Ο ΚΟΥΦΟΣ, Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΙ Ο ''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ''



Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ Κώστας Κουφός ανακοίνωσε χθες την απόφασή του να μην πάρει μέρος στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας με την Εθνική Ελλάδος (μάλιστα ο Παντελής κατακεραύνωσε τον αθλητή γι'αυτήν του την απόφαση). Ας διαβάσουμε μία ωραία ιστορία στο σημερινό ''Πρασινοφρουρό'' για το μάνατζερ του Κουφού, τον κύριο Μπουντογιάννη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ'' 19-7-2014
 

 
Διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Σχόλια

Εικόνα vagio

Ειναι πραγματικα απιστευτο πως μια εφημεριδα που πουλαει 300 φυλλα (και αν..), μας παιζει ετσι ασχημα και δημιουργει/ελεγχει καταστασεις στο ελληνικο μπασκετ.

Εικόνα vagio

3000

Εικόνα Romain

Καλα αυτο ειναι για γελια αλλα οτι γραφει η Πρασινη τι ειναι?

Και εννοω στο εξωφυλλο. Διοτι μεσα δεν θυμαμαι να την εχω κοιταξει.

Οταν κοιταζω τα εξωφυλλα, διαβαζω πρωτο αυτο της πρασινης διοτι ειναι κατι το ξεχωριστο. Πριν το διαβαζω αναρωτιεμαι τι μαλακια θα γραφει και τι υπερβολες για την μπαναθα.

Οταν το διαβασω αυτο διαβαζω τις αλλες με τη σειρα που τις εχει το σαιτ ακομη και τη Ψ'Ωρα η οποια καθε φορα θα μας πει πως ολοι παρακαλανε να παιξουν στην β εθνικη αντι για Champions League και να εντυπωσιαστουν οταν συναντησουν τον Νιαου.

Εικόνα ALEXIS7GER

ριχνω ιδέα για τον onitsuka...να διανέμει ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε εντός εδρας αγώνα στο ΟΑΚΑ κόπιες της ταινίας "ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ "..Ειδικά η σκηνή οπου η Αλίκη τραγουδάει το νιαου ρε γατούλα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Εικόνα Hank

Γεια σου ρε Παντέλο, κατακεραυνωτη

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/h_eksomologhsh_t...

Εικόνα ALEXIS7GER

εχουμε και λέμε... ο κοουτς ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ συναντήθηκε με τον μανατζερ του ΜΠΡΑΜΟΥ , δεν μας λέει που ο γκαζονοφύλακας ( εχει και μπερε για λογότυπο τρομάρα του χαχα ) .Τεσπα , βρεθηκανε και τα ειπανε , προφανως αναφορικά με την ( νέα ?? ) πρόταση του ΘΡΥΛΟΥ στον ΜΠΡΑΜΟ..Ο Κουφός που κολλάει ρε φωστήρα της διανοήσεως και της λογοτεχνίας ?? Δηλαδή με την ιδια λογική ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ειπε του μανατζερ.." Μεγαλε , μιας και σε εχω προχειρο , τους ταδε,ταδε,ταδε αθλητές σου τους στελνεις πακέτο ΠΕΙΡΑΙΑ..τον δείνα στην ΤΣΣΚΑ , τον τρεχαγύρευε στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ..αααα. και πούσαι , μην τυχόν και πάει ο Κουφός στην Εθνική ,...μαυρο φίδι που σε εφαγε.. " ΧΑΧΑΧΑΧΑ νασαι καλά ρε γκαζονοφύλακα ειδικοδυναμίτη ελευθεροπουλαδιάρη ( όρος που χρησιμοποιούν οσοι φορεσαν μπερέ ) , πάλι γελάσαμε με τις παρόλες σου

Εικόνα Chief Bromden

Γεια σου ρε λομπίστα Μπαρτζώκα! λύνεις και δένεις στο ΝΒΑ...
Βάζω στοίχημα πως έβαλες και το χεράκι σου στην επιστροφή Λεμπρόν στο Κλίβελαντ.
Πάντως φοβερός ο συλλογισμός του πρασινοφρουρού (Πασόκος συνδικαλιστής είναι;;;)
Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι...

Εικόνα ALEXIS7GER

ρε ΤΣΙΦ , δεν του λες του ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ν βαλει και ενα χερακι στην ομάδα σου τους Pacers , μιας και στην βράση κολλάει το σίδερο ??

Εικόνα Chief Bromden

Χα Χα λες Αλέξη; Θα το προτείνω στον μάγο της φυλής το βράδυ γύρω απο την φωτιά ...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

χαχαχαχχα μη πολυασχολεισαι ωρες ωρες ξεφευγει λιγο ο πρασινοφρουρος και του ξεφευγουν κανα 2 μαλακιουλες χαχαχαχαχαχα

Εικόνα Chief Bromden

Βασίλη δεν θα μας τρελάνουν αυτοί, εμείς θα τους τρελανουμε...