ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ 1992: ''ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ''



Απρίλιος 1992. Final 4 Κυπέλλου Πρωταθλητριών μπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη. Το αουτσάιντερ που λέγεται ΠαρτΟΥζάν κάνει την έκπληξη και σηκώνει την κούπα, σε ένα συγκλονιστικό τελικό απέναντι στην Μπανταλόνα, που έχει μείνει στην ιστορία.
 

 
Προπονητής της ΠαρτΟΥζάν ο νεαρός τότε Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μέντοράς του είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε δίπλα του στην Κωνσταντινούπολη τις ημέρες του final 4, αν και ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ εκείνη τη σεζόν. Ας δούμε το τι δήλωσε μετά την κατάκτηση του τροπαίου ο Ομπράντοβιτς (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα, για να διαβαστούν πιο άνετα οι φωτογραφίες).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 17-4-1992
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-4-1992
 

 

 

 

 

 
 
Αυτά τα γράφει το ''ΦΩΣ'', οπότε μπορεί να πει κάποιος ''τα λένε οι γαύροι'', αλλά το ''ΦΩΣ'' τα γράφει για προπονητή άλλης ομάδος. Ξαναλέμε, το 1992 ο Ντούντα ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ και δεν είχε δουλέψει μέχρι τότε στον Ολυμπιακό. Επειδή λοιπόν σύμφωνα με το βαζελοσύστημα των ΑΡΔ και των λαγο-οπαδών πρέπει να πιστέψουμε ότι ο Ομπράντοβιτς έχει εφεύρει τα πάντα στο άθλημα (ανακάλυψε και τον μπασκετικό τροχό), ας δούμε το τι είπε ο Ομπράντοβιτς για το Ευρωπαϊκό του 1992.
 
''Η επιθετική τακτική, το σχήμα με τους τρεις κοντούς και το κοντρόλ μπάσκετ ήταν του Ίβκοβιτς... Με τους τρεις κοντούς θα χάσουμε τα ριμπάουντ, αλλά θα κερδίσουμε το παιχνίδι''.
 
Δείτε το τωρινό ευρωπαϊκό μπάσκετ, ειδικά τον Ολυμπιακό του 2012 στην Κωνσταντινούπολη και ελάτε μετά να συζητήσουμε το ποιος είναι ο δάσκαλος του αθλήματος, ποιον προπονητή αντιγράφουν όλοι οι υπόλοιποι στην Ευρώπη και πόσα χρόνια πριν έβλεπε αυτά που σήμερα γίνονται ο Ντούντα. Όταν σε αναγνωρίζει με αυτόν τον τρόπο ο (πραγματικά πολύ μεγάλος προπονητής) Ομπράντοβιτς, όλα τα άλλα είναι περιττά...

Σχόλια

Εικόνα vagio

Η διαφορα αναμεσα στον ΝΤΟΥΣΑΝ με το μεθυστακα, ειναι πολυ απλα πως ο Ντουσαν ειναι η επιτομη της λεξης δασκαλος. Αυτο το καταλαβαινει κανεις παρακολουθωντας με τι σκεπτικο δουλευει σε ολες τις ομαδες του, αλλα και απομονωνοντας πραγματα που κατα καιρους εχει πει. Εχει πει πχ το αμυθητο πως αν μπορουσε θα καταργουσε το πικ εν ρολ γιατι παιζουν μπασκετ 2 και οι αλλοι 3 καθονται στις γωνιες και κοιτανε. Αντιθετα, για τον μπεκρη καλυτερα να του εκοβες τον πουτσο παρα το πικ εν ρολ. ΑΥΤΟ τα λεει ολα. Ο ενας θελει να ΠΑΡΑΓΕΙ μπασκετ, ο αλλος θελει να κερδιζει τιτλους και μονο. Ο βαζελος ακομα και στα ντουζενια του, επαιζε το πιο βαρετο μπασκετ που εχουμε δει απο ομαδα τοπ επιπεδου. Πικ εν ρολ, σπλιτ αουτ, κινητα σκριν στη λογικη θα κανω 50 φαουλ, ποσα θα δωσουν? Μας πρηξανε το μπυτσο με το πικ εν ρολ.
Ο ΝΤΟΥΣΑΝ σου λεει, φερε μου 10 πιτσιρικια να στα μαθω εγω μπασκετ. Κι αν ερθουν και τιτλοι ακομα καλυτερα. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Προπονητης μπασκετ ΓΙΑ το μπασκετ. Ο αλλος ειναι μπασκετ = τιτλοι = λεφτα. Καλος, δε λεμε, αλλα υπερεκτιμημενος και σκαρτος χαρακτηρας.
Οχι τυχαια στη Σερβια λατρευουν σα θεο τον Ντουσαν για το μπασκετικο (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) εργο του. Τον αλλον τον αποδεχονται φυσικα, αλλα μονο οι οπαδοι της παρτιζαν τον αγαπανε.

