ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: ''ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ''



Είδαμε μέσα από το άρθρο του ΔΙΑ πως σαν σήμερα, 50 χρόνια πριν, έγινε το ιστορικό ματς Κυπέλλου στη Λεωφόρο, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να διακόπτουν την εξέλιξή του, επειδή θεώρησαν πως ήταν ''στημένο''. Δεν είναι η ώρα να παρουσιάσουμε αυτό το παιχνίδι. Σήμερα θα δούμε μία παράπλευρη ιστορία με μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς τους γαύρους (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες για να ανοίξουν καλύτερα).
 
Αμέσως μετά το ματς, έσπευσαν να βγάλουν ανακοίνωση διάφοροι σύνδεσμοί μας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 18-6-1964
 
 
Η διοίκηση του ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ αρχίσει να δοκιμάζει τα όρια του κοντέρ ηλιθιότητας και πλειοδοτεί σε τσατσιλίκι στο βάζελο, με μία ψιλο-εμετική ανακοίνωση. Τη χονδρο-εμετική την κρατάγανε για αργότερα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 19-6-1964
 
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 23-6-1964
 
 
Στο ματς με την Τουλούζ για το Κύπελλο Ράππαν μία εβδομάδα αργότερα, ο πρόεδρος ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ χαρακτηρίζει κάποιους γαύρους που τον προέτρεπαν να παραιτηθεί ''πράκτορες άλλου κόμματος''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 30-6-1964
 
 
Το σκηνικό είχε στηθεί κι έμενε μια καλή στροφή, για να βαρέσει ''τιλτ'' το μαλακιόμετρο, σαν τα φλιπεράκια που φρακάρανε. Ανακοίνωση που ούτε βάζελοι θα έβγαζαν, με την ΟΜΑΔΑ να βάζει στη θέση του τον κύριο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 14-7-1964
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας της κυβέρνησης της ΕΡΕ του (ψευτο)''εθνάρχη'' Κωνσταντίνου Καραμανλή, ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν ''κεντρώοι/κομμουνιστές/αναρχικοί'', ή όπως θα έλεγε ένας ''νοικοκυραίος'' σήμερα ''πασοκουκουέδες''. Και γιατί οι γαύροι τα ακούγανε όλα αυτά;
 
-Επειδή είχαν σιχαθεί να βλέπουν τον Θρύλο να είναι συνεχώς δεύτερος και τρίτος.
 
- Επειδή είχαν σιχαθεί να βλέπουν τους παίκτες του Θρύλου να σκοτώνονται στα αποδυτήρια μετά από κάθε ντέρμπυ με το βάζελο για το ''ποιος τα πήρε'', με πρωταγωνιστές σχεδόν πάντοτε τις δύο (τότε) πριμαντόνες, Μίμη Στεφανάκο και Σιδέρη.
 
- Επειδή είχαν σιχαθεί να βλέπουν τους παίκτες του Θρύλου σε όλα τα κρίσιμα ματς για το Πρωτάθλημα να παίζουν ''περίεργα''.
 
- Επειδή είχαν σιχαθεί να βλέπουν το ''βαλιτσοφόρο'' Αντώνη Μαντζεβελάκη περισσότερες φορές στα γήπεδα που έπαιζε ο Ολυμπιακός από όσες έβλεπαν τον πρόεδρο της ομάδος τους και ιστορικό τους ιδρυτή, ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.
 
- Επειδή ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι τους όταν έβλεπαν τη διοίκηση της ομάδος, αντί να βάλει χέρι στους παίκτες, να δηλώνει συμπαράσταση στο ''αδελφό σωματείο Παναθηναϊκό''.
 
- Επειδή δεν άντεχαν να βλέπουν τον Θρύλο παράρτημα του βάζελου.
 
