ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ



Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, προκάλεσε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού μας, Γιάννη Μώραλη, στην ημερίδα της Volleyleague.
 

 
Περί Ριζούπολης έχουμε απαντήσει αναλυτικά. Προφανώς ο κύριος Μιχαλαριάς πιστεύει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διεφθαρμένο μόνο στο Πρωτάθλημα της Superleague, αφού το Κύπελλο φέτος το κατέκτησε η ομαδούλα του. Εκτός αν πιστεύει πως το Κύπελλο που πήρανε είναι βρώμικο. Αν ναι, ας το πει δημοσίως για να του πούμε και μπράβο που έρχεται στα λόγια μας, αναγνωρίζοντας μία από τις εκατοντάδες βρωμιές του κρατικοδίαιτου καρκινώματος της συνοικίας Κολωνακίου-Αμπελοκήπων που εκπροσωπεί. Μονά ζυγά μονόζυγα δεν υπάρχουν. Όχι ''όλα είναι βρώμικα'' αλλά μόλις τα πάρουμε εμείς ''καθαρίζουν'' με ένα μαγικό ραβδί.
 
Πέραν αυτών όμως, την καλύτερη απάντηση στον κύριο Μιχαλαριά έδωσε ο αθλητής του βόλλεϋ Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Σε αυτό το άρθρο, όπου λέρωσε το στόμα του ο Μιχαλαριάς,
 
Θέλω να πω και κάτι, καθώς δεν είχαμε πει τίποτα για τους αγώνες με την Παναχαϊκή. Πραγματικά ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ντροπή του αθλητισμού. Θα έπρεπε επιτέλους κάποιος να κάνει κάτι, δεν γίνεται τόσα χρόνια να έχει τέτοια συμπεριφορά στα γήπεδα και να μην γίνεται τίποτα, να μην έχει τιμωρηθεί. Είναι άδικο για τις υπόλοιπες ομάδες να προκαλούνται τόσο προκλητικά από αυτόν τον αθλητή. Δεν είπαμε τίποτα γιατι εμείς έχουμε συναίσθηση της δύναμης του συλλόγου και του τι μπορεί να προκαλέσει κάποιες δηλώσεις. Συνειδητά δεν είπαμε τίποτα, μας κατηγόρησαν μέχρι και για αδυναμία για αυτό το πράγμα. Ούτε για τα επεισόδια στην Πάτρα μιλήσαμε, για τίποτα
 
δείτε τι του απάντησε ο Ρουμελιώτης
 
Ρουμελιώτης Παναγιώτης::: το όνομα μου δεν θα το πιάνεις στο στομα σου γιατι δεν σε ξέρει κανενας !!! Και αν ηθελες να με βρεις θα με έβρισκες στην Γλυφάδα τετ α τετ να μου τα πεις στα ίσα οχι πίσω απο μικρόφωνο !! Αλλα ξέχασα στην Γλυφάδα μοιράζες μπουκάλια νερού παγωμένα σε καταψύκτη για να πετάνε οι άγιοι φίλαθλοι του ΠΑΟ που δεν αποτελούν ντροπή για τον αθλητισμό αλλα κόσμημα !!! Κοιτά να μαζέψεις κανά 50ευρω και να φιλησεις κατουρημενες ποδιές για να πληρώσεις τον Ντόνα και τους άλλους για να να ξανα πάρεις μέρος στο φανταστικό πρωτάθλημα της α1 κσι μην ασχολείστε μαζι μου !! Αλλα τι να κάνουμε οποιος ορθώνει ανάστημα και δεν φοβάται μπροςτα σε 2000 κόσμο να πανυγιριζει αποτελεί ντροπή οποιος σας κοιτάει στα ματιά και σας θυμίζει οτι εσείς είστε ντροπή για τον αθλητισμό που χρωστάτε όπου λέτε καλημερα και προς λαμβάνεται στρατούς για να κερδίζεται τα ματς πρέπει να τιμωρείται !!! Ενα πράγμα θα σου πω θα με παρακαλάς γονατιστος για να συμμετεχεις του χρόνου γιατι τα 60000 του Ντόνα δεν θα τα έχεις και θα έρθεις μπροςτα μου στα γόνατα να παρακαλάς οπως έκανες στο ξυλοκαςτρο με τον δικηγόρο που παρακαλουςες να κερδιςουν οι παίχτες σου στον Άρη ξέρεις εσυ για να σβηςτει το χρέος !!!! Δεν σου κάνω μυνηση για αυτά που λες αλλα η εκδίκηση ειναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο !!! Και μην ξεχνάς τελος Αυγούστου θα τα ξαναπούμε !! Παρακαλω τον κ ασημακοπουλο να δείξει το τελος του 4 σετ του αγωνα ΠΑΟ - Πγε !!! Γιατι δια μαγείας δεν υπάρχει πουθενά εικόνα !! Και την έκθεση του παρατηρητή του αγωνα σας ευχαριστω !!
συγνωμη εκ παραδρομής έγραψα Γλυφάδα .. Κυψέλη εννοούσα !!! Βλέπετε πρόεδρε σας έδιωξαν και απο εκει γιατι χρωστουσες και στο δήμο γλυφαδας !!!

