ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΚΙ.



Το ''Παναθηναϊκό Κίνημα'' είναι το κόμμα που έφτιαξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του λαγού από την Μπύρα 13 και με το οποίο κατεβαίνουν στις διάφορες εκλογές, βουλευτικές-ευρωεκλογές-αυτοδιοίκησης. ''Ηγέτης'' του Παν. Κι. είναι ο Θόδωρος Μαραγκουδάκης, αρχηγός των greenwebfans. Σε όλους τους επίσημους χώρους τους, περιοδικά-ιστοσελίδες-ραδιοφωνικές εκπομπές, οι υπάλληλοι της Μπύρας 13 προτρέπουν τους οπαδούς του ΠΑΟ να ψηφίσουν ''Παν.Κι.'' στις εκλογές. Μέχρι και πανό στο τριόροφο έχουν σηκώσει γι'αυτόν το λόγο. Εν όψει των δημοτικών εκλογών, συγκρότησαν ψηφοδέλτιο με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Αβραμίδη, το οποίο έλαβε 6.489 ψήφους, παίρνοντας ποσοστό που πλησίασε το 3%, ενώ εξέλεξαν και ένα δημοτικό σύμβουλο.
 

 
Ποιος είναι όμως αυτός ο Νίκος Αβραμίδης; Διαβάζουμε το βιογραφικό του.
 
O Nίκος Αβραμίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968, από γονείς που έζησαν στην Αίγυπτο. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο στην Πλάκα και στη συνέχεια από τη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.)
Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας, με έδρα των επιχειρήσεών του την περιοχή του Θησείου. 
Ασχολείται με τον αθλητισμό από την παιδική του ηλικία. Διακρίθηκε ως Πανελληνιονίκης στην Ξιφασκία και είναι ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και Αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Πανθησειακός».
Από τα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη κοινωνική, πολιτική και συνδικαλιστική δράση, συμμετέχοντας ενεργά στην Κεντρική Γραμματεία της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ και στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ
Το 2007 εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 2002. Η εμπιστοσύνη των δημοτών στο πρόσωπό του είναι διαρκής και τον κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους.
Στις Δημοτικές εκλογές του 2002 εκλέγεται πρώτος σε ψήφους Διαμερισματικός Σύμβουλος στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αθήνας, με το συνδυασμό “Αθήνα Αύριο” της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία και του εμπιστεύτηκε τη θέση του Προέδρου του 1ου Διαμερίσματος από το 2002 μέχρι το 2006.
Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέγεται τρίτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, με το συνδυασμό “Αθήνα, πόλη της ζωής μας” του Νικήτα Κακλαμάνη. 
Μέχρι το 2008 ήταν Υπεύθυνος Σχολικής Μέριμνας του Δήμου Αθηναίων και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ασφαλειών του Δήμου. Από το 2008 μέχρι και σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης του έχει εμπιστευτεί τη θέση του Αντιδημάρχου, αρμοδίου για τη Διεύθυνση Πολεοδομίας και τη Διεύθυνση Σχεδίου Πόλεως.

