O ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



Διαβάσαμε πριν λίγο την παρακάτω είδηση.
 
Το παρόν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον πρώτο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα δώσει ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος! Μαζί του, θα είναι ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σκινδήλιας, κάτι που γνωστοποίησαν οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης στην Αστυνομία με έγγραφο που της απέστειλαν.
Κάτι τέτοιο, θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών των δύο ομάδων από πλευράς Ολυμπιακού (με εξαίρεση τον τελευταίο τελικό που έγινε παρουσία και οπαδών του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, όπου οι Αγγελόπουλοι έκατσαν στις κερκίδες), σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είχε πάει στο ΣΕΦ και έκατσε στον πάγκο της ομάδας.
Οι δύο άνδρες θα καθίσουν στον πάγκο της ομάδας, δίπλα στους παίκτες και το τιμ.

 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
 
Βλέπουμε τη διοίκησή μας για πρώτη φορά να δείχνει τη διάθεση να δώσει τη μάχη όπως πρέπει. Εμείς ως οπαδοί δεν θέλουμε κάτι άλλο. Είμαστε σίγουροι πως με το παραμικρό η ομάδα θα εγκαταλείψει το παρκέ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΦ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ. Το ότι θα βρεθεί εκεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν σημαίνει πως θα κερδίσουμε σώνει και ντε. Μπορεί να χάσουμε. Είπαμε, δεν θέλουμε νίκη με κάθε τρόπο. Θέλουμε να παιχτούν τα ματς στα ίσια. Αν γίνει αυτό, μπορεί να μην βγούμε πρωταθλητές. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει η διοίκησή μας να προστατέψει την ομάδα. Και όταν την βλέπουμε στην πρώτη γραμμή στο ΟΑΚΑ, καταλαβαίνουμε πως κάτι αλλάζει. Όταν αυτό το ''κάτι'' αλλάζει, ο κόσμος μας γίνεται μια γροθιά με την ομάδα. Κι όταν διοίκηση-ομάδα-κόσμος είναι μια γροθιά, ο Θρύλος δεν σταματιέται από κανέναν.
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Πολυ σωστα ολοι επισημαινουμε τα τραγικα λαθη που εδωσαν την νικη αυτη στους τρακηδες. Αυτο που θελω να θυμισω μονο ειναι οτι ΚΑΙ εχτες -ιδιαιτερα στο πρωτο 20λεπτο- τα κορακια ΟΡΓΙΑΣΑΝ. Ωστοσο αν οι δικοι μας ηταν εστω και λιγο πιο προσεκτικοι θα ειχαμε παρει την νικη, αυτο ομως δεν σημαινει οτι παραβλεπουμε και το ΣΦΑΓΕΙΟ που εγινε.
Πρεπει επιτελους να παιξουν οι Αγγελοπουλοι Ε Π Ι Θ Ε Τ Ι Κ Α. Οταν δουν οι παιχτες μας επιτελους τους Αγγελοπουλους να κανουν ΕΠΙΘΕΣΗ και να ΚΥΝΗΓΟΥΝ τους κλεφτες και τους ληστες(αφου με ποικιλες πουστιες στερουν νικες και τιτλους απο τον Ολυμπιακο)τοτε ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ και την ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΝΤΟΠΑ του αδικημενου και την ΨΥΧΩΣΗ του ΕΚΔΙΚΗΤΗ.
Οταν με το καλο γινει αυτο θα τους γαμαμε το Συμπαν σε καθε αναμετρηση σε οποιοδηποτε γηπεδο και πλανητη.
Απ το κεφαλι ξεκινανε ολα.

Εικόνα pantzo

ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ (ΟΑΚΑ) ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ 1/20 3ΠΟΝΤΑ!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τ Ρ Α Γ Ι Κ Α ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΟΙ BACK TO BACK ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΓΙΑ 23 ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟΝΤΟΣ 8 ΛΕΠΤΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.Η ΗΤΤΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΣΕΦ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ SPURS.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΔΡΑ ΟΙ ΛΑΓΟΙ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ

Εικόνα Son of Hoof

Δεν πέφτουμε να τους φάμε όλους αγαπητέ Σάββα, απλά μάτια έχουμε, βλέπουμε και κατα βάθος ΟΛΟΙ συμφωνούμε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ που πάει και παίζει ΕΤΣΙ σ'αυτο το μπουρδέλο (και όχι μόνο). Τα έγραψα και στο ημίχρονο.

