ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ!



Πριν από ενέα ημέρες ενημερωθήκαμε από την «μπλογκόσφαιρα» που λένε και οι μαντ μπόιζζζ, για την μείωση του αριθμού των διαιτητών που θα  επιλέγονταν να διευθύνουν τους αγώνες της ημιτελικής φάσης των play-offs του μπάσκετ.
 12/05/2014
http://grizoilikoi.blogspot.gr/2014/05/1_12.html

Συγκεκριμένα από τους 29 διαιτητές που προορίζονταν για τους ημιτελικούς, τελικώς η επιλογή έγινε μεταξύ 18. Προειδοποιηθήκαμε δε ότι στους τελικούς του πρωταθήματος του Σωλήνα θα χρειαστούν ακόμα λιγότεροι!! Ίσως να φταίει ότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν ...ίσως πάλι και όχι. Γιατί αν ήταν έτσι ουδείς θα επιχειρούσε να σπρώξει νταβατζιλίκι στους τελικούς Πηλοϊδη και Σχινά που κρίθηκαν ακατάλληλοι και τιμωρήθηκαν από την FIBA!

Δεν είναι μόνο το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ...

Είναι και ο επίσημος θεσμικός φορέας που επιβεβαιώνει τις υποψίες περί μεθοδεύσεως...
"Όσο για το θέμα που γράφτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για το ότι οι Σχινάς και Πηλοΐδης αγωνίζονται κακώς στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν έχουν περάσει τα τεστ της FIBA, η ΚΕΔ επιβεβαίωσε πως όντως έχουν τιμωρηθεί από τη διεθνή ομοσπονδία, αλλά στην Ελλάδα πέρασαν εκ νέου τεστ ύστερα από διάστημα δυο εβδομάδων και το έκαναν με επιτυχία οπότε έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις."
20/05/2014 (τελευταία παράγραφος)
http://www.superbasket.gr/permalink/229103.html

Η απάντηση που δόθηκε από την ΚΕΔ με λίγα λόγια, ήταν πως στους τελικούς ενός εκ των καλυτέρων πρωταθλημάτων της Ευρώπης μπορούν να σφυρίζουν και διαιτητές που η διεθνής ομοσπονδία τους έχει ξεράσει! Για την αξιοπιστία και το κύρος των τελικών δουλεύει ο Ζαβλανός ...ακάματα! Τι ξέρει άλλωστε η FIBA; Και για να το λήξουμε εγώ είμαι σίγουρος πως και στην ACB που γουστάρει o κύριος Συμεωνίδης τα ίδια γίνονται...

Και για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη(αν και είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται)...
Ο Χρυσόστομος Σχινάς είναι αυτός που τον Απρίλιο του ’12 πανηγύριζε την πρόκριση της αγαπημένης του ομάδος στο final4 της Κωνσταντινούπολης.
http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/oute-ta-prosxhmata-re-tomi.1722998.html
Είναι αυτός που έκανε προπονήσεις με φόρμες του βάζελου και στόλιζε το λαιμουδάκι του με τα κασκόλ του...
http://www.superbasket.gr/permalink/152152.html
Είναι αυτός που, έχοντας βγάλει φόρα-παρτίδα τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα, παρίστανε το ...αηδόνι μαζί με συναδέλφους του στο μαγαζί του Αναστόπουλου! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ήθος και την ακεραιότητα των συνδαιτυμόνων του. Δείξε μου τον φίλο σου που λένε...
www.gavros.gr/article/74063/o-tragoydisths-tomi-sxinas/ 

Για τον Αναστάση τον Πηλοϊδη τα λόγια είναι σίγουρα περιττά...
ΤΕΡΑΡΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 2007(από το 07:57 κι έπειτα αρχίζει το καλό) 

Αυτό που προξενεί την μεγαλύτερη εντύπωση στην περίπτωση του Αναστάση του non-call βέβαια είναι ότι ο ίδιος που απειλήθηκε εντός και εκτός παρκέ από τα πράσινα πατσαβούρια...
 