Είναι ενεργό μέλος στο Εμπορικό Επιμελητήριο και συμμετέχει σε εξωραϊστικούς συλλόγους.
Στέλεχος της ΔΑΠ, της ΟΝΝΕΔ, εκλεγμένο μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ, υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2002 με την Ντόρα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Αθηναίων επί Νικήτα Κακλαμάνη. Με τέτοιους υποψηφίους το ''Παν.Κι.'' αποδεικνύει στην πράξη το πόσο αντισυστημικό κόμμα είναι, κάτι που καίγονται πραγματικά να βγάλουν προς τα έξω όλοι οι υπάλληλοι της Μπύρας 13. 6.489 άνθρωποι ψήφισαν τον άμεσο συνεργάτη της κυρίας Μπακογιάννη και του κυρίου Κακλαμάνη. Δικαίωμά τους και δεν κρίνουμε τα φρονήματά τους, απλώς αναρωτιόμαστε το πώς ακριβώς μετά από μία τέτοια επιλογή αυτοί οι ψηφοφόροι θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως ανήκοντες στην άλλη μεριά του εκλογικού φάσματος.
Τσαπρρρ γίδια...
Υ.Γ.1 Στις βουλευτικές εκλογές Μαϊου-Ιουνίου 2012, υποψήφιος με το ''Παν.Κι.''' στην Αχαϊα ήταν ο Σωκράτης Σπίνος. Το όνομά του είχε εμπλακεί στη δολοφονία Τεμπονέρα το 1991. Άλλη μία ''αντισυστημική'' επιλογή του ''Παν.Κι.''.
Υ.Γ. 2 Φανταστείτε το ενδεχόμενο να έφτιαχνε κόμμα η ΘΥΡΑ 7 και να κατέβαζε υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά έναν άνθρωπο με το βιογραφικό του κυρίου Αβραμίδη. Πω πω πω, ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω τα πύρινα άρθρα που θα κατακεραύνωναν τη συγκεκριμένη πολιτική μας επιλογή. Τώρα μάλλον έχασαν γραφίδες και πληκτρολόγια οι ''αντισυστημικοί'' ΑΡΔ, που τρέχει η δημοκρατία από τα μπατζάκια τους κι έχουν ευαισθησίες μόνο προς τη ΘΥΡΑ 7...
Υ.Γ. 3 Αν τα ποσοστά που έλαβε το ''Παν.Κι.''' στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας προχθές, επιβεβαιωθούν και στις ευρωεκλογές, θα τσεπώσουν επιχορήγηση από ευρωπαϊκά κονδύλια, με βάση το νόμο. Δύσκολο φυσικά να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά σε ένα τόσο ρευστό πολιτικό σκηνικό τίποτε δεν αποκλείεται. Σε κάθε περίπτωση, σε καλή μεριά, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Καλές κονόμες ευχόμαστε.
Υ.Γ. 4 Δικαίωμα του καθενός να ψηφίζει ό,τι θέλει. Δεν κάνουμε κριτική στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ ή στα υπόλοιπα κόμματα σε πολιτική βάση. Εμείς εδώ κρίνουμε ΟΛΑ τα κόμματα μόνο εφόσον θίγουν τον Θρύλο (εδώ μέσα και στα του Ολυμπιακού, όχι γενικά). Την πρεμούρα αρκετών να κατατάξουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε συγκεκριμένη μεριά του πολιτικού φάσματος στηλιτεύουμε σε αυτό το άρθρο, όπως και το κοκοκό που κάνουν στα τρανταχτά περιστατικά των απέναντι. Είπαμε, για τους ΑΡΔ ισχύει το ''διυλίζουμε τον ολυμπιακό κώνωπα, καταπίνουμε την αντιολυμπιακή κάμηλο''.

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επίσης,ο Νίκος Αβραμίδης ήταν υποψήφιος στην Α'Αθήνας με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στις εθνικές εκλογές του Μαϊου του 2012(όπου πήρε...1.698 σταυρούς) και βεβαίως υποψήφιος (και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος)με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη(την οποία στήριζαν ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ) στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010,υποψήφιος με τη Ν.Δ. το 2009 στην Α'Αθήνας(βεβαίως-βεβαίως),όπου πήρε...7,192 σταυρούς και το 2007 στην Α'Αθήνας με...6,960 σταυρούς

Μιλάμε για πολύ αντισυστημική επιλογή

Εικόνα drenios

Απροκάλυπτα σε όλα τους τα σαιτ αναφέρουν πως όλη η κρατική επιχορήγηση που θα πάρουν αν πιάσουν 2% στις Ευρωεκλογές θα πάει στον Ερασιτέχνη. Τους παραδέχομαι! Στην πουστιά είναι πρώτοι! Τέτοια μόντα να βάλουν χέρι σε κρατικά λεφτά δεν έχω ξαναδεί! Σταματάω εδώ γιατί όσο ασχολούμαι μαζί τους νιώθω οτι λερώνομαι. Σε φάρμακα να τα φάτε βαζέλια και να μην είναι της ΒΙΑΝΕΞ.

