Ο ''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ'' ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ



Aναδημοσιεύουμε το σημερινό κείμενο του κολοσσού της δημοσιογραφίας ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' για τη μεταγραφή του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ερίκ Αμπιντάλ, που θα έχουμε την τιμή να καμαρώσουμε τη νέα χρονιά με την ερυθρόλευκη στο Καραϊσκάκη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 7-7-2014
 

 

 
Κάν'τε μια βόλτα στους περισσότερους χώρους που συχνάζουν Ολυμπιακοί (Internet-ραδιόφωνα) και προσέξτε τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν. Δεν λένε ακριβώς τα ίδια οι πιο πολλοί με τον ''Πρασινοφρουρό''; ''Κονομάει ο πρόεδρος, μόνο τα λεφτά τον νοιάζουν, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να πουληθούν'' κι όλα αυτά τα ωραία. Δεν είναι λοιπόν το ότι εμείς τους λέμε ΒΑΖΕΛΟ-γαυρους. Όταν τα επιχειρήματά τους ταυτίζονται πλήρως με αυτά του ''Πρασινοφρουρού'' και των greenwebfans, ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ. Μόνοι τους το κάνουν. Γιατί αυτό που κάνουν, δεν το κάνουν για έναν πρόεδρο τύπου Σαλιαρέλη ή Μπανασάκη, που μας έχει στην πείνα από πρωταθλήματα. 4 πρωταθλήματα σε 4 χρόνια, 2 Κύπελλα και τρεις αξιοπρεπέστατες πορείες σε τρία χρόνια στην Ευρώπη έχουμε με το μεγάλο μας πρόεδρο, το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι και η πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν τρώνε πρόστιμο ύψους 60 εκ. ευρώ από την UEFA, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΝΕ (ούτε σεντ δεν χρωστάνε), αλλά επειδή ξόδευαν πολλά παραπάνω από τα έσοδα που είχαν ως εταιρεία τα προηγούμενα χρόνια και κάποιοι ''γνώστες'' παρουσιάζουν ως ''κατάντια'' το ότι οι ισολογισμοί της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ισοσκελισμένοι και ξοδεύουμε μόνο με βάση τα έσοδά μας. Σε λίγο θα αρχίσουν να φωνάζουν αυτά που φώναζαν τα βαζελάκια εναντίον του Τζίγγερ τα προηγούμενα χρόνια, ''δεν χρωστάμε οε οε οε''. Aν είσαι αγνός γαύρος και δεν τρως κουτόχορτο, ΞΕΡΕΙΣ...
 
Υ.Γ. 1 Περιττό να πούμε ότι κάποιοι ''γνώστες'' ΒΑΖΕΛΟ-γαυροι έχουν αφήσει χιλιόμετρα πίσω τον ''Πρασινοφρουρό''. Βγάζουν σακάτη και τελειωμένο τον Αμπιντάλ. Ούτε ο υπάλληλος του πρεζάκια δεν τολμάει να γράψει κάτι τέτοιο για έναν παίκτη που είχε πέρυσι 26 συμμετοχές σε 38 ματς πρωταθλήματος στην ενδεκάδα της δεύτερης στη Γαλλία Μονακό, της Μονακό του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ. Μασάνε όμως οι ''γνώστες'' και πάνω από όλα ''αγνοί Ολυμπιακοί, εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι'';
 
Υ.Γ. 2 Ας θυμηθούμε όλοι το παλαιότερό μας άρθρο για το break even rule. Tο ποδόσφαιρο προχωράει, ομάδες-μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου προσαρμόζονται στις εξελίξεις και κάποιοι άδειοι τενεκέδες κάνουν μόνο θόρυβο, μηρυκάζοντας τα επιχειρήματα των φίλων τους των βάζελων.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Γαμιουνται οι βαζελογαυροι

Εικόνα Count Cagliostro

Πλήρης απογοήτευση! Οι νεόγαυροι αυξάνουν και πληθύνονται και μας κατακλύζουν με επιχειρήματα της άλλης πλευράς! Τι σόι κάβλα νέας κοπής είναι αυτή τώρα να δηλώνεις Ολυμπιακός και να έχεις την ανάγκη να το παίζεις πολιτικά ορθός και αντικειμενικός του πεόυς δεν μπορώ να την καταλάβω ειλικρινά. Κάτι τέτοια μαλακισμένα έχουν φτάσει να χαρίζουν και πρωταθλήματα πεποισμένοι πως "κάποιες χρονιές δεν το αξίζαμε" και αναμασούν τις παπαριές για την "ομάδα του Κυράστα".

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα?

Εικόνα savvas gridlock

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Ευαγγελάτο;

Εικόνα Count Cagliostro

* πεποισμένοι ρε πούστη μου? Με "οι"? Τα έχω παίξει εντελώς!