13/02/2013
«Μετά από την επίθεση του Γιαννακόπουλου και των μπράβων του είχαμε συμπληρωματική έκθεση του Πηλοϊδη όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι απειλές, τα περί αλητείας καθώς και τα "θα με βρείτε μπροστά σας". Στο διάστημα που μεσολάβησε από το παιχνίδι στο ΣΕΦ μέχρι τον τελικό δεν επενέβη κανείς εκπρόσωπος της -αθλητικής και όχι μόνο- δικαιοσύνης. Περιμέναμε την απόφαση. Ούτε καν οι επιθέσεις στο σπίτι και την οικογένεια του Πηλοϊδη ήσαν αρκετές για να δικαιολογούν την επέμβαση της δικαιοσύνης. Ούτε ασφαλώς συνδέθηκαν με τις απειλές του Τράκη στο ΣΕΦ. Το μόνο που συνέβη ήταν να εξαιρεθεί ο Πηλοϊδης και να αντικατασταθεί από τον Γκόντα, που'χε φρέσκια την ...χειρουργική επέμβαση κόντρα στις μπουγάτσες.»
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130213/plirosate-kai-tha-parete

... Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Η ΠΕΡΣΙ ΚΕΔ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ
(09/02/2013 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=191283&catid=1 )
ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ", ΠΑΡΟΤΙ Η FIBA TON TIΜΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!

Όποιος τώρα από εσάς κάνει σενάρια πως, οι απειλές έπιασαν τόπο, πως ο Αναστάσης λογικεύθηκε, πως άπαντες στην ΚΕΔ προσβλέπουν εκ νέου σε διαιτησίες «non call» ...είναι στην καλύτερη περίπτωση συνωμοσιολόγος! Να πεις ότι δεν είδαμε τον Δημητράκη να αποχωρεί τάχα μου απογοητευμένος στο άκουσμα του ονόματος του Πηλοϊδη; Τον είδαμε! Και για τον Φούφη άλλωστε τα ίδια ζήτησε, γιατί κινδυνεύει η ομάδα του λέει!

23/12/2013
Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που στο περσινό παιχνίδι του ΣΕΦ στην κανονική περίοδο επιτέθηκε με τους μπράβους του στους διαιτητές(ένας εκ των οποίων ήταν ο Πηλοϊδης που τα κατέγραψε) κάνοντας λόγο για αλητεία και απειλώντας τους τελευταίους πως θα τον βρουν μπροστά τους τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειες τους. Ακολούθησε επίθεση στο σπίτι του Πηλοϊδη. Μιλάμε για τον ίδιο τύπο που στον περσινό τελικό κυπέλλου, ενώ είχε εκκενωθεί το γήπεδο, παρέα με τους μισθωτούς αγαπητικούς της 13 έβριζε και απειλούσε διαιτητές λέγοντας τους πως θα έχουν ανάλογη τύχη με τον Πηλοϊδη. Ναι, τον Πηλοϊδη που μας στέρησε το πρωτάθλημα το 2007 με το “non-call”. Μιλάμε για τον DPG που στον περσινό τελικό του ΟΑΚΑ ξαναμπούκαρε με τους μπράβους του στα αποδυτήρια των διαιτητών ξαπλώνοντας κάτω τον κομισάριο του αγώνα, εκτοξεύοντας απειλές προς όλους. Για τον κύριο «Φούφη, θα σε γαμήσω Φούφη! Σφύρα καλά πούστη αλλιώς δεν βγαίνεις ζωντανός από’δω μέσα.» μιλάμε!
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131223/parodia-prin-kan-arxisei-o-agonas

 Τώρα το ποιος κινδυνεύει από ποιον ...στην κρίση σας! 