 
Τον ξεφτίλισε. Τον έστειλε για σπίρτα το Μιχαλαριά ο Ρουμελιώτης. Τολμάει να μιλάει για ''Ριζούπολη'' ο Μιχαλαριάς που μοιράζει μπουκάλια στους υπαλλήλους του Φορέα για να τα πετάνε στο γήπεδο. Ένα καράβι χρέη έχει ο Ερασιτέχνης βάζελος και παρ'όλα αυτά συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις κανονικά, ενώ ιδρύει και νέα τμήματα. Είναι που τους κάνει πόλεμο η Πολιτεία επειδή είναι Παναθηναϊκοί, όπως λένε τα μηρυκαστικά του Φορέα. Ο ίδιος ο Μιχαλαριάς κάνει λόγο για χρέη τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ.
 
«Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν πάρα πολλά. Ένα πράγμα που είχαμε πει σαν διοίκηση και δυστυχώς δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα είναι τον οικονομικό έλεγχο και την απόδοση ας το πούμε των ευθυνών. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε καθαρή εικόνα πως και πότε ήρθαν τα χρέη. Φτάσαμε από το σημείο να έχουμε 1 υπολογιστή, πλέον έχουμε υπολογιστές σχεδόν σε όλα τα σημεία που υπάρχουν ακαδημίες του Παναθηναϊκού (ΟΑΚΑ, Λεωφόρος, Σχολές Ζηρίδη κλπ) που καταγράφουν τα έσοδα του συλλόγου από τις ακαδημίες. Από το ένα άκρο φτάσαμε στο άλλο. Εκεί που δεν είχαμε καν υπολογιστές τώρα προσπαθούμε να οργανωθούμε, δεν είναι εύκολο για αυτό έχουμε μείνει λίγο πίσω στον έλεγχο. Μας πιέζει το τώρα να οργανωθούμε για να μπορέσουμε να βάλουμε σε μια σειρά όλα τα έσοδα-έξοδα σε μία ροή.
Πιο παλιά υπήρχε ένα περίεργο σύστημα στον Παναθηναϊκό, την εποχή του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου. Παλιά μαζεύονταν οι έφοροι των τμημάτων έκαναν τους υπολογισμούς τους σε χαρτί και μετά τα όποια έξοδα μαζεύονταν τα πλήρωνε ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος. Είναι άρρωστος Παναθηναϊκός και τα πλήρωνε όλα, και θέλω να τονίσω πως ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άφησε κανένα χρέος, το χρέος ήταν 0. Η μεγαλύτερη ζημιά δημιουργήθηκε μετά την εποχή του κ. Γιαννακόπουλου (2009-2010), ενώ είχαμε ρεκόρ εισπράξεων από την ΠΑΕ, στον Ερασιτέχνη δημιουργήθηκε χρέος πάνω από 2 εκατομμύρια. Δεν μπορούμε ακόμα να συγκεκριμενοποιήσουμε το μέγεθος του χρέους».
 
