Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Μετά το τρίτο ματς της σειράς ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα, τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 στο ΟΑΚΑ, ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις, τις οποίες παίρνουμε από δικό του site (το onsports.gr ως γνωστόν ανήκει στον DPG MEDIA του κυρίου Γιαννακόπουλου).
 

 
Οι ίδιες ακριβώς δηλώσεις δημοσιεύθηκαν και στην εφημερίδα του κυρίου Γιαννακόπουλου, την ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', την επομένη.
 

 
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωλίγκα κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ ΠΑΟ. Χθες διαβάσαμε μία περίεργη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ, στο επίσημο site της ομάδος.
 

 
Από ποιον αποδώθηκε ατυχώς άραγε η δήλωση του Γιαννακόπουλου εναντίον των διαιτητών του τρίτου ματς ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ; Από τα ΜΜΕ του...Γιαννακόπουλου; Όπως και να'χει, την ''καμπάνα'' δεν την γλύτωσαν η ΚΑΕ ΠΑΟ και ο ιδιοκτήτης της.
 

 
Εκεί υπάρχουν κανονισμοί. Δεν είναι ελληνικό κράτος με τους Σαμαράδες, τους Βαζελακόπουλους, τους Ιωαννίδηδες, τους Ανδριανούς, τους Χάντζους, τους αθλητικούς εισαγγελείς όπως ο Κορέας και και και. Η ουσία όμως παραμένει.
 
ΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.
 

 
Υ.Γ. 1 Στην αρχική φωτογραφία της ανάρτησης ο κύριος Γιαννακόπουλος κοιτάζει επίμονα το χέρι του και κάτι ψάχνει, σφίγγοντάς το. Τι να'ναι αυτό που ψάχνει;
 
Υ.Γ. 2 Τι γράφει εδώ ρε παιδιά;
 

 
Όπως επιβεβαίωσαν πηγές της Ευρωλίγκας στο Eurohoops έχει καταγραφεί από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνος του τέταρτου προημιτελικού επίσκεψη του Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια τους και λεκτική επίθεση. Όλες οι πληροφορίες για την υπόθεση ήδη βρίσκονται στα χέρια του ανεξάρτητου αθλητικού δικαστή της διοργάνωσης, σύμφωνα με την συνηθισμένη διαδικασία.
 
Καλά ρε Δημητράκη, τη μέρα που έβγαζες ανακοίνωση πως ''υπάρχει εκτίμηση προς τη διοργάνωση'', την ''έπεφτες'' στους διαιτητές του 4oυ ματς με την ΤΣΣΚΑ στα αποδυτήρια; Έλα και πάλι Δημητράκη.
 

 
Υ.Γ. 3 Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Γι'αυτήν την επίθεση του Γιαννακόπουλου μόνο ένα site γράφει. Τι έγινε με τα υπόλοιπα; Χάσανε την είδηση ή θυμήθηκαν το Βετάκη;

Σχόλια

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Φαε τωρα τη τσαπου κ βαρδα μη περασουμε κ μεις αποψε...

Εικόνα Chief Bromden

Αρχικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να φροντίσει για ένα καθισματάκι για τον μικρό Θανάση,να πατήσει γη ο γίγαντας, κυκλοφορούν πολύ ωραία βρεφικά στα Jumpo σε διάφορα σχέδια...

Εικόνα nikos michalopoylos

χαχα!Ωραιος ρε φιλε,αυτο μου ρθε και μενα οταν ειδα τη φωτο!