Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΕΓΗ



Πάρτυ έχουν στήσει από χθες οι ''αντικειμενικές'' ιστοσελίδες και εφημερίδες, μετά το 0-0 του ΠΑΟ στη Λιέγη με την Σταντάρ. ''Λιώστε την'', ''ελάτε στο καμίνι'', ''δική σου η πρόκριση'' και άλλοι τέτοιοι ''ωραίοι'' τίτλοι αφιερώνονται στον Panathinaikos, τον ευρω-περίγελω. Ας δούμε όμως τι ΔΕΝ γράφουν όλοι αυτοί για το χθεσινό ματς.
 

 
Μετά το 01:50, παρακολουθούμε τη φάση και παγώνουμε την εικόνα στο 02:15.
 

 
Ο Μέντες, όταν βρίσκει τον Εζέκιελ, πατάει οριακά εκτός περιοχής. Μήπως όμως με το μηρό του, στον αέρα, βρίσκεται πάνω στην γραμμή της περιοχής και κάπως προς τα μέσα; Μήπως αυτό είναι το τελευταίο σημείο που έρχονται σε επαφή τα δύο σώματα και μήπως ο κανονισμός λέει ότι ''ανατροπή στην γραμμή της περιοχής είναι πέναλτυ'';
 
Υπάρχει και άλλη μία φάση στο 80', με τον Μπεργκ που πήρε ένα λεπτό πριν κάρτα, να κάνει ένα ακόμη μαρκάρισμα για κάρτα, μαζεύοντας από πίσω το πόδι του αμυντικού της Σταντάρ. Θα φτιάξουμε βίντεο τις επόμενες μέρες και θα την συμπεριλάβουμε κι αυτήν.
 
Ένα πέναλτυ εις βάρος του ΠΑΟ που δεν καταλογίστηκε, αλλά και μία αποβολή του Μπεργκ, η οποία αν δινόταν, δεν θα έπαιζε ο Σουηδός στον επαναληπτικό στη Λεωφόρο. Όντως, επέστρεψε ο Panathinaikos στην Ευρώπη. Βαδίζει πάνω στα χνάρια του sir Manos Mavrokoukoulakis...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Τελικά το 0-3 στο Καραισκακη απο την αρμαδα του Αλαφουζου θα κανει καλο στον ΘΡΥΛΟ.

Θα κρατήσει για τα επομενα 10 χρονια τα βαζελια ζωντανα αλλα και ευχαριστημενα απο τη διοικηση τουιτι. Γιατι για τα επόμενα 20 χρονια τετοιο σκορ δεν πρόκειται να ξανακάνουν διοτι θα μικρύνουν ακόμη περισσότερο.

Ετσι θα μεινει ο τουιτις προεδρος.

Και καθε χρονο τα βαζελια θα πανηγυριζουν οταν παρουν ενημερωση ή κατακτησουν την 4η θεση οπως και φετος.

Εικόνα Bad7

Ετσι ειναι αδερφε

Εικόνα Bad7

Τωρα παραγκα και οραμα δεν εχει κυριε Τουιτι;

Εικόνα Bad7

παλι καλα που υπαρχουν και οι ψευτοαντικειμενικοι δημοσιογραφοι γιατι δυστυχως για'σενα Τουιτι ο κοσμος εχει ματια και βλεπει τα χαλια της κωλοομαδας σου

Εικόνα Εν Αθήναις

Μπαρτσελόνα της Ελλάδας-Κωλοομάδα 0-3, κάπου, κάπως, κάποτε, σύντρομπε.

Εικόνα ΔΙΑΣ

Μασκοτιτσα ξενυχτησες για τα φιλικα του ΘΡΥΛΟΥ ή τα είδες την επόμενη μαγνητοσκόπηση? Ελπίζω μετα το ICC να μην άλλαξε χρωμα το τριχωμά σου. Σε θέλουμε ροζουλι με πρασινα αυτάκια... εσεις ποτε θα κανετε τα φιλικά της ΚΟΡΕΑΣ? του ΠΑΚΙΣΤΑΝ?

Εικόνα nikos michalopoylos

0-3 αλλα 20 ποντους πισω στην τελικη βαθμολογια!

Εικόνα Εν Αθήναις

9 στους 10 γάβρους θα ήθελαν το ανάποδο. Και μην πεις πως είναι ψέματα...

Εικόνα Bad7

οι βαζελογαυροι ναι οι Ολυμπιακοι σιγουρα οχι

Εικόνα rasputin7

Αλλο οτι μας πειραξε και αλλο οτι θα το αλλαζαμε ακομη και με την απωλεια του πρωταθληματος.Αν το 0-3 αποτελει αιτια για καζουρα η απωλεια ενος πρωταθληματος απο αυτον τον βαζελο τι θα προκαλουσε?

Εικόνα Bad7

Ετσι θελεις να πιστευεις ''εν αθηναις''

Εικόνα savvas gridlock

Οχι 9 στους 10. 2-3 στους 10 βαζελογαυρους ειναι ετσι. Παλιοτερα οι ιδιοι κοροιδευαν τους Παοκτζηδες που ζούσαν για να μας κερδανε στην Τουμπα και τους Αεκτζηδες που ζουσαν για να μας κερδανε στα Φιλαδελφεια, αλλά τώρα κάνουν τα ίδια. Την ιδια ψυχοσυνθεση και νοοτροπια εχετε, γνωστα ειναι αυτα και χιλιογραμμενα εδω μεσα.

Εικόνα Son of Hoof

ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ ΠΑΡΕ 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΥΡΟ