ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ PART 4: ΠΑΟ-ΒΕΡΟΙΑ 23/5/1999



Συνεχίζουμε από εδώ να καταγράφουμε τις στιγμές δόξας της πράσινης κερκίδας, με τους οπαδούς του ΠΑΟ να παραδίδουν μαθήματα αφοσίωσης και στήριξης της ομάδος τους. 23 Μαϊου 1999 και στα πλαίσια της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Βέροια. Τυπικά περιμένει στραβοπάτημα της ΑΕΚ, η οποία την ίδια ώρα υποδέχεται στα Φιλαδέλφεια την Ξάνθη, ώστε να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Τρεις βαθμούς πίσω ο ΠΑΟ από την ΑΕΚ, αλλά ουσιαστικά και η δεύτερη θέση έχει πετάξει. Το παιχνίδι με τη Βέροια ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς του ΠΑΟ για εκείνο το πρωτάθλημα, αλλά ήταν και το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Στράτου Αποστολάκη μπροστά στον κόσμο της ομάδος του, αφού είχε πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι οπαδοί της Πανάθας κατέκλυσαν τις κερκίδες του ΟΑΚΑ και έγραψαν για μία ακόμη φορά ιστορία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 24-5-1999
 

 

 

 
1.065 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ και αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την ''Αθλητική Ηχώ''.
 
ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ...

Σχόλια

Εικόνα john

Σαββα λιγο ασχετο με το παρον κειμενο αλλα περιμενω αναρτηση για το περιφημο ματς του Δημητρόπουλου στη Φιλαδέλφια το 2000.Θα ανέβει?

Εικόνα john

Εννοω τη σεζον 1999-2000.Προφανως το καταλαβες απλα θελω να ειμαι ακριβεστατος!

Εικόνα savvas gridlock

Γι'αυτό πρέπει να ετοιμάσουμε βίντεο καλύτερα, όχι ανάρτηση. Το ματς το έχουμε ολόκληρο, οπότε θα το επισπεύσουμε.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Το "αντίο" που του έπρεπε του Στράτου, της "ροδέλας" (όπως τον φώναζε μία ψυχή).