Το σίγουρο πάντως είναι πως κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση της διοίκησης του μπασκετικού Ολυμπιακού. Όχι μόνο λόγω του εμπαιγμού που υφίστανται όντας καθ'όλα έντιμοι και διατηρώντας μια ομάδα-κόσμημα για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ ...αλλά επειδή ο επίσημος Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται εν μέσω ενός πολύ κρίσιμου διλήμματος, που σίγουρα ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο: Τι να’ναι άραγε πιο δύσκολο; Να κάνεις ό,τι χρειάζεται προκειμένου να σπάσει το απόστημα και να ξεμπερδέψουμε μια και καλή από τους γκρίζους λύκους και τα χειρουργεία τους; Ή να εγγυάσαι την ασφάλεια του κάθε Τόμι από τους γνωστούς ...«ανεγκέφαλους» όταν έρχεται να σφυρίξει στο ΣΕΦ;

DRAZA

ΥΓ: Σιγά μην αποχωρήσει ο Τανατζής ρε κορόιδα. Ακούσατε τίποτε για ανοικτή βράβευση και τιμητική πλακέτα από την ΚΑΕ Καράμπαμπας μετά την λήξη της σεζόν; Για τόσο αχάριστους τους έχετε δηλαδή;;

ΥΓ2: Έχει νόημα μετά από αυτά τα καραγκιοζιλίκια να κάνουμε  και διαφήμιση στους διαιτητές του πρώτου τελικού;

Σχόλια

Εικόνα vagio

Προσωπικα το εχω αποδεχτει, οχι τιποτ'αλλο δηλαδη αλλα ειμαι και σε κρισιμη ηλικια και δεν κανει να ρισκαρω..:
Για να γινει η ανατροπη,να τους παροθμε στο οακα δηλαδη, χρειαζεται καταθεση αρχιδιων απο 10 κομαντα που πρεπει να λυσσαξουν μεσα στο παρκε. Και δυστυχως πολλοι παικτες μας μασανε μεσα εκει. Δεν τους δινω αδικο με αυτα που βλεπουν, αλλα πρεπει να μην υστερησει κανεις. Μονο ετσι.
Τους αλλους και μεγαλους συνυπευθυνους απο την ομαδα μεσα, δεν τους σχολιαζω. Με κουρασαν.

Εικόνα DRAZA

Δεν αδικώ τους παίκτες ούτε εγώ μέχρι ενός σημείου.

Το πρόβλημα δεν είναι το πως τους σφυράνε ...το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι , με αποτέλεσμα να αισθάνονται πως το έχουν δει το έργο όλοι!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Εικόνα red7neck

Τόσα χρόνια τώρα τέτοια περίοδο τα ίδια αίσχη γίνονται και κανείς ποτέ δεν τιμωρείται! Μας έχουν σπάσει τα νεύρα και κυρίως, κατά την γνώμη μου, έχουν ευθύνη και οι πρόεδροι! Δεν προστατεύουν την ομάδα! Εν απουσία ισχυρής και συντονισμένης επίθεσης ενάντια στο σάπιο παρακράτος των πουτάνας γιων, αλωνίζει ο πρεζάκιας, ορίζει τους διαιτητές του, τους απειλεί και ύστερα μιλούν οι γαμημένοι για νόμο του ΟΑΚΑ? Ποιο νόμο ρε τιποτένιοι του ελληνικού μπάσκετ? Είστε ότι πιο σιχαμένο έχει βγάλει ο τόπος αυτός και μιλάτε εσείς για νόμους! Οι παίχτες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μετά από τόσα χρόνια, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι θα πρέπει να κερδίσουν και τους διαιτητές! Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δείξτε τους τα φρύδια σας και γαμήστε τους εκεί μέσα να πονέσουν μαζί με τους γκρι φίλους τους! Δεν έχουν ομάδα, δεν έχουν προπονητή, είστε η περηφάνιας μας, είστε αυτό που μας κάνει να ζούμε κάθε μέρα! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας!

Εικόνα DRAZA

Aπό όλα όσα έγραψες θέλω περισσότερο να κρατήσω την τελευταία φράση σου...

Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δείξτε τους τα φρύδια σας και γαμήστε τους εκεί μέσα να πονέσουν μαζί με τους γκρι φίλους τους! Δεν έχουν ομάδα, δεν έχουν προπονητή, είστε η περηφάνιας μας, είστε αυτό που μας κάνει να ζούμε κάθε μέρα! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας!