Εικόνα kg

ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ........ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ???????????

Εικόνα clark gheibol

επίτηδες τους διαλέγει κοντούς ο κιαρατάς, για να βγαίνει ωραία στις φωτογραφίες

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Αποστολη ο μεγαλος συμμαχος του Μαρινακη λεγεται παπαδαριο...Ξερει τι κανει ο Βαγγελης

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ρε τους αυτοαποκαλούμενους μπαχαλάκηδες...

Σήμερα μιλούσα με έναν πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που στις επικείμενες εκλογές "κατεβάζει" τον γιο του στο κόμμα "Κοινωνία αξιών" και με ενημέρωσε πως αν ένα κόμμα λάβει 1,5% στις ευρωεκλογές τότε αυτόματα θα λάβει 140.000. Την έχουν σχεδόν σίγουρη, λοιπόν, την επιχορήγηση. Σε καλή κωλοτρυπίδα πούστηδες...

Εικόνα ΔΙΑΣ

οι διαφοροι "αστοι" και "ντεμεκ αριστεροι" ασχολουνται στα πανελ με την "ποδοσφαιροποιηση" στον Πειραια.
Δεν τους πείραξε το σκόρπισμα εκατομμυρίων και παναθηναικοφροσυνης απο Σγουρο Καμίνη και τα δωράκια εκατομμυρίων στον τιγρι των φρισκις. Δεν τους πειραξε το 16% των ΝΑΖΙ στην αθηνα. δεν τους πειραξε η εκλογη ψινάκηδων σε δημους. Τους πειραξε ο Μωραλης και ο Βαγγέλαρος στον Πειραια. Αν ομως είχε το πανω χέρι ο βαζελος εκλεκτός τους όλα θα ήταν καλα.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα savvas gridlock

Τώρα άλλαξε το έργο. Υιοθετούν ΠΛΗΡΩΣ όλα όσα λέει ο Μιχαλολιάκος μέχρι και επαγγελματίες ''αριστεροί'' ρουφιανογράφοι. Ο Βαξεβάνης, ο Κούλογλου και λοιπά κρατικοδίαιτα τσουτσέκια, που έχουν τσεπώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τις τσέπες όλων μας, αναρωτιούνται ''και πώς άραγε έπεσε η Χ.Α. τόσο πολύ στον Πειραιά; Άρα οι Χρυσαυγίτες του Πειραιά ψήφισαν όλοι Μώραλη''. Και γιατί να μην ψήφισαν Μιχαλολιάκο ρε ΤΣΑΤΣΟΙ; Πώς ξέρετε το τι ψήφισε ο καθένας, όλοι εσείς που βλέπετε τον Πειραιά μόνο από φωτογραφίες; Ρε κοίτα κάτι μπουρδέλα ρε...

Εικόνα yiage

Tον Βαξεβανη θεωρω ΑΞΙΟΛΟΓΟ και απο τους ελαχιστους δημοσιογραφους που τιμανε την πενα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να κανει και λαθη καποιες φορες ισως απο βιασυνη, δεν μπορω να πιστεωψ οτι ειναι της "συντεχνιας".