Τώρα βέβαια μιλάμε για τον κύριο Μιχαλαριά, που μέχρι και ο ''Πρασινοφρουρός'' της ''Πράσινης'' τον έχει πάρει στο μεζέ.
 

 
ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΓΟΙ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΩΣ ΑΔΙΚΕΙΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
 
Όσο για τα μηρυκαστικά του Φορέα που έσπευσαν στην ανάρτηση του volleynews να υπερασπιστούν τον τενεκέ τον πρόεδρό τους, που τον ξεφτίλισε ο Ρουμελιώτης, αγνοώντας πως πρώτος ξεκίνησε τη μανούρα ο Μιχαλαριάς και κάνοντας λόγο για ''έλλειψη ήθους εκ μέρους του Ρουμελιώτη'' (θα έπρεπε να ακούει έναν ανύπαρκτο που χρωστάει σε όλο τον κόσμο να τον αποκαλεί ''ντροπή του αθλητισμού'' και να μην αντιδράει κατ'αυτούς), αφιερωμένο το παλιό πανό μας.
 
 
Υ.Γ. Επειδή ό,τι λένε τα μηρυκαστικά του Φορέα πιστεύουν και πολλά ''δικά μας'' βαζελογαυράκια, ας κάτσουν να σκεφτούν αν υπάρχει ΕΝΑ άθλημα που ο βάζελος θα έπρεπε να παίρνει μέρος στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Έστω ένα ρε παιδί μου. Στο ποδόσφαιρο έχουν τουλάχιστον 45 εκ. ευρώ χρέη, σύμφωνα με το λαθρέμπορα τον Αλαφούζο και τους ισολογισμούς της ΠΑΕ, αλλά κάνουν όσες μεταγραφές θέλουν, σαν να μην τρέχει τίποτε, βασίζοντας την ''εξυγίανσή'' τους σε διακανονισμούς επί διακανονισμών. Στο μπάσκετ έχουν ένα σουβλατζίδικο με μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ (τώρα θα πάει στις 800.000 ευρώ) ενώ κανείς δεν ξέρει το πόσους φόρους πληρώνουν για τα συμβόλαιά τους. Στον Ερασιτέχνη σύμφωνα με δήλωση του προέδρου τους είναι με το κεφάλι μέσα και δεν μπορούν να ανασάνουν. Παρ'όλα αυτά όχι μόνο δεν έχουν υποβιβαστεί πουθενά, αλλά ιδρύουν και νέα τμήματα σε άλλα σπορ, μπας και πάρουν κάναν ''τίτλο''. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός σε όλα τα σπορ είναι όχι απλώς υγιής οικονομικά, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ΕΝΑΣ παράγοντας-προπονητής-αθλητής-μεσάζοντας να ισχυριστεί πως του έταξε κάποιος από τη διοίκηση ΠΑΕ-ΚΑΕ-Ερασιτέχνη κάτι και δεν τηρήθηκε. Έστω ένας ρε παιδί μου. Κατά τα άλλα ''ο Μαρινάκης κάνει ό,τι θέλει'', ''ο γαύρος ελέγχει τα πάντα'', ''φταίει η Θύρα 7, γεμίσαμε υπαλλήλους'' και ''δεν θέλουμε να βλέπουμε εύνοια, αλλιώς μάθαμε τον Ολυμπιακό''. Ζώα βαζελογαυράκια, που ό,τι σας πασάρουν οι λαγοί το μηρυκάζετε...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Μιχαλαριάς: "Λυπηθείτε μας... λυπηθείτε μας..."

ΟΧΙ, ΡΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ! ΑΛΥΠΗΤΑ! ΑΛΥΠΗΤΑ, ΡΕ, ΑΛΥΠΗΤΑ!

