Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



Όπως έγινε γνωστό προχθές, ο ασθενής του ΟΚΑΝΑ και παλιότερα της ''Ιθάκης'', κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος, τιμωρήθηκε από την ΕΦΙΠ.
 
Η Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με επτά μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Οι τέσσερις μήνες αφορούν τα όσα δήλωσε μπροστά στις κάμερες μετά τον τρίτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό και οι άλλοι τρεις για το γεγονός ότι ήταν υπότροπος από πέρυσι.
Συν τις άλλοις, εξαιτίας του ότι ήταν υπότροπος, θεωρείται έκπτωτος από το προεδρικό του αξίωμα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθεί, όχι μόνο από την προεδρία, αλλά και από μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ, μιας και δεν μπορεί να είναι μέλος οποιουδήποτε Δ.Σ. όλο το διάστημα που παραμένει τιμωρημένος.
Αναφορικά με τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ εναντίον της τιμωρίας που του επιβλήθηκε, ενώ να προσθέσουμε ότι εναντίον υπάρχει και μια καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ότι παρακολούθησε τον πέμπτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος, αν και ήταν τιμωρημένος.
 
Ο ίδιος κάτι πήγε να ψελλίσει, αλλά το άφησε μισό.
 
Για μία ακόμα φορά η ΕΦΙΠ αποφάσισε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και προφανώς και με τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες που έχουν τα μέλη της. Σύμφωνα με την νέα απόφαση της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαγορεύεται να περάσει το κατώφλι των γηπέδων για τους επόμενους επτά μήνες.  Εν αναμονή της έφεσης που θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να πέσει η νέα, απίστευτη, τιμωρία,  κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνιζαν πως  «Όταν μάθει ο κόσμος το ποιόν των ανθρώπων που τιμωρούν συνέχεια τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα τρέχουνε να κρυφτούν και αυτοί αλλά και αυτοί που παρανόμως τους τοποθέτησαν». Μήνυμα με πολλούς… αποδέκτες.
 
Ποιο είναι το ποιόν των ανθρώπων της ΕΦΙΠ; Ποιοι τους τοποθέτησαν παρανόμως στην ΕΦΙΠ; Αναπάντητα ερωτήματα, μόνο για να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα. Bέβαια αυτό το ''θα τρέχουν να κρυφτούν'' μπορεί να εκληφθεί και ως απειλή, αλλά σιγά μην επέμβει κάνας εισαγγελέας. Εδώ στους ισολογισμούς της ΚΑΕ ΠΑΟ πέφτει για 16 χρόνια μαγείρεμα και πλυντήριο μαζί, αλλά κανείς δεν ασχολείται. Ο εισαγγελέας Λακαφώσης δήλωνε αναρμόδιος να βγάλει από το ΟΑΚΑ , στον πέμπτο τελικό του μπάσκετ φέτος, τον τιμωρημένο με απαγόρευση εισόδου κύριο Γιαννακόπουλο. Τώρα θα ευαισθητοποιηθούν οι Αρχές, την ώρα που ο αδερφός της πρωθυπουργάρας μας εμφανίζεται δίπλα δίπλα στα επίσημα του ΟΑΚΑ με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ;
 
Το θέμα όμως έχει και συνέχεια. Διαβάσαμε χθες στην ''αγαπημένη'' μας εφημερίδα όλων των (καθυστερημένων) Παναθηναϊκών τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 7-8-2014
 

 

 
Είπαμε, τσατσόνια του ''Σωλήνα'' και του πρεζάκια. Φέτος θα σας βγει από τα λαιμά. Θα λέτε ''Σκινδήλιας'' και θα κάνετε κακάκια. Περαστικά.
 
Y.Γ. 1 Εντάξει ρε παιδί μου, το καταλάβαμε, είσαι...Μπουρούσης, αλλά εσύ το τερμάτισες. Άδεια ΠΡΟ-ΠΟ πήγες και ζήτησες από το Σαμαρά; Τι πράγμα είναι αυτό ρε πούστη...
 
Υ.Γ. 2 Το Δουβή λέει σκέφτεται ο ''Σωλήνας'' για την ΚΕΔ. Πήρε το ΟΚ από την πρωθυπουργάρα μας φαίνεται, που ήταν όλο γλύκες μαζί του στο ΟΑΚΑ. Το θέμα όμως δεν είναι απλώς να φύγει ο Ζαβλανός, αλλά να πάψεις να ορίζεις τα μέλη της ΚΕΔ και να κάνεις κουμάντο στη διαιτησία εσύ, ''Σωλήνα''. Όταν το χωνέψεις, θα είναι αργά.

Σχόλια

Εικόνα kg

Όπως έγινε γνωστό προχθές, ο ασθενής του ΟΚΑΝΑ και παλιότερα της ''Ιθάκης'', κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος.........................

XAXAXAXAXAXAXA..................KΛΑΙΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.1

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?
ΠΑΤΕΡΑΣ?(ΧΑΧΑ!) ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ?(ΧΑΧΑΧΑ!).....ΓΙΑ ....Κ Λ Ω Τ Σ Ι Ε Σ!

Υ.Γ.2

ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΤΑΝ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ....ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΩΝΤΑΣ.........ΤΗΝ ΦΥΤΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Λ Ε Σ ??????

Εικόνα Bad7