Οποιος εστω και για κλασματα δευτερολεπτου συγκρινει τον ΝΤΟΥΝΤΑ με το μεθυστακα για την προσφορα τουσ στο αθλημα, ειναι απλα ασχετος, η υποτακτικος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βαγγέλη, δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά ο Ομπράντοβιτς δεν έχει πούτσο να κόψει. Είναι άπουτσος. Και είμαι και σίγουρος ότι είναι και μονάρχιδος.

Εικόνα Εν Αθήναις

Και πώς σας «κανόνιζε» δηλαδής τόσα χρόνια;

Δεν υιοθετώ, απλά καταγράφω.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πού είσαι χαμένος ρε συ;

Ο Ομπράντοβιτς είναι, μάλλον, ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ευρώπη από άποψη συγκομιδής τίτλων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο κυριότερος είναι ότι είχε πάντα ένα μπάτζετ που συγκαταλεγόταν στα 2-3 μεγαλύτερα της Ευρώπης. Ε και μαθηματικά αν το δεις, θα σηκώσεις κούπες. Ακόμα κι' αν είσαι μέτριος προπονητής. Στην Ελλάδα πήρε 11 πρωταθλήματα, εκ των οποίων τα 4 χωρίς αντίπαλο. Δύο τα πήρε με διαιτησίες που ξεπέρασαν κάθε όριο (2007, 2010). Κάποια άλλα τα πήρε δίκαια και κάποια με σπρωξιματάκια. Εγώ αυτά τα κατορθώματα δεν τα λέω και... ανεπανάληπτα. Στην ευρωλίγκα, πέρα από τις 5 κούπες, έκανε τρανταχτές αποτυχίες. 2 από τις 5 ευρωλίγκες τις σήκωσε στην Ελλάδα. Το 2007 χρειάστηκε να εκτελέσει ο Παναθηναϊκός 45 βολές στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ. Αυτό, αν βγάλεις τη διαιτησία από έξω (ΑΝ), δεν το λες και θελκτικό μπάσκετ...

Φάκελος κωλοφαρδία (δικαίωση του "Γκαστόνε"). Το 1992 πήρε ευρωπαϊκό με τρίποντο σε νεκρό χρόνο. Το 1994 πήρε ευρωλίγκα με τρίποντο από παίχτη που είχε σκοράρει ακόμα ένα τρίποντο μέσα στη σεζόν και ενώ ο Ολυμπιακός είχε να σκοράρει 7,5 λεπτά πριν το τέλος. Ο δε Πάσπαλιε, ξέχασε πώς βαράνε τις βολές (ο ίδιος είχε πει ότι άλλαξε στυλ μέσα στη σεζόν). Το 2002 έφτασε στην Μπολόνια επειδή ο Ολυμπιακός έχασε από την αποκλεισμένη Ολύμπια Λιουμπλιάνας του Ούντριχ, στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική... Το 2009 πήρε ευρωλίγκα με τα δύο ματς που έδωσε να κρίνονται στο τελευταίο σουτ και μάλιστα σουτ του αντιπάλου, που σημαίνει ότι δεν είχε την τύχη στα χέρια του. Μιλάμε για 4 ευρωλίγκες!!! Μπορεί και να ξεχνάω κάτι. Αναφέρω μόνο τις ευρωλίγκες. Και ο θρασύς, όταν τον ρώτησαν για τα περί Γκαστόνε, έφερε σαν αντιπαράδειγμα το τρίποντο του Πρέλεβιτς με την ΑΕΚ το 1998. Καλάθι το οποίο μπήκε ένα λεπτό πριν το τέλος!!! Ο άνθρωπος είναι τραγικός.