Όσο κι αν πονάει, αυτή είναι η αλήθεια. Ανύπαρκτη η διοίκηση του Ολυμπιακού, οι βάζελοι να αλωνίζουν σε όλα τα πόστα σε Ομοσπονδίες και θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και ο Μαντζεβελάκης να γυρίζει όλη την Ελλάδα με βαλίτσες, για διαιτητές, παίκτες και παράγοντες. Αυτά συνέβαιναν κατά την ''χρυσή παναθηναίκή εξαετία 1959-1965'' και δη την χρονιά του ''αήττητου πρωταθλήματος'' της ''ομαδάρας'' του Μπόμπεκ. Κι όταν θα δούμε την ιστορία με το τι συνέβη το 1966 και ''έχασε μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα'', θα γίνει περισσότερο κατανοητό αυτό που λέμε. Πατέρας του Θρύλου, πατριάρχης της ερυθρόλευκης παράταξης ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, του οφείλουμε την ύπαρξή μας ως γαύροι, αλλά ως παράγοντας ήταν πολύ μικρός. Για την ακρίβεια ΝΑΝΟΣ...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Γελαω με τη δηλωση Ανδριανοπουλου και συγκινουμαι με τη φωτογραφια με τον αναπηρο ναυτη!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Διάβασα σε παλαιότερες αναρτήσεις σου, Σάββα, τις μπηχτές για τον Ανδριανόπουλο και περίμενα να δω... τι θα δω. Προφανώς και δεν τελειώνει σ' αυτό το άρθρο η... μεγαλοψυχία του και τα παιχνίδια σε βάρος της ομάδας, αλλά νομίζω ότι οδηγούμαι σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για την πάρτη του.

1) Οφείλουμε την ύπαρξη του Ολυμπιακού μας ΚΑΙ σ' αυτόν. Κυρίως σ' αυτόν.

2) Προσέφερε ως ποδοσφαιριστής τα μέγιστα και ήταν ίσως ο καλύτερος της γενιάς του.

3) Σαν παράγοντας του Ολυμπιακού ήταν αποτυχημένος, επειδή έδειχνε να τον ενδιαφέρουν πιο πολύ οι λυκοφιλίες που ανέπτυσσε με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού ως επί το πλείστον και άλλων ομάδων.

4) Καπηλεύτηκε την ομάδα του Ολυμπιακού για να καταφέρει να εξελιχθεί πολιτικά. Χρησιμοποίησε τη θέση του προέδρου του Ολυμπιακού για να αναπτύξει συμμάχους και "φίλους", που αργότερα θα τον βοηθούσαν στην πολιτική του καριέρα (αλήθεια, πόσο αηδιαστική είναι η φράση "πολιτική καριέρα";).

5)Δε δίστασε, μέσα στα πλαίσια των λυκοφιλιών που είπα πριν, να στήσει παιχνίδια στην πλάτη του Ολυμπιακού και να ξεφτιλίσει την ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

6) Δε δίστασε το 1975 να δώσει "αθωωτική", κατ' ουσίαν, ψήφο παραμονής στην κατηγορία στον Παναθηναϊκό. Στο βωμό της πολιτικής καριέρας.

7) Ουσιαστικά, ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους της φυγής του Τιτάνα από τον Ολυμπιακό μας. Κατ' υποταγήν της προσωπικής μισσαλοδοξίας.

8) Αποκάλεσε τον στυλοβάτη του συλλόγου, τον κόσμο του Ολυμπιακού, "αναρχικό". Φυσικά, σήμερα η έννοια "αναρχικός" δε λέει και πολλά πράγματα ως βρισιά. Εκείνη την εποχή, όμως, φαίνεται πως θεωρούνταν ως υπέρτατη πολιτική βρισιά. Δηλαδή, επιτέθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού με ύβρεις!

Συμπερασματικά: ήταν ένας συγκεντρωτικός παράγοντας, μπολιασμένος με αρκετή ματαιοδοξία, αδίστακτος και πανούργος. Δε δίστασε να δημιουργήσει κοινό μέτωπο με τον εχθρό, για να έχει προσωπικό λαμπρό μέλλον. Χρησιμοποίησε τον Ολυμπιακό ως σκαλοπάτι στην πολιτική του καριέρα. Θα μείνει για πάντα ένας μεγάλος παίχτης, ο εκ των ιδρυτών της ομάδας, αλλά σε βάθος χρόνου φέρθηκε στον Ολυμπιακό πούστικα.