Αλλα οσον αφορα τα ΑρδοΜπομπολοΣκα(ι)τα ειναι σαν ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ εν καιρω πολεμου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χθες το βράδυ αναρωτιόμουν κι' εγώ γιατί όλοι αυτοί που λέγανε για Πειραιά και Χ.Α. τώρα κάνουν μόκο που τα ποσοστά τους είναι κάτω και από της Παντελάκη. Δεν είχε κανένας που απευθύνθηκα απάντηση. Σήμερα την έχουν διά στόματος Μιχαλολιάκου. Τι άλλο θα σκεφτούνε οι πούστηδες ρε γαμώτο; Εγώ, όμως, θέλω να κάνω μία ρητορική ερώτηση. Τι σχέση έχει Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με τον άλλον Μιχαλολιάκο; Και δεύτερον, ποιος είναι πιο κοντά στο φάσμα της Χ.Α., ο προεδρεύων την ΟΝΝΕΔ (όπως μας ενημέρωσε με περηφάνια σήμερα το πρωί ο ίδιος) Μιχαλολιάκος ή ο γιος του επί χρόνια πολιτικού του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Γιάννης Μώραλης; Το παρελθόν του Μιχαλολιάκου προσφέρεται για φιλοχρυσαυγίτικες θεωρίες...

Πούστη, φασίστα Μιχαλολιάκο σου εύχομαι να ξεκουμπιστείς γρήγορα από τον Πειραιά.

Εικόνα Chief Bromden

Μέσα στο παραλήρημα του ο Μιχαλολιάκος συνέκρινε τον Πειραιά με τον Βόλο, τον Μπέο με τον Μαρινάκη! Μπορούμε να φανταστούμε όλοι τα υπονοούμενα που αφήνει αυτή η σύγκριση και για τον πρόεδρο και για την ομάδα μας …
Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και εμπαθής με τον Ολυμπιακό, κλωτσιά να πάει από εκεί που ήρθε, δεν έχει θέση στον Πειραιά…
Μίλησε για ήθος και δημοκρατία και περί χρυσής Αυγής ο ιδρυτής των κενταύρων …

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πέρα από αυτήν την αηδιαστική συνύφανση, άφησε σαφή υπονοούμενα για τον Κόκκαλη περί διαφθοράς. Ανέφερε το όνομα Κόκκαλης. Ο άνθρωπος είναι σε εμφανή σύγχυση και κάνει μια αήθη επίθεση σε κάθε τι Ολυμπιακό. Μέχρι και δικός του δημοτικός σύμβουλος τον εξέθεσε σε όσα λέει. Είναι επικίνδυνος. Το θέμα είναι να μη γίνει ήρωας μέσα από κάποια επίθεση. Διότι, αυτά που λέει, τα λέει προφανώς για να γίνει ήρωας. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ας τελειώσουν με το καλό οι εκλογές να νικήσει ο Μώραλης και βλέπουμε με τον κύριο.

Εικόνα yiage

Θα ηταν απολαυση και περιμενω αντιδραση απο Σωκρατη και Βαγγελη λιγο μετα τις εκλογες με ξεγυρισμενες αγωγες που θα του φυγει το κλαπετο να πληρωνει η τουλαχιστον να παιρνει πισω τα οσα εχει ξεστομισει το βρωμοσκυλο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έλα ρε Γιάνναρε! Λοιπόν, δεν ξέρω ποιο είναι το πιο ιδεατό σενάριο, να κάνει αγωγή ο Σωκράτης και να πληρώσει ο Μιχαλολιάκος ή να κάνει αγωγή ο Σωκράτης και να πληρώσει η Ν.Δ....;;;

Εικόνα yiage

Η ΝΔ? Με τι? Με δανεια θα πληρωνε για να τα αποπληρωσει παλι ο Ελληνας πολιτης. Απο τον ιδιο τον Μιχαλολιακο για να βαλουν μυαλο και πολλοι αλλοι οταν θα δουν να πηγαινουν τα λεφτα των αποζημιωσεων στο Ερασιτεχνη Ολυμπιακο.

Εικόνα savvas gridlock

Έπιασε στο στόμα του το Σωκράτη ο πούστης ο Βαζελολιάκος. Να περάσουν οι εκλογές και θα τα πούμε καλά με αυτό το σίχαμα, το τσατσόνι που είναι τσιράκι του αρχι-χαφιέ Μελισσανίδη. Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε κάποιον, ο καθένας ψηφίζει ό,τι γουστάρει, αλλά αν αυτή η καριόλα ο βάζελος συνεχίσει να προσβάλλει τον Ολυμπιακό, θα βγάλουμε όλα τα άπλυτά του στη φόρα. Γαμώ την ΟΝΝΕΔ σου, πατσαβούρα...