Στήριξη πανταχόθεν. Όπου κι' αν ήταν προπονητής είχε πάντα στήριξη από φορείς και όργανα. Ειδικά στην Ελλάδα λουζόταν από μία πρωτοφανή ασυλία. Ατιμωρησία και νταβατζηλίκι. Οι πλάτες του Βαζελακόπουλου και των Γιαννακοπουλαίων να είναι καλά...

Διαιτησία. Εδώ μιλάμε για ξεφτίλα. Στα εγχώρια έδινε ρεσιτάλ. Αντικειμενικά, είναι ένας διαιτητής από αυτούς που οι διαιτητές απεύχονται να σφυρίζουν παιχνίδια του. Φωνακλάς, γκρινιάρης, υβριστής. Έκανε τα πάντα για να επηρεάσει τους διαιτητές πριν, κατά και μετά τη διάρκεια ενός αγώνα. Δεν είχε ηθικούς φραγμούς. Παρ' όλα αυτά, δεν είδαμε ποτέ στην Ελλάδα αποβολή από τους πάγκους με δύο τεχνικές ποινές. Έπρεπε να πάει στην Τουρκία για να το δούμε. Τεχνική ποινή έπαιρνε μία φορά το χρόνο... Δε γίνονται αυτά. Διαχρονικά, οι ομάδες του τυγχάνανε μιας ακραιφνώς καλύτερης μεταχείρισης.

ΑΡΔ. Δεν υπάρχει "δημοσιογράφος" στην Ελλάδα που να έχει πει έστω μία κακή κουβέντα για τον Ζοτς. Να κάνει έστω μία νύξη για κάτι. ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ! Αηδιαστική μεταχείριση που χτίζει μύθους από το τίποτα. Και έτσι μεγάλωσε μία ολόκληρη γενιά έχοντας στη συνείδησή του τον Ομπράντοβιτς ως τον απόλυτο προπονητή, που όμοιός του δεν υπάρχει.

Χαρακτήρας-σίχαμα. Έχουν ειπωθεί πολλά για τον χαρακτήρα του εδώ μέσα και δε χρειάζεται να τα ξαναπώ. Θα πω μόνο αυτό που έχω στο νου μου εγώ. Όταν ο Μπατίστ πάτησε το κεφάλι του Όσμπολτ, ο Ομπράντοβιτς τον απέσυρε άρον άρον στον πάγκο, βάζοντάς τον μάλιστα να ζητήσει και συγγνώμη. Ήθελε να τιμωρήσει τον Μπατίστ για αυτή του την αποτρόπαια κίνηση. Λίγο αργότερα, όμως, όταν είδε ότι το ματς το χάνει η βαζέλα, έριξε άρον άρον πάλι τον Μπατίστ μέσα... Υποκριτής, σιχαμένος, πούστης.

Πλέον, είναι ένας παρωχημένος προπονητής. Το μπάσκετ τον έχει αφήσει πίσω εδώ και χρόνια. Κρατιέται με τεχνητές αναπνοές στην επιφάνεια. Το pick 'n roll, το spilt out, οι βολές και το φλόπινγκ πεθάνανε. Και μαζί τους πέθανε και ο Ζοτς. Αλλά για πόσο ακόμα; Βέβαια θα μου πεις, στην Τουρκία έχει πολλά χαϊβάνια οπότε...

Υ.Γ. Θα φάει μία περιποιημένη πούτσα και από τον Ίβκοβιτς φέτος και θα δέσει το πράγμα...

Υ.Γ.2. Γράφε πιο συχνά, δώσε ερεθίσματα...

Εικόνα savvas gridlock

Φαντάζομαι να διάβασες στο άρθρο πως εγώ τον θεωρώ πολύ μεγάλο προπονητή, έτσι;

Εικόνα Hank

Εμας, δε μας κανόνισε ποτέ.

Κάτι ευνούχους έβαζε να κάνουν τη δουλειά, με μπροστάρη τον αρχιευνουχο το Σωλήνα
Κι ως γνωστόν, οι ευνουχοι έχουν τον τρόπο τους παρασκηνιακά, στις μηχανορραφίες, στις δολοπλοκίες και στα παιχνίδια που παίζονται πισω απ την κουρτίνα.

