Ο ΦΥΣΣΑΣ, Η ΕΠΟ ΚΑΙ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ



Για όσους δεν το μάθανε, ο κύριος Τάκης Φύσσας προσελήφθη χθες στον ΠΑΟ.
 
Εδώ και αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε αναζήτηση ενός στελέχους ο οποίος θα ενίσχυε και άλλο σε διοικητικό επίπεδο την ομάδα. Ο Γιάννης Αλαφούζος βρήκε στο πρόσωπο του Τάκη Φύσσα τον ιδανικό άνθρωπο.
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα αναλάβει το πόστο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ουσιαστικά θα αναλάβει διοικητικό πόστο στην ομάδα. Αυτός ήταν και ο σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού οι οποίοι ήθελαν να κάνουν μια στελεχιακή αναβάθμιση του συλλόγου.
Έτσι, ο Τάκης Φύσσας μετά από 6,5 χρόνια επιστρέφει στον Παναθηναϊκό από άλλο πόστο βέβαια.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος εντάσσεται στη διοικητική δομή του Συλλόγου, έχοντας τον τίτλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου.
Ο Τάκης Φύσσας, που επιστρέφει μετά από 6,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και για αυτό ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν ένα πρότζεκτ άκρως πετυχημένο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα και που, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».
 
Ήρθε καινούριος προπονητής στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, ο Ρανιέρι και πέταξε έξω με τις κλοτσιές το Φύσσα, που είχε προσληφθεί από την ''ερυθρόλευκη'' ΕΠΟ του Σαρρή. Αφήνουμε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι ρόλο βαρούσε ο Φύσσας εκεί μέσα, όπως και το τι θα ακούγαμε αν όλα αυτά συνέβαιναν με παλαίμαχο του Ολυμπιακού στην ''κόκκινη'' ΕΠΟ και προχωράμε παρακάτω. Θα θυμηθούμε μία ωραία ιστορία από το παρελθόν του Τάκη Φύσσα-Ρούφα. Απρίλιος του 2003, παραμονές του ιστορικού ματς ''της Ριζούπολης'' που λένε και τα βαζέλια. Ο Φυσσα-Ρούφας δίνει μία συνέντευξη στους greenwebfans, με την οποία φανερώνει το προφητικό του χάρισμα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 30-4-2003
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
''Δεν θα χάσουμε το πρωτάθλημα'' και ''θα το πάρουμε με πανηγυρικό τρόπο'' μας έλεγε ο κύριος Φύσσας, ενώ μας ενημέρωσε πως το αγαπημένο σύνθημά του από την Μπύρα 13 ήταν το ''ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ''. Δέκα μέρες μετά, έκανε πράξη τις υποσχέσεις του.
 
 
 
Δεν φτάνει που έφαγε 3 μπαλάκια η ομάδα του, ο προσωπικός του αντίπαλος έβαλε δύο γκολ. Μάλιστα το δεύτερο γκολ του Γιαννακόπουλου παίζει να είναι και αυτογκόλ του Φύσσα. Όχι απλώς γκρέμισε τη Ριζούπολη, την ισοπέδωσε ο Τάκης ο Φυσσα-Ρούφας. Tζάμπα ζορίζονταν την ίδια χρονιά σε όλο τον πλανήτη, με δυναμίτες και εκρηκτικά, μπας και ρίξουν τα κτίρια. Αν παίρνατε το Φυσσα-Ρούφα, θα κάνατε δουλειά τζάμπα. Μέγας μάστορας στις κατεδαφίσεις ο Τάκης.
 

Άντε και καλά μεροκάματα με τον Τουίτη κύριε Φύσσα.
 
Υ.Γ. 1 Αλήθεια, μετά την πρόσληψη του Φυσσα-Ρούφα, ποιες θα είναι οι ακριβείς αρμοδιότητες του Δημήτρη Σαραβάκου στον ΠΑΟ; Πάλι σε καβαλήσανε μωρή Δημητρούλα; Έλα άντε, για να γλυκάνουμε τον πόνο σου, να σου βάλουμε ένα τραγουδάκι από έναν αγαπημένο σου. Καλλιτέχνη ''αγαπημένο σου'', μην το παρεξηγήσει κανείς και το πάει αλλού...
 
