ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΦΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΣΕΦ



Άνοιξη του 1996. Λίγες μέρες μετά το final 4 στο Παρίσι, με τη συγγνώμη της FIBA στην Μπαρτσελόνα για την κλοπή του βάζελου και τον εμετό των μεταδόσεων-ανταποκρίσεων των Ελλήνων ρουφιάνων μπασκετικών δημοσιογράφων, που έβγαζαν τρελό όλο τον κόσμο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό των play off. Aς δούμε τι συνέβη σε αυτό το ματς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1996
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 8-5-1996
 

 
Από του χρόνου θα έχουμε τα ίδια. Αν νομίζουν οι στημένοι ΤΣΑΤΣΟΙ του ''σωλήνα'' και του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ πως θα ανεχόμαστε να κάνουν το άσπρο-μαύρο, να μην βγάζουν άχνα για τις βρωμιές του πρεζονιού και να σπιλώνουν τους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, να μην μιλάνε ΠΟΤΕ για διαιτησία όταν ευνοείται ο λαγός και βέβαια να γράφουν αυτολεξεί το ίδιο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στους τελικούς, λες και το μοιράζει με non paper το πρεζόνι, είναι γελασμένοι. Αυτά που γίνονται για μία ακόμη φορά στο συγκεκριμένο κωλο-άθλημα με τους εκπροσώπους του Τύπου, θυμίζουν Ναζιστική Γερμανία και Βόρειο Κορέα.
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΑΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!

Εικόνα RED HELL

Γεια σας μαγκες.Ειχα χθες αγχος για το μαθημα σημερα τωρα που παει αυτο εχω τρομερο αγχος για το ματς.Αυτο με τους ΑΡΔ στο σημειο που εχουμε φτασει με δαυτους ειναι ευτυχως/δυστυχως η μονη λυση.Στα αισχη του πουστη δεν βγαινει αχνα και μολις κανουν κατι οι ΑΓΓΕΛΟ κατευθειαν αυθορμητα σχολια και αρθρα οτι εχουν διωξει τον κοσμο απο το μπασκετ.ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΙΑ?ΤΟ ΚΟΛΟΠΡΕΖΟΝΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ?ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ 7 ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΥΓ.Η εθνικη οπως και στη μπαλα δεν αντιπροσωπευει το εθνος αλλα τις επιλογες των βαζελων.Περα απο αυτο προσωπικα χαιρομαι με τις επιτυχιες της. Αλλα νταξει ρε μαγκες αλλο η εθνικη αλλο το εθνοσημο.Θα μου πει καποιος αντε γαμησου ρε μαλακα οτι θελω λεω.Δεν διαφωνω απλα και εγω την αποψη μου λεω οτι δεν πρεπει εξαιτιας της εθνικης να παιρνει η μπαλα και την ΕΛΛΑΔΑ γενικοτερα.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν βρίζουμε την Ελλάδα, άσχετα που δεν είμαστε ''πατριώτες''. Και την Εθνική υποστηρίζουμε. Απλώς δεν γίνεται να μπαίνει η Εθνική πάνω από τον Θρύλο.

Εικόνα RED HELL

Φιλε Σαββα δεν ηθελα να αναφερθω συγκεκριμενα σε κανεναν απο δω μεσα.Για το τελευταιο τι να σου πω δεν ξερω αν και οσο περνανε τα χρονια κλινω προς την αποψη σου...

Εικόνα red7neck

Αρκετά σπιλώσατε, χλευάσετε, παίξατε εις βάρος του Ολυμπιακού και του κόσμου του Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι! Από δω και πέρα όλοι σαν γροθιά απέναντι στο καρκίνωμα του μπάσκετ που λέγεται πουτάνας γιος Παναθηναϊκός! Γαμώ τον πρεζάκια τον Γιαννακόπουλο και τον πούστη τον Βασιλακόπουλο και το σάπιο σας δημοσιογραφικό σύστημα! 5 εκατομμύρια αύριο είναι μαζί σας παίκτες του Ολυμπιακού! Δείξτε τους τα καρύδια σας εκεί μέσα, φέρτε μας την κούπα και απογειώστε μας μέχρι τα αστέρια! Είμαστε δίπλα σας!

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/619719/nazia-sti-sholiki-ayli#... Η επιτομη της χυδαιοτητας και του εμετου...Δεν εχω ηρεμησει ακομα,μα τη παναγια Σαββα...Εχω στερεψει απο καταρες και μπινελικια...Ας πανε αυριο να τα δωσουν ολα κ ο,τι βγει...Στη τελικη ας γινουν οι συνεχιστες των Τομιτς και Κιντελ γουντς...Μπουκετα στεγνα κ ενα ματς ροντεο αν στραβωσει,γαμω τις πουτανες τις μανες σας κ γαμω εννοειτε την πουτανα επισημη αγαπημενη...Σκατα στο εθνοσημο σας γαμιοληδες

Εικόνα Νίκος Γόδας

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/251199_188845132... Κάτι τέτοιο Βασίλη, ε; Νομίζω σου έχω πει ένα όνειρο που είχα δει μια φορά... Έπαιζα στο μπάσκετ του Ολυμπιακού και στον τελικό με τον βάζελο έκανα όργια αγωνιστικά και μη. Σε κάθε επίθεση έβαζα καλάθι ουρλιάζοντας και σε κάθε άμυνα περίμενα στο κέντρο του γηπέδου και χτυπούσα με μπουκέτο όποιον κατέβαζε την μπάλα από τον βάζελο. Κατόπιν κατευθυνόμουν στον πάγκο του βάζελου, που τότε καθόταν ο Ομπράντοβιτς και φώναζα στη μάπα του για να εισπράττω κάθε φορά την άτακτη υποχώρησή του στον πάγκο. Μία πραγματική ονείρωξη, με το σκορ να πάει σε ουτοπικά επίπεδα, της φάσης 102-0.