Η ομάδα μπήκε σκατά! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΆΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ. Καθορίζει το πως θα μπει η ομάδα. Τελεία. Τι είδους ψυχολογική προετοιμασία κάνουμε? Μουσική στα ακουστικά με τα i-phone? Άντε ρε με τις μαλακίες!!! Τα καταφέρνουν με τα χίλια ζόρια στη συνέχεια οι παίχτες απέναντι σε ένα τραγικό βάζελο και διαιτησία, παίρνουν κεφάλι στο σκορ και μετά ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ 2 ΤΑΙΜ-ΑΟΥΤ και φτου κι απ'την αρχή. Τι σκατά τους είπε? Ενας είναι ο υπαίτιος, ο κόουτς. Μαλακίστηκε ο Σπανούλης ναι, αλλά αυτός είναι ο αρχηγός μας, μας έχει δώσει τόσες χαρές δεν τον κρίνω. Μαλακίστηκε ο Πέρπε ναι, αλλά χωρις αυτόν θα χάναμε 15 πόντους από αυτόν τον ανύπαρκτο βάζελο.

Δεν είναι μπάσκετ αυτό που μπαίνεις στην άρχη -με όποιο αντίπαλο- και χάνεις 15-20 πόντους για να το γυρίσεις μετα, ωστε στο τέλος να το πάρεις με buzzer-beater, ΦΤΑΝΕΙ με αυτή τη παλιομαλακία!!! ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ. Να γίνει μια - δυο να το καταλάβω. Αυτό το πράγμα έχει ξεφύγει πλεον για τα καλά!!! Κι ας μη μιλήσω για τις βολές...

Με Ίβκοβιτς πήραμε το ευρωπαϊκο Κων/πολη και το πρωτάθλημα, οι παίχτες έκαναν το back 2 back. O Μπαρτζώκας δεν έχει πάρει τίποτα! Τίποτα! Έχασε και το πρωτάθλημα πέρσι, και τα 2 κύπελλα. Ναι ωραία έχει ακόμα η σειρά, χάσαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο κλπ αλλά έτσι και το χάσει τελικά από τον Αλβέρτη... απλά δεν κάνει ούτε για ερασιτεχνικό ο τύπος.

Εμείς θέλουμε Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα να βγάζει φωτιές, να μην κωλώνει πουθενά, να είναι πρωταγωνιστής και να έχει αρχίδια όπου κι αν παίζει. Λογικό κάποια ματς να είναι δύσκολα, θα έρθουν και οι ήττες αλλά αυτό το πράγμα το επαναλαμβανόμενο που βλέπουμε στο μπάσκετ δεν είμαστε εμείς, τέλος.

Εικόνα apostolos gaganis

Εχεις δικιο φιλε. Αυτη η ομαδα δεχνει ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. Για να τον παρει εκει, θα πρεπει ναχει ΑΡΔαρες κι αυτη εχει ΑΡΔακια...Να΄πω λοιπον δυο πραγματα καθαρα, χωρις περιστροφες κι οπως βγαινουν αυθορμητα απο μεσα μου:

1. ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ, ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.
2. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ - ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ε Ι. ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. Ο ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ, ΠΡΟΒΑΤΟ Ή ΡΟΜΠΟΤ. ΕΧΕΙ ( ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ) ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΙΚΤΡΑ.
3. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΩΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ, ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Π Α Ρ Α Λ Υ Τ Ι Κ Ο ΑΓΧΟΣ, ΦΟΒΟ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ.
4. ΟΙ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ - ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ - ΕΧΟΥΝ Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Η Σ Ε Ι ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ. ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΄΄ΠΛΑΚΩΜΑ΄΄ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΙ ΕΝΑ ΄΄ΣΚΟΤΑΔΙ΄΄ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ - ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ Π Α Ρ Α Δ Ο Χ Ε Σ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ( ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ), ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ. ΚΑΛΗ Η...ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ! ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Ρ Ι Ζ Ι Κ Ε Σ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Π Λ Η Ρ Ο Υ Σ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΕΠΑΛΕΙΨΕΙΣ!
5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΠΙΚΡΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ PLAY OFFS ΚΑΙ EΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ( ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΄΄ΦΑΕΙ΄΄ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΙΠΕ Ο ΝΙΤΣΕ ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΜΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ - ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ - ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΔΕΝ Θ΄ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ...ΤΡΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ, ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν χάθηκε κανένα πρωτάθλημα χθες. Όλα είναι ανοιχτά. Με νίκη στο ΣΕΦ τη Δευτέρα, έχουμε τουλάχιστον άλλη μία ευκαιρία για δυνατό break στο ΟΑΚΑ. Αν όμως πάμε όλοι, διοίκηση-ομάδα-κόσμος τη Δευτέρα στο ΣΕΦ έχοντας στο μυαλό μας ''αφού ούτε τώρα κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ, δεν θα κερδίσουμε ποτέ'', μάλλον θα κάνει break στο ΣΕΦ ο βάζελος και θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα τραβάει ζόρια και τα τραβάει πρώτα και κύρια από κάποιους μαλάκες μπασκετικούς οπαδούς της, οι οποίοι πιστεύουν ότι στην έδρα (ΟΑΚΑ) που δεν κερδάει η ΤΣΣΚΑ και φτύνει αίμα για να κερδίσει η Μπάρτσα, πρέπει να πάμε εμείς και να κάνουμε παρέλαση και αν δεν κάνουμε, σημαίνει ότι είμαστε σάπιοι, ότι το καλοκαίρι τα έκαναν όλα πουτάνα οι Αγγελόπουλοι και οι παίκτες μας είναι επιπέδου Δράμας και Ρεθύμνου. Προφανώς στο ΟΑΚΑ με τόσες απανωτές ήττες σε ματς play off, υπάρχει κι ένα ψυχολογικό θέμα στους παίκτες μας. Αυτό δεν θα ξεπεραστεί, αν ξεπεραστεί φέτος, με το να πέσουμε όλοι να τους φάμε. Κάποτε πρέπει να μάθουν όλοι αυτοί οι ''ολυμπιακάρες'' που μηρυκάζουν τις μαλακίες των μπασκετικών ΑΡΔ ότι η ομάδα θέλει ΣΤΗ-ΡΙ-ΞΗ. Ο οπαδός στηρίζει στα δύσκολα, ώστε να σηκώσει την ομάδα. Δεν στηρίζει αν βλέπει κάτι θετικό. Όποιος δεν μπορεί-δεν αντέχει-δεν γουστάρει, περαστικά και ας αράξει στα κυβικά του να κάνει κάτι άλλο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι αξιοθαύμαστη, Σάββα, η οπαδική σου αφοσίωση, όπως και η προσήλωση στην ψυχρή λογική και στην ορθή αντιμετώπιση της κατάστασης. Κρατάς τα μπόσικα. Νιώθω πολλές φορές ότι ταυτίζομαι απόλυτα με την έκρηξη οργής και ισοπέδωσης από τους φίλους σύγγαυρους που σχολιάζουν εδώ. Και εγώ τα ίδια θέλω να πω. Βέβαια, κρατιέμαι και μιλάω την άλλη μέρα που είμαι πιο νηφάλιος. Αυτό που λέω δε μειώνει σε καμία περίπτωση την οπαδική αγάπη και των άλλων παιδιών που ισοπεδώνουν. Ίσα ίσα που η έκρηξη οργής που εκφράζουν φανερώνει την μεγάλη τους αγάπη. Έτσι είναι τα μεγάλα συναισθήματα στη ζωή. Κι' εγώ π.χ. που καταριέμαι τον Χάινς είμαι σα διχασμένη προσωπικότητα. Μισώ που τον καταριέμαι, πονάω που τον καταριέμαι, αλλά τον καταριέμαι και αυτό ικανοποιεί και καλμάρει την προδοσία που νιώθω. Πάμε παρακάτω.

Εδώ που έφτασε το πράγμα, οι παίχτες μας καλούνται να δείξουν αν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα ή όχι. Εννοείται πως δεν περιμένω να πάρουν όσα παιχνίδια παίξουν στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, είναι πιο εύκολο να κερδίσει η Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ, παρά εμείς. Και αυτό γιατί η πόλωση που επιδεικνύουν απέναντί μας δεν είναι η ίδια με τις άλλες ομάδες. Περιμένω, όμως, να πάρουν ένα από τα τρία παιχνίδια που θα παιχτούν εκεί μέσα. Αν χάσουμε στο ΣΕΦ θα είναι ξεφτίλα. Αν χάσουμε και τα τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ θα είναι ξεφτίλα. Ένα οφείλουμε και αξίζουμε βάσει κοινής λογικής να το πάρουμε. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι πώς θα εμφανιστεί ο κόσμος στο ΣΕΦ.

Δυστυχώς, λόγω έκτακτης δουλειάς δεν μπορώ να κατέβω στον Πειραιά τη Δευτέρα. Και το χθεσινό παιχνίδι δεν το είδα όλο λόγω δουλειάς. Περιμένω από όσους πάνε να είναι δίπλα στην ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή. Η τελική κρίση θα βγει μετά τους τελικούς και μέχρι τότε οφείλουμε όλοι να κάνουμε υπομονή.

Όταν έρθει το πολυπόθητο διπλό στο ΟΑΚΑ θα γίνει ένα από τα εξής δύο. Πρώτον, οι οπαδοί δε θα πανηγυρίσουν τόσο, όσο θα γαμωσταυρίσουν. Π.χ ακόμα θυμάμαι τις χριστοπαναγίες που έριχνα για το σπάσιμο της κατάρας των ευρωπαϊκών διπλών στο champions league μετά το διπλό στη Βέρντερ. Είναι σαν να έλεγα "έπρεπε να μας βγει η Παναγία για να έρθει το διπλό, γαμώ το Χριστό μου"; Σ' αυτήν την περίπτωση οι παίχτες πανηγύρισαν πιο πολύ από τους οπαδούς. Από τη μία, δηλαδή, οι οπαδοί νιώθουν ένα αίσθημα λύτρωσης και από την άλλη οι παίχτες νιώθουν τη χαρά. Αυτό συνέβη γιατί οι οπαδοί στήριξαν την ομάδα, παρά τις όποιες απογοητεύσεις που πήρανε κατά καιρούς. Οι παίχτες έπαιζαν παρά φύσιν με την πίστη των οπαδών, γι' αυτό και οι οπαδοί αισθάνονταν αδικημένοι. Το δεύτερο είναι το αντίθετο. Αν οι οπαδοί χάσουν την πίστη τους στην ομάδα, οι παίχτες είτε θα απογοητευτούν και θα διευρύνουν για έναν αιώνα το κακό σερί στο ΟΑΚΑ είτε θα έρθει στην επιφάνεια ο αγωνιστικός τους εγωισμός και θα κερδίσουν απέναντι σε όλους και σε όλα. Απέναντι ακόμα και σε όσους οπαδούς τους αμφισβήτησαν. Ο κόσμος του μπάσκετ στήριξε και στηρίζει το τμήμα του μπάσκετ ασχέτως των αποτυχιών απέναντι στον βάζελο. Για να το κάνει αυτό υπόκειται μία πρωτοφανή για τον κόσμο μας αίσθηση κατωτερότητας απέναντι στον πούστη βάζελο. Δεν είναι αμελητέο αυτό. Πολλές φορές νιώθαμε ότι ήμασταν καλύτεροι και χάναμε από κόμπλεξ. Παρ' όλα αυτά, ήμασταν εκεί και στηρίξαμε. Εν τέλει, δείχνει να μην οδηγεί κάπου η κατάσταση. Δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ο κόσμος γυρίσει την πλάτη στο ΣΕΦ και τότε πάνε οι παίχτες στο ΟΑΚΑ (αφού κερδίσανε στο ΣΕΦ) και γαμήσουνε τον βάζελο. Τότε θα βγούνε αυτοί από πάνω με δηλώσεις του τύπου "αποδείξαμε ότι αξίζαμε μέχρι τέλους τη στήριξη" ή "οι οπαδοί μας έπρεπε να μας εμπιστευτούνε περισσότερο" κ.λπ. Αυτή τη στιγμή ο εγωισμός τους είναι εν υπνώσι και δε βλέπω τον τρόπο να ξυπνήσει. Φέτος η ομάδα πρέπει να στηριχτεί, αλλά αν στηριχτεί και μας προδώσει για άλλη μία φορά τότε επίκεινται φοβερές ανακατατάξεις. Ανακατατάξεις αναγκαίες που ίσως αποδειχτούν και λυτρωτικές, ακόμα κι' αν πρόκειται για ασφυκτική πίεση από πλευράς κόσμου.

