ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ



Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο γνωστός τσαρλατάνος της δικηγορίας Αλέκος Κούγιας. Δεν θα ασχοληθούμε εκ νέου με τα απίθανα ψευτο-επιχειρήματά του, κάτι που κάναμε χθες. Θα δούμε μόνο ένα κομμάτι των όσων είπε.
 
«Αν εφαρμοστούν οι νόμοι, όπως υποβιβάστηκε η Γιουβέντους κινδυνεύει πιθανότατα και ο Ολυμπιακός. Ο Μότζι μιλούσε με τον αρχιδιαιτητή τότε...».
«Υπάρχει τεράστιο θέμα και δεν το έχετε καταλάβει. Έγινε, όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, στήσιμο αγώνων της Παναχαϊκής από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Υπάρχει αντικειμενική ευθύνη και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό. Πώς είχαμε εμείς τότε έναν Σταθάκη για υπάλληλο και τιμωρηθήκαμε γι' αυτόν με τη δήθεν δωροδοκία;
Το ίδιο είναι. Υπάρχει αντικειμενική ευθύνη στις πράξεις του Μαρινάκη. Αλλά δυστυχώς όπως είδα, εξαφανίστηκε το θέμα από παντού σήμερα. Έχει πέσει ομερτά, κανείς δεν τα γράφει αυτά. Με βάση τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, προβλέπεται έκπτωση του Μαρινάκη από το αξίωμά του ισοβίως, και υποβιβασμός του Ολυμπιακού.
Στο ίδιο βούλευμα φαίνεται ότι εκείνη τη χρονιά ο Μαρινάκης είχε προαποφασίσει να ανέβει η Βέροια. Και χύθηκε ατέλειωτο αίμα διαιτητικό για να ανέβει η Βέροια. Τον ρωτά ο συνομιλητής του, δεν θυμάμαι ποιος ήταν, πρόεδρε ποιος θα ανέβει από την Β' στην Α' και απαντά: «Ε να μην ανεβάσουμε τον φίλο μας τον Αρβανιτίδης Μιλάμε για την απόλυτη αλλοίωση του πρωταθλήματος εκείνη τη χρονιά. Κανονικά και η Βέροια πρέπει να υποβιβαστεί, αλλά πρέπει να υποβιβαστεί και για άλλα πράγματα.
Τον ίδιο έγινε και στην Ιταλία, στο σκάνδαλο Μότζι. Από λίγα τηλεφωνήματα υποβιβάστηκε η Γιουβέντους και της αφαιρέθηκαν οι τίτλοι των προηγούμενων ετών, που οι δραστηριότητες αποκαλύπτονταν. Με πολύ λιγότερα στοιχεία. Μίλαγε ο Μότζι με τον πρόεδρο των διαιτητών με υπονοούμενα που θα στήσουν παιχνίδια. Εκεί τα πειθαρχικά δικαστήρια ενήργησαν σύγχρονα».
 
Τι έλεγε όμως ο Αλέκος πριν 3 χρόνια, όταν βγήκαν οι προηγούμενες κασέτες, για την πιθανότητα υποβιβασμού του Ολυμπιακού;
 
“Αν είναι αλήθεια ότι ο Μαρινάκης περιορίζεται μόνο στις δύο συνομιλίες με τον Μπέο, δεν θα έχει πρόβλημα. Αν υπάρχει συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση, δεν υπάρχει πρόβλημα για τον Ολυμπιακό επειδή είναι προσωποπαγές αδίκημα. Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει θέμα δωροδοκίας, αν προκύψει υπάρχει θέμα υποβιβασμού.
 
Tελικά πότε υποβιβάζονται οι ομάδες ρε γελοίε κωλοτούμπα Αλέκο; Όταν ο πρόεδρός τους συνομιλεί με τον αρχιδιατητή (πού το είδες αυτό στο βούλευμα άραγε Αλέκο;) ή ΜΟΝΟΝ όταν προκύψει θέμα δωροδοκίας; Υπάρχει άραγε δωροδοκία επ'ωφελεία του Ολυμπιακού στο βούλευμα; Αν ναι, πού ακριβώς;
 
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΑΘΜΟΙ Ή ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Σχόλια

