήν την ιστορία. Το πρόβλημα είναι τι θα έλεγαν οι δικοί μας οι ντροπαλοί, οι ίδιοι που λένε τώρα ότι έχουμε γίνει Χρυσή Αυγή στην εξέδρα (είναι βέβαιο ότι δεν πατάει κανένας τους γήπεδο), που λένε ότι ο Βαγγέλας χρηματοδοτεί τη Χρυσή Αυγή κλπ. Αυτοί κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στον Ολυμπιακό. Δίνουν πάτημα στους άλλους τρύπιους να βάλλουν εναντίον της ομάδας αντλώντας επιχειρήματα από την ίδια την παράταξή μας.
Το ξαναλέω για τους ντροπαλούς: ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΣΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΠΠΑ ΣΥΡΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. Η ΠΟΛΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΑΝ ΔΕ ΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗ ΓΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Mαλάκα η πρωινή ζώνη του MEGA είναι αρρώστια. Καμπουράκης και στο καπάκι η Τζενάρα η Μπαλατσινού. Όλοι οι ντροπιασμένοι γαύροι στη σειρά. Πώς το φωνάζαμε παλιά στα βαζέλια;

ΟΛΟΙ MEGA ΟΛΟΙ MEGA

Εικόνα clark gheibol

ξέρουν σε ποιους απευθύνονται, φαίνεται ότι οι ντροπαλοί είναι κάμποσοι

Εικόνα Spiros Legend

Ρε παιδια,ειναι φοβερο το πως οι ΑΡΔ και τα πρασινα διαπλεκομενα ΜΜΕ εχουν περασει εντελως στο ντουκου την πολυ στενη σχεση του Μπαλτακου με τον Παο και τους Γιαννακοπουλους,πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι θα γινοταν αν ο Μπαλτακος ηταν πρωην μελος της Διοικησης και επι χρονια νομικος συμβουλος της Καε Ολυμπιακος και των Αγγελοπουλων ή του Κοκκαλη ή του Μαρινακη...Σεισμος,τσουναμι,η συντελεια του κοσμου μηπως?Απο οσο μπορω να καταλαβω μονο ΤΑ ΝΕΑ του πρασινου ΔΟΛ ασχολουνται καπως με το θεμα,και αυτο μετα την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στον δημοσιογραφο ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΕΤΑΚΗ,που ειχε στοχοποιηθει,απο οτι ο ιδιος λεει,απο τον αξιοτιμο Εθνικο Ευεργετη,που τον βραβευουν οι παντες για την μεγαλη προσφορα του στην πατριδα(την οποια δεν υπηρετησε με απατες και πλαστογραφιες...)κ.Δημητριον Γιαννακοπουλον...Πρεπει λογικα να υπαρχουν και γραμμάτια απο την εποχη Βαρδινογιαννη στον Παο,οπου βρεθηκε ο τροπος τωρα να ξεπληρωθουν απο τα φιλα προσκειμενα ΜΜΕ των Βαρδινογιανναιων εναντιον των Γιαννακοπουλων,μη φανταστει κανεις οτι επιασε ο πονος ξαφνικα ΤΑ ΝΕΑ να τονιζουν την σχεση Μπαλτακου πατερα και υιου με την Παναθα,σε αλλη περιπτωση θα ειχε περασει στα μουλωχτα ως συνηθως...Υπαρχουν βεβαια και οι πολιτικες προεκτασεις,τις οποιες τις αφηνουμε απεξω,ας περιοριστουμε στην πολυ δυνατη αναρτηση του R.A.T.M...Y.Γ.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα,στην φωτο ο Μπαλατακος σηκωνει το πιο κλεμμενο,καλπικο και πουστικο Ευρωπαικο που πηρε ποτε ομαδα,ειναι ανταξιο του Παναθηναικου Ηθους και της σιχαμερης Ιστοριας τους...

