ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΣΤΟ ''ΦΩΣ''



Δίχως πολλά λόγια, παραθέτουμε αυτούσια τη συνέντευξη που έδωσε στο ''ΦΩΣ'' ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 8-8-2014
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Όταν μιλάει ο Αρχηγός, πρέπει να σταθούμε σε όλα όσα λέει, αλλά εδώ θα σχολιάσουμε κάποια συγκεκριμένα σημεία της συνέντευξης.
 

 

 

 
ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
 

 
Οι αδερφοί ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ δεν έχουν βοηθήσει ως τώρα τον Ερασιτέχνη, από το 2011 και μετά που βγήκε μπροστά ο ΜΙΧΑΛΗΣ. Περιμένουμε όλοι να συνδράμουν όπως μπορούν, κάτι που έχουν κάνει στο παρελθόν.
 

 

 
Αρχικά η ΘΥΡΑ 7 δεν έβλεπε με καλό μάτι το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ και προτιμούσε η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια των αδερφών ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ. Τα παραμύθια για τον ''πόλεμο της ΘΥΡΑΣ 7 στο μπάσκετ, επειδή τα έσπασαν με τους Αγγελόπουλους'', πάνε περίπατο. Η στάση του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ έπεισε τους πάντες πως αξίζει να στηριχθεί, αφού είναι μαχητής και έκανε τα πάντα για να διαλύσει την πράσινη ποδοσφαιρική παράγκα του πρώην φίλου του, Νικόλα Πατέρα.
 

 
ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ''ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ INTRACOM-MEΛΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ'', ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
 

 
ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΕ, ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ.
 

 
Θα φτιαχτεί γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, κάτι που είναι απαραίτητο με βάση τους κανονισμούς της FIFA, αλλά και ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ θα είναι κοντά στον Ερασιτέχνη σε ό,τι χρειαστεί στο κομμάτι των εγκαταστάσεων. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται, μετά την εκλογή του Γιάννη Μώραλη στη θέση του Δημάρχου Πειραιώς.
 

 

 
Λογιστές της δεκάρας, που περιδιαβαίνετε το Internet και κάνετε υπολογισμούς με το μπακαλοτέφτερο του μυαλού σας για τα λεφτά που έρχονται ως έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ, ώστε να καταλήξετε στο γραφικό ''παντελονιάζει ο Μαρινάκης και μας κοροϊδεύει'', ξεστραβωθείτε. Πρώτα και κύρια, ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ εξόφλησε πάρα πολλά ανοίγματα της διοίκησης ΚΟΚΚΑΛΗ. Τα έχουμε δει και στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα, τα έσοδα από το Καραϊσκάκη, εισιτήρια-σουίτες κτλπ., μέσα σε 4 χρόνια που έχει μπει ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ στην ΠΑΕ, έχουν πέσει από τα 22 εκ. ευρώ στα 8,5 εκ. ευρώ. Μιλάμε για πτώση που ξεπερνάει το 60%. Η εφορία των συμβολαίων έχει εκτιναχθεί μετά το 2010 στο 45%, από 20% που ήταν πριν, ενώ η NOVA δίνει λιγότερα χρήματα στις ομάδες. Τέλος, ΟΠΑΠ που να δίνει λεφτά για τη διαφήμιση στη φανέλα, δεν υπάρχει. Πλέον έχουμε UNICEF, για την οποία εμείς πληρώνουμε από τα ταμεία της ΠΑΕ, με τη ζημία στα έσοδα να αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ. Ελπίζουμε να τα χωνέψουν αυτά όλοι οι ''γνώστες'' ψευτολογιστές, μπας και σταματήσει το πανηγύρι με ''τα έσοδα του Champions League'' και ''τις πωλήσεις παικτών, που γίνονται παντελόνι''.
 

 
Πάπαλα και το παραμυθάκι για την Χρυσή Αυγή. Όπως δεν σηκώθηκε πανί στο Καραϊσκάκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έτσι ακριβώς δεν σηκώθηκε πανί στο Καραϊσκάκη για τη δολοφονία Φουντούλη-Καπελώνη της Χρυσής Αυγής. Και για πρώτη φορά διατυπώνεται δημόσια η μεγάλη αλήθεια:αυτοί που σήκωσαν θόρυβο για τις υποτιθέμενες σχέσεις Ολυμπιακού-Χρυσής Αυγής, είναι ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. Θέλουν να κάνουν τον Ολυμπιακό και τη ΘΥΡΑ 7 σαν τα μούτρα τους, ένα ακόμη κομματικό μαγαζάκι αποτυχημένων. Δεν τους περνάει και σκούζουν. Περαστικά...
 
