ΑΝ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...



Ο άνθρωπος που πετούσε 50ευρα την ώρα του αγώνα στους διαιτητές,
 

 
ο άνθρωπος που την έπεσε στους διαιτητές μετά τη λήξη του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ με μπράβους, ενώ έβριζε τους μεγαλομετόχους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απειλώντας τους στο παρκέ και στη φυσούνα του ΟΑΚΑ,
 
Στο πλαίσιο της πληρέστερης και αντικειμενικής ενημέρωσης της κοινής γνώμης, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε σε όλους τα όσα διαδραματίστηκαν πριν και μετά από τον αγώνα της Πέμπτης 29 Μαΐου 2014 στο Ο.Α.Κ.Α.
Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 εκδηλώθηκε μία σειρά προσχεδιασμένων ενεργειών εκ μέρους του Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλου, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία κλίματος ανωμαλίας, καθώς και την πρόκληση αισθήματος ανασφάλειας και αθέμιτης πίεσης στους διαιτητές των τελικών.
• Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. για τον ορισμό των διαιτητών του τρίτου και του τέταρτου αγώνα, ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος, ευρισκόμενος, ανεξήγητα, σε έξαλλη κατάσταση και αφού «περιέλουσε» έναν εκ των διαιτητών του δεύτερου αγώνα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως «ελεεινός», «τιποτένιος» και «τρισάθλιος», στη συνέχεια, απευθύνθηκε προς τα παριστάμενα μέλη της Κ.Ε.Δ. και προανήγγειλε την πρόκληση βίαιων επεισοδίων και συμπεριφορών στον επικείμενο αγώνα του Ο.Α.Κ.Α., απειλώντας τους πάντες και λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής : «… θα δείτε τι θα γίνει την Πέμπτη … για τη μάνα σας, τον πατέρα σας, τα πεθαμένα σας, τους αναπήρους σας … δεν θα έχετε ξαναδεί αυτό που θα γίνει την Πέμπτη και ξέρετε όταν εγώ λέω κάτι, γίνεται …» .
Όσα επιλήψιμα συνέβησαν κατά την παραπάνω συνεδρίαση της ΚΕΔ, έχουν γνωστοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς ήδη από την 29 Μαΐου 2014.
• Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και πριν την έναρξη του αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α, ενόσω βρίσκονταν στην πόρτα που οδηγεί στη φυσούνα οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μέλη της ασφάλειας του γηπέδου, συνεπικουρούμενα από μέλη της προσωπικής ασφάλειας του κ. Δ. Γιαννακόπουλου, τους προπηλάκισαν, προσπαθώντας με τη βία να τους απαγορεύσουν την είσοδο στο χώρο του γηπέδου. Το περιστατικό αυτό τέθηκε άμεσα υπόψη του Κομισάριου του αγώνα, με παρέμβαση του οποίου επιτράπηκε τελικά η είσοδός τους.
• Στη συνέχεια, ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος, με πρόσχημα τον αριθμό των ατόμων που επρόκειτο να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας μας, εξαπέλυσε αποκρουστικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις κατά των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, επαναλαμβάνοντας διαρκώς τη φράση : «… βγάλετε έξω τους γαμ***νους …» .
• Πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, μη συμφωνώντας με τις υποδείξεις των διαιτητών, πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε στο β΄ διαιτητή του αγώνα κ. Κορομηλά τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αποκαλώντας ταυτόχρονα τον α΄ διαιτητή του αγώνα κ. Σχινά «πουλημένο» και «αλήτη» (αναγράφεται αυτολεξεί στο φύλλο αγώνα).
• Ομοίως, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μέλη της προσωπικής του ασφάλειας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και αφού εξύβρισαν τον α΄ διαιτητή του αγώνα κ. Σχινά με εκφράσεις όπως «είσαι π****να και θα σε γαμ*****με παλιόπ***τα», στη συνέχεια τον προπηλάκισαν (αναγράφεται αυτολεξεί στο φύλλο αγώνα). Το παραπάνω γεγονός, καθώς και τα πρόσωπα των δραστών έχουν καταγραφεί λεπτομερώς και δημοσιευτεί από πλήθος ιστοσελίδων και εφημερίδων. Μάλιστα, πρόκειται για τα ίδια άτομα που προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός πριν από την έναρξη του αγώνα.
• Τέλος, την ίδια πάντα ημέρα, ο Πρόεδρος της Κ.ΑΕ. Παναθηναϊκός απείλησε δημόσια και σε ζωντανή σύνδεση τους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Κορομηλά, Σχινά και Ψαριανό, δηλώνοντας τα εξής : «… Θέλω να πω στους τρεις διαιτητές ότι θα το βρουν μπροστά τους αυτό που έκαναν σήμερα …».
Μέσα στο αρρωστημένο κλίμα που είχε διαμορφωθεί σκόπιμα από όσους υπονομεύουν συστηματικά την υγιή λειτουργία του μπάσκετ στην Ελλάδα και επιθυμούν να το οικειοποιηθούν και ποδοπατήσουν με κάθε μέσο, η στάση των διαιτητών στον αγώνα της Κυριακής στο Σ.Ε.Φ. δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Αντί, λοιπόν, ορισμένοι να εγκαλούν εμάς ότι τάχα έχουμε ξεπεράσει τα όρια, οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους για το σημείο στο οποίο έχουν οδηγήσει το Ελληνικό μπάσκετ.
ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 
ο άνθρωπος που για όλα τα παραπάνω τιμωρήθηκε με την ''εξοντωτική'' ποινή των 3 μηνών απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που εμφανίζεται η ΚΑΕ ΠΑΟ, αν και ήταν υπότροπος και κινδύνευε με αποκλεισμό 2 ετών (ως γνωστόν το καλοκαίρι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια), θέλει να πάει αύριο στο ΟΑΚΑ για τον πέμπτο τελικό. Αυτό βγαίνει από το ρεπορτάζ που μοιράστηκε με non paper στους μπασκετικούς ρουφιανογράφους και βασίζεται στα νομικά επιχειρήματα του κυρίου ''Αλέκου'' Κούγια, που τον δέρνει η γυναίκα του. Ο ένας πούστης συμβουλεύει τον άλλον ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. Τα ΜΜΕ που ανήκουν στο Γιαννακόπουλο θεωρούν δεδομένη την παρουσία του στο γήπεδο αύριο.
 