Λοιπόν, χθες είπα πολλά πράγματα. Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος, αλλά βλέποντάς τα ξανά δε νομίζω ότι τα κατάφερα. Σήμερα δε θα αλλάξω πολλά πράγματα από αυτά που είπα ούτε θα κάνω κωλοτούμπα. Απλώς δηλώνω την στήριξή μου στην ομάδα για τον αυριανό αγώνα. Καλώς ή κακώς, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και αν εγκαταλείψω εγώ προσωπικά τώρα την ομάδα θα είμαι ένας θρασύδειλος ρίψασπις. Αύριο θα έχουν τη στήριξή μου, έστω και πνευματικά. Ψυχωσικά θα στέλνω τηλεπάθεια και θετική ενέργεια. Αν κερδίσουν θα είναι πρώτοι μάγκες, αν χάσουν... θα ακούσουν αυτά που πρέπει να ακούσουν.

Βλέποντας τη σημερινή ομοψυχία όλων των αλλόθρησκων οπαδών και πολλών δικών μας απέναντι σε τμήμα του συλλόγου μας και σε προέδρους του Ολυμπιακού μας, μόνο συσπείρωση θα μπορούσε να προκαλέσει. Και δεν είναι μόνο οι οπαδοί. Οι ΑΡΔ, με πρωτεργάτη αυτό το πουτανόσπερμα τον Παπαδογιάννη έχουν ξεσπαθώσει κατά των Αγγελόπουλων. Δε μίλησαν όταν ο Τράκης χτύπησε συναδέλφους τους, δε μίλησαν όταν ο Τράκης επιτέθηκε σε διαιτητές, δε μίλησαν όταν ο Τράκης έκανε πράξη τις απειλές του και τρομοκράτησε διαιτητές, δε μίλησαν όταν ο Τράκης απείλησε δημόσια διαιτητές και μίλησαν τώρα για να σπιλώσουν τους Αγγελόπουλους, για μία απόφαση παρμένη εδώ και μία βδομάδα. Χρησιμοποίησε μάλιστα τάχαμου και πληροφορίες εκ των έσω. Για ποιον μιλάς μωρή πουτάνα; Βγες και πες ή αλλιώς δέξου τη λεπίδα στο λαιμό και βούλωστο. Που να σου πεθάνει ό,τι έχεις και δεν έχεις μωρή Μαρίκα.

Ελπίζω αύριο να μετουσιωθεί η απογοήτευση και η οργή σε πείσμα και να τους πάμε γαμιώντας στο ΟΑΚΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΓΚΕΣ.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Ετσι ακριβως Θωμα...Αυριο θα πουμε περισσοτερα...Καθε καλοκαιρι λεμε οτι ειναι το πιο σημαντικο,αλλα το φετινο δε περιγραφεται...

Εικόνα savvas gridlock

Την επόμενη φορά που θα πείτε ότι δεν πρόκειται να πέσετε στο επίπεδο του άλλου (και εκείνου που εσχάτως κάθεται δίπλα σας...)

Τον πονάει άσχημα τον Παπαρογιάννηο Βαγγέλαρος. Του τον έχει βγάλει από τα λαιμά. Όσο για τις μπηχτές που πετάει ότι Έλληνας διεθνής του Ολυμπιακού ζήτησε χθες από το μάνατζέρ του να του βρει ομάδα για το καλοκαίρι, αφού βάζει την Εθνική πάνω από τον Ολυμπιακό και δεν θέλει να σταματήσει να παίζει στην Εθνική, περιμένουμε το όνομά του. Γιατί off the record μπορώ να πω κι εγώ πολλά για πολλούς, εμφανίζοντάς τα ως ''πληροφορίες''. Έτσι ''δημοσιογραφάρα'' Παπαρογιάννη, που σου θίξαμε την πουτάνα Εθνική σου και τσαντίστηκες;

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Ρε Σαββα δε μπορει να ειναι αληθεια...Ο τυπος πηγε να κανει κακο στην ομαδα μ εναν τοσο χυδαιο τροπο...Ρε αφηνεις να αιωρειται παραμονη τελικου τετοια ειδηση???Παει να πει οτι εισαι αποφασισμενος για ολα ωστε να κανεις κακο στην ομαδα...Αλλα τι μαλακιες γραφω μωρε...Εδω ρε κανουν επιδειξη δυναμης στεγνα...Πρεπει να κινητοποιηθουν η'μαλλον επρεπε να ειχαν ΗΔΗ ζητησει εξηγησεις οι Αγγελοπουλοι,δε μπορει μια τετοια διαρροη να περναει στο ντουκου

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Και όχι μόνο στο ΣΕΦ Σάββα,η λίστα με τα ονόματα πρέπει να αναρτηθεί παντού,ώστε όπου συναντάμε ένα παιδί του βαζελακόπουλου και του Συρίγου να του δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα "ανεξάρτητα" και "αντικειμενικά" άρθρα του.

Εικόνα apostolos gaganis

Σκεψου λιγο Αλεξανδρε, για μια στιγμη, τί συρφετο εχουμε μπροστα μας: Αλαφουζο, Τρακη, Βαζελακοπουλο, Σαγονια, Νικολογιαννη, Ριρικο, Βεργη, Κουγια, Ιβαν, Κολλλκα, Τιγρη, ΑΡΔικειμενικους, και...και...Δεν υπαρχει περιπτωση, με τιποτα, να πληξουμε...