Συνέντευξη που αξίζει να την διαβάσεις λέξη προς λέξη, γιατί το μεγαλείο του Ολυμπιακού αναδεικνύεται περίτρανα. Αυτό που είμαστε εμείς, δεν θα το δούνε ποτέ οι αντιολυμπιακοί.

Σχόλια

Εικόνα lets79

ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΕΥΡΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΕΤΟΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η 7 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΥ....ΕΚΕΙ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ....ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ....ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....!!!!!!!!

Εικόνα Bad7

Γαμα τους ολους Θρυλε https://www.youtube.com/watch?v=gDCKTufd1nM

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

MIA ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!!!! Ο ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!!!!! ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΡΔ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Kάτσε να έρθει και ο επιθετικός που θα ρίξει τα τσιμέντα, Μπίλαρε και θα βγάλουμε άρθρο με αυτήν τη φωτογραφία.

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/p526x296/10383541...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ!!!!!!!!!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΣΕ!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΣΙΝΑΝΟΓΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχα...

Εικόνα Bad7

Πρωτα ο Ολυμπιακος μετα η Θυρα 7 μετα ο τοπικος συνδεσμος και μετα ο εαυτος σου.Οταν το εχεις αυτο ως κανονα ζωης κανενας δε μπορει να σου πει κατι!!Σπουδαια συνεντευξη και φυσικα την αγορασα και'γω την εφημεριδα!

Εικόνα nmavronas

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝOΠΟΙΩ ΜΕΣΩ FACE BOOK!

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...

Εικόνα μαουνιέρης

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Σημαντική και αποκαλυπτική συνέντευξη. Εύγε στον Μιχάλη Κουντούρη και σε όλο το ΔΣ του ερασιτεχνικού Ολυμπιακού.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Καλησπερα γαβροκομαντα...Ακομα δεν εχω διαβασει την συνεντευξη διοτι τωρα ξεμπλεξα απ την δουλεια...Λοιπον εχω κανει κωλοτουμπες γ αυτον τον ανθρωπο...ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ...Ο τυπος μ εχει εκθεσει ανεπανορθωτα...Με λιγα λογια δε πιστευα οτι θ ανταπεξελθει στην διοικηση του Ερασιτεχνη...Ομως μου χει βουλωσει το στομα και χιλια μπραβο του...ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΑΡΕ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΡΕ ο Ερασιτεχνης ολυμπιακος θα ζησει μεγαλες στιγμες στο μελλον...Η μεγαλυτερη επιτυχια του ομως ειναι η οικονομικη του εξυγιανση η οποια δε συγκρινεται ουτε με 10 κουπες...

Εικόνα ALEXIS7GER

Τον Μιχαλη τον γνωρισα απο κοντά σε μία rock συναυλία το καλοκαίρι του 1990 στην ..Ελβετία.!!!! Τον θυμόμουνα φατσικά φυσικά απο την 7 αλλά εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλησουμε .Από τότε κατάλαβα ότι πρόκειται γιά υπευθυνο άτομο που μετράει πάρα πολύ τα λόγια του και ακόμα περισσότερο τις πράξεις του .Με μία λέξη , ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ και αν ο ίδιος διαβάζει αυτές τις γραμμές του ευχομαι τα καλύτερα και να αξιωθεί να πανηγυρισει ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ μία ( ακόμη ) ευρωπαική κούπα

Εικόνα Chief Bromden

Μακάρι να την διάβαζαν αυτή την συνέντευξη όλοι οι Ολυμπιακοί... πραγματικά αξίζει! ειπώθηκαν πολύ χρήσιμα πράγματα, ειπώθηκαν αλήθειες με λόγια σταράτα και καθαρά χωρίς κλισέ και παπαρολογίες, αξίζει κάθε βοήθεια από τον κόσμο ο Μιχάλης και τα υπόλοιπα παιδιά του ερασιτέχνη! Όπως είπε και ο ίδιος ο Θρύλος είναι λειτούργημα...

Εικόνα Bad7

Μπαοκια ξεχαστε το γυναικειο ποδοσφαιρο ερχεται ο Θρυλος να τα σαρωσει ολα κι εκει

Εικόνα mike the red

Αγορασα εφημεριδα μετα απο χρονια για την συνεντευξη του Στρατηγου.

Εικόνα savvas gridlock

Γι'αυτό αργήδαμε να την βγάλουμε, ώστε να μην κόψουμε φύλλα από το ΦΩΣ. Πρέπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ να διαβάσουν τη σημερινή συνέντευξη του Μιχάλαρου, αγοράζοντας την εφημερίδα.