Θα το πούμε όσο πιο απλά γίνεται.
 
ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ.
 
Όσο για'σένα πουστοπρέζονο της Αιόλου Γιαννακόπουλε, θα δούμε στην πορεία το ποιος θα είναι ο ''γαμημένος''. Τσατσόνι, που με τις πλάτες του πατέρα σου εξασφαλίζεις ασυλία από το Κράτος και τολμάς να βρίζεις και να τραμπουκίζεις τους προέδρους μας. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα σου'ρθει, τσάτσε.
 
Υ.Γ. Έμμισθα τσατσόνια του ''σωλήνα'', που αυτοαποκαλείστε μπασκετικοί δημοσιογράφοι, θα μας ενημερώσετε άραγε για το ποια ποινή προβλέπεται προς την ΚΑΕ ΠΑΟ και το μεγαλομέτοχό της αν αύριο πάει στο ΟΑΚΑ; Πώς ανακαλύψατε τον κανονισμό που ''απαγορεύει να αρνηθείς πρόσκληση στην Εθνική'', αγνοώντας πως Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ; Περιμένουμε να μάθουμε την γνώμη σας και επ'αυτού του θέματος. Χαφιέδες, που για ένα 50ευρο πουλάτε τη μάνα σας και πουλάτε και ''ήθος και κουλτούρα στο χώρο του μπάσκετ'' από πάνω...

Σχόλια

Εικόνα kg

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ..........

ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΠ.)

ΤΟ ΣΕΦ ............ΘΑ ΕΧΕΙ 12.000 ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!

ΥΓ. ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ.....

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΤΕ...............ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟ ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗ?

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ!

Εικόνα figurered

Άρθρο ΤΩΡΑ Red!

Εικόνα red7neck

Σπανούλη έχεις πολύ μικρά αρχίδια όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό! Μπαρτζώκα στο καλό και να μας γράφεις! Καταφέρατε να μας γαμήσετε άλλο ένα βράδυ! Δεν έχετε δικαίωμα ρε παλιομαλάκες να παίζετε με τον κόσμο του Ολυμπιακού! Σας στηρίξαμε, φωνάξαμε, γράψαμε, χάσαμε τον ύπνο μας για εσάς αλλά ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

Πρόεδροι βάλτε το χέρι στην τσέπη και φέρτε παίκτες που να κάνουν την διαφορά και να κερδίζουν και διαιτητές!

