Ο ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ'' ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ



Ιούλιος του 1985 και ο Ολυμπιακός αποκτά τον πιτσιρικά αμυντικό του Παναιτωλικού Στράτο Αποστολάκη. Λίγες μέρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Στράτος δίνει μία συνέντευξη στο δημοσιογράφο της ''Αθλητικής Ηχούς'' Σταύρο Βρανά. Ας την διαβάσουμε (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν καλύτερα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 10-7-1985
 

 

 

 
21 ετών τότε ο Στράτος, μας αποκάλυψε πως είναι ''Ολυμπιακάκιας'' από την εποχή που ο συντοπίτης του Πέτρος Μίχος πήγε στον Ολυμπιακό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησε να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο κυριότερος λόγος ήταν πως δεν ήθελε να πάει δανεικός σε μία άλλη ομάδα, κάτι που θα συνέβαινε αν υπέγραφε στον ΠΑΟ. Γι'αυτό λοιπόν προτίμησε να θυσιάσει τα περισσότερα χρήματα που του προσέφερε ο Βαρδινογιάννης και να τα βρει με τον Νταϊφά. Έτσι ήρθε στον Θρύλο ο Αγρινιώτης Αποστολάκης, έμεινε 5 χρόνια κι έγινε και αρχηγός στην ομάδα μας. Σε λίγες μέρες θα δούμε το πώς έφυγε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1990. Κρατάμε πάντως το ότι πιτσιρικάς ήταν γαύρος, κάτι που σήμερα είναι λίγο δύσκολο να παραδεχτεί...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Ανόητος... κομπλεξικός... τιποτούλης... (Αλεξανδρής, Λουτσιάνο, Γεωργάτος, Ζιοβάννι)

Εικόνα figurered

Μάγκες κάντε αφιέρωμα και στο Σάββα τον Κωφίδη.

Μεγάλος παίχτης και μέταλλο με τα όλα του.

Έδειξε η νέριτ τον αγώνα της εθνικής με την αργεντινή το 94, μόνο ο Κωφίδης έπαιζε - προσπαθούσε όλη την ώρα, από το πρώτο ως το 90 - επίσης ανάμεσα στις εικόνες του αγώνα πρέπει να διέκρινα τουλάχιστον δύο ερυθρόλευκα πανώ, απ' ό,τι φαίνεται και στην αμερική είμαστε χαλαρά πρώτοι οι γαύροι.

Εικόνα savvas gridlock

Μέταλλο ναι και τον γουστάρω γι'αυτό. Καλός-ποιοτικός παίκτης ναι. Μεγάλος παίκτης όμως, όχι. Σαν να βαριότανε που ζούσε εδώ στον Ολυμπιακό, άσε που τα άκουγε και συχνά από τον κόσμο. Θα το βάλουμε στο πρόγραμμα πάντως και αυτό το αφιέρωμα, αφού το θες.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Σαββα μου ψαξε λιγο στο θρυλικο 4-5 την τελευταια αγωνιστικη με τον οφη της σεζον 1989-1990...Εκει ειχε μπολικο παρασκηνιο με τον Στρατουλη τον κερατουκλη....Η εκδικηση μου ηρθε στις 21-3-2001...

Εικόνα vagio

Η κλωτσα του Μητροπουλου παντως στο πρωτο ματς του ως αντιπαλος, ηταν μια καποια καβλα.

Εικόνα V0R4D0R

Αυτήν την ανάρτηση την περιμένω κι εγώ, φίλε. Ήμουνα νιος και γέρασα και απαντήσεις δεν πήρα γι αυτό το ματς.
ΥΓ: Κατά τα άλλα λένε τα βαζέλια ότι τους έχει στερήσει και πρωταθλήματα ο οφη.

Εικόνα savvas gridlock

Τι να πρωτοπούμε για εκείνο το ματς ρε Βασίλη. Γελάει ο κόσμος πραγματικά.