Εικόνα nmavronas

NAI,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Εικόνα Romain

* Ειναι παντως περιεγρα τα οσα εχει κανει ο Κορεας. Δεν προχωρει την υποθεση Δημητρακη με το στησιμο του Ποα στη Μαλαισια αλλα χωρις λογο προσπαθει να κινηθει εναντιον του Ολυμπιακου (Μαρινακη, Βρεντζου)και να βγαλει στη φορα οτι λενε στις ιδιωτικες τους συνομιλιες αλλα ποτε για προεδρους αλλων μεγαλω ομαδων.
* Ο Δημητρακης τον συναντησε μονος του και ειναι πολυ υποπτος ο τροπος που εγινε. Ολοι υποψιαζομαστε γιατι το εκανε ο Τρακης.
* Η υποθεση ομως βρωμαει και απο τις συνεργασιες Πατερα, Κουγια και Αλαφουζου που φαινεται να συντονιζονται και να να εχουν κοινο στοχο τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη. Ο Κορεας θα πρεπει να τα παιρνει χοντρα απο την παρεα αυτη ή να ειναι τοσο πολυ φανατικος βαζελος που να θελει να εκδικηθει τον Ολυμπιακο. (Μαλλον ομως θα το πρωτο θα συμβαινει)
* Δεν ξερω που θα καταληξει αυτη η υποθεση. Το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι και ο Σαμαρας θα ειναι υποστηρικτης αυτης της καταστασης μετα τη ξεφτιλα που επαθε απο τον Μαρινακη και τον Μωραλη στον Πειραια.
Θα πρεπει ομως να ειναι πολυ προσεκτικος μηπως και το παρακανει η παρεουλα του Κορεα γιατι σε περιπτωση που αφαιρεθουν βαθμοι ή τιμωρηθει ο Μαρινακης ο πρωτος που θα την πληρωσει ειναι ο Αντωνακης ο Σαμαρας και οι συν αυτω.
* Εχω την αισθηση οτι δεν θα προχωρησει αλλα και να προχωρησει απλα θα ειναι μια επικοινωνιακη επιθεση Αλαφουζου για να καληψει τις αδυναμιες του να βαλει λεφτα και επισης να καλυψει τη μεγαλη απατη Σγουρου. Που αφου ο κοσμος τον καταψηφισε αυτος εγκληματικα προσπαθει και χαριζει τα χρηματα του κοσμου στον Αλαφουζο για να φτιαξει το γηπεδο κοτετσι.
* Οσο για τον Κουγια απλα θελει να διατηρειται στα μεσα και να εχει και παρε δωσε με τους λοιπους Τζαμπατζηδες.
* Για τα αγωνιστικα, αν περυσι ειχαμε και τον ΠΑΟΚ για 2 μηνες κοντα αλλα η τελικη διαφορα στη βεθμολογια ηταν ρεκορ, φετος θα σπασει και αυτο το ρεκορ και δεν θα υπαρχει καποια ομαδα κοντα μας απο τον Οκτωβρη.
* Φαινεται και απο τις σπασμοδικες κινησεις Αλαφουζου και απο αυτες του Ιβαν οτι χρημα εκτος απο τον ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ αλλος δεν σπρωχνει.

Εικόνα Εν Αθήναις

Εάν δεν είχατε τη σίγουρη συμμετοχή στο Τσου Λου κάθε χρόνο, ούτε ο Βαγγέλαρος θα έσπρωχνε χρήμα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, πραγματικά. Έχει δίκιο ο Αθηναίος παιδιά. Κι' ας λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι ότι το 2010, που ανέλαβε ο Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός θα έπαιζε στο Ουέφα, στο οποίο δεν έπαιξε εν τέλει, αφού αποκλείστηκε από την Μακάμπι. Λένε, δηλαδή, οι άσχετοι ότι ο Μαρινάκης μπήκε και έβαλε πάνω από 100 εκ. ευρώ για μία ομάδα που δεν είχε εγγυημένα έσοδα για τον επόμενο χρόνο... Και είχε και να αντιμετωπίσει τον "μπουγάδα"...

Λες κάτι μπούρδες ώρες ώρες ρε αδερφάκι μου.

Θύμησέ μου, τι ομάδα ήταν ο Γουλανδρής πριν το 1925;;;

Εικόνα savvas gridlock

Σε γενικές γραμμές, είναι σαν να περνάνε ένα μήνυμα στο Μαρινάκη μετά τις εκλογές στον Πειραιά τα τσατσόνια της συγκυβέρνησης. ''Αν θες να προχωρήσεις στην πολιτική, έλα να τα βρούμε. Να μας υπολογίζεις εμάς''. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαία με το θέμα η χθεσινή προφυλάκιση Κασιδιάρη...

Εικόνα Romain

Μπορει να ειναι οπως το λες. Δεν το σκεφτηκα. Ειναι τοσο ισχυρος ο εκαστοτε προθυπουργος που κανει οτι θελει τη δικαστικη εξουσια? Δηλαδη ποιο ειναι το motivation του Κορεα?

Εικόνα savvas gridlock

Φαντάζομαι είναι ρητορικές οι ερωτήσεις σου, σωστά φίλε; Δεν φαντάζομαι να θεωρούσες ποτέ τη Δικαιοσύνη ανεξάρτητη εξουσία στην Ελλάδα...

Εικόνα μαουνιέρης

cache-couilles... κασκούγιας...

Εικόνα kg

ΜΙΛΗΣΕ.............ΤΟ..............

1.5 ΜΕΤΡΟ ΥΨΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

Αν υποπτευθω οτι η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ κατέστρεφε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα διαβασω ολα τα αρθρα του Βασιλαρα στο ΒΑΖΕΛΕΤΑ και θα ενισχυω και τα περιοδικά της παραθρησκευτικής οργάνωσης πέριξ της Ριζούπολης....

Εικόνα apostolos gaganis

Ειπαμε, ενας απο τους πεντε...Νομιζω ο δευτερος μετα τον Τραγκα, με τριτο τον Αυτια...

Εικόνα ALEXIS7GER

μη , γιά τον ΔΙΑ ...χαχα εσυ , ο νεφελερηγέτης να ξεπέσεις στους γαχβέ ??? ντροπής πράγματα....ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ...και να σηκώσουμε ενα τριωροφάκι μούρλια χαχα αγοραζω το ισόγειο , με φάτσα κήπο