Εικόνα RED HELL

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΥΝ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ.ΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΕΙΕΛΕΙ ΖΩΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΠΑΡΤΖΩ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΔ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑ.2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Εικόνα RED HELL

Παει και το φετινο.Τελικα το πρεζονι μπηκε μεσα ο αγγελοπουλος(επιτηδες με μικρα)οχι.ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ LOOSERS ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΩΝ.Αποφασισαμε να ξυπνησουμε στα μεσα της τριτης περιοδου.Αν ο πουτανας γιος ο φωτσης δεν εβαζε εκεινο το καλαθι και φαουλ ολα ηταν πιθανα.Με τα αν ομως δεν κανουμε δουλεια.
ΥΓ.ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΒΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ ΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ(ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΑΜΕ)ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ 3 ΗΛΙΘΙΑ ΣΟΥΤ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
ΥΓ1.Η ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΚΡΙ.ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΠΕΣ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.Η ΠΕΡΙΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΗΤΑΝ ΩΣ ΕΔΩ.ΕΔΩ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ(ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Εικόνα Κωστας 7

Και σκέψου ότι ο Φωτσης είναι όχι 3 αλλά 13 δευτερόλεπτα μέσα στην ρακέτα και ο μουλος όχι μόνο δεν το σφυρίζει αλλά δίνει και το ανύπαρκτο φάουλ στον Ντανστον(σιγα μην το αναφερνε ο Χατζιαρχιδιου).Μας έχουν κάνει όμως τετοια πλύση που ούτε καν να το καταλάβουμε δεν μας αφήνουν.Το φάουλ στον Πετγουει στην προσπάθεια για τρίποντο το θυμασαι?Αντ'αυτου δίνει φαουλ στην άλλη πλευρά του γηπέδου και αντί να πάει η διάφορα στους 6 πάει στους 11.εξι λεπτά πριν την λήξη.
Πριν κλείσει το ημίχρονο και παρόλα τα χάλια μας η φάση με τον Σερμαντινι(τι διαολο τον εφερες αυτον ρε Μπαρτζω)πάει την διαφορά στους 21 αντί για 14 που θα ήταν αν έδινε το φάουλ.(2 βολες ο σερμα,και αλλοι 5 ποντοι εξαιτίας της τεχνικής ποινής και απο το καλάθι και φάουλ).
Κάκος είχατε πίστη για κάτι μέσα στο ΟΑΚΑ.Το σκηνικό ήταν τοσο αρτια στημενο που δεν θα γλυτωνες οτι και να εκανες.Στα επισημα του μπουρδελου τους ο πρεζακιας,πιο διπλα ο Μπαλτακος με τον πουσταρα τον γιο του(αληθεια δεν εχετε ακουσει τιποτα για συνδεση του ιου του μπαλτακου(χρυσαυγητης του κερατα)με τον βανδαλισμο του μνημιου μας)πιο περα ο προεδρος του εσακε(που ιποτηθετε οτι το οργανο του έριξε την τιμωρία στον πρεζάκια) και εκει κοντα τα χομπιτ με τον Δημητρακοπουλο που οι παλιοι τον θυμουντε απο τα επεισοδια στο γηπεδο της Νικαιας με τον Ιωνικο πριν 17 χρονια.
Και εσύ με αυτή την κουστοδια περιμενες να το σηκωσεις εκει μεσα?
Το λοιπον,εμενα σημερα ουδόλως με πειραξε μιας και το ειχα σιγουρο μετα απο τοσα και τοσα που εχουν γινει ολα αυτα τα χρόνια.Το θεμα ειναι οτι γιατι ο Αγγελοπουλος δεν πηρε την ομαδα και να φυγει απο την στιγμη που ο τρακης ηταν μεσα στο γηπεδο?Δεν πηγε ο νοικοκύρης και πηγε ο κλέφτης και το αφησε ετσι? 'η μηπως περιμενει τωρα να τον καλεσει κανενας εισαγγελεας?Αφου ξερουν οτι δεν προκειτε να γινει για πιο λογο το επετρεψε?Εγω θα περιμενω λιγες ακομα μερες για να δω που θα το πανε τα αδερφια και αν δεν δω γροθια στο μαχαιρι και ξεμπροστιασμα της σαπιλας,προσωπικα τελος για εμενα αυτο το τμημα.Και πιστεψε με με ποναει πολυ μιας και μεγαλωσα με τον μπασκετικο Ολυμπιακο του Πασπαλιε του Ταρλατς του Τομιτς και του Ριβερς και των αλλων παικτων που ομως ειχαν στην κεφαλή εναν μαγκα που τους γαμουσε πατοκορφα και τους αναγκαζε να μην κατεβαινουν στο γηπεδο.Α ΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΛΛΙΩΣ...
Αυτα και την καλησπερα μου σε ολα τα παιδια εδω μεσα που δεν σας κρυβω οτι με αντιπροσωπευεται πλήρως.Σας παρακολουθώ αρκετο καιρο αλλα πρωτη φορα σχολιαζω.Ενας παλιος απο την θυρα 7 που τωτε γαμουσε και εδερνε και που την βλεπει τωρα και δεν μπορει να το πιστεψει αυτο που βλεπει.Τοτε που οποις δεν εβγαζε το λαρυγκι του τον στελναμε στην 5 κλωτσιδων.Τοτε που μονο σαν αστειο θα ακουγοτανε γκομενα μεσα στην 7.Τοτε που ακουγες το σχιζοφρενεια τραλαλαλαλα και δεν ειξερες που θα βρεθεις και τωρα βλεπεις τους απεναντι που καποτε μας αντιγραφανε σε ολα να φαινονται οπαδοι.Τελος παντων αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

