ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!



Παραθέτουμε ορισμένα αυτούσια αποσπάσματα της συνέντευξης που έδωσε ο Καρδιτσιώτης διεθνής, όπως ανέβηκε στην ιστοσελίδα sport24.gr  ...και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. 

“Δεν θα ασχοληθώ με το τι λέει ο Κουφός και ο κάθε Κουφός. Εγώ ξέρω ότι φέτος πήρα μόνο 18 μέρες άδεια. Και μετά ήρθα κατευθείαν εδώ. Και ήρθα γιατί το θέλω πολύ, το γουστάρω. Η Εθνική ομάδα μού έχει προσφέρει πάρα πολλά από τότε που ήμουν 18 χρόνων μέχρι σήμερα κι εγώ αυτά δεν τα ξεχνάω. Γι' αυτό έρχομαι κι ας είχα μόνο 18 μέρες για να ξεκουραστώ κι ας άφησα τη γυναίκα και το παιδί μου πάλι πίσω".

"Μιλάμε για ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έτσι δεν είναι; Κανονικά έπρεπε να παρακαλάνε όλοι να παίξουν σε μια τέτοια διοργάνωση, όχι να τους παρακαλάνε. Το έχουμε κάνει σκορποχώρι! Ο Χάκετ στην Ιταλία έφαγε έξι μήνες στο κεφάλι επειδή δεν πήγε στην εθνική. Η ΕΟΚ έχει τιμωρήσει ποτέ κανέναν; Όχι. Είναι λάθος της. Αν υπήρχε τιμωρία από την πρώτη στιγμή -οποιαδήποτε τιμωρία, για παραδειγματισμό, όπως συνέβη με τον Χάκετ στην Ιταλία- δεν θα φτάναμε ως εδώ. Δεν θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα". 

"Ναι, είμαι ασφαλισμένος. Κοίτα, δεν θέλω να πω τίποτα γι' αυτά τα πράγματα. Έχω διαβάσει τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό, έχω μάθει, αλλά δεν θέλω να τα συζητήσω. Πάντως, όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ είμαστε ασφαλισμένοι".

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/mpoyroushs_tha_eprepe_na_parakalane_gia_na_erthoyn_sthn_ethnikh.2946414.html 

Ως Έλληνας πρώτα από όλα θέλω να πω ότι διαβάζοντας αυτές τις δηλώσεις αφοσίωσης συγκινήθηκα ...μην σας πω ότι μου σηκώθηκε κιόλας! Μακάρι να έδειχνε την ίδια αφοσίωση και τον ίδιο σεβασμό ο συγκεκριμένος κύριος και στους ανθρώπους που από το καλοκαίρι του '06 έως και αυτό του ’11 τον τάιζαν στην Ελλάδα και τον έκαναν άνθρωπο ...και αυτός τους ειρωνευόταν αποκαλώντας τους βλάκες. Κατά τα λοιπά, στο διάολο να πάει κι ο κάθε Κουφός!! Άλλο αν την μεγαλύτερη διάκριση που είδε ο Γιαννάρας με την Εθνική, πέρα από το χρυσό στο Βελιγράδι που καθάριζε τον πάγκο, την είδε ως συμπαίκτης του Κουφού στην Πολωνία. 

Αλήθεια Γιάννη, όλοι όσοι βρίσκεστε στο Καρπενήσι κι όσοι θα βρεθείτε στην Ισπανία είστε πλήρως ασφαλισμένοι; Την εποχή δηλαδή που η Εθνική έπαιζε με όλα της τα αστέρια, μέσα σε αυτά και η αφεντιά σου δεν ήσασταν μερικώς ανασφάλιστοι; Την εποχή που μέσα σε αυτή την Εθνική συνυπήρξατε με τον Σπανούλη εσύ και ο Φώτσης που παίρνατε έναν σκασμό λεφτά στην Αρμάνι, την εποχή της συνύπαρξης Παπαλουκά Σπανούλη Διαμαντίδη τα λεφτά που δίνονταν στην ΕΟΚ επαρκούσαν για να ασφαλισθείτε όλοι πλήρως;; 