Τον ειδες τωρα στην Τουρκία; τη μια πουτσα πισ απ την αλλη απολαμβάνει

Καταγράφω, αλλα και υιοθετω

Εικόνα Εν Αθήναις

Οπότε η Παρτίζαν/Παρτιζάν του 1992, η Μπανταλόνα του 1994 και η Ρεάλ του 1995 οφείλουν τις επιτυχίες τους στο «Σωλήνα». OK, το μάθαμε κι αυτό.

Υιογράφω αλλά και καταθέτω.

Εικόνα ALEXIS7GER

απαντηση απο εναν Αθηναίο. Μου εξηγείς σε παρακαλώ γιατί στον πράσινο υμνο ακούγεται το " πρωταθλητή σε ολα τα σπορ παντοτινέ " ??? ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ , δηλαδή και στο πόλο , έτσι ?? χαχα

Επίσης , τι εννοούσε ο αθλητής του ΠΑΟ Γιαννούλης οταν δηλωσε πως τους εδιναν 13 χάπια την ημέρα ( την εποχή που συνελήφθει ντοπαρισμένος ) ?? ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ?? Συνδύασε το αυτό με το επάγγελμα του εργοδότη του Γ.Γιαννούλη και δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο

Αντί να είστε ευγνώμονες που η ψήφος του Ανδριανοπουλου σας εσωσε απο τον υποβιβασμό την δεκαετία του 70 , μιλάτε και από πάνω..

Εικόνα Εν Αθήναις

Γεια σου αγαπητέ συντοπίτη.
Το «πρωταθλητής σ' όλα τα σπορ παντοτινός» ακούγεται ίσως επειδή έχουμε κατακτήσει πανελλήνιο τίτλο σε περίπου 20 αθλήματα. Στο πόλο δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα,ΟΚ...
Τώρα, μου εξηγείς εσύ γιατί στον ύμνο σας βάλατε όνομα ξένης ομάδας την οποία νικήσατε σε φιλικό; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Περί Γιαννούλη ο λόγος τώρα.
Αφού δήλωσε πως του έδιναν 13 χάπια την ημέρα, εσείς γιατί ενδιαφερθήκατε αργότερα να τον αποκτήσετε;
Ορέγεστε τους ντοπαρισμένους αθλητές άλλων συλλόγων;
Επίσης θα ήθελα να μου διευκρινίσεις τι γύρευε ο Λο στο Metropolitan κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών. Και πάλι ευχαριστώ.

Η ψήφος του Ανδριανόπουλου μας έσωσε (ώπα, αυτός γιατί ψήφιζε, η ΕΠΟ δεν ήταν από εξαπανέκαθεν «πράσινη»;)
όπως σας σώσαμε εμείς το 1927 με την ίδρυση του ΠΟΚ. Να είστε κι εσείς ευγνώμονες λοιπόν.

ΥΓ. Μήπως ήσουν στο τεχνικό team του μπασκετικού Ολυμπιακού επί Καζλάουσκας ή το ροζ πουκάμισο το φοράς για να μας πικάρεις για κάτι;

Εικόνα Hank

Πουστια. Κατινιά. Βαζελιά

Μονο ροζ επιχειρήματα. Ε, τι άλλο.

Εικόνα ALEXIS7GER

ΕΦΟΣΟΝ δεν γνωρίζεις , " ισως " θα ήταν καλύτερα να μην μιλάς . Περιμένω βέβαια λίστα γιά τα 20 πανελλήνια πρωταθλήματα .Για την ΣΑΝΤΟΣ , από ότι εχει κυκλοφορήσει , θεωρήθηκε επιτευγμα να την νικήσει ελληνική ομάδα τότε αν και είμαι σίγουρος πως ο " ανώτερος " ΠΟΑ , συγγνώμη ΠΓΣ δεν θα το έκανε ποτέ των ποτών αυτό . Περί Γιαννουλη τώρα , δεν απαντάς κατά πόσον είχε δικαιο στις δηλώσεις του αλλά σε ενδιαφέρει κατά πόσον ενδιαφέρθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιά αυτον..Συνέχισε ετσι ,αλλωστε ο ΛΟΥΙΤΖΙ ΠΙΡΑΝΤΕΛΟ από αυτές τις απόψεις εμπνεύστηκε..Για τον ΛΟ ,δεν γνωρίζω μιάς και δεν είμαι εκπρόσωπος του . Τελος , για το υστερόγραφο σου , οταν μεγαλώσεις θα σου διδάξουν πως να φέρεσαι στους μεγαλυτέρους σου μιάς και η συμπεριφορά είναι ίδιον οικογενειακής αγωγής. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΏΣ , εγώ δεν σχολιασα το ντύσιμο ούτε την εμφάνιση σου μιάς και για φωτό εχεις μια μάσκα .Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν στην οικογένεια σου ..

