Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ...ΤΙ ΩΡΑ;



Μετά τα χθεσινά, με την πρόταση της ΚΑΕ ΠΑΟ προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το Βαγγέλη Μάντζαρη, είχαμε νέο επεισόδιο σήμερα με την εφημερίδα του Γιαννακόπουλου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 14-6-2014
 

 
Εμείς, αφού θυμηθούμε την απάντηση του παίκτη σε όλα αυτά,
 
"Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν θέλω να δηλώσω ότι έχω συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού και για τη νέα χρονιά. Τιμώ το συμβόλαιό μου και την ομάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν αποκυήματα φαντασίας", είπε ο νεαρός γκαρντ των Πειραιωτών.
 
θα δούμε το τι είχε συμβεί 2 χρόνια πριν, μετά το Ευρωπαϊκό του Θρύλου στην Πόλη.
 

 
Τι φωνάζει από το 03:58 και μετά ο Μάντζαρης πάνω στο πούλμαν; Τι έγραφε την επομένη η ίδια εφημερίδα που σήμερα του ζητάει να ''έρθει σπίτι του'', δηλαδή στον ΠΑΟ;
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 15-5-2012
 

 
Αφού παραθέσουμε την απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός,
 
"Η απάντηση των κυρίων Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου  στην πρόταση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για τον καλαθοσφαιριστή μας Βαγγέλη Μάντζαρη είναι η ακόλουθη.
"Κύριοι, καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια".
 
θα πούμε στο Νίκο Συρίγο, το δημοσιογράφο που συνήθως γράφει τον ''Πρασινοφρουρό'' στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', όπως και στο αφεντικό του, το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να χαλαρώσουν αυτό το καλοκαίρι, γιατί από του χρόνου
 
ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΜΑ.
 
Πλην του ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΥ, θα σας την βγάλει από τα λαιμά και ο Μάντζαρης, που δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν πριν έρθει στον Θρύλο πήγαινε στην κερκίδα των βάζελων, στο final 4 της Βαρκελώνης το 2011. Το τώρα μας νοιάζει και τώρα θα σας καρφώσει ΚΑΙ αυτός, λαγουδάκια...

Σχόλια

Εικόνα figurered

Μια και στο ποδόσφαιρο δε μπορεί να υπάρξει ποδοσφαιρική κόντρα όταν ο βάζελος παλεύει - ή μήπως το έκανε ήδη - να κλείσει μπούρμπο, στο μπάσκετ προβλέπεται να έχει πλάκα η μεταγραφική περίοδος.

Μια ερώτηση μόνο : λεφτά για κόκα έχει, για μεταγραφές έχει;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό που βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια είναι κωμικοτραγικό. Αν βγάλεις έξω την πίκρα που φάγαμε στα ενδότερα και δεις τα γεγονότα λίγο πιο... χαλαρά, ΜΟΝΟ θα γελάσεις. Ο Τράκης είναι ένα κακομαθημένο, ψυχασθενές παιδάκι, βουτηγμένο στα βαριά ναρκωτικά, μπολιασμένο με σκληρή νοοτροπία αλητάμπουρα ψευτόμαγκα, ο οποίος εφευρίσκει συνεχώς τρόπους να μας εκπλήσσει. Όχι μόνο εμάς, αλλά και τους ίδιους τους βάζελους. Και την ίδια του την οικογένεια. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Ο τύπος έχει κάνει τα πάντα. Όλο αυτό λέμε και όλο εκπλησσόμαστε στο καινούριο επεισόδιο. Έδιωξε τώρα όλους τους ξένους... Δεν μπορώ, ειλικρινά, να καταλάβω το γιατί. Η ελληνοποίηση είναι σίγουρα ένα πρόσχημα. Το θέμα είναι ποια είναι η ουσία. Γιατί αν είναι τα λεφτά, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μείωση του μπάτζετ. Τι μείωση, όμως, θα γίνει αν δίνει 6 μύρια για τον Καλάθη; Άσχετα που θα πάρει τα τρία του Καλάθη... Έκανε πρόταση για τον Μάντζαρη... Να γελάσεις ή να κλάψεις; Και μάλιστα χρησιμοποιεί απίστευτα μέσα και τακτικές στο θέμα. Ο Μαντζαράκος, τα έχουμε ξαναπεί, είναι γαύρος πλέον. Δε με νοιάζει τι ομάδα υποστήριζε παλιά. Από την ώρα που ήρθε είναι ΣΩΣΤΟΣ. Δε θέλω κάτι άλλο. Και στα παιχνίδια με τον βάζελο είναι από τους καλύτερους πάντα. Με τη Δέσπω έχει μαλώσει κατ' επανάληψη μέσα στα παιχνίδια. Βλέπεις, τον πιέζει πολύ στο μαρκάρισμα και η Δέσπω δεν τα δέχεται αυτά. Γαργαλιέται στον κώλο από την μακριά ψωλή του Βαγγελάκου. Έχει παιδικά τραύματα μάλλον... Είναι σωστός, λοιπόν, ο Βαγγελάκος και ήδη είπε αυτό που έπρεπε. Η επόμενη απάντησή του είναι η ανανέωση συμβολαίου. Η δική μου εικασία μάλλον είναι ότι πάνε να κάνουν τον επόμενο ηγέτη του Θρύλου, τον Μαντζαράκο, Σπανούλη στη θέση του Σπανούλη. Να του δημιουργήσουν ψυχολογικά τραύματα. Κι' εμείς τι θα κάνουμε ρε μάγκες; Θα τους αφήσουμε, όπως τους αφήσαμε και με τον Βασίλαρο; Ή θα τον προστατέψουμε μια για πάντα; Η μπάλα είναι στο χέρι μας.

Εικόνα ALEXIS7GER

φιλε νικο , επειδή ξέρω αρκετά αλλά δεν μπορώ να τα πω ολα ...θα σου πω μόνο ..

1.Σε εκδρομή μου στην Ιταλία ( τουριστική ) γνωρίζομαι με εναν λίγο μεγαλύτερο μου ο οποίος μου συστήνεται σαν μέλος του ΔΣ του σωματείου ΑΝΟΓ..( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΒΕΡΤΗ..) .Η κουβέντα μοιραία στρέφεται σε αυτόν και μου λέει επί λέξει ..Ο Φραγκίσκος ?? Καθε πρωί τον εβλεπα στο περίπτερο της γειτονιάς μου να αγοράζει το ΦΩΣ..
2. ο Στελιος Γιαννακοπουλος σε δηλώσεις του on air ειπε στον δημοσιογράφο .." να γράψεις πως είμαι βάζελος , το ακούς ?? "
3 Οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ εχουν δηλώσει οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προτού υπογράψουν στον βαζελο .Ο δευτερος μάλιστα πηγαινε και στην 7 μέχρι τα 16-17 του

Βγαλε λοιπόν τα συμπεράσματα σου .ΑΡΑ σημασία δεν εχει τι ομάδα είσαι /δηλώνεις / υποστηρίζεις αλλά πόσο τιμάς το ψωμί που σου δίνουν , ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γεια σου Αλέξη. Ναι είναι γνωστά όλα αυτά και ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Φαντάσου, τώρα, τους οπαδούς μας να καταφέρονται εναντίον του Γιαννακόπουλου για τα αισθήματά του. Στ' αρχίδια μας. Από τη στιγμή που τιμάει τη φανέλα όλα καλά. Γι' αυτό και ο Μαντζαράκος είναι μέσα στην καρδιά μου. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί, όλοι δίνουν εξετάσεις καθημερινά. Αν αύριο μεθαύριο ο Μάντζαρης μας φερθεί πούστικα θα γυρίσει μπούμερανγκ το πράγμα. Αλλά δεν έχει νόημα να συζητάμε κάτι τέτοιο εκ των προτέρων και χωρίς αφορμή, μόνο και μόνο επειδή θέλει ο Τράκης να σπείρει ζιζάνια για να κάνει το παιχνίδι του.

Εικόνα savvas gridlock

Kαλώς ήλθες Αλέξη. Έτσι όπως τα λες είναι, ο πατέρας του Γιαννακόπουλου είναι πολύ γνωστός βάζελος στην Καισαριανή και πριν υπογράψει σε εμάς ο Στέλιος, έκανε προπονήσεις με τα βαζέλια. Τα καβούρια του ''καπετάνιου'' έσωσαν τον Στέλιο. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, όταν έπαιζε στην Μπέρνλι και πριν τον φέρει ο Παπαδήμας στον Ακράτητο, κοιμόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.