Να σημειώσουμε επίσης ότι η Ιταλική ομοσπονδία ασφαλίζει πλήρως τους διεθνείς της μέσα σε αυτούς και ο Χάκετ. Επιπλέον για να μπορεί να τιμωρεί  μια ομοσπονδία θα πρέπει πρώτα η ίδια να τηρεί τον νόμο και να είναι εντάξει απέναντι στους αθλητές και τις ομάδες τους. Η αλήθεια είναι πως η ΕΟΚ θέλησε να τιμωρήσει τόσο τον Μαυροκεφαλίδη το 2011 όσο και τον Σχορτσιανίτη όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την προετοιμασία για να πάει να δει την σύζυγό του …ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ «ΚΟΚΟΚΟ». ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;; Σημειωτέον κανείς από τους δυο παίκτες που επρόκειτο τότε να τιμωρηθούν δεν κλήθηκε στην Εθνική ενόψει Μουντομπάσκετ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;; 

Θα είχε πράγματι ενδιαφέρον αν η ΕΟΚ ξαναεπιχειρούσε να τιμωρήσει αθλητές! Θα διαπιστώναμε έτσι για ακόμα μια φορά ποιος έχει δίκιο: Ο Σωλήνας ή οι διοικήσεις των Μακάμπι Ολυμπιακού Μπαρτσελόνα …ή οι εκπρόσωποι των αθλητών που επικοινωνόντας με την ομοσπονδία έκαναν σαφές πως οι πελάτες τους θα διατεθούν ΜΟΝΟ αν λυθεί το ζήτημα της ασφάλισης;; Σημειωτέον, σε κάθε μια από τις περιπτώσεις που εκπρόσωποι αθλητών ενόχλησαν την ομοσπονδία ζητώντας διευκρινίσεις, η ΕΟΚ έκανε το παγώνι. Γιατί δεν θέλησε να τραβήξει στα άκρα την κατάσταση εφόσον τα'κανε όλα νόμιμα; Μακάρι να επιχειρήσει να «εφαρμόσει τον νόμο» η ΕΟΚ …γιατί τότε θα αναγκαστείς να κάνεις κωλοτούμπα Γιάνναρε. Κωλοτούμπα σαν κι αυτή που έκανε ο Σωλήνας παραχωρόντας συνέντευξη σε μέσα της Θεσσαλονίκης…

"Εδώ, μια που είστε και από τη Θεσσαλονίκη και ξέρετε καλά τις μεγάλες δόξες, ζήτησε ποτέ ο Άρης κι ο ΠΑΟΚ να ασφαλιστεί ο Γκάλης κι ο Γιαννάκης ή ο Φασούλας; Έπαιζαν αυτοί οι κολοσσοί τόσα χρόνια σερί χωρίς κανείς να πει τίποτα και τώρα ψάχνουμε να ασφαλίσουμε συμβόλαια; Αν δηλαδή κάποιος έχει 15 χρόνια συμβόλαια εμείς θα πρέπει να το ασφαλίσουμε; Και όμως, βλέπετε ότι οι παίκτες είναι ασφαλισμένοι σε μια μεγάλη εταιρεία, και καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει διαμαρτυρηθεί και δεν ήμασταν και υποχρεωμένοι να το κά​νουμε." http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10495&subid=2&pubid=129770097

Κωλοτούμπα σαν αυτή που κάνεις κι εσύ τώρα Γιαννάρα, παίζοντάς το βασιλικότερος του βασιλέως, παραδίδοντας σεμινάρια προσήλωσης στην επίσημη αγαπημένη …ΟΤΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ.
 
(OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΤΡΟΛΛΟΕΡΩΤΗΣΗ "ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗ Ή ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ" ΣΤΟ 0:09)

“Δεν ξαναπαίζω στην Εθνική Ομάδα, γιατί οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ δε με σέβονται. Πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό έχω ζήσει τόσα πολλά, έγινε και το σημερινό και πήρα την απόφασή μου. Με πληγώνει, γιατί αγαπάω την Εθνική και το απέδειξα πέρσι όταν έπαιξα με σπασμένο χέρι και όλο το καλοκαίρι έτρεχα στα νοσοκομεία, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς“ http://www.athleticradio.gr/basket/41535-apoxwrei-o-mpourousis-apo-tin-ethniki 

Μιλάμε για σκληρή εσωτερική πάλη, όχι μαλακίες. Τα βιώματα του με τον Ολυμπιακό συγκρούστηκαν με τα βιώματα που είχε ως παίκτης της Εθνικής ...μετωπική είχαμε! Λέτε ο φόβος της τιμωρίας να λειτούργησε αποτρεπτικά τότε; Μήπως και τότε δεν του έβγαιναν οι μέρες της άδειας και είχε στραβώσει; Μήπως παρουσιάσε κενό μνήμης και ξέχασε ό,τι του προσέφερε η Εθνική; Γιατί τα όργια που έγιναν (και)σε εκείνους τους τελικούς τώρα που μιλάμε σίγουρα θα τα'χει ξεχάσει.

Καταλαβαίνουμε πως το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό πως έχεις οικογένεια στην Ελλάδα, πως πρέπει από τώρα να φροντίσεις για το μέλλον σου στην πατρίδα. Άλλωστε με τέτοιες αντιδράσεις απ΄τους συμπαίκτες σου το κλίμα προβλέπεται βαρύ και οι μέρες που θα τρως ψωμί στο εξωτερικό φαίνονται μετρημένες ...παρά την ανανέωση!

http://www.filathlos.gr/list-2/item/9218-real-mpourousis-gioul/9218-real-mpourousis-gioul http://www.malagahoy.es/article/deportes/1792728/madrid/aprende/caer/y/duda.html
12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 «ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞΩ» ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΣΤΙ “QUITA AL PUTO GRIEGO”
 
...ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΕΡΧΙΟ! 

DRAZA

ΥΓ: «Πιο κότα κι απ’τους bloggers που κυνηγάς έχεις καταντήσει». Έτσι λένε κάποιοι ...αλλά εμείς δεν υιοθετούμε τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς. Δεν ξέρουμε περί τίνος πρόκειται άλλωστε.
 
ΥΓ2: Θα’χουμε μια μικρή ανασκόπηση της ιστορίας με την ασφάλιση των διεθνών προσεχώς. Για να δούμε αν όντως έκαναν μια τρύπα στο νερό οι Αγγελόπουλοι. «Θα σας τα φιξάρω» που λέει κι ο Κος Μάκης!
 

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Αν δεν ήταν η ντόπα του δεκαήμερου Γιάνναρου δε θα είχατε κατακτήσει το κύπελλο του 2011. Να τα γράφουμε όλα, ε;

Εικόνα DRAZA

ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΝ ΒΑΡΕΛΙ Ε;;;

Εικόνα sada

nomizw file draza oti ton bourousi prepei na ton krinoume san anthrwpo noitikou epipedou antistoixou amoivadas..dn nomizw oti borei na parei kapoios sovara ta legomena tou..einai apolita kathisterimenos..gia ta aderfa gourla matia einai anaksio na sizitw..oi poutses apo ta alla tmimata erxontai swridon kai skane san komites sto lariggi tous..to asteio me ton ekantotoxrono kai oi plakitses peri ethnikis kai sia dn peithoun kanenan gia to pion tous...prokeitai gia tous pio vamenous prasinous opadous olokliris tis elladas kai twn palinostountwn ellinwn..einai arrwstoi k pathiasmenoi p arxizoun apo neura na sou prokaloun mia sibatheia gt einai diskolo stis meres mas me tosa provlimata autoi na afosiwnontai se ena k mono orama pws tha megalwsoun to triffili tous

Εικόνα savvas gridlock

Xαχαχαχα, μαλάκα sada γαμώ την τρέλα σου ρε πούστη...

Εικόνα DRAZA

ΕΛΕΙΨΕ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.

Εικόνα DRAZA

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=658

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΙΟ...
- Αυτός που έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία στο ωραίο φύλο;
Γ.Μ. Εγώ!

ΤΣΑΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
http://www.aek.com/4images/data/media/69/050325_bourousis_tsiaras04.jpg

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος στη συσκευασία του ενός!

Εικόνα Bad7

Χαχαχαχαχαχα

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ

Εικόνα DRAZA

ΚΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΤΕΜ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΨΥΧΟΣ. ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...

"-Τι ομάδα είστε;
Γ.Μ. ΑΕΚΑΡΑ!!! Στο σοϊ μου είμαστε ΑΕΚτζήδες μόνο εγώ και ο ξάδερφος μου. Κανείς άλλος. Οι άλλοι είναι Παναθηναϊκοί!"

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- Το σύνθημα που όταν το ακούτε σας φτιάχνει περισσότερο;
Γ.Μ. πλάκα μας κάνεις; Γιατί, έρχεται κόσμος; Τι σύνθημα μας λες; Μόνοι μας τραγουδάμε!!! Πάντως όσες φορές τυχαίνει και έρχονται, μου αρέσουν τα αντιολυμπιακά και το «οριτζιναλ πορο ποροπο περομ περομ» .

http://www.aek.com/interviews/burusis_tsiaras_interview.htm ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΑ ...ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.

Εικόνα Bad7

Του αρεσουν τα αντιολυμπιακα συνθηματα α ρε αρχιδι

Εικόνα savvas gridlock

Μην στέκεσαι εκεί, φίλε. Αν πιάσουμε το σε πόσους άρεσαν τα αντιολυμπιακά συνθήματα πριν φορέσουν τα ερυθρόλευκα, όπως και το σε πόσους άρεσαν τα ολυμπιακά συνθήματα πριν βάλουν τα πράσινα, θα πάει μακριά η βαλίτσα. Σημασία έχει τι κάνεις στην ομάδα, αν προσφέρεις και αν την βοηθάς να πετύχει τους στόχους της. Αλλιώς εμείς έπρεπε να πετάξουμε με τις κλοτσιές από την ομάδα τον αεκτζή Γιώργο Σιγάλα και τα βαζέλια τους γαύρους Διαμαντίδη και Αλβέρτη. Ειδικά τον τελευταίο, που πήγαινε με το ΦΩΣ στις προπονήσεις του ΠΑΟ...

Εικόνα Bad7

Εχεις δικιο απλα μ'εκνευρισε το φτηνο οπαδιλικι που πουλαει

Εικόνα Bad7

Το ψευτοοπαδιλικι να το πω καλυτερα

Εικόνα Bad7

Γιατι αμα εισαι τοσο αεκτζης δε πας στον μισητο γαυρο

Εικόνα Bad7

και αντιολυμπιακος

Εικόνα Bad7

και μολις επεσε αγωνιστικα η αεκ την εκανε και ξεχασε και τα φλοριτζιναλ και τα αντιολυμπιακα συνθηματα

Εικόνα DRAZA

AΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΟΥΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΩ ΤΟΝ ΣΑΔΑ ΚΥΡΙΩΣ...

Εικόνα dono

Ντράζα τώρα που ο ζέλας πήρε ΚΑΙ τον Μάντζαρη, μήπως θα έπρεπε να φέρουμε πίσω των Ιωάννη για να τους κοντράρουμε λίγο και στην ποιότητα?

Εικόνα DRAZA

θΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΦΙΛΕ, ΣΤΟ "ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ" ΚΟΥΙΖ.

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ!

Εικόνα Hank

Με την ευκαιρια της παραμονης του Μαντζαρη, οπως ανακοινωθηκε πριν λίγο απ την ΚΑΕ, να θυμήσουμε σε πόσο λάθος επιλογές στηριχτηκαμε τα προηγουμενα χρόνια.
Κι αυτο βεβαια, δεν ειναι με την καμια μομφή προς τους Αγγελόπουλους, οι οποιοι παντα έκαναν αυτο που έπρεπε, και ειδικα παλιοτερα με συνεχεις οικονομικές υπερβάσεις προσπαθουσαν να συντηρουν ενα ακρως ανταγωνιστικο ροστερ, παρεχοντας υψηλα συμβολαια ακομα και στους Μπουρουσηδες, και τις καλυτερες συνθηκες για να παιξουν μπασκετ (οσο μπορουσαν βεβαια, γιατι απο ενα σημειο και μετα, ολοι αυτοι ηταν στο ελεος του σωληνα και της μασονιας).