Εικόνα teethoflions

και η πλακα ειναι οτι ολοι αυτοι οι <ντροπιασμενοι> Ολυμπιακοι που εχουν γλωσσα και μιλανε απορω αν εχουν παρακολουθησει τα τελευταια χρονια ενα ματς ή παρακολουθουν συστηματικα αγωνες ερασιτεχνη..κατα τα αλλα ναι εχουν αποψη για ολα..για το που πανε τα λεφτα κ.ο.κ....δεν πανε να γαμηθουν λεω εγω...τι ειναι αυτος ο Μιχαλιαρας...ρε γελανε και οι πετρες με τον μαλακα...η παρανοια της προπαγανδας τους εχει φτασει πλεον σε επιπεδα που μονο να σηκωνεις τα χερια ψηλα μπορεις..μιλανε τα καριολια ρε...αυτοι που παιζουν με το ετσι θελω στην Α1...οι χαρτινοι που επρεπε να παιζουν εδω και 3 χρονια στην Α2...και επιτελους μαγκες πρεπει να γινει κατι με ολη αυτη την λασπη που τρωμε καθε μερα...ειπαμε ειναι στερημενοι ειναι πουθεναδες τους ποναει ο θρυλος αλλα η υπομονη εξαντλειται, αμεσα καναλι και ραδιοφωνο καθαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να δινει προκλητικες και αμεσες απαντησεις στο καθε σκουπιδι περαστικο...η απαντηση Ρουμελιωτη απλα απολαυστικη...αυτος ο Μιχαλιαρας αληθεια εχει σχεση με τον Μιχαλιαρα με το ροζ σπιτι εκει στην Μαλακασα διπλα στο χωραφι του terra vibe?

Εικόνα Spiros Legend

Φτιαξε μας την μερα Σαββα,που θυμαμαι <> οταν ανελαβε τον Ερασιτεχνη η Θυρα 7 που μιλαγανε για ΚΑΤΑΝΤΙΑ και για Υπαλληλους,και οταν τους ρωτουσες και τι προτεινετε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ,να αφησουμε να διαλυθουν τα τμηματα,σου λεγανε άρες μάρες κουκουνάρες και εννοειται οτι δεν εχουν δωσει ποτε ενα ευρω για τον Ερασιτεχνη,<<γιατι θα τα φανε>>...Πραγματικα,οχι σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,θες να κανεις εγκλημα,ειδικα με κατι τυπους που μιλανε για καπελο για το 10ευρω(ΕΤΗΣΙΩΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ)του Ερασιτεχνη για την καρτα φιλαθλου,η λεξη ΚΑΠΕΛΟ για τοσο ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ δειχνει το μεγεθος της απολυτης βαζελοποιησης και ξεφτιλας μιας μεριδας του κοσμου μας(αν και προσωπικα τους θεωρω διαταραγμενες και διχασμενες προσωπικοτητες που απο συγχυση δηλωνουν Ολυμπιακοι,ενω κατα βαθος ειναι αντιολυμπιακοι,καλο ειναι να επισκεφτουν καποιον ειδικο για τον διχασμο της ανυπαρτης προσωπικοτητας τους...)Και ξερεις κατι,ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΟΥΠΕΣ,γιατι αν ειχαν,στα πλαισια του ανθρωπινου,στραβωσει καποια παιχνιδια ή καποιες καταστασεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ,ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΛΟ ΜΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,θα μας λεγανε δηλαδη τωρα αυτοι οι ξεφτιλισμενοι <<ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ;ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η 7,EKEI ΠΗΓΑΝΕ>>;Δηλαδη,αν δεν ειχαμε κανει τοσες αγωνιστικες υπερβασεις σε ολα τα τμηματα του Ερασιτεχνη,δεν θα ηταν το ιδιο καλη η δουλεια της διοικησης,ολα κρινονται μονο απο το αποτελεσμα?Θα τα ακουγανε και απο πανω δηλαδη αυτοι που βαλανε το κεφαλι τους ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ για να ξεχρεωσουν 7,5 εκ.ευρω και να κανουν παραλληλα πρωταθλητισμο?Να πανε να γαμηθουνε,και καμια κουπα να μην ειχαμε παρει(που λεει ο λογος)η προσπαθεια ηταν και ειναι ΤΙΤΑΝΙΑ,οποιος δεν το καταλαβαινει δεν ειναι Ολυμπιακος,για μενα ειναι χειροτερος εχθρος απο τους ακατανομαστους...Ακους εκει,πρεπει να τους αποδειξουμε οτι τα λεφτα γινανε κουπες,δηλαδη αν χαναμε το πρωταθλημα βολλευ στους ανδρες,με τον Γιορντανοφ να παιζει με κομμενο τενοντα στον ωμο και γενικα με ομαδα-νοσοκομειο απο τις αναποδιες,θα ειχανε φαει τα 10ευρα στην Διοικηση και τωρα που κανανε ενα θαυμα για να το παρουμε,με τετοιες ανατροπες,πηγανε τα λεφτα σε Κουπες?Οχι ρε ξεφτιλισμενοι,δεν πηγανε σε Κουπες,στον πατο σας πηγανε,για να γουσταρετε,ντροπη της Ολυμπιακης Οικογενειας,Μπασταρδοι κωλοβαζελοι,που απο βιτσιο δηλωνετε Ολυμπιακοι...

Εικόνα Chief Bromden

Σωστός ο Σπύρος!
Με τα 60 € του μέλους ή με τα 10 € του φιλάθλου συμμετέχεις σε τρία ΝΤΑΜΠΛ του ΘΡΥΛΟΥ και ένα Ευρωπαϊκό ! (περιμένουμε κάτι ακόμα από τις κοπέλες του Πόλο )
Εγώ προσωπικά έτσι το νιώθω!, πολλές Ολυμπιακάρες όμως που μουρμουρίζουν τα χαλάνε αυτά τα λεφτά σε ένα απόγευμα για ένα καφέ με την γκόμενα ή για ένα ποτό το Σαββατόβραδο, πόσους καφέδες άραγε μπορούν να θυσιάσουν για τον πονεμένο ώμο του Γιορντάνοφ, για το πνίξιμο των βάζελων στο πόλο , τις φάπες στα χανούμια στο βόλεϊ και προπαντός πόσους καφέδες δεν αξίζει να θυσιάσει κανείς για να βλέπει την πικραμένη φάτσα του Μιχαλαριά…
Αλήθεια το άλλο πονεμένο χανούμι ο Κοτσάτος που είχε βγάλει και γλώσσα πήγε στην συνάντηση; Δεν τον ακούσαμε, θα ήταν ερεθισμένος ο λάρυγγας του…

Εικόνα xristoforas

και στο πρωταθλημα Ελλαδος ανδρων επιτραπεζιας αντισφαιρισης συμμετεχεις που το κατεκτησαν φετος οντας ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ στη μεγαλη κατηγορια επειτα απο τοσα πετρινα χρονια και δυσκολες συνθηκες που βιωνανε
ακομα και οι γυναικες πινκ πονκ που το χασανε στο νημα απο τον ΑΣ Περα κι αυτες νεοφωτιστες ητανε στην α εθνικη του τειμπλ τενις
ειναι κι αυτα τμηματα του ερασιτεχνη!

Εικόνα Chief Bromden

Έχεις δίκιο Χριστοφορα, συμμετοχή και στήριξη σε όλα τα τμήματα μας, το αξίζουν όλοι!

Εικόνα Chief Bromden

Διόρθωση, 50€ η συνδρομή του μέλους από φέτος...

Εικόνα savvas gridlock

Όποιος ''γαύρος'' δεν καταλαβαίνει ή δεν δέχεται όσα γράφεις, Σπύρο, ας κοιτάξει σε κάνα αστυνομικό τμήμα, μήπως μαζέψανε και τη δική του μάνα για AIDS.