ΣΑΒΒΑ για να τελειωνουμε ,πολύ κράτησε το αστείο και δεν έχω καμμία ορεξη να τραβιέμαι στην Δ.Η.Ε στην ΓΑΔΑ . Διαγραφή και μπλοκαρισμα είναι το πρέπον , εαν θελεις την γνώμη μου

Εικόνα Εν Αθήναις

Ξέχασα.

Μα, μάσκα ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος με τη λεοντή;;;

Εικόνα Εν Αθήναις

Ούτε εγώ είμαι εκπρόσωπος του Γιαννούλη οπότε δε γνωρίζω...

Εάν είναι πάντως να πας για ένα ροζ πουκάμισο ζ' ΓΑΔΑ, εγώ κανονικά με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα για την πάρτη μου θα έπρεπε να πάω στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Εικόνα savvas gridlock

Αλέξη, ψυχραιμία φίλε. Δεν έχει νόημα στο έτσι. Μόνον επιχειρήματα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Για τον ύμνο σου εξήγησε παλαιότερα ο Σάββας πολύ καλά. Επιμελώς τα ξεχνάς. Εμείς όμως δεν ξεχνάμε. Αν θεωρείς ότι είναι κακό να συγκαταλαγέται στον ύμνο μιας ομάδας, που συμμετέχει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, η νίκη απέναντι στην τότε καλύτερη ομάδα του κόσμου και σε μία εποχή όπου η αξία της αντιπάλου είχε μυθικές διαστάσεις, αν υπολογίσεις την έλλειψη ίντερνετ και τηλεόρασης, τότε τι να σου πω. Εγώ θεωρώ πολύ ηλίθιο που στέκεσαι σε κάτι τέτοιο. Πηγάζει μόνο από την ανάγκη σου να πεις και 'συ κάτι...

Μιλάς για έναν Ολυμπιακό που έπαιζε μέχρι και ο Καφετζής. Ο Καφετζής ο παίχτης, όχι ο καφετζής της γειτονιάς. Μία ομάδα όπου ο Μαρκί Πέρι ήταν σταρ... Επίσης, ο Λο ήταν στο metropolitan διότι έφαγε χάμπουργκερς ενώ είχε προηγηθεί γαστρεντερίτιδα. Για πες μας και 'συ, γιατί ο Ούκιτς με τον Λάσμε ξερνάνε όλη την ώρα και τους πιάνει κόψιμο;;;

Στην τότε ψηφοφορία της Ε.Π.Ο. συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΠΑΟ. Δεν το ξέρεις; Έτσι είχαν τα πράγματα τότε. Δεν το ξέρεις;

Εικόνα savvas gridlock

Kαμία ΕΠΟ δεν ψήφισε εν τω μεταξύ, η Διαρκής Ανακριτική Επιτροπή αποφάσισε, που είχε μέλη δικαστικούς και ο Ανδριανόπουλος συμμετείχε ως πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού. Πρόεδρος στην ΕΠΟ μετά το 1974 ανέλαβε ο Λουκάς Πανουργιάς του βάζελου, ενώ πρόεδρος στην Ολυμπιακή Επιτροπή που έχει το Καραϊσκάκη μπήκε ο Απόστολος Νικολαϊδης. Όσο για το ποιος ορέγεται ντοπαρισμένους παίκτες άλλων ομάδων, τα πανιά no dope no hope πέρυσι στο ΟΑΚΑ αφορούσαν και το Μάντζαρη φαίνεται, για τον οποίον έκανε επίσημη πρόταση η ΚΑΕ ΠΑΟ φέτος. Kαλά, τα παραμύθια για το 1927 έχουν πλάκα, όπως μεγάλη πλάκα έχει αυτό που έγινε το 1933 για να μην πέσει ο ΠΑΟ. Το ό,τι να'ναι προσωποποιημένο.