Ο Μαντζαρης, σε μια συγκυρια που θα μπορουσε να απαιτησει πολλα -και να τα βρει βεβαια, δεν ηταν δυσκολο εστω και αν εφτανε τις καταστασεις στα ακρα- επελεξε απλα και αθορυβα να μεινει, εκτιμωντας προφανως τη σταση του Συλλογου και των Αγγελοπουλων ολα αυτα τα χρονια.

Απ την αλλη, ολοι ξερουμε σε ποση εκτιμηση ειχε ο Ιωαννης την ομαδα που επαιζε, και τη διοικηση της.
Και το ποιον του ανδρος, το αναδεικνυει πολυ χαρακτηριστικά ο DRAZA: ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΕΙΦΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Εικόνα DRAZA

Αν ο Μάντζαρης είναι βάζελος πάντως άρρωστος ...εγώ θέλω πλέον το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού να περάσει στις ροζοπράσινες κερκίδες των φάιναλ φορ. Να τα ρωτάμε τα τρελά αγόρια "μπάσκετ παίζεις;" κι όποιος λέει ναι ας περνάει για μια δοκιμούλα ...μπορεί να γίνει η επόμενη σημαία μας.

ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ "ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΣΤΟ ΣΛΑΪΝΤΕΡ.

Συγχαρητήρια στους (καναδυο) δημοσιογράφους -ξέρουν αυτοί- που δεν απέδειξαν ότι ούτε κοντοί είναι ούτε ψωλόπουλοι και παρουσίασαν την υπόθεση Μάντζαρη στην πραγματική της διάσταση. Και όταν λέω "όχι κοντοί" εννοώ που έχουν ένα μπασκετικό ύψος κι εκτόπισμα και φαίνεται ότι την έχουν σκάσει την μπαλίτσα. Και όταν λέω "όχι ψωλόπουλοι" εννοώ που δεν έχουν πληροφόρηση για τον πούτσο και ξέρουν τι τους γίνεται. ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!

Και έστω μέσω σχολίου πρέπει να το αναφέρω αυτό: ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΦΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΤΕΛΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ "Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΡΙΖΩΝΟΥΝ ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ"

ΤΡΑΚΗ ΕΕΕΛΑΑΑΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕ ΜΠΑΝΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα Bad7

Χαχαχαχαχαχα ωραιο DRAZA

Εικόνα Bad7

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ'ΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΝΝΟΩ!!ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Εικόνα Bad7

Θα βγαλουμε πολλα λαβρακια

Εικόνα Bad7

Αν κρινουμε απ'το ταλεντο του Μαντζαρη

Εικόνα dion

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα'χετε με τον Ιωάννη μάγκες. Ο άνθρωπος έκανε το μεγαλύτερο καλό που μπορούσε να κάνει στην ομάδα: όχι απλά σηκώθηκε κι έφυγε, αλλά έκλεισε κι οριστικά την πόρτα πίσω του, τεράστιος!

Δε χρειάζονται καν πολλές κουβέντες για έναν άνθρωπο που'χει περάσει από Ολυμπιακό, Αρμάνι και Ρεάλ, ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο κι ήταν φαβορί για πρωταθλήματα κι Ευρωλίγκες και δεν έχει πάρει ΤΙΠΟΤΑ! Όλα τ'άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε. Βρήκε έστω κι αργά το "λιμάνι" του, στους χέστες της Μαδρίτης.

Εικόνα DRAZA

Πέραν της επισήμανσης της κωλοτούμπας και της όποιας αχαριστίας συμφωνώ πως δεν πρέπει να έχουμε κάτι μαζί του και πως μας έκανε μεγάλο καλό.