Εικόνα Son of Hoof

Στο απόλυτα εύλογο ερώτημα σου φίλε(που έχει τεθεί πολλάκις βέβαια και στο παρελθόν για άλλα παρόμοια τραγελαφικά) αλλά τώρα έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα :

Ε ρε και να συνέβαιναν όλα τα παραπάνω με το γαύρο, ε; Τι θα διαβάζαμε άραγε δεξιά κι αριστερά για την ''ομάδα του συστήματος και του ελληνικού Δημοσίου, τον Ολυμπιακό''; Τώρα, τι γίνεται;

θα απαντούσα το εξής:

Θα είχε γίνει της π-ο-υ-τ-ά-ν-α-ς. Τώρα, τίποτα. Ο λόγος;
Ζούμε στην χώρα όπου τα πραγματικά σκάνδαλα καταπίνονται γαργάρα και τα κατα φαντασία σκάνδαλα γίνονται κοινώς αποδεκτά λόγω.. κομπλεξισμού και ηλιθιότητας. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Δε ξέρω πως και αν θα αλλάξει αυτό.

Αλλά ρε παιδί μου αυτοί οι ζέλες κάνουν ότι κάνουν βγάζουν και κάτι γιούς... μπουμπούκια... και όλοι οι άλλοι χανούμια, μπουγάτσες, λοιποί μαζί τους!!! Απίθανοι..
Για να μην ξεχνιόμαστε:

Όλα τα ματς και ειδικά στη μπάλα είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως "ειδικών συνθηκών". Όταν κάθε απόφαση διαιτητών περνάει απο κόσκινο λόγω προκατάληψης (το κόμπλεξ και η ηλιθιότητα που λέγαμε) στον υπέρτατο βαθμό, όταν υπάρχει μια ευερεθιστότητα διάχυτη σε κόσμο και παίχτες σε όλα τα γήπεδα, αυτό μας βλάπτει. Προκαλεί άγχος, λάθη και νεύρα που ποτέ δεν βολεύουν την καλύτερη ομάδα αλλά αυτή που κοιτά να "κλέψει" το αποτέλεσμα. Να σκεφτούμε πως θα αντιδράσουμε σε αυτό και πως θα κλείσουμε πετυχημένα την χρονιά σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ακριβώς.

Εικόνα Chief Bromden

Ο Μπαλτάκος δεν έπινε πρωινό καφέ με τους Χρυσαυγίτες, μόνο τσάι πίνει ο άνθρωπος ρε λασπολόγοι...
Ο Μπουμπούκος συγκινήθηκε από τη αντίδραση του παιδιού που πήγε να υπερασπιστεί τον πατέρα του! συγκινήσεις ξέρουν να προσφέρουν και τα παιδιά των απολυμένων πατεράδων μπουμπούκο...
Ντογιάκος, άλλο φρούτο "πράσινο" και αυτός, και που να παιχτούν όλα τα βίντεο...

Ε ρε και να ήταν μπλεγμένη καμιά καθαρίστρια του Καραισκάκη ή ο θυρωρός του Ρέντη, σεισμός θα γινόταν...

Εικόνα savvas gridlock

Ο υιός Μπαλτάκος ήταν φίλος με τον Κασιδιάρη. Μαζί έξω βγαίνανε. Απλώνανε τραχανά τον πατριωτικό τους στόκο και τακιμιάζανε.

http://www.koutipandoras.gr/article/111005/oi-kalyteroi-filoi-ginontai-o...

Εικόνα TROUMPAS

ΒΑΖΕΛΕΣ ΓΚΕΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΣ ΠΡΟΒΑΤΑ

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΥΤΗ ειναι αναρτηση με ΑΡΔια! Για κατι τετοια αξιζει να συμμετεχει κανεις εδω!

Εικόνα Count Cagliostro

χαχααχαχαχαχαχ

Τι είναι αυτός ο Ντογιάκος πάλι? Κανά ξώγαμο του πρωθυπουργού μας?

Εικόνα clark gheibol

Τώρα, Σάββα, όλοι μόκο και κοιτάμε μήπως ανεβάσουν οι μισφιτς κανα πανί και ξεσπάσουν πάλι τα σενάρια για τη χρηματοδότηση της Χ.Α. από το Μαρινάκη

Εικόνα mike the red

Θα βγαινουν κι οι ντροπαλες οι μπαλατσινουδες μετα να μας ζαλισουν.Ξεβρακωμα,κι αυτο το αρθρο και το αλλο με το βυζαντινοπληκτα φασισταρια.