Υ.Γ. Ένας μεγάλος στρατηγός είπε ότι "σε έναν πόλεμο πάντα να αφήνεις μία διέξοδο στον αντίπαλο. Αν του αφήσεις διέξοδο, εκεί θα διαφύγει όταν νιώσει πίεση. Αν δεν του αφήσεις διέξοδο θα σε φάει, γιατί τότε θα επιστρατευτεί το βιοποριστικό αίσθημα". Μήπως πρέπει και οι παίχτες μας να νιώσουν αυτό το αίσθημα; Μήπως το διέξοδο της διαιτησίας και του συστήματος αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο; Μήπως πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν πως ή θα κερδίσουν εκεί μέσα ή θα γαμηθούν μανούλες; Εξάλλου, στον Ολυμπιακό παίζουν, οφείλουν να αντέξουν αυτό βάρος.

Υ.Γ.2. Όλα αυτά που λέω ισχύον για μετά τους τελικούς. Εκτός αν κερδίσουν στο ΣΕΦ και χάσουν τον τρίτο αγώνα στο ΟΑΚΑ με ξεφτελιστικό σκορ...

Εικόνα apostolos gaganis

Ειπαμε: Σφιγγουμε ψυχη και δοντια και στεκομαστε διπλα στους παιχτες για οσους αγωνες απομενουν. Ολοι εχουν κανει τις διαπιστωσεις τους. Θα δουμε τί θα γινει και σιγουρα θα τα ξαναπουμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Και για να διευκρινισω τα περι ΄΄βιντεοθεραπειας΄΄ που ανεφερα πιο πανω, τωρα που μουρθε η φλασια. Ασφαλως και δεν εννοω τα βιντεο που συλλεγει και καταχωριζει ο Σαββας. Για να εξηγουμαι. Κατι τετοιο εξαλλου θαταν οχι απλως απρεπες, αλλα ηλιθιο εως και ιεροσυλο. Μακρια απο΄μενα. Τα βιντεο αυτα ειναι μοναδικα, συλλεκτικα, ανεκτιμητα. Ειναι λογος περηφανιας. Εννοω την προβολη ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ των βιντεο απο αγωνες - φαπες, προς υποδειξη των λαθων, των ενεργειων που θαπρεπε να κανουν καθε φορα και ειτε δεν εγιναν ή εγιναν με λαθος τροπο κλπ. Τα παραπανω, για την αρση ενδεχομενων παρεξηγησεων.

Εικόνα figurered

Ρε παιδιά, λίγο άσχετο, μου είπε κάποιος - τον οποίο βέβαια δεν εμπιστεύομαι καθόλου - ότι για την αγορά της wild card έβαλαν το χέρι στη τσέπη οι αγγελό, μου φάνηκε εντελώς γελοίο να έγινε κάτι τέτοιο (ο τράκης ίσως να το έκανε για εξυπηρετήσεις πάσης φύσεως από το σωλήνα).