Εικόνα apostolos gaganis

Ειχα τονισει εδω, οταν ανακοινωθηκε η καθοδος Μαρινακη, Κοκκαλη στον Πειραια, οτι αυτοι θ΄αντιμετωπισουν λυσσωδη και βρωμικο πολεμο απο το δημαρχιακο κατεστημενο της πολης. Δεν με εκπλησσουν τα γεγονοτα και δεν θα με ξενισει η οποια κορυφωση των γελοιοτητων και της λασπης εναντιον τους μεχρι την Κυριακη. Θελω να πιστευω παντως, οτι ο Πειραιας θα επιλεξει σωστα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τα παιδιά του site καλά κάνουν και δε δίνουν γραμμή στους ψηφοφόρους. Εγώ είμαι ένας απλός επισκέπτης στο site και μπορώ να εκφραστώ πιο ελεύθερα κι' ας μην είμαι δημότης Πειραιά. Όποιος γαύρος ψηφίσει Μιχαλολιάκο θα είναι ξεφτίλας. Τόσο απλά. Επίσης, κάτι που δεν έχει τονιστεί ακόμα εδώ μέσα είναι η στάση του Σιγάλα και η συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, στην οποία δήλωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλος του Ολυμπιακού. Προφανώς τον βαραίνει ότι υπήρξε υπάλληλος του Ολυμπιακού και θέλει να αποποιηθεί τον τίτλο αυτόν. Αυτές οι εκλογές στον Πειραιά, εκτός της ιστορικής σημασίας που έχουν για την πόλη του Πειραιά και τον κόσμο του Ολυμπιακού, δίνουν τη δυνατότητα να γίνουν οι μαλάκες πιο ευδιάκριτοι...

Εικόνα Chief Bromden

Πολυ σωστά, ευκαιρία για ξεκαθάρισμα! όχι ρε ΣΙγαλα δεν ήσουν υπάλληλος, επιστημονικός συνεργάτης ήσουν! Μήπως μας έκοβες και παροχής υπηρεσιων ρε νούμερο; Μην ξεχνάμε και τις προκλήσεις του όταν γύρισε στο ΣΕΦ με τη φανέλα του ΜΠΑΟΚ, πως τα ζυγίζουν έτσι μερικοί; Αποστασιοποίηση από που ρε; Από τον Ολυμπιακό; Τελικά πολλοί πέρασαν αλλά λίγοι ακουμπησαν πραγματικά, δεν έχουν συνειδητοποιήσει κάποιοι την τιμή του να φοράς την ερυθρόλευκη...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι είναι. Και αυτά να τα βλέπουν όσοι θεοποιούν τον κάθε Σιγάλα και τον κάθε Χάινς προ της ώρας τους. Διαχρονικά δίνονται οι εξετάσεις και πολλοί μένουν μετεξεταστέοι. Όσοι προβιβάζουν τους μετεξεταστέους σε πτυχιούχους είναι συνένοχοι της αποτυχίας και της προδοσίας. Σε κανέναν δεν παρέχεται ασυλία, παρά μόνο όταν έχει αποδείξει μέχρι το τέλος την ιδιοτελή αγάπη τους προς τον Θρύλο.

Εικόνα yiage

Σωστοτατος!

Εικόνα savvas gridlock

Πςς. Τι είπες τώρα ρε μαλάκα. Μπράβο ρε Θωμά, μεγάλες αλήθειες αποτυπώνεις εδώ μέσα. Το'χω ξαναπεί, είσαι ταλιμπάν ολυμπιακοφροσύνης...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να 'σαι καλά ρε Σάββα.