ΔΙΠΛΑ! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Εικόνα el trick

ΚΑΙ;;;;;
Αλλάζει κάτι φέτος από τα περσινά ή τα προπέρσινα και πάει λέγοντας;;;;;
Αυτοί ουτε τους κανονισμούς που οι ίδιοι δημιούργησαν δεν σέβονται.
Είναι όμως σ΄ενα πράμα συνεπείς.
Στο σφάξιμο του ΘΡΥΛΟΥ.
Εμείς πάλι θα πάμε σαν πρόβατα επί σφαγή.
Ετσι θέλει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ.

Εικόνα DRAZA

EMEIΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΣΤΟΧΟ!

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πάντα φεύγεις με μία τουλάχιστον πληροφορία μετά από κάθε άρθρο σας. Τα μάθαμε και για τον Ταβουλαρέα λοιπόν. Πάντως, πέρα από όλα αυτά τα γνωστά, η ομάδα πρέπει να πάει απαλλαγμένη από κάθε τέτοια σκέψη στους τελικούς. Αυτή είναι δουλειά των Αγγελόπουλων πρωτίστως και δική μας δευτερευόντως. Ο προπονητής και οι παίχτες πρέπει να πάνε να παίξουν μπάσκετ μόνο. Για εμάς ο κόμπος έφτασε στο χτένι...

Εικόνα DRAZA

Και το να πάνε να παίξουν μπάσκετ σε ένα περιβάλλον που μόνο να δούμε μπάσκετ δεν θέλει εκτός από δουλειά της διοίκησης είναι και δουλειά δική μας ... ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε βέβαια! Και επί τη ευκαιρία, να κανονίσουμε από σήμερα ότι τη Δευτέρα θα φωνάζουμε από διπλανές θέσεις στο ΣΕΦ!

Εικόνα DRAZA

Ρυθμίζονται αυτά.

Εικόνα savvas gridlock

Έφυγε ο πούστης και πρεζάκιας από την κλήρωση, επειδή δεν εξαιρέθηκε ο non call Πηλοϊδης. Εδώ γκρινιάζουν για τον Γκόντα οι πουτάνας γιοι. Ποιον; Tον Γκόντα.

http://www.gavros.gr/article/62245/na-poios-einai-o-gkontas/

Για τον Τανατζή όμως, κουβέντα. Τον γνωστό κύριο ΠΟΥ-τανατζή.

http://www.youtube.com/watch?v=WcCjNKDFNV0

http://www.youtube.com/watch?v=1RWCDS8KEaM

http://www.youtube.com/watch?v=tMTCQg2Sh-o

Ξεφτιλισμένα τσατσόνια του ''σωλήνα'', σφυρίξτε 50-50 για το καλό σας. Αυτά που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, ξεχάστε τα. Μπουρδέλα.

Εικόνα DRAZA

Kαι ο Ταβού καλός ...λεβέντης είναι!

ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ!

Εικόνα savvas gridlock

Ο οποίος Ταβουλαρέας έχει πολλά προσόντα. Τρία συγκεκριμένα. Ένα το ότι υπήρξε εκλεκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου, αυτής της λαίλαπας του παπανδρεϊκού σκατο-ΠΑΣΟΚ, δύο το ότι πλέον είναι κολλητός του Αντώνη Σαμαρά και τρίτον ότι είναι από την Καλαμάτα, την πατρίδα του πρωθυπουργού μας. Του πρωθυπουργού μας που ο αδερφός του φωτογραφίζεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ, παρέα με τον πούστη και πρεζάκια.

http://prasinanea.gr/basket/euroleague/article2600347.ece

Αν λοιπόν ο Ταβουλαρέας παίξει το κλασικό 90-10 στο ΟΑΚΑ, μπορούμε κι εμείς να υποθέσουμε ότι ο Αντώναρος ο Σαμαράς θέλει να δει το βάζελο πρωταθλητή στο μπάσκετ. Σωστά; Ο Σαμαράς εξ άλλου δεν έπαιρνε τηλέφωνο από τη Φινλανδία πέρυσι το ΕΣΚΑΝ, ζητώντας του να παρανομήσει για να υποβληθούν οι παίκτες Ολυμπιακού και ΠΑΟ σε αιματολογικό έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια των τελικών των play off, κάτι που δεν προβλεπόταν πουθενά;

Εικόνα DRAZA

Πρέπει να ξεμπροστιαστούν!