 
Υ.Γ. 2 Τι βλέπουμε εδώ ρε βαζελάκια; Φέρατε μικρόφωνα μέσα στην Μπύρα 13 στο ματς με την Σταντάρ για τα συνθήματα;
 
 
Καλά, εδώ και καιρό παίζουν αυτά στην Μπύρα 13, απλώς κοιτάζαμε κάποια βίντεο σχετικά με το παιχνίδι της Λεωφόρου και το παρατηρήσαμε ξανά. Δηλαδή δεν φέρνουν μόνον οι γαύροι στο Καραϊσκάκη μικρόφωνα, επειδή ''δεν έχουν φωνή και πρέπει να κάνουν κερκίδα με το ζόρι''; Δεν έχουν κάνει πίστα τη Θύρα 7 οι γαύροι και ''εμείς ποτέ δεν θα γίνουμε έτσι''; Αυτά δεν βάζατε τα μηρυκαστικά σας να παπαγαλίζουν; Πάλι αντιγραφή; Πάλι φτύσιμο εκεί που γλείφατε; Έλα βαζελάκια, πάμε άλλη μία.
 
 
Πέσανε και κάτι σούτια λέει μετά το ματς, έξω από το γήπεδο; Γιατί ρε παιδιά; Θα μας πει κανένας; ''Αγνοί'' οπαδάρες, που πάνω από όλα βάζετε ''το Σύλλογο''...

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Και για να έχουμε εικόνα τι γίνεται στην εθνική ομάδα της κόκκινης Ε.Π.Ο. Ο Φύσσας έφυγε και ο ευρωπαίος προπονητής Ρανιέρι (όχι ο καρπουζάς-τσατσος Ντέμη- Κατσουράνη), ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ τη θέση του, η οποία είχε συσταθεί πριν από την πρόσληψη Φύσσα, για το άλλο ορφανό, τον Βρύζα. Η παράγκα του ολυμπιακού στο μεγαλείο της δηλαδή..

Εικόνα savvas gridlock

Κι όλα αυτά από την κατακόκκινη ΕΠΟ, που τρία σερί καλοκαίρια δίνει παράνομα άδεια στον ΠΑΟ του Αλαφούζου για να κάνει όσες μεταγραφές-ανανεώσεις συμβολαίων θέλει και η οποία δεν έριξε Β'Εθνική ΠΑΟ-ΠΑΟΚ που προσέφυγαν στα μέσα της περασμένης περιόδου σε πολιτικό δικαστήριο, για να ρίξουν απόφαση του Δ.Σ. της Superleague, κατά παράβαση του κανονισμού. Μάλιστα τότε αν θυμάσαι Ιβάν-Τουίτης λέγανε ''αν τολμάτε, ρίξτε μας''.

Εικόνα Bad7

Μικροφωνα ρε βαζελια;Αυτα λεγατε οτι τα κανουν μονο οι γαυροι...Τι εγινε τωρα αντιγραφουμε τους γαυρους ρε ξεφτιλες;!!!Ουστ ντροπη των οπαδων πανιβλακες!!

Εικόνα μαουνιέρης

Όταν ο Φύσσας ήταν ακόμα στον Πανιώνιο είχε δώσει μια σύντομη συνέντευξη στον ΦΙΛΑΘΛΟ. Δεξιά έπάνω στην τρίτη σελίδα δημοσιεύονταν κάθε μέρα για 1-2 χρόνια τέτοιες συνεντεύξεις. Θυμάμαι καλά ότι είχε δηλώσει οπαδός του Θρύλου. Δεν έχει καμμιά ιδιαίτερη σημασία και ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος θα είναι - αλλά το είχε δηλώσει.

Εικόνα savvas gridlock

Ημερομηνια η εστω χρονια θυμασαι Γιωργο; Λογικα θα'ταν πριν το 1998, ε;

Εικόνα μαουνιέρης

Πρέπει να ήταν η δεύτερη χρονιά του στον Πανιώνιο.

Εικόνα μαουνιέρης

Φύσσας: "Εγώ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟ προτιμούσα πάντοτε ΠΑΟ". Δεν είναι απόδειξη, αλλά είναι ένδειξη αυτού που λέω ότι θυμάμαι: δεν είναι ούτε ΑΕΚ ούτε ΠΑΟ, αλλά μεταξύ των δύο προτιμάει τον ΠΑΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

RATM: ΤΟ ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΪΤ.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ετοιμαζω Βασιλη σχολιαρθρο με τιτλο ΄΄ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ: ΑΥΝΑΝΩΜΑ Ή ΑΥΝΑΝΙΩΜΑ - Ο ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ΄΄ ΑΡΔΟ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ΄΄. Θα το δημοσιοποιησω στον καταλληλο χρονο. Να΄σαι καλα!