Nα δούμε πάντως αν το βρήκε το λιμάνι του.Σε πόσο καιρό το βλέπεις το διαζύγιο;; Επαγγελματικό εννοώ έτσι, μην παρεξηγηθώ.Εγώ δεν πιστεύω πως θα μείνει καιρό στην Μαδρίτη ο συγκεκριμένος. Ούτε πιστεύω πως σοβαρός προπονητής τον ανέχεται. Μην ξεχνάς πως επί Λάσο ανανέωσε.

Το θέμα είναι ένα. Αν πάει στον βάζελο θα δουλέψει η κατάρα του Καρδιτσιώτη και θα μείνουν κι αυτοί άτιτλοι ...ή θα τον κάνει μάγκα ο Σωλήνας που όπως βλέπεις τον γλέφει.

Εικόνα Bad7

Ο παναθηναικουλης ατιτλος;;;;;;;;απαπαπαπαπαπα

Εικόνα DRAZA

Για αυτό όλοι οι δρόμοι (τον)οδηγούν στην βαζέλα.

Εικόνα Bad7

Επειδη θα μπορουσε να ξεκουμπιστει πιο νωρις!!!Αυτος και ο Σχορτσιανιτης μας κρατησαν μακρια απο τις επιτυχιες!!

Εικόνα Bad7

Και μου τον χειροκροταγαν φετος στο σεφ

Εικόνα DRAZA

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ.

http://www.superbasket.gr/permalink/222882.html

ΤΟ ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ.

Εικόνα Bad7

Δεν επρεπε να χειροκροτησει κανεις Ολυμπιακος τον κωλοτουμπα αλλα ναι αυτοι που γιουχαραν ηταν περισσοτεροι

Εικόνα Bad7

Δεν γινεται να εισαι Ολυμπιακος και να τον χειροκροτας

Εικόνα Bad7

Αυτος εβριζε τους προεδρους του Ολυμπιακου που εσωσαν τον Θρυλο απο τη κατρακυλα του 2004 και 2005

Εικόνα Bad7

δε γινεται να τον χειροκροτας

Εικόνα Bad7

Δεν υπαρχει λογος να τον χειροκροτησεις αντιθετα να τον γιουχαρεις πατρα πολλοι λογοι

Εικόνα Bad7

παρα

Εικόνα Bad7

Μπουρουση αφιερωμενο http://www.youtube.com/watch?v=YHIU55QMbwY

Εικόνα DRAZA

"Λέγομαι Μπουρούσης Ιωάννης..."
"Και σε τι θα διαγωνισθείτε!"

"Εχω μπροστά μου τον γίγαντα Κωλοτούμπα και δεν το'χα καταλάβει"

https://www.youtube.com/watch?v=nJIr2WQGlUo

Εικόνα Bad7

Ειναι και συνονοματοι Ιωαννης ο ενας Ιωαννης και ο αλλος

Εικόνα DRAZA

Ωραίες συμπτώσεις.

Εικόνα Bad7

Ε ρε γελια

Εικόνα DRAZA

Αυτούς τους τύπους πληρώναμε τόσα χρόνια και μάλιστα αδρά και αναρωτιόμασταν τι πήγαινε λάθος!

Εικόνα Bad7

Εγω στεναχωριεμαι γιατι πηγαν τοσα χρονια χαμενα αν τον ειχαμε διωξει πιο νωρις δε θα μετρουσαμε τη μια αποτυχια μετα την αλλη

Εικόνα DRAZA

έδειξε μεγάλη αχαριστία ο συγκεκριμένος ...πέρα από τα όποια αποτελέσματα

κάποιος μπορεί να πει "αυτό μπορούσε, αυτό προσέφερε"

το θέμα είναι ο χαρακτήρας που έδειξε εξωαγωνιστικά ...εκεί είναι που του'χουμε πολλά μαζεμένα

Εικόνα Bad7

Ετσι

Εικόνα DRAZA

μακάρι να μείνουμε μακριά και αγαπημένοι ώστε να μην χρειαστεί να μιλήσουμε συγκεκριμένα...

μακάρι να μας απασχολεί μόνο στα κωλογλειψίματά του με τον σωλήνα ...που τρια χρόνια πριν δεν τον σεβόταν

Εικόνα Bad7

Ειδομεν