ΤΟ ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ'' ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: ΔΗΜΟΙ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ



Ξεκαθαρίζουμε πως το θέμα δεν έχει σχέση με Ολυμπιακό, αθλητικά και τη συνήθη θεματολογία του site. Όποιος δεν γουστάρει να ασχολείται με τέτοια θέματα ή θεωρεί πως δεν έχουν θέση εδώ, ας μην διαβάσει. Για να ''τιμήσουμε'' τη σημερινή επέτειο της 21ης Απριλίου, 47 χρόνια μετά την ημέρα που οι ''έντιμοι'' στρατιωτικοί πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και ''έσωσαν τον τόπο από τα κουμούνια'', ετοιμάσαμε μία ανάρτηση. Μέσα από δημοσιεύματα εφημερίδων της εποχής θα δούμε δύο μόνο περιπτώσεις που αποδεικνύουν του (χουντικού) λόγου το αληθές. Δήμος Αθηναίων και Δήμος Πειραιά επί Χούντας. Ξεκινάμε με την Αθήνα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΡΑΔΥΝΗ 21-2-1975
 

 

 

 

 

 

 

 
Δήμαρχος Αθηναίων κατά την επταετία ο Ρίτσος, που μεταξύ πολλών άλλων, δήλωνε Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, υπέγραφε την απαλλαγή του ΠΑΟ από την υποχρεωτική καταβολή του (συμβολικού) μισθώματος προς το Δήμο Αθηναίων για την χρήση της Λεωφόρου και βέβαια έδινε και 5 εκατομμυριάκια, ζεστά ζεστά, για ''έργα'' που ποτέ δεν έγιναν. Πώς την είδατε δηλαδή, να μην υπηρετήσει και ο δήμαρχος την αγαπημένη ομάδα της χούντας;
 
Ας δούμε και τη ''δική μας'' δημαρχάρα κατά την επταετία στον Πειραιά, τον θρυλικό Σκυλίτση, που πέραν των πολλών ιδιοτήτων του, ήταν και κριτής στα καλλιστεία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 19-10-1978
 

 
Μιλάμε για τον Σκυλίτση που όλο έδινε λεφτά με το στόμα στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά τίποτε δεν έφτανε στα ταμεία μας (σύμφωνα με την ''αντικειμενική'' εφημερίδα ''ΟΜΑΔΑ'' και όχι σύμφωνα με το ''ΦΩΣ''). Μιλάμε για τον Σκυλίτση, που τον βράβευε ο Εθνικός.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 17-9-1972
 

 
Αυτά ήταν ορισμένα από τα δεκάδες, πραγματικά, σκάνδαλα της ''έντιμης'' Χούντας. Με κάτι τέτοιες πρακτικές το δημόσιο χρέος της χώρας τριπλασιάστηκε μέσα σε 8 χρόνια, σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 1978. Μιλάμε για επίσημα έγγραφα του ελληνικού Κράτους, που υπερψηφίστηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων και όχι για ''στοιχεία'' του κάθε ''ερευνητή'' του Internet, που προκύπτουν από πράγματα που βρήκε μέσω google, τα οποία δικαιώνουν τον ''πατριωτικό'' του στόκο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 17-2-1978
 

 
Επειδή τα περισσότερα αφιερώματα που γίνονται αυτές τις μέρες, παρά την καλή πρόθεση των συντακτών τους να αποδομήσουν τα χουντικά παραμύθια για το ''οικονομικό θαύμα της Επανάστασης'', φέρνουν το ανάποδο αποτέλεσμα, αντιπαραβάλλοντας π.χ. το περιβόητο σκάνδαλο των κρεάτων που αποκάλυψε ο Ιωαννίδης για τον προκάτοχό του Παπαδόπουλο το 1974 με τα δεκάδες σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης και δικαιώνοντας τους νοσταλγούς της ''Επανάστασης'' που αρχίζουν τα ''τι συγκρίνετε τώρα ρε ψεύτες;'', θα πούμε πως αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά, θα βρει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ στοιχεία. Η ρεμούλα πήγαινε σύννεφο κατά την επταετία. Χρειάζεται όμως ψάξιμο και όχι google search.
 