Εικόνα Εν Αθήναις

Δε θα κοιμόμαστε μέχρι να το βγάλετε.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ Ο ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ Ο ΤΣΟΧΟΣ Ο ΣΕΡΕΤΗΣ Ο ΣΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ;;;;;; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!! ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΙ ΠΟΥΣΤΡΕΛΕΣ!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!!
ΥΓ: ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΕΦΥΓΕ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΛΑ ΚΥΠΕΛΟ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ναι ρε μάγκα, το 'χει το όνομα μάλλον, από τα πιο γαύρικα!

Εικόνα savvas gridlock

Μπραβο ρε Μπιλαρε, εισαι αρχοντας. Καλως ηρθες κιολας, μακαρι ολοι οι γαυροι να'ταν οπως εσυ.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!!!!!! ΔΥΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΘΕΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΡΕ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥΚΑ!!!!!!!!ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ''ΔΙΚΑ ΜΑΣ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ!!!!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!!!

Εικόνα Spiros Legend

Καμαρωστε ολοι τι πληρωνουμε τοσες δεκαετιες,γαμω την ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΒΑΖΕΛΟΦΩΛΙΑ,οπως και αν λεγεται,ΕΡΤ,ΥΕΝΕΔ,ΕΤ 1,ΕΤ,2,ΕΤ,3,Λ-ΕΡΑ ΣΠΟΡ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΝΕΡΙΤ... http://www.nerit.gr/eidiseis/fissixan-apo-tin-epo-ton-fissa/ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,Η ΚΑΚΙΑ Η ΕΠΟ,Η ΚΟΚΚΙΝΗ,ΦΥΣΗΞΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ,τι Πρασινα Νεα,τι Λαγοφλωρος.gr,τι gazzetta και Sentra,τοσο προβοκατορικος τιτλος αρθρου δεν υπαρχει πουθενα! Αλλα εδω που το παθαινεις το εγκεφαλικο ειναι ολοκληρη η ενοτητα <<Αθλητισμος>>,θαυμαστε: http://www.nerit.gr/category/athlitismos/ Τι ειπατε,φαινεται σαν οπαδικο site της Παναθας?Ειστε κακοπροαιρετοι,καχυποπτοι και γενικα κωλογαυροι,τι να περιμενεις απο Γαυρους που τους δουλευει ο Μαρινακης!Αυτη ειναι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,οχι αστεια,τα νεα της Παναθας! Το οτι επαιξε στο International Champions Cup o Θρυλος στην Αμερικη και διεπρεψε και τον ειδαν 152 χωρες να γαμαει και να δερνει ειναι ασημαντη ως ειδηση για να γραφτει στα Κρατικα Πρασινα Νεα,μπροστα στην Λεωφορο της προκρισης,τα εισιτηρια της ΣΤΑΝΤΑΡ προκρισης και τον Φυσσα-Ρουφα που εδιωξε η κακια ΕΠΟ!(Οτι τον πληρωναμε τοσα χρονια για να κανει βολτες και διακοπες με τα λεφτα μας ειναι επισης ασημαντη λεπτομερεια,ο Ρανιερι που καταργει τις θεσεις αυτες των Τουριστων ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ,δεν ξερει τι του γινεται...)Επισης,ξεχασατε να ενημερωσετε για τον ΜΠΟΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙ-ΜΠΟΚΟΥ που κανανε παρτυ στην Λεωφορο της προκρισης(των αλλων!) ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ,ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ,ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΜΕΤΡΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΡΙΤ,ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΕΣΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ,ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ,ΒΑΛΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Ν ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΕΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ...

Εικόνα savvas gridlock

Έλα ρε Σπύρο, αφού τα ξέρεις τώρα. ''Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση'' δεν μας λέγανε τη ΝΕΤ παλιότερα οι επιδοτούμενοι; Άσχετα που κουμάντο εκεί μέσα κάνανε ο Παναγόπουλος με το Γόντικα. Γι'αυτό τα λαγουδάκια πρέπει να τα πηδάς από μικρά, γιατί αλλιώς μεγαλώνουν και πουστεύουν.