υγ.Σορρυ για τα ορθογραφικά μαγκες αλλα γνωστόν που ξημερώναμε μεχρι τα χαραματα και που καιρος για γραμματα.
υγ2.Ψυχραιμια γιατι το μονο που εχουν να μας πολεμησουν ειναι η διχόνοια,να περιμένουμε τις επομενες κινησεις των αδερφών(και δεν εννοω στο αγωνιστικο κομματι)και εδω θα ειμαστε να κανουμε αυτο που πρέπει.

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες Κωστάρα. Αφού είσαι και παλιός της 7, να τα πούμε και στο γήπεδο όποτε γουστάρεις φίλε. Στα αρχίδια σου και τα ορθογραφικά, δεν τρέχει κάτι. Τώρα για τα υπόλοιπα, έτσι είναι. Πρεζάκιας στο γήπεδο, Μπαλτάκος δίπλα του, Αγγελόπουλοι πουθενά. Οι νόμοι υπάρχουν μόνο για εμάς. Τους άλλους δεν τους πιάνει τίποτε. Σάπιο ελληνικό κράτος, σάπια συγκυβέρνηση. Να ξέρεις πάντως ότι ο γιος Μπαλτάκος δεν έχει σχέση με όσα γίνανε στο μνημείο μας. Βγήκε η δικάσιμος, τα ονόματα υπάρχουν και δεν είναι μέσα το πουστράκι ο γιος Μπαλτάκος.

Εικόνα Κωστας 7

Καλως σας βρηκα μαγκες ,θα το ψαξω το θεμα με τον βανδαλισμο γιατι καποιες πληροφοριες που ειχα πριν κανα 3 μηνο αυτο αναφεραν.Καλο παντως θα ειναι να το προβαλετε γιατι το θεμα ειναι σοβαρο.
Απο την νεα χρονια θα τα πουμε σιγουρα.Συνεχιστε την καλη δουλεια μπας και ανοιξουν μερικα ματακια νεοΟλυμπιακων που εχουν αρχισει και ντρεπονται τα αγορακια μας.

Εικόνα figurered

Δεν περιμέναμε κούπα αδερφέ, περιμέναμε να πάμε να τους ξεβρακώσουμε και να τους το δώσουν τα κοράκια στο τέλος.

Αυτό τουλάχιστον. Αλλά όταν τρως 53 πόντους στο ημίχρονο από τον Άγιο Παντελεήμονα, ε αυτό σε ξενερώνει.

Αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουν εκεί μέσα σε αυτό το τμήμα.

Εικόνα savvas gridlock

O λακές ο ΧΑΛΒΑ-τζάκης είναι στον ΕΣΑΚΕ.

Εικόνα RED HELL

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ ΤΥΠΟΥ 2010 ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ 3ο ΤΕΛΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΤΟ Η ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΡΕ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΙΤΛΟ.ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΘΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΑΝ ΟΙ ΓΚΡΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΤΕ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΑΣ.ΑΠΛΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ.
ΥΓ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΥΓ1.ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΗΡΘΑΝ ΣΕΦ ΛΕΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΟΣ.Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΥΓ2.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΕΥΡΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

Εικόνα RED HELL

Τι ηθελα και ελεγα για ηττοπαθεια και κομπλεξ.Ενα ημιχρονο εφιαλτης με 20 ποντους πισω.Εγω το παραταω εδω.Αρκετα ασχοληθηκα.Δεν το αξιζουν να χαλαμε ολη μας τη διαθεση για την παρτη τους.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ παρτε δραστικες αποφασεις.ΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ?Τελος παντων δε λεω αλλα γιατι δινω 1% μπας και προσπαθησουμε τουλαχιστον αν και δεν το βλεπω.

Εικόνα vagio

Κοκκινε διαολε, θα σε στεναχωρησω αλλα ουτε οι προεδροι μας θα ειναι μεσα, ΚΑΙ ο πουστης-ντροπη της κοκας θα στρογγυλοκαθισει στα courtside καθίσματα. Σαν προβατα στη σφαγη μας πανε κοινως. Οι ελπιδες ειναι για εμας τους αρρωστους, δυστυχως. Ολα δειχνουν πρωταθλητη τον αλβερτη. Ε τι, μονο ο αρτζι? Ας βγαλουν κι εναν προπονητη απο τα σπλαχνα τους. Ας παρακαλαμε να μπαινουν ολα μεσα μπας και..

Εικόνα Chief Bromden

Αν θα βλέπαμε μια από τα ίδια κ σήμερα με μια σούπερ εμφάνιση τους είχαμε και τους οχτώ, αλλά σήμερα θα δούμε χειρότερα , από όλες τις απόψεις... Όλο το σύστημα δουλεύει για το σημερινό, όλοι μα όλοι, ειδικά μετά το ξεμπρόστιασμα από τους Αγγελοπουλους έχουν λυσσαξει για την τιμωρία τους, ξεκίνησε με την τρίμηνη πριν τον αγώνα και θα ακολουθήσει και άλλη μια κατα τη διάρκεια, αυτός είναι ο σωστός ο δρόμος όμως, να μην τους αφήνουν σε χλωρό κλαρί οι πρόεδροι, σκληρές παρεμβάσεις που να τρίζουν θεμέλια, χοντροκομμένα όπως με τον βαζελακοπουλο , μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί, και οποίος αντέξει, ο κόσμος τους στηρίζει...

Εικόνα RED HELL

Ε τι να πω αμα μπει(που ειναι σιγουρο)και εμεις το υποστουμε ΚΑΙ αυτο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Πρωταθλητης ο κοτσιδας γελανε και τα τσιμεντα...Μονη λυση πραγματι να κανουμε τελειο παιχνιδι ακομη και στον 3ο τελικο γυρισαν οι γκρι διαφορα 16 ποντων.Ε ρε σημερα που ειναι ολα για ολα τι εχουμε να τραβηξουμε εμεις που ισως στο μονο που φταιμε ειναι οτι κανεις απο τους διαιτητες στο ΣΕΦ δεν εχει φτυσει το γαλα της μανας του.

Εικόνα vagio

Τελικα θα ειναι ο Γιωργος απο τα αδερφια. Κατι ειναι κι αυτο. Στην πρωτη στραβη, το μπουλο.

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ρε πρεζάκια έλεος δηλαδή τώρα δεν φτάνει που κάνεις μαγκιές......και πάλι μια μάντρα αρχίδια μας έκλασες μαλάκα μάλιστα σκέψου κάποιοι από μας ειδικά εδώ στις φτωχογειτονιές μας εδώ στον ΠΕΙΡΑΙΑ δεν έχουμε να φάμε κι στην αθήνα κ συ τα πετάς κάτω τα 50ευρα δείγμα του πόσο παλιόπουστας είσαι τελικά.

ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!

Εικόνα redpetros

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ , ΦΑΡΜΑΚΟΚΛΕΦΤΕΣ , ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΩΝ ΑΡΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΩΝ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ . ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ , ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ . ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ , ΚΟΜΠΙΝΕΣ ....ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ !!!!!!

Εικόνα kg

ΜΠΑΚΟΛΙΑΣ............

ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟ......ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ...........

Επίσης, ρε γατόνια θα αποφασίσετε αν στην τελευταία φάση είναι βήματα του Διαμαντίδη, ή απλά φωνάζετε επειδή δεν έδωσε φάουλ ο διαιτητής; Κι επειδή η ιστορία με τα βήματα κατάλαβαν πως δεν περνάει ούτε σε παιδάκια δημοτικού, το έβγαλαν το πόρισμα. «Το θέμα είναι πως δεν έδωσε το φάουλ, για να υπάρχει περισσότερος χρόνος στον Ολυμπιακό για να κάνει την ανατροπή» (είπαμε ανατροπή τώρα και θυμηθήκαμε το Όσκαρ ανατροπής). Άντε να το δεχτούμε ρε παλικάρια μας. Αυτή η φάση, λοιπόν, είναι στα 7,5 δευτερόλεπτα. Δηλαδή με τον Παναθηναϊκό στο +2 και 7,5 δεύτερα, φάουλ στον Διαμαντίδη. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να χάσει έστω και μία βολή ο Μήτσος; Άρα το παιχνίδι θα πήγαινε στους 4. Θα γυρίζατε ματς με τόσο χρόνο κι αυτή τη διαφορά ασφαλείας; Το πιστεύετε κι αυτό μας αρέσει ακόμη περισσότερο. Λογικό να το πιστεύετε βέβαια, ειδικά με τα ποσοστά ευστοχίας του Σπανούλη. Τι; Δεν ήταν εύστοχος; Τι λέτε ρε; Όλα τα σουτ βρήκαν μπασκέτα. Επιτυχία είναι κι αυτό…

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ .......Μ Α Λ Α Κ Α !
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο .....ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥ ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗ ΤΟ ΣΑΙΤ...................ΠΟΣΟΙ ΦΥΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Με μια βόλτα στο ΠΙΚΠΑ μαζεύεις δέκα δημοσιογράφους για την ΠΡΑΣΙΝΗ και όλο το DPG MEDIA.

Εικόνα Ψηλός

Γεια σας, μάγκες.
Πρώτη φορά τώρα μετά τα προχτεσινά μπήκα να δω τι γράφει το σάιτ, γιατί πραγματικά δεν ήθελα αυτές τις μέρες να βλέπω άνθρωπο απ' το κακό μου.
Βλέπω ότι υπάρχει πολλή οργή κατά πάντων, δικαιολογημένα, απογοήτευση και απαισιοδοξία.
Επειδή έχουνε γίνει πάρα πολλά και δεν ωφελεί να τ' αναλύσουμε ΤΩΡΑ κι επειδή έχουμε σχεδόν ξεχάσει πως τίποτα δεν τέλειωσε, θα πω επιγραμματικά τα εξής:
α) Το ματς το χάσαμε με συμβολή της διαιτησίας. Όποιος δεν το βλέπει, έχει πρόβλημα.
β)Οι παίκτες μας ήτανε κατώτεροι των περιστάσεων. Ο κόσμος περίμενε διψασμένος τον τίτλο κι εκείνοι απλώς ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΠΩΣ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ. Δε θα σταθώ σε λεπτομέρειες και στατιστικά, όταν ο αρχηγός σου και τεκμηριωμένα καλύτερος παίχτης της Ευρώπης βάζει ΕΝΑΝ (1) πόντο στον τελικό, τότε απλώς δεν πάμε καλά.
3)Οι ακατατονόμαστοι παίξανε πιο ψυχωμένα από 'μάς, ήτανε καλύτεροι, κάπως σα να αντιστράφηκαν οι ρόλοι από τον 3ο τελικό στο Ο.Α.Κ.Α.. Ανεξήγητα έως και ύποπτα καλύτεροι...
4)Καλά κάνουν οι Αγγελοπουλαίοι και φωνάζουνε, τη στιγμή που το δημοσιογραφικό κατεστημένο πάει να κρύψει το έγκλημα και να αποθεώσει πάλι τους πολυαγαπημένους του βαζέλες. ΩΣΤΟΣΟ, το θέμα με την Εθνική θέλω να πιστεύω πως θα το ξανακουβεντιάσουμε εδώ μέσα πιο ψύχραιμα μετά την Τετάρτη.
5)Το σημαντικότερο: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Το ποιος φταίει, πόσο και γιατί θα το δούμε μετά την έκβαση των τελικών. Συμφωνώ με το Ντράζα, πρέπει όλοι οι Ολυμπιακοί να συστρατευτούμε, να ανέβουμε εκεί πάνω και να τους ξεφτιλίσουμε τελείως! Θα μου πείτε, δε θα μας αφήσει η διαιτησία. Ας μη μας αφήσει! Εμείς πρέπει να παίξουμε σα να μην υπάρχει αύριο! Να γυαλίζει το μάτι μας, και επειδή μας αδικήσανε και επειδή είμαστε καλύτεροι! Όσο πιο καλά παίξουμε, τόσο πιο ξεφτίλα θα γίνουνε! Μην τους κάνουμε τη χάρη να μας κερδίσουνε με διαφορά!
Παίκτες του Θρύλου, είστε καλύτεροι, ο ερυθρόλευκος λαός σας στηρίζει, ξέρουμε, δε, ότι κάποιοι από 'σας είστε και αποδεδειγμένα βέροι Ολυμπιακοί! Μπορείτε, ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΤΕ, γαμώ το φελέκι μου! Τους κλείσατε το σπίτι ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, και σκούζανε, χεστήκανε πάνω τους και βάλανε τα μεγάλα μέσα! Ξεφτιλίστε τη μεγαλύτερη σαπίλα των σπορ! Παίξτε αντρίκεια, μάγκικα και Πειραιώτικα κι άστε τους να παραμυθιάζονται ότι κυριαρχούν στο μπάσκετ, ενώ στην πραγματικότητα το βιάζουν!
Τό 'χουνε αναδείξει επανειλημμένως τα παιδιά του σάιτ: Ο Ολυμπιακός είναι για τα ζόρια! Στα εύκολα Ολυμπιακός, στα δύσκολα Θρύλος!
Χίλιες φορές να χάσουμε στο τσακ, με διαιτησία 100-0 υπέρ του βάζελου, παρά να πετάξουμε λευκή πετσέτα!
Χάσαμε μια μάχη, δε χάσαμε τον πόλεμο!
ΘΡΥΛΕ, ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ,
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ:
ΟΕ - ΟΕ - ΟΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Εικόνα el trick

O τρακης θα είναι μέσα.
"Ποιός τολμάει να τον βγάλει;;;"
Οι αγγελό το πολύ μία ακόμη διαμαρτυρία.
Έντονη διαμαρτυρία.
Θα σημειωθεί στα πρακτικά ότι οι αγγελό διαμαρτυρήθηκαν εντόνως.
Την κούπα θα την παραδωσουν στο βάζελο.
Οι αγγελό θα ξαναδιαμαρτυρηθούν εντόνως.
Και του χρόνου πάλι.

Εικόνα figurered

Νομίζω δικαιώθηκες 100%

Εικόνα μαουνιέρης

Ας δείξει κάποιος στους αθλητές μας την αρχή του βίντεο από τον επικό μας αγώνα στη Ριζούπολη. Και ας επιμείνει στην έκφραση του προσώπου του Τζόλε την ώρα των "χαιρετισμών". Κομμένες οι χαιρετούρες, οι εναγκαλισμοί,τα χαμογελάκια και τα -μη χέσω- πειράγματα. Με την κάμα δαγκωμένη και με το βλέμμα αγριεμένο. Μια νίκη αύριο στο ΟΑΚΑ καθαρίζει όλο το παρελθόν.

Εικόνα Hank

Mπορεί να τους χάλασε το βίντεο. Γι αυτο δεν το δαν και προχτες.
Αλλα σε κάθε περίπτωση, μην τα λες δυνατά αυτά. Θα σ ακουσει κανας μπασκετικός, και θα σηκώσει το φρυδι ολο απαξίωση, αηδία, κι αποστροφή.

Εικόνα μαουνιέρης

Το κόκκινο της ερυθρόλευκης ριγωτής φανέλλας μας δεν είναι απλό χρώμα - είναι αίμα. Όλα τα υπόλοιπα εννοούνται εύκολα.

Εικόνα kg

ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ.....Ο ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗΣ?
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ..........ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ?
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΜΑΘΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ?
ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.........ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ?

ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ .......ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ........ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ...ΣΥΡΙΓΓΕΣ......ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ!

Εικόνα vagio

Ο παλαι ποτε αγαπημενος Τομι, εκτος λιστας για το αυριανο ματς. Εμ ετσι ειναι, τωρα δε μας κανει. Εβγαλε γλωσσα. Ενω ο Αναστο, ειναι μια χαρα.

Εικόνα Spiros Legend

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΥΝΑΦΟ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΩΝ ΑΡΔ ΚΑΙ ΕΟΚ-ΚΕΔ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤ.ΜΕΡΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠ.ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΟΦΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ GAZZETTA!ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,,ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΟΣΦΠ,ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ,ΠΟΙΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΕΝΤΡΟ-ΓΚΑΖΖΕΤΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟ!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ,ΛΕΕΙ,ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ...Α,ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΡΙΡΙΚΟ,ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΣΟ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣΕΝΤΡΑ,ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΑΣ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ,ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΩΝ ΑΡΔ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ ΣΤΟΡΥ,ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΚΑΘΕ ΑΡΔ ΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΣΕ ΤΕΑΜ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΣΕΝΤΡΟΓΚΑΖΖΕΤΑ,ΟΤΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΣΕΦ,ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ,ΑΣΠΡΟΥΛΙΑ,ΒΕΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ!Ο ΒΕΡΓΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΗΔΕΨΕ Ο ΠΑΟ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο ΠΑΟ,ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Ή ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ,ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΜΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΩΡΑ!ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΦΟΡΑ,ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ,ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΚΟΚΚΑΛΟΠΟΥΚΟΥ,ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ...ΡΕ ΣΑΒΒΑ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ?ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΦΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ,ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΟΠΑΔΩΝ ΕΝΝΟΩ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ...

