ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΤΟΣ: BREAK EVEN RULE ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE



Στη σημερινή εφημερίδα GOAL NEWS διαβάσαμε το παρακάτω άρθρο του Ανδρέα Δημάτου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 17-5-2014
 

 
Όλοι οι αποψιάτορες του Internet, οι ''γνώστες'' του ''διαχείριση κάνει ο Μαρινάκης, διαχείριση μπορώ να κάνω κι εγώ'', οι πονηρίδηδες του ''σε ποιον θα βάλει η UEFA ποινές ρε κορόιδα; Στους μεγάλους που ξοδεύουν όσα γουστάρουν; Θα τους κουνηθεί ο Πλατινί; Αν κάποιος θέλει να ξοδέψει, ξοδεύει. Το financial fair play και το break even είναι το άλλοθι του Μαρινάκη για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη'', πρέπει να μάθουν ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι και η πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν έφαγαν πρόστιμο από την UEFA, επειδή τα έξοδά τους μέσα σε μία σεζόν υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδά τους. Όπως διαβάζουμε και στο παραπάνω άρθρο, αυτό το ποσό θα αφαιρείται τμηματικά, χρονιά με χρονιά, από τα έσοδα του Champions League. Φανταζόμαστε πως ακόμη κι ένας τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ μπορεί να κατανοήσει το ότι αν τέτοιο πρόστιμο έφαγαν η Σίτι και η Παρί, δεν θα διστάσει η UEFA να κάνει κάτι αντίστοιχο με τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για ομάδες με πάμπλουτους ιδιοκτήτες, που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΚΑΡΑ. Δεν αρκεί να μην χρωστάς. Πρέπει να απλώνεσαι μέχρι το σημείο που σου επιτρέπουν τα οικονομικά του μαγαζιού σου και όχι όσο σου επιτρέπει η τσέπη του μεγαλομετόχου σου.
 
Ελπίζουμε οι ''γνώστες'' του Internet να καταλάβουν κάποτε τη σημασία όσων έχουν γίνει σε αυτά τα 4 χρόνια που βρίσκεται ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ στο τιμόνι του Θρύλου και το πώς κατάφερε να τετραγωνίσει τον κύκλο, εξυγιαίνοντας την ΠΑΕ δίχως δεκάρα δανεικών χρημάτων (ίσα ίσα, εξόφλησε όλα τα δάνεια που παρέλαβε από την χρήση της ΠΑΕ μέχρι το 2010) και παίρνοντας 4 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια, με αξιοπρεπέστατες ευρωπαϊκές πορείες. Καμία τράπεζα δεν δανείζει, μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τιμωρούνται ή γονατίζουν οικονομικά και κάθε καλοκαίρι ακούς το ίδιο παραμύθι. ''Χώσε λεφτά από την τσέπη σου ρε Μαρινάκη και σταμάτα να παντελονιάζεις. Φέρε κάναν παικταρά να γουστάρουμε''...

Σχόλια

Εικόνα nmavronas

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Μαρινάκης έχει κάνει εξαιρετική διαχείριση στον τομέα αυτό, κάτι που το επαίνεσε και ο Πλατινί. Απλά και γνωστά πράγματα - και σε όποιον δεν αρέσουν ας μην αρέσουν!

Εικόνα apostolos gaganis

H ΠOYTANIA ΤΟΥ GOAL ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ερχομαι και ΄γω στην παρεα, ετσι, της προσκολλησεως να΄ουμ...
Βασικος τιτλος στο σημερινο, Κυριακατικο, φυλλο της ΑΡΔικειμενικης GOAL ( επειδη, ξερω, οτι σ΄αρεσουνε αυτα George...): 100.000 Καταλανοι χειροκροτησαν ιπποτικα την Ατλετικο Μαδριτης στο Καμπ Νοου, ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!... Τίιιι λες ρε Δηματο, και συ και η κωλοφυλλαδα σου! Ωστε ετσι έεεε; Δεν το ξεραμε οτι το πρωταθλημα του ΘΡΥΛΟΥ στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο...αντρικειο, οσο της Ατλετικο στο Ισπάνια... Δεν αφηνεις αυτες τις πουτανιες μωρη ορνία, που δεν χανεις ευκαιρια να ΄΄χτυπησεις΄΄ υπουλα κατα΄δω μερια...Ξεφτιλισμενη... Πώς το καταλαβατε ρε εσεις αυτο, της GOAL; Πώς δηλ. διαπιστωσατε τον...υπογοναδισμό μας ( αλλα και ολων των πρωταθλητριων της Ευρωπης ) σε σχεση με την περισσεια...τεστοστερονης της - όποιας - Ατλετικο; Δεν σας φτανουνε οι 17 και 20 βαθμοι διαφορας μας απο τους δευτεροτριτοΤΕΤΑΡΤΟΥΣ;... Μηπως κανατε ψηλαφηση...ορχεων σε ολες τις πρωτες στην Ευρωπη για τη διαγνωσαρα σας και τους βρηκατε - πλην μιας - κομματι...ατροφικους; Σας αρεσουνε, φαινεται, κατι τετοια! Το χαϊδεμα εκει...

Εικόνα yiage

Υπουλες Πεολειχιζουσες ΑΡΔοπουστρες με φερετζε την ΑΡΔικειμενικη αντικειμενικοτητα.

Εχουν κανει ΕΠΙΣΤΗΜΗ τις μπηχτες, τα κουκουλωματα και ολα τα πουστριλικια στα πρωτοσελιδα τους και οχι μονο.

Αποστολε κοιτα...Η ψηλαφηση ορχεων ειναι η αδυναμια τους μετα γυριζουν και πιανουν την πενα.

Εικόνα vagio

Δυστυχως αυτα τα απλουστατα που γραφεις και που ο κοινος νους αντιλαμβανεται.. Το 1+1=2 δηλαδη, ειναι υψηλα μαθηματικα για το μεσο αρχιμαλακα αντιολυμπιακο και ολυμπιακο. Ακους τι λενε στο δρομο, στα καφενεια, στα γηπεδα, και σου'ρχεται να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.