Εικόνα Spiros Legend

Αυτοι ακομα να πανε φυλακη για τις υπερκοστολογησεις των τηλεοπτικων προγραμματων,για το οτι αγοραζαν σε εξωφρενικες τιμες(με τα λεφτα μας παντα)προγραμματα που δεν εβλεπε κανενας γιατι ηταν της πλακας εντελως και γενικα και για την ολη κακοδιαχειριση και το φαγοποτι που διελυσε και αποτελειωσε την Ερτ?Ο Γοντικας ειχε στειλει στο Ραδιομεγαρο της ΕΡΤ και καμια 200αρια ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ-ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ μετα τον ΔΙΚΑΙΟ ΘΡΙΑΜΒΟ του Ολυμπιακου 2-1 το 2011,για να διαμαρτυρηθουν γιατι δεν εδειξε,λεει,τα επεισοδια η Νετ!Προφανως εμεις τα επεισοδια των παιχτων του Παο εις βαρος οπαδων του Ολυμπιακου που πανηγυριζαν,τα ειδαμε σε ΓΥΑΛΙΝΗ,ΜΑΓΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ και οχι απο την ΝΕΤ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ως Διοικηση του Πουστο-Παο στην ΕΡΤ την οποια ΔΙΕΛΥΣΕ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ?(γκολ Κατσουρανη δεν υπαρχει,η φαση ειναι ως μη γενομενη,αφου δοθηκαν 2 συνεχομενα ανυπαρκτα κορνερ στον Παο,απο τα οποια μπηκε το γκολ,αν δεν δινονταν,οπως επρεπε,δεν θα εμπαινε ποτε,γιατι να ξεκιναμε την φαση απο κει που βολευει τους αντιολυμπιακους?-Το δε γκολ Τζιμπουρ,με γραμμη ΝΟΒΑ,ηταν πεντακαθαρο,δεν ηταν οφσαιντ οπως αρχικα φανηκε με γυμνο ματι,και αφου πηραν τον POOL-O ανακαλυψαν ενεργητικο οφσαιντ στον Παντελιτς,που πηγε να κινηθει προς την μπαλα,αλλα δεν προλαβε αφου η εκτελεση Τζιμπουρ ηταν σε κλασματα δευτερολεπτου!)

Εικόνα apostolos gaganis

Ετσι. Μ΄αρεσουν αυτοι οι καταρρακτες...

Εικόνα Spiros Legend

Ετσι ήταν πάντα ο Θρύλος,Απόστολε,καταρράκτης και χείμμαρος που έπνιγε και ξέπλενε κάθε αλλόθρησκη βρωμιά,ασέβεια,δολοπλοκία και παλιανθρωπιά.Ετσι μας τον μάθατε οι παλαιότεροι,έτσι θα τον αφήσουμε κι εμείς στους νεότερους,όσο και αν αλλάξανε οι εποχές και οι άνθρωποι,έχουμε μάθει να παλεύουμε τίμια και ψυχωμένα,θα τον κερδίσουμε και αυτον τον αγώνα,αυτήν την φορά κατά του νεογαυρισμού!ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ,Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΣ,ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΔ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ...

Εικόνα ΔΙΑΣ

Η ΜΟΛΟΧΑ σημερα γραφει για "ενδοξο παρελθον" στο οποίο συμμετειχε ο φυσσας.
Ας θυμηθούμε λίγο... τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του ...

21/3/2001 1-4 στη λαγοφλωρο

Εικόνα Chief Bromden

Ήθελε και γύρω του θριάμβου στην Ριζούπολη ο Ρούφας...
Τελικά έκανε έναν σύντομο, φυσούνα – αγωνιστικός χώρος σε 2 δευτερόλεπτα...
Η φωτό με το μπανταρισμένο κεφάλι είναι από το 2001 στο ΟΑΚΑ, όχι δεν είχε σκάσει όλμος δίπλα του, τρελά πανηγύρια τότε που μας ισοφάρισαν 2-2 και παραμείνανε πίσω μας, μέχρι και τις φανέλες τους πετάγανε στην κερκίδα, μεγάλη ομάδα με χαρακτήρα νικητή, μέχρι και ο Σερ Τάκης τους κορόιδευε στην συνέντευξη τύπου.
Ειδικά ο Ρούφας είχε δώσει ρεσιτάλ σε εκείνο το παιχνίδι, πιο καραγκιόζης πεθαίνεις...

