5 ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ



Πριν δύο εβδομάδες είχαμε δει τους 4 δανεικούς που είχε παραχωρήσει για φέτος ο ΠΑΟ στη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου. Έχουμε και συνέχεια όμως, όπως διαβάζουμε στο έγκριτο vazeletta.
 
Συνεχίζει την ενίσχυσή της η Νίκη Βόλου, που απέκτησε τον έβδομο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό (οι υπόλοιποι είναι οι Μαχλελής, Σταμπολζίεφ, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος, Ταμπάκης). Ο λόγος για τον Χρήστο Φαφούτη, ο οποίος αναδείχτηκε και πρωταθλητής με την ομάδα Νέων των «πρασίνων». Ο 20χρονος δεξιός μπακ χαφ υπέγραψε στην ομάδα της Θεσσαλίας για τα τρία επόμενα χρόνια και μένει η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, ενώ έχει ξεκινήσει προπονήσεις από την Τετάρτη (30/7).
 
Μαχλελής, Σταμπολζίεφ και Φαφούτης δεν είναι δανεικοί από τον ΠΑΟ στη Νίκη Βόλου, αλλά προέρχονται από τον ΠΑΟ. Ούτε αυτό ήταν όμως το τέλος. Προέκυψε και πέμπτος δανεικός, ο Μαρινάκης, σύμφωνα με το onsports του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
 
Παίκτης των Θεσσαλών θα πρέπει να θεωρείται ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ύστερα και από τις δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση. Καθώς η υπόθεση του δανεισμού του Νίκου Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό είχε τραβήξει για καιρό απασχολώντας τη Νίκη Βόλου, από την πλευρά των Θεσσαλών εμφανίζονταν διατεθειμένοι να τελειώσουν το θέμα είτε με συμφωνία είτε στρέφοντας αλλού το βλέμμα τους για ενίσχυση στα μπακ. Όμως από τις εξελίξεις αποδείχθηκε πως το τέλος της υπόθεσης ήταν αίσιο για τους «νεοφώτιστους» στη Super League. Όπως λοιπόν τόνισε και ο Ανδρέας Πάτσης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Blue Star» η συμφωνία με την πλευρά του παίκτη αλλά και τους «πράσινους» για τον μονοετή δανεισμό του είναι δεδομένη. Έτσι, με τα τυπικά να απομένουν, ο 21 ετών αμυντικός θεωρείται ήδη παίκτης της ομάδας του Βόλου και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ενσωματωθεί στη Νίκη και να τεθεί στη διάθεση του Βίλιαν Βλουτ.
 
Θυμίζουμε ότι πριν 2 μήνες περίπου η ΠΑΕ ΠΑΟ είχε καταθέσει προτάσεις για τον περιορισμό των δανεικών στη Superleague.
 
 
''2 δανεικούς το πολύ μπορεί να πάρει μία ομάδα της Superleague από άλλη ομάδα της Superleague'', σύμφωνα με τον Αλαφούζο. Δυο μήνες μετά ο ίδιος άνθρωπος πάει και δίνει 5 δανεικούς στη Νίκη Βόλου, ομάδα της Superleague, ενώ άλλοι τρεις πρώην πράσινοι πιτσιρικάδες βρίσκουν στέγη στην ομάδα του Βόλου. Φυσικά κουβέντα δεν βγάζουν για όλα αυτά οι υπερευαίσθητοι αθλητικοί δημοσιογράφοι. Το πολύ πολύ να κάνουν θέμα την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Σωτηράκου από τη Νίκη Βόλου, ή να ρίξουν καμιά μπηχτή για τον Ιμπαγάσα που πήγε στον Πανιώνιο (ως ελεύθερος), για να το παίξουν ''αντικειμενικοί''...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

NO MERCY ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εικόνα red7neck

Μη λυπηθείτε το παράρτημα! Μια ποιοτική 6άρα με το καλησπέρα απέναντι στη Νίκη Β(Κ)ό(ώ)λου!

Εικόνα Bad7

Ποα Βολου οπως εγραψε και το ολυμπιακος24 ετσι θα τους λενε απο'δω και περα και οι αεκτζηδες στη ψωρα μουγκα μονο οταν δινει ο Ολυμπιακος δανεικους θιγονται

Εικόνα Son of Hoof

Πιο αλήτες, πιο ρουφιάνοι, πιο απατεώνες και πιο σκατάνθρωποι γενικώς απ΄τα βαζέλια δεν υπάρχουν. Οι ομάδες τους δε κάνουν κάτι άλλο, απλά αντιπροσωπεύουν αυτούς. Είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι. Το'χουν στο αίμα τους. Πρωταθλητές του ψέμματος, της κουτοπονηριάς και της πουστιάς.
Ναι τα χανούμια είναι σιχαμερά όσο δεν πάει, ναι οι λαλαδοτέτοιοι έχουν πολύ σοβαρά συμπλέγματα, αλλά τα κόμπλεξ που έχουν δημιουργήσει οι ανελέητες φάπες στους αθηναίους λαγούς, με το λανθάνον υπερεγώ τους, τα καμμένα από τις σκόνες κεφάλια τους, και -φυσικά- το αιδοίο της μητρός τους, είναι ΑΛΛΟ επίπεδο.

ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ,ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

Εικόνα savvas gridlock

Αυτά που γίνονται με τα ΜΜΕ πάντως, δεν υπάρχουν. Ομερτά. Δεν εντοπίζει κανείς τις ανακολουθίες Αλαφούζου. Αν είναι να σεντράρουμε το Βαγγέλαρο π.χ. για τον Πουλίδο, πρώτοι είμαστε. Πώς θα γίνει, να μην μας πούνε και ''φιλο-ολυμπιακούς''. Θες ένα ακόμη παράδειγμα; Φαντάσου αυτά τα δύο άρθρα να είχαν αποδέκτη το Μαρινάκη αντί τον Αλαφούζο.

https://athens.indymedia.org/media/upload/2014/07/27/phrinasmidenistvnan...

http://www.koutipandoras.gr/article/119552/i-filoisrailini-propaganda-yp...

Θα είχε γκρεμιστεί το Internet με το ''φασίστα μνημονιακό Μαρινάκη''. Πρώτα και κύρια θα τα έβγαζαν οι οργανωμένοι λαγοί της Μπύρας 13, αυτοί που έχουν κάνει το μεροκάματο επιστήμη και μετά θα τα απαπαρήγαγαν τα δικά μας τα βαζελογαυράκια. Τώρα ούτε κουβέντα για τον Τουίτη. Από την στιγμή που τα έχει βρει στα χαρτζιλίκια με το Φορέα της φάπας, δεν κινείται φύλλο. Άσε που η προσδοκία να μοιράσει μεροκάματα και στη δημοσιογραφική πιάτσα, βουλώνει τα στόματα και των ΑΡΔ. Καλά, για τους ''αγνούς Ολυμπιακούς'' που ''δεν τρώνε κουτόχορτο'', δεν υπάρχει θέμα να τα δουν όλα αυτά. Αυτοί έχουν ''αυθόρμητες'' ευαισθησίες μόνο για το Βαγγέλαρο...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που λες είναι ότι αποκλείστηκαν εχθές και δεν έχει κουνηθεί φύλλο σήμερα. Όλοι συντεταγμένοι στην υπεράσπιση του "πλάνου Αναστασίου", "δεν χάθηκε τίποτα" κ.ο.κ. Μέχρι και "συγχαρητήρια της ΟΥΕΦΑ στον υπέροχο λαό του ΠΟΑ" ανακάλυψαν για να μην πουν κάτι αρνητικό. Αν ήμασταν εμείς στη θέση τους, θα είχε γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, θα μιλούσαν όλοι "για λάθη του καλοκαιριού, κακό προγραμματισμό και απόλυση προπονητή"!

Εικόνα Son of Hoof

...επειδή τους ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ως μόνιμος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και δεν πρέπει να σταματήσει ΠΟΤΕ να τους ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ και εσείς ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ. Σύμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. Η κατάσταση που θίγεις είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ. Απο ανακολουθίες αλλόθρησκων σιχαμάτων έχουμε χάσει το λογαριασμό και δεν κουνιέται -όντως- ούτε κοτσάνι από φύλλο.

Κατ΄αρχάς, να είναι καλά ο πρόεδρος μας, να έχουμε ομάδα που να ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ. Όπως έγινε πέρσι, ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΙΟΛΑΣ με την τριπλη πουτσα σε ποα-μπενφικα-ζμπάουγκ. Τα αλητορουφιανάκια ΑΡΔ που λέτε τα κάνουν αυτά για να μην μείνουν άνεργοι και ψοφήσουν απ΄την πείνα. Τι να τους πουν, οτι είναι "αλλού" ο γαύρος πλέον??? Θα πουλάνε μετα??? Αυτό είναι το "όπιο" που πουλάει, ο "κακός" Ολυμπιακός και οι υπόλοιποι "άγιοι". Χιλιοειπωμένα. Τα επιχειρήματα των αλλόθρησκών, τα κλασσικά 4-5 γραφικά, σχεδόν ιερογλυφικά λόγω παλαιότητας, εμπλουτιζόμενα κι απο ένα (ανα 2 χρόνακια περίπου) αποτέλεσμα ΕΝΟΣ ματς, είτε δικού μας αρνητικού ή δικού τους θετικού, ενίοτε και άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Από στοιχεία, μηδέν.

Όσο για τους "δικούς μας",είτε βαζελό-,"αγνους" ή που λόγω αλλαγής εργοδότη (πχ) αλλάξαν ύφος... θύματα. ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ. Να πανε να υποστηρίξουν άλλες ομάδες και άλλα σπορ. Μπορουν να πάνε και στο μπάσκετ πχ, αφού είναι τόσο ευαίσθητοι με τον ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ να στηρίξουν την ομάδα των Αγγελοπουλαίων που είναι δεδομένα καλά παιδιά και τον ερασιτέχνη.. Αίντε , τι περιμένουν? Το καραϊσκάκη ας γεμίσει κι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, απο γαύρους που συμφωνουν με αυτά που γράφονται ΕΔΩ. Που γίνεται δουλεια σωστή και όχι κατευθυνόμενη. Τα πιτσιρίκια που δεν ξέρουν που παν τα 4 και πιστεύουν ο,τι μαλακία γράφεται στα βαζελοσάιτ και οι διάφοροι ψευτοαντικειμενικοί ολυμπιακοί που ενστερνίζονται ΕΧΘΡΙΚΕΣ για την ομάδα μας απόψεις ή να αλλάξουν μυαλά ή να πάνε στο διάολο. Στους νεότερους δίνω μια ελπίδα, σε κάτι τύπους της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, καμία.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ Μ Α Υ Ρ Ο, ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 5% ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 5,5%, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.