Εικόνα clark gheibol

είναι απ' την ετεροχρονιζμένη βαθμίδα του θέματος, από κει που βγαίνει ο ενεργητικός παρακείμενος. Όλα τα "ι" σωστά είναι όπως κι αν γράφονται

Εικόνα savvas gridlock

Τον Μπαμπινιώτη ευχαριστώ...

Εικόνα μαουνιέρης

Καλώς ήρθε ο μεγάλος Αμπιντάλ στον Θρύλο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Εικόνα clark gheibol

Savva, είσαι τυχερός που δεν έχεις φέισμπουκ. Δεν μπορείς να φανταστείς φίλε τι τραβάμε όσοι πάμε να διαχειριστούμε τη σελίδα. Μιλάμε για στοκάδια ολκής

Εικόνα kg

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ...ΦΥΜΑΤΙΚΟ ...ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ!
1)ΦΥΝΑΤΙΚΕ...ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...... ΜΕ ...2500 ΦΥΛΛΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!?
2)ΦΥΜΑΤΙΚΕ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ!ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ........ΜΟΛΙΣ 62 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ UEFA!?
3)ΦΥΜΑΤΙΚΕ...ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ........ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...ΕΠΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ?!...ΚΑΙ ΤΟ +20 ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ +37?
4)ΦΥΜΑΤΙΚΕ...ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣ.Λ.ΚΛΠ.ΚΛΠ.
ΚΑΛΑ ΒΡΑ ΜΑΛΑΚΑ.................ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟ ΤΣ.Λ. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ?ΑΡΑ ...ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?
ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ...........ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?
5)ΦΥΜΑΤΙΚΕ...ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ 2010 ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣ.Λ.!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ?
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ .......ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ...ΠΑΤΟ ΣΑΣ!
ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΛΔ!

Εικόνα kg

1)***ΦΥΜΑΤΙΚΕ

Εικόνα kg

4)**ΒΡΕ

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ε,εντάξει ο πρασινορουφιάνος θόλωσε με την μεταγραφάρα Μπούρμπου και μας "την είπε" για μεταγραφές "όχι αεροδρομίου".Κάπως πρέπει να τραβήξει αλλού την προσοχή των βάζελων που βλέπουν τον τράκη να διαλύει την ομάδα και να αγοράζει με τα λόγια παίκτες.Στο δε ποδοσφαιρικό τμήμα τα είπαμε,προσπαθούν να πουλήσουν τον Καπίνο για να καλύψουν τα έξοδα της χρονιάς γιατί αλλιώς ούτε ζεστό νερό στα αποδυτήρια δεν θα έχουν.

Πολύ σωστά τονίζεις όμως την επιρροή αυτών των σχολίων στους πιτσιρικάδες γαύρους που δεν έχουν την εμπειρία να ξεχωρίσουν την προβοκάτσια.Χειρότερη ζημιά απο τον κάθε Πρασινουρουφιάνο κάνουν οι άλλοι πρασινορουφιάνοι που γράφουν σαν "αγαναχτισμένοι γαύροι" στο ιντερνετ.Αυτοί είναι που ξεσηκώνουν το κόσμο σε διαμαρτυρίες.

Εικόνα Karapialis7

Εξαιρετικό άρθρο για ακόμα μια φορά.
Πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι της μόδας να βρίζεις τον Μαρινάκη και γενικά την διοίκηση..
Και εντάξει από τα πιτσιρίκια πες το καταλαβαίνω. Από τους μεγαλύτερους δεν το καταλαβαίνω, διότι όποιος έχει προλάβει τον βαρδινογιαννισμό, τον βρυκόλακα κλπ κλπ, ξέρει με τι μανία χτυπάνε όλοι τον ΘΡΥΛΟ αν τον βρουν χωρίς ισχυρή διοίκηση.
Όπως λέει και το άρθρο, ο Βαγγέλης έχει 4/4. Άλλο πράγμα η κριτική άλλο η απαξίωση.
Η βουλή των γαύρων είναι το Καραισκάκη και όχι το facebook και τα λοιπά δικαστήρια του καναπέ.

Εικόνα Spiros Legend

Τι είπες ρε Σύγγαυρε?Η τελευταία παράγραφος πρέπει να γίνει επίσημο σλόγκαν του Ολυμπιακού,ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ!Οποιος γαμημένος δηλώνει γαύρος στο ίντερνετ,ας έρθει Καραισκάκη να πει ΣΑΚΑΤΗ τον Αμπιντάλ,που ακόμα και η Πράσινη Χολέρα τον σέβεται περισσότερο απο αυτά τα γατάκια που παριστάνουν τους αγανακτισμένους Ολυμπιακούς...Μηδενική ανοχή στους βαζελόγαυρους πλέον,αν δε γουστάρουν ας αλλάξουν ομάδα,να ξαναγίνουμε και μεις περήφανοι για τον κόσμο μας...ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΕΝΝΟΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΥΣ...Φίλε έγραψες,η Βουλή είναι το Καραισκάκη,οχι το FB και οι Καναπέδες δικαστικοί...

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι είναι, σωστά τα λέτε και οι δύο μάγκες.