Εικόνα Εν Αθήναις

Δεν ήταν για τον Μάντζαρη τα πανιά πάντως.

Περί παραμυθιών κρύβε λόγια, άλλος έταζε φιλικά με SS και ακόμα περιμένουμε...

ΥΓ. Εάν το 1975 έπρεπε να υποβιβαστούμε, εσάς το 1988 με την υπόθεση Μπαλλή-Παπαδόπουλου, τί τιμωρία θα σας άξιζε;
Για κάτι κασέτες έχεις ακουστά;
Για κάτι κορδόνια στη σέντρα;
Για κάτι Ούγγρους δγιατητές;

Κουβέντα να γίνεται...

Εικόνα savvas gridlock

Για ποιον ήταν τα πανιά; Για όλους πλην Μάντζαρη; O Πρασινοφρουρός τι έγραφε άραγε για το Μάντζαρη παλιά και τι γράφει τώρα;

Είπαμε, όταν θα έρθει η ημερομηνία. Μην λες πολλά όμως, κάποιοι παλαίμαχοι του ΠΑΟ ζούνε ακόμη και έχουν καβατζάρει τα 90.

Ο Στέλιος Μανωλάς, που θεωρούσε το Βαρδινογιάννη δεύτερο πατέρα του, ομολόγησε πως δεν έγινε τίποτε στην υπόθεση του Θεολόγη Παπαδόπουλου, η οποία έφτασε και στα δικαστήρια και κρίθηκε τελεσίδικα. Αν αναφέρεσαι στις κασέτες του Ζούγκλα, ο ΠΑΟ έπρεπε να τιμωρηθεί, γιατί ο παράγοντάς του Λάμπρος Μάρης μεσολάβησε το 2001 ώστε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Ουντέζε-Αμπονσά, να φάνε κάρτες στο ΟΦΗ-ΠΑΟK και να μην παίξουν δύο εβδομάδες μετά στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, που κρίθηκε η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το ποιος θα βγει στο Champions League. Άλλο τέτοιο στοιχείο δεν υπάρχει για κάποια ομάδα πλην ΠΑΟ. Για κορδόνια στη σέντρα δεν ξέρω. Τα του Παλοτάι τα βγάλαμε και τα συζητήσαμε, μην λέμε τα ίδια. Ακόμη και σήμερα πάντως ο Θεοδωρακάκης έχει καλές σχέσεις με τους Γουλανδρήδες. Για τα του Φίτος θα μας πεις άραγε;

Εικόνα Εν Αθήναις

Μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η μαρτυρία του Μανωλά δηλαδή;
Για κορδόνια στη σέντρα ρώτα τους δικούς σου παλαίμαχους, που είναι μικρότεροι από 80 ετών και τα θυμούνται καλά.

Πότε θα έρθει αυτή η ρημάδα η ημερομηνία; Μήπως έγινε 29/2 το φιλικό;
Συγγνώμη, εσύ έλεγες ότι έχεις στοιχεία, και τώρα μας παραπέμπεις σε 90χρονους παλαίμαχους του ΠΑΟ;
O λαός του Θρύλου απαιτεί στοιχεία. ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Σ-Τ-Ο-Ι-Χ-Ε-Ι-Α.

Εφημερίδες, φωτογραφίες, κλπ. Ξέρεις εσύ.

Ως πότε παλικάρι;

Εικόνα savvas gridlock

Είπα εγώ τώρα ότι δεν έχω στοιχεία από εφημερίδες; Απλώς λέω μην ανοίγεσαι, γιατί πέρα από τα στοιχεία ζούνε και παλαίμαχοι της ομάδος σου που τα ζήσανε. Επίσης, για πολλοστή φορά σου γράφω, εσύ ο ίδιος ομολόγησες εδώ μέσα πως ξέρεις το πότε έγινε το φιλικό και μετά αμφισβητείς ότι έγινε. Τι παίζει άραγε;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τα ξέρει, Σάββα. Τα προσπερνάει επίτηδες. Πάντως, ο Εν Αθήναις συνεχίζει τις προσωπικές "επιθέσεις"...

Εικόνα apostolos gaganis

Αμα δεν εχει πουτσο, ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ του λειπουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ αρχιδια...Αλλιως, εστω και ενα να΄χει, θα προκειται για την πρωτη περιπτωση στη διεθνη βιβλιογραφια κι ετσι να ετοιμαζομαστε Θωμα για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ στα διαφορα διεθνη επιστημονικα fora και εγκριτα περιοδικα του σχετικου αντικειμενου. Προτεινω: Απο University of RATM, συγγραφεις ΟΛΟΙ οι RATMίτες - αναρτησιολογοι και σχολιαστες, τιτλος ΄΄ Absence of penis - apoutsia - in a middle aged man with one testicle, A case study ΄΄ και για περιοδικο βεβαια, ε! κλασικα, το Journal of Criminal Urology...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άρα επιβεβαιώνεται ότι δεν έχει αρχίδια ο πούστης. Και σιγά τον προπονητή. Μία τρίχα από την ψωλή του Ντούντα είναι.

Εικόνα ALEXIS7GER

σαν μπασκετικός που είμαι , ας μου επιτραπούν κάποιες παρατηρησεις..

1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ που ΙΒΚΟΒΙΤΣ /ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ δεν θέλησαν να δουλέψουν στον ΠΟΑ παρά τον πακτωλό εκατομμυρίων που τους προσέφεραν οι ΝΤΑΛΤΟΝ ...ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ

2. ο ΝΤΟΥΝΤΑ είναι ο ενας απο τους 2 προπονητές απο το 1996 και μετά που δεν προσκύνησε τον μεθύστακα/ειρωνα/λιποτάκτη ΣΕΡΒΟ . Ο ετερος είναι ο τιτανοτεράστιος ΠΙΝΙ ΓΚΕΡΣΟΝ

. Η πραγματική αλλαγή στην ΚΕΔ θα επέλθει μόνον οταν προσληφθεί στον ΟΣΦΠ ικανός μάνατζερ /αθλητικός διευθυντής ο οποίος θα κάνει ΑΙΣΘΗΤΗ την παρουσία του ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

Εικόνα savvas gridlock

1. Σωστός. Ειδικά ο Ιωαννίδης βγήκε και δημοσίως να εξηγήσει το γιατί δεν πήγε στο βάζελο, με αναφορά στους γαύρους οπαδούς που τον είχαν αφίσα στο δωμάτιό τους και δεν ήθελε να τους στενοχωρήσει. Οι μισοί συνδέσμοι του βάζελου είχαν μεσολαβήσει για να προετοιμάσουν το έδαφος, με εντολή Γιαννακόπουλου (με το αζημίωτο φυσικά...), αλλά ο Ιωαννίδης τους γείωσε όλους, θυσιάζοντας πολλά λεφτά. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει από κανέναν. Μαλάκα Ιωαννίδη, τι ήσουν και τι κατήντησες. ΜΑΛΑΚΑ...

2. Ο Ομπράντοβιτς στο χαρακτήρα είναι ένα γελοίο σκουπίδι. Φυσικά αυτά για το φόνο που έκανε και το ότι μπήκε φυλακή ως λιποτάκτης, δεν τα γράφει ΚΑΝΕΙΣ πια σήμερα. ΚΑ-ΝΕΙΣ. ΟΜΕΡΤΑ. ΧΟΥΝΤΑ. Τα παιδιά του ''Τριπόντου'' μεγαλώνουν με τα παραμύθια για τον ''καθηγητή της αλητείας'' Ιωαννίδη, αλλά αγνοούν το ότι ο σουρόβλακας Ομπράντοβιτς ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. Άσχετα από αυτό, ο Ομπράντοβιτς είναι πολύ μεγάλος προπονητής. Ο Γκέρσον για'μένα είναι ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑΣ. Ό,τι κι αν του καταλογίζουν τα Συριγόπαιδα και οι οπαδοί του πικ εν ρολ, εγώ ξέρω ότι πήγε με τον Άκερ και τον Ντόμερκαντ μέσα στο ΟΑΚΑ και πήρε παρούζα το βάζελο των Διαμαντίδη-Μπατίστ στην ακμή τους και του Σισκάουσκας. Για να χάσει εκεί μέσα στον τρίτο τελικό, θυμηθήκαμε τον ανύπαρκτο κανονισμό του non call από τον Πηλοϊδη. Εδώ θα μου πεις ο γελοίος τσάτσος του Συρίγου ΠαπαΡογιάννης μας έγραφε πως ο Γκέρσον σταματούσε την προπόνηση στον Ολυμπιακό για να παραγγείλει πίτσες. Αυτή ήταν η κριτική που του έκανε, ενώ έφτανε σε σημείο να πει ''ο Βουγιόσεβιτς της ΠαρτΟΥζάν είναι πολύ καλύτερος του ταβερνιάρη Γκέρσον''. Ο Βουγιόσεβιτς με τα βυζιά τρία μέτρα, που τον έχουν πουτανιάσει όλοι οι Σέρβοι προπονητές. Ο γνωστός Βουγιόσεβιτς. Τσαπρρρ ξεφτίλα ΠαπαΡογιάννη, στημένε τσάτσε του ''σωλήνα'', που αν βγάλουμε το τι έγραφες παλιότερα στο ΦΩΣ θα γελάσουν και τα σκυλιά μαζί σου. Χαφιέ.

3. Η αλλαγή είναι σχεδόν έτοιμη στην ΚΕΔ. Σε λίγες μέρες θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο από τον Ανδριανό, με βάση το οποίο τα πέντε μέλη της ΚΕΔ δεν θα βγαίνουν μόνον από το Βαζελακόπουλο, αλλά δύο θα προτείνει ο ΕΣΑΚΕ, δύο η ΟΔΚΕ των διαιτητών του Καφφέ και ένα μόνον η ΕΟΚ του ''σωλήνα''. Αυτό είναι ΟΛΟ το ζουμί. Για να φτάσουμε εκεί, κάποιος κινήθηκε όπως πρέπει και έπεισε τον Ανδριανό να προχωρήσει με αυτό το νομοσχέδιο. Οι φάπες που τρώει ο Βαζελακόπουλος τις τελευταίες μέρες είναι τόσες πολλές, που τον έχουν κάνει Τζανετάκο (μέγας γαύρος ηθοποιός, στα Μανιάτικα μεγάλωσε και έπαιζε μπάλα πιτσιρικάς στους Νέους του Θρύλου)...

Εικόνα ALEXIS7GER

o Ξανθός απο το 1988 μας γουσταρε ( χρονιά που του εριξαν καρέκλα !!!! απο την κερκίδα και ο γίγαντας δεν κόλωσε και την γύρισε πίσω ..το περιστατικό εγινε στο Παπαστράτειο..μπροστά στα μάτια μου ) ..ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ .Δυστυχως η κοντρα του με τον ΣΩΚΡΑΤΑΡΟ αμαυρωσε την υστεροφημία του..ΡΕ ΞΑΝΘΕ και δικαιο να εχεις , δεν αντιμετωπίζεις οικονομικό πρόβλημα ..ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΤ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ..ο Γκερσον μπορεί να ετρωγε πίτσες αλλά τα βαζελάκια τα εσκισε στο ΟΑΚΑ γιά πλάκα και αν δεν ήταν ο γάβρος ( δεν κάνω πλάκα ) ΠΗΛΟΙΔΗΣ τώρα η ιστορία θα ήταν διαφορετικά γραμμένη ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ , μιλώντας χτες με Πειραιώτη παράγοντα/προπονητή του μπάσκετ κατάλαβα γιατί ακόμα και γάβροι διαιτητές φοράνε πράσινα γυαλιά ..ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ , είναι απλό ..ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΕΔ

Υ.Γ. ΣΑΒΒΑ ο λαός ( εγώ , ο ΛΑΚΗΣ , ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και ισως και αλλοι ) ζητάνε να οργανωθεί συνάντηση γιά καφέ στα πειραιώτικα χώματα , ενα Σαββατο μεσημέρι ..Τι γνώμη έχεις ??

Εικόνα savvas gridlock

Μέσα όποτε πει ο λαός, όπου θέλει ο λαός. Ο Ιωαννίδης δήλωνε γαύρος με συνέντευξή του στο ΦΩΣ το 1968, που ήταν μπασκετμπολίστας του Άρη.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121016/giannis-ioannidisgayr...