Εικόνα savvas gridlock

Άσε ναι, το θυμάμαι αυτό το ματς. Σάββατο βράδυ ήταν, αρχές Δεκεμβρίου, με τις φυλλάδες του βάζελου να μας λένε όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι ''απόβαση στο ΟΑΚΑ''. Απόβαση επειδή μαζεύτηκαν Κηφισίας και Αλεξάνδρας και βγήκανε με τα μηχανάκια ΟΑΚΑ, δηλαδή 10 λεπτά το πολύ. Ταξίδι κανονικό, όχι μαλακίες. Στο ημίχρονο κερδίζαμε 2-0, ενώ τσίμπησα και μια μπάλα από τις πολλές που πετούσανε ως δώρο προς τον κόσμο. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο, πιάνει μια πουστοβροχή, γινόμαστε μπουρδέλο, τρώμε δυο γκολ από τον Ολιζαντέμπε κι έρχεται κι ένα πουστράκι στα μουλωχτά να μου κλέψει την μπάλα. Ε μετά ξέσπασα πάνω του, με πράξεις που δεν υιοθετώ σε καμία περίπτωση, απλώς τις αναφέρω καταγράφοντάς τες. Ο Τάσος Μητρόπουλος, που ήταν στην αποστολή της ομάδας, πλάκωσε στις σφαλιάρες πολύ κόσμο (πήγε να τις φάει και ο ΚυρΠάστας, αλλά τραβήχτηκε από το χαμό τελευταία στιγμή και γλύτωσε), ενώ ένας σκατόμπατσος βαζελάκος κάτι είπε εναντίον μας στα επίσημα και γνώρισε τον έρωτα. Οι δηλώσεις Φύσσα και του Τάκη του Λεμονή, όλα τα λεφτά.

http://tinypic.com/view.php?pic=eskgnk&s=8#.U-NiueN_ucE

http://tinypic.com/view.php?pic=33ms7k3&s=8#.U-Ni3eN_ucE

http://tinypic.com/view.php?pic=15wdpo4&s=8#.U-NjAuN_ucE

http://tinypic.com/view.php?pic=10nglsz&s=8#.U-NjMeN_ucE

''Δεν πανηγυρίσαμε'', λέει ο Φύσσας, αλλά ''πήγαμε στον κόσμο και του πετούσαμε τις φανέλες''. Πονοκέφαλος ρε πούστη...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

"Γι' αυτά τα πράγματα πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές" είπε ο Φύσσας.
Και συ για τι πράγμα πληρωνόσουν τόσα χρόνια ρε Φύσσα ρούφα;

Εικόνα Chief Bromden

Πριν τη σέντρα σηκώθηκε στο κάτω διάζωμα πάνω γίγας , θυμάσαι Σαββα; 1-4 ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, κόκκαλο τα βαζελια απέναντι, δεν είχε προλάβει να κλείσει καλά καλά η πληγή και το τσουξιμο ήταν αφόρητο...

Εικόνα john

Πολυ σπαστικο ματς το συγκεκριμένο.Μπορουσαμε να νικησουμε με μεγαλο σκορ αλλα κανει μια χοντρη γκελα ο Αμανατιδης και βαζει γκολ ο Καζαμπουμπου, μετα πεφτει η ψυχολογια και σε μια αναμπουμπουλα βαζουν και το δευτερο.Τουλαχιστον ο Αμανατιδης(μαγκια του)παραδεχτηκε στα ισια τη μαλακια στη συνεντευξη τύπου

Εικόνα rasputin7

ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Πονεμενες ιστοριες που τις θυμηθηκανε 11 χρονια μετα.Επιλεκτικα παντα,οτι τους συμφερει απο εκεινα τα χρονια.Αν και τι ακριβως τους συμφερει σε εκεινο το ματς(Ριζουπολη)ακομη το προσπαθω να το εντοπισω.

Για το υ.γ.2 τι να πεις.Απο που να το πιασεις και να αρχισεις.Μονο για καμια ατακα στο facebook ειναι πλεον και ααν.

