Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ (VIDEO)



Στην ιστοσελίδα dramini.gr, που έχει θεματολογία σχετική με ειδήσεις του νομού Δράμας, διαβάσαμε τα παρακάτω.
 
Την Δράμα επισκέφτηκε ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχτεί μεταξύ του Δημάρχου Δράμας κ. Χαρακίδη και του ιδίου.
Το κοινό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των παλιννοστούντων Ποντίων που κατοικούν στη Δράμα, καθώς και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, έφεραν τον ισχυρό άντρα στην πόλη μας. Ο κ. Σαββίδης επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο και έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τον Δήμαρχο κ. Κυριακό Χαρακίδη στο γραφείο του.
Αργότερα ο κ. Σαββίδης παραβρέθηκε σε ανοιχτή συγκέντρωση παλιννοστούντων στο δημοτικό ωδείο, όπου παρόντες ήταν τόσο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όσο και της Δόξας Δράμας.
Ο κ. Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη, εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξη του στο Δήμαρχο κ. Χαρακίδη και στους συνεργάτες του, μίλησε για τα προβλήματα των παλιννοστούντων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι γνωστό ότι ο νομός έχει πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ.
Βέβαια δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στην ΔΟΞΑ… αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα σε μια σοβαρή πρόταση, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο έξυπνος θα με καταλάβει…».
Παρών στην εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο ήταν και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρώην ποδοσφαιριστής κ. Θόδωρος Ζαγοράκης.

 

 
Παρέα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, προσφάτως συλληφθέντα για χρέη προς το Δημόσιο παράγοντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο Ιβάν Σαββίδης επισκέπτεται την Δράμα. Τον υποδέχονται όλοι οι αρμόδιοι φορείς του Νομού, δήμαρχοι-βουλευτές-προβεβλημένα στελέχη της τοπικής κοινωνίας, ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να επενδύσει στη Δόξα Δράμας, που αγωνίζεται στη Football League, ο Ιβάν απάντησε ''ο έξυπνος θα με καταλάβει'', αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για εμπλοκή του στην δραμινή ΠΑΕ.
 
Ω ρε και να γινόταν κάτι αντίστοιχο με κάναν ΜΑΡΙΝΑΚΗ, έτσι; Να πήγαινε δηλαδή επίσκεψη ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ σε κάποια επαρχιακή πόλη, να τον υποδέχονταν όλοι οι τοπικοί φορείς και να τον έγλειφαν για να κάνει παράρτημα την ομάδα τους, που βρίσκεται μία κατηγορία κάτω από τον Θρύλο, με προοπτική δηλαδή να ανέβει κατηγορία μέσα σε μία χρονιά και να συνυπάρχει στο ίδιο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ω ρε και να άφηνε ανοιχτό το παράθυρο ''παραρτηματοποίησης'' μιας άλλης ΠΑΕ ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ. Τι θα διαβάζαμε στον Τύπο; Μήπως θα εξαπολύονταν μύδροι από υπερευαίσθητους ''αντικειμενικούς'' σχολιογράφους (όχι σώνει και ντε αθλητικογράφους, μπορεί να μπλέκονταν και πολιτικοί δημοσιογράφοι, ''αγανακτισμένοι'' και ''αυθόρμητοι'' πάνω απ'όλα) για ''το γαύρο που έτσι έχει μάθει, να γεμίζει παραρτήματα την Ελλάδα, διαλύοντας το ποδόσφαιρο'', ναι ή όχι; Τώρα τι σχόλια γίνονται για την επίσκεψη Σαββίδη στο vazeletta και στα λοιπά ''αντικειμενικά'' sites; Σαν να μην τρέχει τίποτε με το σωματέμπορα της ρωσικής Μαφίας...

Σχόλια

Εικόνα figurered

Πετρωτός στο σπορ24 : μου έκανε εντύπωση ότι οπαδοί του ποα έκοβαν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο.

Φαντάζομαι πετρωτέ αυτά δεν τα δες μες την τούμπα στον αγώνα με τον Θρύλο.

Έτσι, ενώ τα δυο τους (ρωσοπόντιος τουίτη) εκδηλώνουν τον έρωτά τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν τα ορκ με τους βάζελους ήταν που έβγαλαν τα μάτια τους.

Ο ΘΡΥΛΟΣ φταίει.

Ζωα.

Εικόνα apostolos gaganis

ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΪΤΗΣ : ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΙΛ

Εδω και πολυ καιρο, οι παντες ασχολουνται με αυτα τα δυο προσωπα του τιτλου. Φυσικα, εξαιρεση δεν θα μπορουσε να ειναι το RATM. Ενας ιστοτοπος, που καλλιστα δικαιολογει τον τιτλο του ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ στον ποδοσφαιρικο, αλλα οχι μονο, χωρο. Απο αυτα λοιπον που εχω διαβασει κυριως εδω, εχω σχηματισει καποια εικονα για τον χαρακτηρα τοσο του ΙΒΑΝ οσο και του ΤΟΥΪΤΗ. Ετσι, λεω να την καταθεσω, χωρις να ειμαι σιγουρος για την ακριβεια των διαπιστωσεων μου. Οσα εχω εισπραξει μεχρι τωρα προσωπικα απ΄τη συμπεριφορα τους και τα εργα τους, θα γραψω:

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Δειχνει ΄΄λαϊκος΄΄ τυπος. Εχει ενα υφακι κομματι υπεροπτικο, κομματι ΄΄νονου΄΄. Παρουσιαζει ακομα εναν πρωτογονισμο στη συμπεριφορα του. Ειναι δεσποτικος με τους συνεργατες του και δινει την εντυπωση οτι εχει ΔΥΝΑΜΗ. Το τελευταιο, δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, ειναι ομως ενα χαρτι το οποιο ΄΄παιζει΄΄ σταθερα. Δειχνει επισης οτι διαθετει πολυ και ζεστο χρημα, που δεν γνωριζουμε ουτε αν ισχυει ουτε πώς τοχει βγαλει. Εμφανιζεται επι πλεον αποφασιστικος, με ακαριαιες ενεργειες και αδιστακτος στη ληψη αποφασεων, προκειμενου να αντιστρεψει μια δυσκολη κατασταση, ενα δυσμενες κλιμα. Το ΄΄παιζει΄΄ γνησιος, πηγαιος, που ο,τι λεει το εννοει, αλλα οχι παρορμητικος ( οσο μπορει τελος παντων ) και σιγουρα σου δινει την εικονα οτι ΄΄δεν πιανεται κοροϊδο΄΄. Ακομα, αφηνει να εννοειται πως διαθετει ΄΄υψηλες΄΄ γνωριμιες, ευρυτερου χαρακτηρα, που μπορει να του δωσουν ΄΄λυσεις΄΄ και διεξοδους, αμα τα πραγματα δεν προχωρησουν εδω κατα πως ο ιδιος νομιζει κι επιθυμει. Μην ξεχασουμε το ρολο του σαν προστατη των παλινοστουντων, με ο,τι αυτο συνεπαγεται για το προσωπικο του οφελος. Τα ανοιγματα εξαλλου που κανει σε αλλες ομαδες και πολεις, μαλλον δεν τα λαμβανω σοβαρα υποψη μου. Ας βαλει ταξη στα του ΠΑΟΚ πρωτα, γιατι διαβαζω κατι χοντρα ΄΄πεσιματα΄΄ που του κανουν μετα το Κυπελλο εκει πανω. Για τους προσφατους τελος εναγκαλισμους και τις γλυκες με τον Τουϊτη, θα τον παρεπεμπα στο λατινικο: Latet anguis in herba, δηλ. Κρυβεται φιδι κατω απ΄το χορτο...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
Το εντελως αντιθετο σε παρουσια και συμπεριφορα, αλλα εξ ισου πονηρος και - μην το ξεχναμε - με αντικρουομενα συμφεροντα, ως προς εκεινα του Σαββιδη. Γενικη εμφανιση, προσωπο, γλωσσα σωματος, εκφρασεις, ασημαντου και ανεραστου υπαλληλακου, μαλλον προς το ΄΄αστειο΄΄, με γλοιωδες υφος, προσποιητη ευγενεια και φτιαχτο χαμογελο. Φωνιτσα σιγανη, ΄΄πολιτισμενη΄΄, που ξαφνικα ομως μπορει ν΄αλλαξει και να γινει σκληρη, τσιριχτη, δυνατουλα, σχεδον υστερικη. Χαρακτηριστικος τυπος του ΄΄λαου - λαου΄΄, που διακατεχεται απο καλα (;) ελεγχομενα, αλλα ασιγαστα ή ανεκπληρωτα παθη και ενορμησεις. Μισει και δεν ξεχνα, δεν παραβλεπει, δεν αφηνει κατα μερος. Εχει ευκολο το ψεμα και τη γελοια δικαιολογια. Θα τον χαρακτηριζα με μια λεξη ΄΄πιτσουλα΄΄. Ειναι απο κεινους, που θα κανει το παν για να κερδισει αποψε την εμπιστοσυνη σου, αλλα να σε ΄΄ριξει΄΄ αυριο με την πρωτη ευκαιρια. ΥΠΟΥΛΟΣ. Γιαυτον, θαλεγα οτι του παει γαντι το - επισης - λατινικο: Qui nescit dissimulare, nescit regnare, δηλ. Οποιος δεν ξερει να υποκρινεται, δεν ξερει να βασιλευει. Κι αυτος ξερει καλα την υποκριτικη τεχνη...

Θα ειναι πολυ ενδιαφερον να παρακολουθησουμε, πού θα καταληξουν αυτα τα τελευταια αλληλοτριψηματα...

Εικόνα apostolos gaganis

Αλληλοτριψηματα...αλληλοτριψηματα...Ετσι ανορθογραφα, με Η αντι Ι, γιατι κι αυτα ΄΄ανορθογραφα΄΄, αηδιαστικα, εμετικα και τελικα αναποτελεσματικα ειναι. Μπουμερανγκ αποδειχτηκαν χθες βραδυ. Υπαρχει και Θεος...

Εικόνα μαουνιέρης

Ωραίος! Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό!