ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ



Όπως είχαμε πει, χθες ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για το γήπεδο του ΠΑΟ στην Πανόρμου. Στην πορεία τα παιδιά συνάντησαν κάποια εμπόδια και μετέφεραν την εκδήλωση στον σταθμό Λαρίσης, όπου και έγινε κανονικά.
 

 

 
Ο Μενέλαος Σωτηρόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηνών, γέννημα θρέμμα της περιοχής Κουντουριώτικα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής.
 

 
Ο Δημήτρης Καλτσάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής, ένα άνθρωπος που έχει ταυτιστεί το όνομά του με τους φιλάθλους τους Παναθηναϊκού κατήγγειλε την υποκρισία των πολιτικάντηδων πριν από κάθε εκλογική μάχη που έταζαν γήπεδο για την ιστορική ομάδα της Αθήνας.
 

 
Ο Παύλος Κτιστάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κατήγγειλε τα προεκλογικά φούμαρα που τάζουν οι πολιτικάντηδες για την ανάπλαση της περιοχής και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
 

 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, αναφέρθηκε στην τρέχουσα επικαιρότητα τονίζοντας ότι η επόμενη πολιτική μάχη θα είναι Νικηφόρα.
 

 
Ο Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, δεσμεύτηκε ότι με τον θεσμικό μας ρόλο θα στηρίζουμε με όλα τα μέσα ώστε να γίνει γενικότερη ανάπλαση και ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο.
 

 
Η θέση της Ελληνικής Αυγής για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
 

 
Προσέξτε το πόσοι οργανωμένοι οπαδοί και αθλητές του ΠΑΟ, εν ενεργεία ή μη, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Δεν μιλάμε μόνο για τον κύριο Καλτσά, που μας ενημέρωσε πως τον καιρό που ήταν πρόεδρος του συνδέσμου του ΠΑΟ στου Ζωγράφου συμμετείχε (με κράνος) στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής (αποκλείεται, δεν το πιστεύουμε...). Μιλάμε για πολύ κόσμο, που μίλησε κιόλας. Ο κύριος Παναγιώταρος μάλιστα μας ενημέρωσε πως στην εκδήλωση συμμετείχε κι ένας πολύ γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, με έντονη γηπεδική παρουσία. Ολυμπιακοί δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ''περίεργως'' αν πιστέψουμε τα όσα επιχειρούν ορισμένοι ΤΣΑΤΣΟΙ να μας χρεώσουν. Ενωμένα τα Χρυσαύγουλα για να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟ, με τα βαζελάκια από κάτω να αποθεώνουν και τον κύριο Κασιδιάρη να μας λέει ιστορίες από το παρελθόν, όταν ο αεκτζής πατέρας του τον πήγαινε στα Φιλαδέλφεια να δούνε παρέα το ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-0 του 1996.
 
Ω ρε και να γινόταν τίποτε τέτοιο για τον Θρύλο, έτσι; Κυρ-Αλέκα, πού είσαι; Σε χάσαμε. Δεν θα μας ενημερώσεις ραδιοφωνικώς και ιντερνετικώς; Οι κεραίες σου χαλάσανε; Δεν βλέπεις-δεν ακούς τι γίνεται;

Σχόλια

Εικόνα vageliseparxia

Παιδιά είδα το βιντεάκι , ο Καλτσάς φάνηκε πολύ ξηγημένος και πέταξε ωραίες σπόντες (ότι δεν είχε παρατσούκλι(ντοκεν-χαρος-αμερικάνος) αλλά δεν φορούσε ούτε foulface(τα γνωστά πιτσιρίκια) ). Η αλήθεια είναι ότι οι βάζελοι μας τα είχαν πρήξει ότι όλοι οι Ολυμπιακοί είναι χρυσαυγήτες . Μακρυά η πολιτική από τα γήπεδα , ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίζει ότι θέλει , αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να συγχέει τον αθλητισμό με την πολιτική .

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ακριβώς.

Εικόνα ΔΙΑΣ

σε επόμενη εκδήλωση θα κλαψουρίζουν σα πουτανες για τον "αστεγο" παναθηναικουλη...

Εικόνα teodosic7

ξεφτιλισμενες βαζελες

Εικόνα red7neck

Αν όντως τα έχωνε, όπως υποστηρίζει, σε αυτούς που έβριζαν τα παιδιά της θύρας 7 τότε φοράει παντελόνια! Εάν εσείς οι παλαιότεροι το επιβεβαιώνετε μπράβο του! Από εκεί και έπειτα βγάλτε λεφτά και φτιάξτε γήπεδο πουθενάδες! Το γηπεδάκι σας ανήκει στον Δήμο Αθηναίων όχι σε εσάς. Όσο για τα golden eggs αρνούμαι να σχολιάσω κάθε αμόρφωτο, ψηφοθήρα πολιτικάντη!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βάζελοι "δημοκράτες". Και άντε τώρα να σου πει κάνας "σύγγαυρος" για Θύρα 7 και Χ.Α. Του χώνεις μπουκέτο ή όχι;

Υ.Γ. Πώς έγινε έτσι ο Καλτσάς;

Εικόνα Chief Bromden

Όπως το λες , η συγκεκριμένη προπαγάνδα έπαιξε πολύ και μασησανε πολλοί δικοί μας αλλά αποδομείται καθημερινά από εδώ...Πολύ σωστά ξεψαχνιζεται συνεχώς, βγαίνουν λαυρακια!

Υ.Γ. Καλτσάς, από Jim Morrison έγινε ολίγον Μπιγαλης ....

Εικόνα savvas gridlock

Mόνο μπουκέτο; Κέντημα κατ'ευθείαν. Λεκτικό κέντημα, μην το παρεξηγήσει κανείς...