Αφού ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμη φορά πως εδώ μέσα (και μόνον εδώ μέσα και στα του Ολυμπιακού, όχι γενικά...), δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με όποιον δηλώνει χουντικός, αν είναι και γαύρος, ούτε βάζουμε τα πολιτικά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ πάνω από τον Θρύλο, θα πούμε πως αυτό ήταν το πραγματικό πρόσωπο της ''Επανάστασης''. Η Χούντα που ανέστησε τα βαζέλια και τους μετέτρεψε σε ''Ευρωπαίους'', μέχρι να αναλάβει να συνεχίσει το έργο του Ασλάνα ο sir Manos Mavrokoukoulakis, η Χούντα του Ιωαννίδη με τα παρ'ολίγον ''χρυσά τριφύλλια'' και του επιτίμου προέδρου τους Μακαρέζου, πάνω από όλα ρήμαξε τα δημόσια ταμεία.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΕΛΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...

Σχόλια

Εικόνα georgakkis

θα πρεπει οι πηγες να εμφανιζονται με λεπτομερεια και οχι "αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά, θα βρει εκατονταδεε στοιχεία. Η ρεμούλα δηθεν πήγαινε σύννεφο κατά την επταετία. Χρειάζεται δηθεν ψάξιμο και όχι google search" Για ενα ειναι σιγουρο οτι ο Παπαδοπουλος πεθανε στην φυλακη, αρνουμενος να δεχτει την οποιαδηποτε χαρη. Ενω, ως γεγονος, υπάρχει οτι τα "ξεφτερια της δηθεν εξεγερσης του Πολυτεχνειου" ζουν πολυτελεστατα (Δραχμανακη 30.000 €/μηνα http://bit.ly/2vdpwtV στη νεα της δουλεια κανε εσυ google search για απολαβες της ουδεποτε εργασθεισας Δραχμανακης. Θες αλλους; Μπιστης, Λαλιωτης (πτυχιο στα 60 του!!!, Ρεππας κλπ κλπ ουκ εστι τελος τα υπερμεγεθη προσωπικα οικονομικά τους. Ποιον εριξαν με το πολυτεχνειο; Το Παπαδοπουλο και οχι τη Χουντα... Αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα σε google search.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όλοι όσοι έχουν χουντικά αισθήματα και μια κρυφή λαγνεία για το μουστάκι του Παπαδόπουλου προπαγανδίζουν για τα οικονομικά θαύματα της χούντας, την ανάπτυξη που έφερε στη χώρα, τα έργα και τις απέραντες υποδομές που έχτισε. Σημαιάκι τους τα έργα των ΜΟΜΑ, το ρεύμα που πήγε στα χωριά ο Παπαδόπουλος, οι δρόμοι που γίνανε και λοιπά... Το ότι το κράτος βγήκε εκτός οικονομικής υγιούς πορείας και δεσμεύτηκε σε δανειστές για δεκαετίες δεν απασχολεί κανέναν. Όλα στο βωμό του πατριωτικού συναισθήματος και επιχειρήματος. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ένα φασιστικό καθεστώς είναι φασιστικό σε κάθε έκφανση της κυβερνητικής του δράσης. Νομοθετεί φασιστικά, δικάζει φασιστικά, εκτελεί φασιστικά, τρώει φασιστικά, χέζει φασιστικά, τα κάνει όλα φασιστικά. Γιατί έτσι έχει μάθει, αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν. Όταν, όμως, συμβαίνει αυτό (να αποφασίζει, δηλαδή, η ελάσσονος άρχουσα τάξη την επιβολή αποφάσεων με μόνο κριτήριο τη σωτηρία της αφεντιάς της και των συμφερόντων που προασπίζεται "βλέπε τους πλουσίους, την εκκλησία κ.α.", βγάζοντας έξω από τη ζυγαριά τον κοσμάκη) τότε μιλάμε για βιασμό κάθε έννοιας της δημοκρατίας. Όταν, μάλιστα, κατόπιν όλο αυτό προπαγανδίζεται θετικά από τους χουντολάγνες οπαδούς του φασισμού, τότε έχουμε μια βροχή ανηλεούς εμετού. Όταν η οικονομική πολιτική της χούντας έχει γαμήσει όλα τα "συστήματα" του κράτους και σήμερα μνημονεύεται από τους οπαδούς της σαν "θαύμα" τότε μιλάμε για αηδία.

Υ.Γ. Σ' ευχαριστώ Σάββα για το ωραίο άρθρο.

Υ.Γ.2. Τα σχόλια σας με βρίσκουν σύμφωνο παιδιά.

Υ.Γ.3. Είναι δύσκολο να προσπαθείς συνέχεια να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που διαβάζοντας το καταπληκτικό άρθρο του Σάββα ξενέρωσαν γιατί θίχτηκε η πολιτική τους υπόσταση. Έχει συμβεί ανοιχτά και σε άλλα άρθρα που αφορούσαν άλλα πολιτικά φάσματα. Ας επισημάνω κι' εγώ ότι πρώτα απ' όλα κρινόμαστε σαν Ολυμπιακοί και μετά όλα τ' άλλα. Μέσα στο site τουλάχιστον. Γιατί στην καθημερινότητα οι ασχολίες μας είναι πολυποίκιλες. Όμως εδώ μέσα είμαστε Ολυμπιακοί ασχέτων πολιτικών φρονημάτων.

Υ.Γ.4. Είναι εύκολο για μένα να εκφράσω την σιχαμάρα που νιώθω για τα φασιστικά καθεστώτα. Ξεπερνάει τις πολιτικές μετριοπάθειες και τους φραγμούς. Ξεπερνάει τα επιχειρήματα και τις λογικές. Είναι στάση ζωής. Είναι ανθρώπινο να καταδικάζεις τον φασισμό και τον ναζισμό. Δε χωράει πολιτικές σκοπιμότητες το να καταδικάσεις αυτόν τον πολιτικό χώρο. Δεν είναι το ίδιο ο Νεοδημοκράτης με τον φασίστα, δεν είναι το ίδιο ο Πασόκος με τον φασίστα, δεν είναι το ίδιο ο κομμουνιστής με τον φασίστα, δεν είναι το ίδιο ο Συριζαίος με τον φασίστα. Είναι έννοια ξεχωριστή και θα έπρεπε να καταδικάζεται από όλους υγιείς νόες. Δεν είναι πολιτική στάση ο αποτροπιασμός στον φασισμό-ναζισμό, είναι ανθρώπινη στάση.

Υ.Γ.5. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό οπαδό: γαύρος να 'ναι και ό,τι να 'ναι. Άλλωστε, οπαδικός συνοδοιπόρος είναι, δεν έχω "τρελές" απαιτήσεις. Σωστός γαύρος να είναι.

Εικόνα Spiros Legend

Καλημερα Σαββα,φυσικα πανω απο ολους και απο ολα βαζουμε τον Ολυμπιακο,αλλα καποια πραγματα,οπως και να το κανεις,δεν γινονται βρε παιδι μου...Πως καταφερνει ενας Ολυμπιακος που γνωριζει την Ιστορια του Ολυμπιακου και το τι αντιπροσωπευε στο περασμα των δεκαετιων,να ταυτιζεται με καθεστωτα που ειχαν εργολαβια τον αιωνιο εχθρο-πελατη μας και μας εχουν κυνηγησει τοσο σαν Συλλογο αλλα και σαν ανθρωπους μεμονωμενα(Βλεπε Γοδα,Μπουκοβι,Μουρατη,Σιδερη,Γιουτσο,Τριανταφυλλο,Αττιλιο και απειρους αλλους γνωστους και οχι)...Μονο μια λεξη,Χουντεμπλευ και σου γυρνανε τα αντερα,μην πιασουμε απο τους Μεταξαδες και τους Κοτζιαδες και ολοκληρη την βασιλικη οικογενεια που ηταν Προεδροι και Επιτιμοι Προεδροι και Μελη του Ακατανομαστου...Πως να ξεχασει κανεις την συνεντευξη της μακαριτισσας Βικυς Μοσχολιου,οτι ηταν η μοναδικη καλλιτεχνης που δεν ειχε προβλημα επι Χουντας ως συζυγος του Δομαζου(τους συναδελφους της,ειχε πει,τους ετρεχαν καθε τρεις και λιγο στην Ασφαλεια τα αμορφωτα μπουρτζοβλαχοειδη της Επαναστασης της Βλακειας...!)γιατι,οπως ειχε πει,ειναι γνωστο οτι ο Παναθηναικος ειχε πολυ καλες σχεσεις με την Χουντα...Οπως και το αλλο,ειμαι,λεει,Ολυμπιακος και Ρεαλ,απο που και ως που ρε αδερφέ,και το εννοώ το αδερφέ,πως βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τοσο ανομοια και αταιριαστα πραγματα?Στην Μαδριτη που μας εβριζαν πριν λιγες μερες με ΒΑΖΕΛΙΚΑ συνθηματα,που τους εχουν μαθει τα εδω ξαδερφια των οπαδων της ομαδας του Φρανκο και του Χουαν Καρλος και της Σοφιας Γλυξμπουργκ(ναι αυτης,της οικογενειας,που απο Παππου προς Παππον ηταν Προεδροι και Επιτιμοι Προεδροι του Πανφασισταϊκού!),οι Ολυμπιακοι-Ρεαλ πως στο καλο ενιωθαν?Εγω,παντως,σαν να παιζαμε με τους βαζελους!...Υ.Γ.Προφανεστατα ξερω Ολυμπιακους ολων των αποχρωσεων και τελικα η αγαπη για τον Θρυλο τα σκεπαζει ολα,απλα καποια πραγματα δεν ειναι συμβατα μεταξυ τους κατα το δικο μου το κεφαλι(ειναι και λιγο ξερο,το παραδεχομαι!),εξ ου και η απορια μου...Βουιζει στα αυτια μου η διαβεβαιωση του Γιουγκοσλαβου Πρεσβη στην Λεωφορο(της Μποχας και των Στεναγμων),ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Kαλημέρα Σπυράκλα και χρόνια πολλά. Το ''κρα κρα κρα Ασλανίδη πουσταρά'' στο Καραϊσκάκη και στη Γλυφάδα επί Χούντας δεν το φώναζαν μόνο αντιχουντικοί γαύροι. Το φώναζαν και πολλοί-πολύ γνωστοί γαύροι χουντικοί. Μπορώ να μιλήσω και με ονόματα, αλλά όχι εδώ μέσα. Δικαίωμα του καθενός να ψηφίζει ό,τι θέλει, να πιστεύει ό,τι θέλει ιδεολογικά, αλλά αν τα αφήνει απ'έξω στα του Ολυμπιακού, είμαστε μια χαρά. Έτσι ακριβώς ήταν αρκετοί γαύροι επί Χούντας και παραμένουν και σήμερα, οπότε είναι σεβαστοί από εμένα. Όταν οι ίδιοι μάλιστα ομολογούν πως ''η Χούντα πήγε να διαλύσει τον Ολυμπιακό'', τι άλλο να πω εγώ; Τώρα για την puta Real Madrid, καλώς ή κακώς (κάκιστα για΄μένα) είναι η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη, με τους περισσότερους οπαδούς παγκοσμίως. Προφανώς θα έχει και πολλούς γαύρους οπαδούς. Να σου πω την αλήθεια, αν και ξέρω πολύ καλά πως οι περισσότεροι γαύροι γουστάρουν Μπαρτσελόνα, εγώ την Puta-λόνα την σιχαίνομαι εξίσου. Μιλάμε για ΛΑΙΛΑΠΑ στο ισπανικό ποδόσφαιρο, με δεκάδες παρασκηνιακές-διαιτητικές-κρατικές αβάντες...