Εικόνα savvas gridlock

Ε ναι, το 2003 φωνάζανε ''κότες φταίχτες διοίκηση και παίκτες'', αλλά σήμερα μιλάνε για ''τρομοκρατία και όργια του παρακράτους του γαύρου''.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130220/kotes-ftaixtes-dioiki...

Εικόνα john

Πανω σε αυτο το θέμα ισχύει οτι κανανε δηλώσεις ο Μωραλης και ο Νικοπολιδης λέγοντας αφ΄ενος ο Μωραλης οτι ''Εκεί, υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν'' αφ ετερου ο Νικοπολίδης λέγοντας στην αυτοβιογραφία του μεταξύ άλλων ΄΄φυσικά έγιναν επεισόδια στη Ριζούπολη. Εκτεταμένα μάλιστα. Και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια΄΄.??? Φυσικα και δεν υιοθετω τις βλακείες για ΄΄μπράβους στα αποδυτήρια και ζούγκλα΄΄ αλλα γιατι 2 στελεχη του Ολυμπιακου να κανουν τετοιες δηλώσεις για εκεινη τη μερα ριχνοντας νερο στο μύλο των άλλων?Για τον Μωραλη τις δηλωσεις του τις ακουσα να τις μεταφερει πρωτη φορα δημοσιογραφος στο novasporfm τον φεβρουαριο του 2011 ενω ο Νικοπολιδης εκανε αυτες τις δηλωσεις στην αυτοβιογραφία του

Εικόνα Εν Αθήναις

Γρήγορα ένα non-Paper στον κύριο Νικοπολίδη που δεν έχει μάθει να μην ξεφουρνίζει αλήθειες...

Εικόνα savvas gridlock

Μιλάς εσύ για non paper, με το Βασιλαρά υπεύθυνο Τύπου; Από εκεί και πέρα, κανείς δεν είπε ότι στη Ριζούπολη δεν έγιναν επεισόδια. Για'μένα και πολύ λίγα σας κάναμε. Το πούλμαν μέχρι τα αποδυτήρια έφτασε για να μην πειραχτεί μισή τρίχα από τα μαλλάκια των ευαίσθητων λαγουδίνων. Προθέρμανση μόνο δεν έκανε ο ΠΑΟ, επειδή πέσανε φωτοβολίδες. Ας είχες διοίκηση να απαιτούσε να αρχίσει αργότερα το ματς, για να κάνουν προθέρμανση οι βαζελοπαίκτες, κάτι που έχει γίνει δεκάδες φορές σε πολλά ελληνικά γήπεδα. Εσύ είχες πρόεδρο την Αγγελικούλα, που έβλεπε το ματς με μαύρους να τον καβαλάνε στο σπίτι του. Εδώ συζητάμε τη βαζελο-μούφα ''αυτά που έγιναν εκεί, δεν έχουν ξαναγίνει σε ελληνικό γήπεδο''. Μπροστά σε αυτά που έχουν γίνει αλλού, η Ριζούπολη ήταν Εκκλησία. Αν για παράδειγμα μπούκαρε κάνας δικός μας και πετούσε φωτοβολίδα από το μισό μέτρο στο Νικοπολίδη, όπως έκανε ένας παοκτζής στην Τούμπα με το Σάχα της ΑΕΚ, στον ημιτελικό Κυπέλλου το 2011, θα είχε γίνει σημαία τώρα. Μπορεί να το βλέπαμε 100 φορές τη μέρα, ακόμη και σήμερα, 11 χρόνια μετά το ματς, επειδή ''ο κόκκινος στρατός έκανε όλη την Ελλάδα να αηδιάσει''. Ακριβώς επειδή στην προπαγάνδα είστε άπαιχτοι, η συγκεκριμένη φάση έχει σχεδόν ξεχαστεί. Δεν είχε τον αδικημένο Παναθηναϊκούλη μέσα, ούτε την έκαναν οι κακοί γαύροι, άρα γάμα την κι ας πήγε να πεθάνει ο Σάχα. Δεν βάζω καν τον τσιμεντόλιθο στην Τούμπα στο ματς με την ΑΕΚ το 2004, ούτε το ότι είχαμε νεκρούς παλιότερα στα γήπεδα. Είπαμε, ''σαν τη Ριζούπολη τίποτε''. Viva la propaganda.

