ΜΟΤΕΛ ΛΕΒΕΝΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1988



Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 1988. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1988-89 και στην σκιά του σκανδάλου Κοσκωτά, που μόλις είχε ξεσπάσει, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στα Τρίκαλα (τιμωρημένο το ΟΑΚΑ που χρησιμοποιούσαμε τότε ως έδρα για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ) τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει στο ''Αλκαζάρ'' τον τυπικά γηπεδούχο Ηρακλή. Γαύροι ξεκινούν για τα Τρίκαλα, βάζελοι ξεκινούν για τη Λάρισα. Κάπου στην πορεία διασταυρώνονται και τα υπόλοιπα εμείς δεν θα τα υιοθετήσουμε, απλώς θα τα καταγράψουμε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 24-10-1988
 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 24-10-1988
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 26-10-1988
 

 
''Τα πούλμαν σταμάτησαν στο σημείο αυτό και οι μεταφερόμενοι έμειναν στις δύο καφετέριες, όταν κάποιος έριξε το σύνθημα:
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΕΣ''.
 

Σχόλια

Εικόνα katsou 7

εδώ και η απόδειξη προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

http://www.ultras.gr/multi/details.php?image_id=5052

Εικόνα savvas gridlock

Πα πα πα, εννοείται δεν υιοθετούμε.

Εικόνα ALEXIS7GER

συμφωνα με διηγηση " αυτόπτη μάρτυρα " , απο τον Κολωνό..οι Ολυμπιακοί δεν εφυγαν αμέσως αλλά εμειναν και εβγαλαν εξω απο το καιγόμενο πούλμαν τους βαζέλες απο το πίσω σπασμένο μεγάλο τζάμι..Υπόψιν οτι οι βαζέλες δεν εβγαιναν εξω..φοβουμενοι το ξύλο ..παρά το γεγονός οτι το πούλμαν καιγόταν..Πολυ αργότερα ο Γ.Η ( ονομαστός βαζελος στα " βόρεια " ) παραδέχθηκε τα ανωτέρω , αρα είναι δισαταυρωμένα

Εικόνα savvas gridlock

Aυτός ο ονομαστός βάζελος στα Βόρεια τα πάει καλά γενικότερα με τα πούλμαν, έτσι;

Εικόνα ALEXIS7GER

ναι...ειχε και μία αλλη ιστορία με ενα αλλο πουλμαν σε ενα parking...μου την διηγηθηκαν και αυτήν αν και - κατά συμπτωση- ημουνα σε εκείνο το ματς αλλά λίγο μακρύτερα ..o tempora o mores ( γιά να τσιγκλήσω τον φίλο λατινομαθή τα λέω , τον βαρβακειόπαιδα χαχα )

Εικόνα xristoforas

δηλαδη δεν καηκε τοτε στο μοτελ αλλα καηκε αργοτερα σε αλλο σκηνικο απο κατι τσιγαρα σε καποια βολτα του μεχρι τη λαμια?

Εικόνα virus

Σαββα,επρεπε να βαλεις και την φωτογραφια-εικονισμα στο αρθρο...