Υ.Γ. Μου φαίνεται αρκετά επιθετική η "ΟΜΑΔΑ". Παράλογα επιθετική για εφημερίδα. Όχι πως έχει άδικο, αλλά να, αλλιώς έχουμε συνηθίσει τους δημοσιογράφους. Αν τα διάβαζα αυτά σήμερα π.χ. θα έλεγα ότι πρόκειται για αρθρογράφους ή συντάκτες που έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα με τον Ανδριανόπουλο ή με τον Ολυμπιακό. Και είμαι και παράξενος να δω αν είχαν την ίδια καταγγελτική συμπεριφορά απέναντι στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.2. Σάββα, ο Στεφανάκος και ο Σιδέρης ήταν βαθέως ύποπτοι ως πουλημένοι;

Σάββα, αν κάνω κάποιο λάθος διόρθωσέ με. Τα συμπεράσματά μου γράφω, μέσα από τις αναρτήσεις που ανέβασες.

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες είναι Θωμά. Να προσθέσω στο 6) και στο 7) πως δεν αθώωσε απλώς τα βαζέλια το 1975, αλλά ένα μήνα μετά έβριζε το ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ στη Γ.Σ. του Θρύλου. Κανέναν δεν συνέφερε να ασχολείται με τον Θρύλο ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ. Πώς θα μοίραζαν μετά τα πρωταθλήματα οι παλιοί παράγοντες; Πώς θα πουλούσαν πρόλογο οι πολιτικοί; Αν υπήρχε ένας που χώνει αβέρτα λεφτά για μία ομάδα, θα τα σκούπιζε όλα. Στα υστερόγραφά σου, να πω ότι η ΟΜΑΔΑ έγραψε πολύ λίγα από όσα του έσουρναν όλοι οι γαύροι. Αναρίθμητες οι επιστολές στο ΦΩΣ και στην ''ΗΧΩ'' την εξαετία 1959-1965 με τίτλους ''φύγε Ανδριανόπουλε, είσαι ανίκανος''. Όσο για το ποιος τα έπαιρνε από το Μαντζεβελάκη, για τον Στεφανάκο και το Σιδέρη δεν θέλω να το πιστέψω. Ξέρω όμως πως ο ένας κατηγορούσε τον άλλο γι'αυτό το λόγο συνέχεια, μετά τα ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Για άλλους παίκτες μας είμαι σίγουρος, εξ άλλου τα έγραφαν ανοιχτά και οι εφημερίδες. Θα γράψουμε και τα ονόματά τους στο μέλλον...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Για να δούμε ποιοι ήταν οι "εφιάλτες"...

Εικόνα apostolos gaganis

Εισαι προσεκτικος και καλως κρατας ΄΄μικρο καλαθι΄΄ για Στεφανακο και Σιδερη, η προσφορα των οποιων στον Ολυμπιακο και στη δημοφιλια του, ιδιως του δευτερου παιχτη, ηταν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ. Το τί λεγεται εξαλλου ΓΕΝΙΚΩΣ στα αποδυτηρια και κυριως το πώς μεταφερεται αυτο προς τα εξω, ειναι...ΘΕΜΑ. Εκτος κι αν καποιος ειναι ΑΥΤΗΚΟΟΣ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ μαρτυς. Που στην σχετικη περιπτωσαη, δεν συμβαινει. Για τους...αλλους που λες, κι εγω ειχα ακουσει τοτε πολλα. Εφ΄οσον λοιπον υπαρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΓΡΑΠΤΑ, βγαλτα.

Εικόνα savvas gridlock

Τοτέμ ολυμπιακοφροσύνης δεν υπάρχουν, Απόστολε. Ο Μουράτης παράτησε τον Ολυμπιακό κάποτε. Ο Σιδέρης ήθελε να πάρει μεταγραφή στο βάζελο πριν έρθει σε εμάς, παράτησε την ομάδα το 1962 και έφυγε στην Ιταλία, ζητώντας μεταγραφή στη Λανερόσι Βερόνα και ο ρόλος του στη φυγή Μπούκοβι είναι περίεργος. Το θέμα είναι η γενικότερη εικόνα του κάθε παίκτη-παράγοντα-προπονητή και φυσικά οι δύο συγκεκριμένοι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ. Αλάνθαστοι όμως δεν είναι, γιατί αλάνθαστος δεν είναι κανένας άνθρωπος.

Εικόνα ALEXIS7GER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εγινα απο τον αείμνηστο πατέρα μου ο οποίος με την σειρά του ειχε δει στην Πατρα τον Θρύλο να παίζει με τον Ολυμπιακό Πατρών ..και κόλλησε το μικρόβιο..Μου ειχε πει πολλές φορές για τον Φοντακα..τεράστιος παίκτης αλλά τα ..επιανε...Ρε πατέρα εγώ , τι λες.αυτο που ακους..θυμάμαι μου λέει 2 αγώνες κολλητά με Βαζελο στο παλιο Καραισκακη , πρωτάθλημα και κυπελλο με διαφορά 1 εβδομάδας .Στον ενα αγώνα σερνότανε και στον δεύτερο ( που δεν τα επιασε ) εβαλε 3 γκολ και νικήσαμε 4 -0 ..ΔΕΝ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΩ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ , καταθέτω απλώς τα λόγια ενος παλιού γάβρου

Εικόνα savvas gridlock

Αλέξη, το ντέρμπυ με το βάζελο που έληξε 4-0 στο Καραϊσκάκη με 3 γκολ του Σιδέρη ήταν αυτό.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130227/toy-mpoykobi-i-omadar...

Ματς για το Κύπελλο μια εβδομάδα πριν ή μία εβδομάδα μετά τις 26 Φεβρουαρίου 1967 μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ δεν υπήρχε. Για την ακρίβεια τη σεζόν 1966-67 δεν συναντήθηκαν καθόλου στο Κύπελλο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Βεβαίως είναι κατανοητό το γιατί το είπε αυτό ο πατέρας σου. Σε όλους τους γαύρους υπήρχε διάχυτη η φήμη ότι οι παίκτες μας τα παίρνουν από το Μαντζεβελάκη. Μόλις ένας παίκτης δεν έπαιζε καλά σε ένα ματς, ακόμη κι αν δεν ήταν παιχνίδι κόντρα στο βάζελο, τον έκραζαν ως ''πουλημένο''. Οι βάζελοι οπαδοί και ΑΡΔ έγραφαν γι'αυτό το 4-0 του 1967 ότι οι μισοί παίκτες τουλάχιστον της ενδεκάδας του βάζελου ήταν πιασμένοι από το Μαντζεβελάκη, ώστε να κάτσουν να χάσουν και να φύγει ο εχθρός του ''βαλιτσοφόρου'' και του Απόστολου Νικολαϊδη Μπόμπεκ από τον πάγκο. Δεν ξέρω κι εγώ τι να πιστέψω. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Σιδέρης και ως άνθρωπος, λόγω της δουλειάς του, έχει πάρα πολλές αντιπάθειες στον Πειραιά. Δεν θα ακούσεις καλά λόγια γι'αυτόν εδώ γύρω...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τι εννοείς, Σάββα, λόγω της δουλειάς του; Τι δουλειά έκανε και ήταν αντιπαθής;

Εικόνα savvas gridlock

Άσ'το Θωμά, δεν είναι για εδώ. Θα τα πούμε από κοντά αυτά.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οκ.