Εικόνα rasputin7

Χτυπηθηκε κανεις?Ακουμπησανε εστω και λιγο καποιον?
Τωρα μην κανεις οτι πεφτεις απο τα συννεφα για την τρομοκρατια των παικτων.Πρωτη φορα βλεπαμε τετοιου ειδους ''υποδοχη'' φιλοξενουμενης ομαδας?ΟΧΙ.Και για αυτο τοτε τους βριζανε και δεν ριξανε το φταιξιμο στην ατμοσφαιρα.Τωρα γινανε ολοι ευρωπαιοι και υποστηρικτες της ευρωπαικης κουλτουρας(συμφωνω και γω αλλα με καποια ορια)
Κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ποσα λεπτα υπηρξε διακοπη λογω επεισοδιων?ΚΑΝΕΝΑ.Οσο αρνουνται οτι τοτε κυριαρχουσε αυτη η νοοτροπια τοσο πιο πολυ θα υποστηριζουμε τετοιες ατμοσφαιρες.Εχουνε γινει και χειροτερα σε Λεωφορο και Τουμπα.Δημιουργηθηκε κανενα θεμα?ΟΧΙ

Αυτη η υποκρισια σχετικα με την αναβαθμιση του ελληνικου ποδοσφαιρου(σε ολους τους τομεις) αλλα ευαισθητοποιηση μονο σε θεματα που εχουνε να κανουνε με το ''κοκκινο παρακρατος'' αποδεικνυουν και τις προθεσεις του εκαστοτε εξυγιαντη.

Εικόνα john

Φιλε προσεξε.Δεν υιοθετω τους χαρακτηρισμους των αλλόθρησκων περι ΄΄ζουγκλας΄΄.Απλα επισημαινω το εξης¨
Εφ οσον δεν εγινε κατι που δεν εχει ξαναγίνει για ποιο λόγο να πουνε τετοια πραγματα ο Μωραλης και ο Νικοπολίδης ριχνοντας (ξαναλεω) νερο στο μυλο των αντιολυμπιακων?Επιμενω τοσο πολυ γιατι απο αγωνιστικη πλευρα ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και δεν θελω να την σπιλώνει Κ Α Ν Ε Ν Α Σ.Γι αυτο μου κανουν εντυπωση οι δηλώσεις τους(αν οντως εγιναν)

Εικόνα Εν Αθήναις

Εάν δεν έχεις ευρωπαϊκές διακρίσεις, μέχρι και τη Ριζούπολη βαφτίζεις ως τέτοια.

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ εσύ έβαλες αστέρια στη φανέλα για ευρωπαϊκές ''πορείες'' και γελούσαν μαζί σου μέχρι και οι ξένοι, με αποτέλεσμα να την αποσύρεις.

Εικόνα Εν Αθήναις

Τζιγγερομαλακία.
Αλλά το μην έχει θύρα 13 το γήπεδο σου...Εδώ γελάνε και τα νεφελίμ μαζί.

Εικόνα rasputin7

Δεν ηθελα να υποστηριξω οτι υιοθετεις αυτες τις αποψεις.
Οτι υπηρχε κλιμα τρομοκρατιας εγω το πιστευω.Οχι ομως με την εννοια και στο βαθμο που εννοουνε..Και σιγουρα οχι οτι ητανε ''πρωτογνωρες''καταστασεις.
Για μενα δεν εχει καν νοημα να γινονται τετοιες συζητησεις ή αν θελουνε να γινονται για ολα(ποιο το νοημα ομως,αληθεια?) εκεινων των χρονων και απο ΟΛΟΥΣ.Ειναι γελοιο και ταυτοχρονα τραγικο να βλεπεις βαζελο να μιλαει για κατεστημενο.Οχι μονο επι καπετανιου ειχανε αβαντα αλλα και επι ''παραγκας Κοκκαλη'' παιρνανε τα ιδια και χειροτερα σφυριγματα.
Δεν ειναι τυχαιο ομως που τα προωθουνε τωρα.Αν ρωτησεις καποιον βαζελο ακομη και παοκτζη(εδω γελαμε) τι φταει για την αποτυχια τους ,θα σου πει''τοτε παλια που τα κλεβατε''.Καμια επαφη με την πραγματικοτητα και την ΚΑΤΑΝΤΙΑ που εχει φτασει η ομαδα τους.