Έχετε καμία γνώση;

Γιατί εγώ πιστεύω πως πάλι εμείς την πληρώσαμε και μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

Εικόνα savvas gridlock

Ούτε με σφαίρες. Δεν υπάρχει αυτό, ξέχασέ το.

Εικόνα figurered

Το "πάλι εμείς την πληρώσαμε" εννοώ ο Ελληνικός λαός, μην παρεξηγηθώ...

Εικόνα RED HELL

ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ.ΤΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ 51-53.ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ.ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ Ο ΠΕΡΠΕ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΕΚΕΙ).ΞΑΝΑΧΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΡΠΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΜΕΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΝΕΡΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ.
ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΕΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΟΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΝΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΑΣ ΟΛΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.
ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗ.ΚΑΙ ΠΑΣ ΡΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΙΣΤ.ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ.
ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΡΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ.ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕ 1/19 3ΠΟΝΤΑ ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ...

Εικόνα savvas gridlock

Αν είμαστε όπως πρέπει διοίκηση-ομάδα-παίκτες, θα ισοφαρίσουμε τη Δευτέρα και την Πέμπτη θα κάνουμε το break. Αν πέσουμε να φάμε τους παίκτες που έφτασαν το ματς στην ισοπαλία στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο λεπτό, παίζει να μας σκουπίσουν οι βάζελοι 3-0.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα πουμε πραγματι τί χρειαζεται ο Ολυμπιακος, Σαββα, στο τελος των play offs. Tωρα ειναι ακαιρο και ισως βλαψει, αν και δεν το πολυπιστευω αυτο το τελευταιο....Τα πραγματα θαρθουν - δυστυχως - οπως ειναι δρομολογημενα. Μακαρι να διαψευστω... Οσον αφορα τωρα εκεινη την απορια πολλων, γιατι δηλ.δεν γεμισε χθες το ΟΑΚΑ κλπ ( μερικα μαλιστα δικα μας σαϊτ τους...ειρωνευτηκαν κιολας, ε! ρε παραφροσυνη που την εχουμε... ), εγω την εχω την εξηγηση: Λεγεται ΄΄υπερκουπωση΄΄...ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Δες τί γινεται στο ποδοσφαιρο με΄μας στο Καραϊσκακη. Μια απ΄τα ιδια... Σου λεει ο,τι λεμε και΄μεις για τους αλλους στη μπαλλα, δηλ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΒΡΕΞΕΙ - ΧΙΟΝΙΣΕΙ ( εδω βεβαια ΄΄πεφτει΄΄ κι ενας ψιλος ξεροβηχας, γκουχ, γκουχ )...Ειναι σιγουροι κι αυτο, φιλε, δεν ειναι καθολου μα καθολου τιμητικο για΄μας. Μας υποτιμαει και μας απαξιωνει ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. Αμα χασουνε φυσικα το δευτερο ματσακι στο ΣΕΦ, θα δεις, θ΄αρχισουνε να πλακωνουνε παλι...Τουλαχιστον, πιστευω, να το χασουνε, γιατι αν - ο μη γενοιτο - το παρουνε κι αυτο ( ολα ειναι πιθανα με την ομαδα μας ), θα το καργαρουνε τιγκα, για τη φιεστα...Αυτη η πουτανα η κωλομυγα φετος, φαινεται ναχει πολυ μεγαλο σκατο και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ, ρε παιδι μου...

Εικόνα RED HELL

ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ)ΣΑΦΩΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ.ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 20ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ.ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΑ.ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.

Εικόνα savvas gridlock

Eννοείται στον ενικό, τι πληθυντικός και μαλακίες, αυτά είναι αδερφίστικα πράγματα. Δεν τελείωσε τίποτε. Αν τελειώσει και χαθεί η κούπα, ΟΚ, να πούμε πολλά και διάφορα για πολλούς και διάφορους, που λέει και ο Καρπετόπουλος. Τώρα όλα είναι ανοιχτά και η ισοπέδωση μόνο κακό κάνει.

Εικόνα figurered

Πάντως για Σπαν δεν νομίζω ότι έχει κανενός είδους φόβο εκεί μέσα, απλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεθολώσει με τίποτα, οπότε μπαίνει μέσα απλά να βαράει τρίποντα από τα 9 μέτρα.