Εικόνα apostolos gaganis

Εν ταξει. Απλα εφιστω την προσοχη - που κατ΄επαναληψη εχεις αποδειξει - στο χειρισμο τετοιου ειδους ΄΄ λεπτων΄΄ θεματων. Δεν ειναι κακο, να το ξαναλεμε. Το τί εχει κανει βεβαια καποιος ΠΡΙΝ καταληξει ( και οχι απαραιτητως μονιμα ) καπου ή και ΜΕΤΑ ακομη, ο ΄΄ αναμαρτητος πρωτος τον λιθον κ.λ.π.΄΄. Μην ξεχναμε οτι και ο στυλος της Ορθοδοξιας, ο Αποστολος Παυλος, ηταν πριν, ο απηνεστερος διωκτης του Χριστιανισμου....Σφαιρα ειναι η ζωη και γυριζει...Σ΄εμπιστευομαι παντως, το΄χω καταθεσει αυτο, γιατι εισαι και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Σάββας έχει ένα σπάνιο στοιχείο στο χαρακτήρα του. Είναι αντικειμενικός. Μπορεί να έχει τη χείριστη των γνώμεων για έναν παίχτη ή πρόεδρο, αλλά αν ο συγκεκριμένος παίχτης κατηγορηθεί για κάτι άδικα, ο Σάββας θα τον υπερασπιστεί δημόσια. Μπορεί, για παράδειγμα, να μη γουστάρει τον "Ποδάρα", αλλά ποτέ δε θα πει ότι ήταν ένας ανίκανος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να μισεί τον Χάινς, αλλά ποτέ δε θα πει ότι δεν προσέφερε αγωνιστικά στον Ολυμπιακό. Είναι δίκαιος, προσεκτικός και ντόμπρος στο λόγο του. Είναι σπάνιος χαρακτήρας.

Εικόνα apostolos gaganis

Εισαι προσεκτικος και καλως κρατας ΄΄μικρο καλαθι΄΄ για Στεφανακο και Σιδερη, η προσφορα των οποιων στον Ολυμπιακο και στη δημοφιλια του, ιδιως του δευτερου παιχτη, ηταν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ. Το τί λεγεται εξαλλου ΓΕΝΙΚΩΣ στα αποδυτηρια και κυριως το πώς μεταφερεται αυτο προς τα εξω, ειναι...ΘΕΜΑ. Εκτος κι αν καποιος ειναι ΑΥΤΗΚΟΟΣ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ μαρτυς. Που στην σχετικη περιπτωσαη, δεν συμβαινει. Για τους...αλλους που λες, κι εγω ειχα ακουσει τοτε πολλα. Εφ΄οσον λοιπον υπαρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΓΡΑΠΤΑ, βγαλτα.

Εικόνα nmavronas

ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ, ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 196Ο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΖΕΒΕΛΑΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟ 1966 ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΓΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ!

Εικόνα μαουνιέρης

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαυρωνάς μού τα έχει πει πολλές φορές όλα αυτά, αλλά εγώ δεν θέλω να πεισθώ... δεν πείθομαι. Πολλές φορές ίσως δεν θέλω και το παραδεχθώ, γιατί νιώθω σαν να υπονομεύω και να καταστρέφω τον Θρύλο. Οι καβγάδες του Σιδέρη με τον Στεφανάκο είναι γνωστοί, αλλά έχω την εντύπωση (όχι τη γνώση!) ότι οφείλονταν σε άλλους λόγους, και όχι στον χρηματισμό κανενός τους. Μην ξεχνάμε ότι τα χρόνια εκείνα το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό - και (για πολύ κόσμο) αποτελούσε το συνώνυμο της αλητείας. Αυτό δημιουργεί πλείστες όσες παρενέργειες και εξάπτει ιδιαίτερα τη φαντασία: τα μικρά μεγεθύνονται, τα όντως σημαντικά υποτιμώνται...
Ζήτω ο Θρύλος - για να μην ξεχνιόμαστε!

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμενω με πολυ ενδιαφερον να διαβασω αποκαλυψεις γι΄αυτη την - τουλαχιστον - ΄΄σκοτεινη΄΄ και σιγουρα βρωμικη περιοδο των ποδοσφαιρικων μας πραγματων. Ξεσκεπαστε οσο μπορειτε πιο αποκαλυπτικα την αποκρουστικη μποχα της περιβοητης βαλιτσας... Καθε ξεβρακωμα, καλα τεκμηριωμενο! Ετσι για να μαθαινουν οι παντες: γαυροι, νεογαυροι και οσοι αλλοθρησκοι δεν ειναι προβατα και θελουν να ξερουν...Οσοι ειν΄αυτοι οι τελευταιοι, τελος παντων...