Εικόνα Mhtsaras

Έτσα ακρεβώς Σάββα !
Παίρνουμε την ομάς και φέβγωμε !
Η΄τονε τεμωράτε ρε μαλάκες κοτάρες ή τονε αφήνετε να σεργιανάει !
Αλλά είναι και υπότροπας ο πρέζονας ρε φίλε !
Πούναι η εκσοντωτεκιά ποινή ; α ;
Μνια αρώτηκσεις προς τα σένα Σάββα...
Για πες μου ρε μαγκάκο...
Άμανε ούλα δάφτα πόκαμε ο πουστοπρέζονας τάχανε κάμει οι Αγγεοπουλαίοι ρε φιλε τι θα γενότανε την επόμενη μέρα ; α ;Θα τιμωργιόντουσαν με 3 μήνους αποκλεζμό ;Και δέφτερη βολά ;Με τόσο θα τεμωργιόντανε ;
Άμανε οι Γάβρουλες κάμαμε το γέπεδο μπουρδέλο, το ΣΕΦ δελαδής, πόσες αγωνιστικές θα μετράγαμε ''κλεστόν'' του χρόνου ; α ;Και με πόσο μείον θα κσεκινάγαμε το πρωτάθλεμα ; α ;

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνω απολυτα με την κοκκινη προτροπη προς το τελος της αναρτησης. Απ΄την αλλη, προσπαθω να ελεγξω οσο γινεται τα συναισθηματα μου απεναντι στον ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ και τον ΠΡΟΣΤΑΤΗ του. Προσπαθω ΣΚΛΗΡΑ, γιατι κι εγω, οπως ολοι μας, εχω ΄΄φορτωσει΄΄ πολυ με το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ που΄χει δημιουργηθει πριν απο τον αυριανο τελικο. Ετσι, κρατιεμαι με το ζορι να μη χρησιμοποιησω ο,τι χειροτερο διαθετω σε εκφρασεις και χαρακτηρισμους γι΄αυτα τα δυο τομαρια και τα υποχειρια τους ( διαιτητες και ΑΡΔημοσιογραφους ), που δεν θαχαν αλλωστε κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα, εκτος απ΄το να μ΄εκτονωσουν καπως και για λιγο. Το ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ του εξαρτημενου - και καλα προφυλαγμενου - γονου, που δεν εχει μονο ακαδημαϊκο ενδιαφερον αλλα κατ΄εξοχην πρακτικο, μιας κι εχει κανει ηδη ΜΟΥΝΙ τα παντα στο ελληνικο μπασκετ, τ΄αφηνω εξαλλου γι΄αργοτερα...Τωρα, απλα αισθανομαι μεσα μου την ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ αναγκη να΄πω στους παιχτες μας δυο λογια. Δυο λογια, σαν ενας απ΄τα εκατομμυρια ΓΑΥΡΩΝ αυτης της χωρας:

- ΑΥΡΙΟ, ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΑΓΩΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

- ΑΥΡΙΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ, ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ, Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

- ΑΥΡΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ΄ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ: ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ. Ε Μ Π Ρ Α Κ Τ Ο Ι !!!

- ΑΥΡΙΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΑΣ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ! ΑΡΠΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ! ΔΕΙΧΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ, ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΄΄ΓΚΡΙ΄΄, ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ! ΑΜΑ ΤΑ΄ΧΕΤΕ ΄΄ΧΟΝΤΡΑ΄΄, ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

- ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ! ΚΙ ΑΝ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΄΄ΣΥΣΤΗΜΑ΄΄ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ΄ΣΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΠ΄ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ.

- ΕΜΠΡΟΣ!!!

Εικόνα vagio

Το θεμα ειναι αν θα πανε οι προεδροι στο οακα. Ξερουμε τιποτα επ'αυτού?
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πανε με την ομαδα. Και στο παραμικρο παιρνουν την ομαδα και φευγουν, απλα πραγματα.

Εικόνα red7neck

Εάν εμφανιστεί αύριο το πουτανόπαιδο ΑΜΕΣΑ οι πρόεδροι παίρνουν την ομάδα μας και φεύγουν! Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τα νεύρα μας τσατάλια!Η καλύτερη κίνηση πιστεύω είναι αυτή...Απ΄ την άλλη δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα θελα αυτή τη νίκη! Να μου κλείσουν οι φωνητικές χορδές από την έκσταση της νίκης και της χαράς! Τέτοιο κυνήγι σαν το φετινό που γίνεται στο μπάσκετ μου θυμίζει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 2004-2005 που το πήραμε την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Καυταντζόγλειο...