Εικόνα Spiros Legend

Χρονια Πολλα Σαββα,για να τα λες εσυ ετσι θα ειναι,για να πω την αληθεια δεν τις γνωριζω αυτες τις πληροφοριες για τους γαυρους φιλοχουντικους και οτι εκραζαν και αυτοι την Χουντα για τις αδικιες προς τον Ολυμπιακο(Αβυσσος η ψυχη και το μυαλο του ανθρωπου,οποιοσδηποτε και οτιδηποτε φερεται πουστικα στον Θρυλο και αβανταρει τους σιχαμενους αντιπαλους μας,στο μυαλο μου μπαινει σε BLACK LIST,ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ,αλλα ο καθενας μας λειτουργει διαφορετικα...)Και εγω βαζω πανω απο ολους και απο ολα τον Ολυμπιακο,γι αυτο και ειπα πριν οτι το <<ρε αδερφέ>> το εννοω για καθε Ολυμπιακο,οτι και αν πιστευει...Και διευκρινησα οτι για ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ κεφαλι καποια πραγματα ειναι εντελως ασυνδετα...Εγω βασικα ειμαι αντι-Ρεαλ για τις ομοιοτητες και <<εκλεκτικες συγγενειες>> που εχει με τους βαζελους,περισσοτερο απο αντιδραση δηλαδη συμπαθω την Μπαρτσελονα,αλλα μεχρι εκει,βασικα οσο μεγαλωνω,τοσο πιο σκετος Ολυμπιακος γινομαι,αυτα τα ειμαι Ολυμπιακος και Μαντσεστερ Γ. και Μπαρτσα και Μιλαν και Μπαγερν και και και..μου φαινονται λιγο παιδικα πλεον...Αλλα και αγωνιστικα να το παρεις,αφου παιζουμε απο το 1997 στο Τσου-λου και βρισκομαστε συχνα πλεον με ολες αυτες τις μεγαλες ομαδες,ειμαστε πλεον ευθεως ανταγωνιστες τους,εν δυναμει ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ πια αντιπαλοι μας...Ειδικα σε μπασκετ,βολλευ,πολο,εχουμε τοσες ευρωπαικες κουπες και εχουμε κανει και θα συνεχιζουμε να κανουμε Ευρωπαικο Πρωταθλητισμο-με μερικα βηματα παραπανω και στο ποδοσφαιρο,ελπιζω οτι θα γινουν και δεν θα μενουμε καθε χρονο <<στα 5 λεπτα πριν τους 8>> και στο <<παρατριχα>>-ωστε μαλλον μειωνουμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ μεγεθος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λεγοντας οτι ειμαι π.χ.και Ρεαλ και Λιβερπουλ.Παντα ειχα το παραπονο οτι δεν εχουμε συνειδητοποιησει εμεις οι ιδιοι οι Ολυμπιακοι την δυναμη και το μεγεθος μας και ποσο ακομα θα μπορουσε να μεγαλωσει ο Θρυλος με την συμμετοχη μας ως μελη ή με καρτες φιλαθλου και κυριως με την παρουσια μας σε ολα τα γηπεδα,σε ολα τα τμηματα...Σιγουρα ζουμε σε δυσκολες εποχες,αλλα στα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ(θα ζω,θα ζω,με ενα ονειρο τρελο!)ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!Μεχρι τοτε οι χρονιες θα ειναι μερικως επιτυχημενες...στο ξερο μου το κεφαλι!

Εικόνα savvas gridlock

Σπύρο, δες εδώ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Tι να πούμε του κυρ-Νίκου, ότι δεν ήταν Ολυμπιακός ή ότι ήταν λιγότερο Ολυμπιακός από εμάς; Για το ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ μιλάμε...

Εικόνα Spiros Legend

Που το ανακαλυψες αυτο βρε Θηριο?!Μα για ολα εχεις ετοιμη απαντηση?Μπραβο ρε μαγκα,χιλια μπραβο,να μαθαινουμε πραγματα,προσωπικα γουσταρω που ανακατευεις και τα πολιτικα,διοτι,κακα τα ψεμματα,θελοντας και μη,ανακατευονται απο μονα τους με τα αθλητικα,δεν μπορεις να απομονωσεις ποδοσφαιρικες πληροφοριες απαλλαγμενες απο το πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικο background,θα ειναι λειψές και διαστρευλομένες,δεν υπαρχει αποστειρωμενη Ιστορια,η μιση-λειψη αληθεια συχνα ισοδυναμεί με ψεμμα.Γι αυτο δεν νομιζω οτι χρειαζεται να προλογιζεις και να <<απολογεισαι>>επειδη αναφερεσαι σε πολιτικα θεματα,ξερω οτι το κανεις γιατι κυκλοφορουν και στοκοι,αφου εχεις αναλαβει και εσυ και τα αλλα παιδια σε αυτο το site να ανοιξετε ματια και μυαλα καντε το μεχρι...να ματωσει,οποιος δεν καταλαβαινει την καλη προθεση σας και τον κοπο σας,στο καλο και να μην μας γραφει...Εξαλλου,παντα ενα κειμενο θα ειναι υποκειμενικο,οσο και αν προσπαθει ο γραφων να ειναι αντικειμενικο,και να σου πω την αληθεια,στεγνες πληροφοριες χωρις την σφραγιδα και την γνωμη του γραφοντος θα ηταν ανιαρές...Και δεν νομιζω να εμπαινα στον κοπο να πληκτρολογω με τοσο πολλη και καλη διαθεση...Οσο για τον Γουλανδρη,οκ,No problem,δεν αλλαζει κατι,Γιγαντας και Θρυλος θα παραμεινει...Παντως το να κρινουμε κατι το 2014 με κριτηρια 2014,ειναι αστοχο(εντελως γενικα μιλαω),πρεπει να κρινουμε γεγονοτα του 1973 με λογικη,νοοτροπια και περιγυρο του 1973,αυτο ειναι το δυσκολο αλλα και το συναρπαστικο μαζι...Βεβαια χρειαζεται σοβαρη καταρτιση και πολυ ψαξιμο,αλλιως...δεν θα δεσει το γλυκο.