ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΙΑ-ΜΑΡΣΕΙΓ



Πρεμιέρα του Γαλλικού Πρωταθλήματος-Ligue 1 της περιόδου 2014-15 αυτές τις μέρες και στην Κορσική χθες η Μπαστιά υποδέχτηκε τη Μαρσέιγ. Τελικό σκορ 3-3, αλλά το ματς σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια.
 

 
Ο αγώνας της Μπαστιά με την Μαρσέιγ για την πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από τις συμπλοκές μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, με 44 αξιωματικούς να τραυματίζονται. Οι 10 από αυτούς ήταν μέλη των ΜΑΤ και οι 34 αστυνομικοί και ήταν όλοι μελανιασμένοι ή τραυματισμένοι, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας. Από τους 44 τραυματίες οι οχτώ, χρειάστηκε να επισκεφτούν κάποιο νοσοκομείο. Οι συμπλοκές έγιναν πριν αλλά και μετά την αναμέτρηση έξω από το «Armand Cesari» .Μετά από αυτό το συμβάν οι Αρχές αναμένεται να συναντηθούν με τους υπεύθυνους της γαλλικής Λίγκας με σκοπό να βρουν μια λύση για να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.
 

 
Ω ρε και να γίνονταν αυτά στην Ελλάδα, ε; Πω πω τι θα ακούγαμε. Εμείς εδώ φαίνεται είμαστε πολιτισμένοι, δεν είμαστε υπανάπτυκτοι σαν τους κουτόφραγκους τους Γάλλους. Σε κάθε περίπτωση, εμείς αυτά που ξέρουμε δεν τα αλλάζουμε.
 
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
 
Υ.Γ. Δεν ασχοληθήκαμε με τα πολλά επεισόδια που έγιναν στην Βραζιλία την περίοδο του Μουντιάλ, γιατί ξέραμε τον αντίλογο. ''Με αυτούς συγκρίνεσαι, που είναι πάμφτωχοι και υπανάπτυκτοι; Δες τι γίνεται στις ανεπτυγμένες χώρες και στα προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης''. Ε ορίστε, αυτά κοιτάμε.

Σχόλια

Εικόνα Χατζηκυριακειο

44ΙΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΡΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ,ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ???

Εικόνα Bad7

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

OYTE ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΟΣΧΟΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ !!!!!!!!! ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ, ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΤΟ ΔΗΜΑΤΑΚΙ,ΤΟ ΣΕΡΕΤΑΚΙ,ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΑΚΙ O ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΑΧΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤΑΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΕΙ!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Xαχαχαχα, 'Τζόκερ'' λέει ο Δημάτος. Γεια σου ρε Μπίλαρε.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ.ΣΑΒΒΑ!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Όχι ''κύριε'' ρε Μπίλαρε, σκέτο Σάββα.

Εικόνα ALEXIS7GER

ΣΑΒΒΑΣ , η λύση είναι απλη χαχα να κάνουμε μία τριμελή επιτροπη απο 5 ατομα ( οπως ελεγε και ο Βαμβακούλας..αλλος " γαυρος " αυτός ) και το προβλημα θα λυθεί χαχα

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΡΧΟΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΔ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!!

Εικόνα figurered

Κάποτε τη συμπαθούσα τη μαρσέιγ αλλά δεν πρόσεξε τις παρέες της

Εικόνα Bad7

ωραιος

Εικόνα Bad7

Δεν ειδα να τα δειχνει κανα ελληνικο καναλι αυτα τα επεισοδια