Ποτέ δεν πίστευα ότι είναι φόβος, δεν είναι Ρούντυ ο Σπαν, απλά αυτό το πράγμα να νομίζει ότι παίζει αυτός εναντίον του βάζελου και όχι ο Θρύλος - με συνέπεια στο τέλος να γαμάει εμάς με τις μαλακίες του - ε, εντάξει άμα οι βιτάμ δεν μπορούν να του το κάνουν κατανοητό - αφού ο Μπαρτζώ προφανώς ΔΕΝ μπορεί - οκ πάντα αυτό θα γίνεται.

Κατά τ' άλλα, οκ έχω αρχίσει να το ψιλοσυνηθίζω...

Εικόνα RED HELL

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΘΟΛΟΥΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2012 ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ 5ο ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΕ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΟΡΤΩΝΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΤΟ ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ 51-53 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΟΥΓΚΑΘΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΧΕΙ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...

Εικόνα Son of Hoof

6 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο?
Να μη μπορούμε να σταυρώσουμε βολή 1 ημίχρονο?
Άντε ρε με τον καραγκιόζη τον Μπαρτζώκα... τι σόι ψυχολογία είναι αυτή?
Δεν με εκφράζει ως Ολυμπιακό εμένα η ομάδα του μπάσκετ.
Νταξει για τους γκρι τα ξέραμε. Όμως οι μισές ομάδες της ευρωλίγκας που πήδηξαν φέτος τα βαζέλια (και εκεί μέσα) με κόντρα διαιτησία το καναν... Και στη τελική γι'αυτά πρέπει να κανονίσει επιτέλους η διοίκηση.
Τα γράφω τώρα που είναι ημίχρονο γιατί μετα θα τα ξεχάσω.
Μακάρι να κάνω την κωλοτούμπα της ημέρας αλλά χλωμό το κόβω.

Εικόνα figurered

Δίκιο έχεις ρε φίλε.

Είπα να γράψω "πόσοι έχουμε παρακαλέσει να κάνουμε τη γαμω κωλοτούμπα" στο ημίχρονο, λέω άστο μήπως...

Μπα, ποτέ δε θα γίνει.

Νομίζω έχΟΥΝ χάσει με όλους τους πιθανούς τρόπους, ε σήμερα βρήκΑΝ έναν ακόμη.

Δεν πα να γαμηθούν στην τελική, ο άλλος βάραγε σκοτωμένα τρίποντα από τα 9 μέτρα πάλι, του άλλου του γλίστρησε η μπάλα μέσα από γτα χέρια...

Πλάκα έχΟΥΝ.

Έχεις δίκιο, δεν μας εκφράζει ως Ολυμπιακούς αυτό το πράγμα...

Εικόνα savvas gridlock

Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Το να βγάζουμε στη σέντρα την ομάδα που στο τελευταίο λεπτό ήταν ισόπαλη στο ΟΑΚΑ κι από δύο χοντρά λάθη έχασε το ματς, δεν οδηγεί κάπου. Το να φορτώνουμε με περισσότερο βάρος τους παίκτες από αυτό που ήδη έχουν, οδηγεί μόνο στο να χάσουμε και στο ΣΕΦ.

Εικόνα apostolos gaganis

Σημερα στον παγκο της ομαδας Γιωργο Αγγελοπουλε, να ξερεις, θα καθονται μαζι σου και 6 εκατομμυρια Ολυμπιακοι...ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Εικόνα red7neck

Χίλια μπράβο! Χίλια μπράβο! Επιτέλους ξύπνησαν από το λήθαργο! Μόνο έτσι αλλάζουν τα πράγματα! Με ανακοινώσεις και δηλώσεις δεν πρόκειται να φύγει το καρκίνωμα από το μπάσκετ! Παρά μόνο με πράξεις σαν αυτές! Πάρτε πρόεδροι την κατάσταση στα χέρια σας, στηρίξτε και εμψυχώστε τους παίκτες και τον προπονητή και πάμε για το break! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και είμαστε περήφανοι για εσάς!