ΓΙΑ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ



Το παρόν συντάσσεται ως φόρος τιμής σε έναν νέο αναγνώστη, φανατικό και λεβέντη, που εμφανίστηκε από το πουθενά για να δώσει καινούργιο νόημα στην ζωή μας. Είναι αυτή η λατρεία του κόσμου άλλωστε που μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και εντατικά τα ξεβρακώματα. Και όταν λέμε «ξεβρακώματα» αναφέρομαστε στην πράσινη προπαγάνδα και την διάλυσή της,  στα ψέματα που κατά καιρούς αναπαράγονται και έχουν στόχο τον Θρύλο μας. Μεταφορικά μιλάμε ...μην πάει αλλού το μυαλό σας λοιπόν! Μην έχετε …αυτό, μέσα σας.
 
 
 
Ορισμένοι ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ που διάβασαν το εν λόγω έντυπο έσπευσαν να παρερμηνεύσουν τα όσα αναφέρονται στην στήλη του «Πρασινοφρουρού» στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» και έκαναν συνειρμούς που στην καλύτερη περίπτωση είναι άσχετοι ...στην χειρότερη γίνονται εκ του πονηρού και ουδεμία σχέση έχουν με την εφημερίδα και τους ανθρώπους της. Μας παρέπεμπαν και σε δημοσιεύματα περασμένων μηνών ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, που’χαν ως θέμα επίθεσεις σε δημοσιογράφους, όπως αυτό…
 
Ιστοσελίδα «GAZZETTA.GR» – 29 MAΡΤΙΟΥ 2014
«Ο επί 25 χρόνια ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ για θέματα του Παναθηναϊκού, οδηγούσε στη Γλυφάδα, όταν άγνωστος του ζήτησε πληροφορίες για μία οδό. Όταν ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ για να απαντήσει, δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο και συνέχεια στο σώμα και όλα αυτά μπροστά στον ανήλικο γιο του, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.»
 
Έστειλαν κι άλλο ένα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ άρθρο από έναν μπλόγκερ της Δυτικής Θεσσαλονίκης –Μίλλι Βανίλλι, Τζέισον Κίντ, Billy the Kid as BTK, κάπως έτσι - που ούτε καν να αναπαράξουμε δεν θέλουμε. Μας ενημερώνει τάχα μου δήθεν ότι ο εντολέας της επίθεσης σε βάρος του Βετάκη έχει όνομα. Εξίσου ΚΑΚΟΗΘΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ήταν και τα σχόλια κάτω από το άρθρο. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Το γαυροσάιτ, γαυρομπλόγκ μας ή ότι σκατά είναι τέλος πάντων ...ασφαλώς και δεν υιοθετεί τίποτα από τα παραπάνω και ούτε ασφαλώς τα συγχέει με την αναφορά της σελίδας μας στην δημοσιεύση του Πρασινοφρουρού. Καμία απειλή δεν βλέπουμε καμία έμμεση προτροπή σε ακρότητες ...μόνο καλοπροαίρετη διαφήμιση. Το ξεκαθαρίζουμε σε τυχόν πονηρούς για να’μαστε συνεννοημένοι!
 
Στο άκουσμα δε του συγκεκριμένου σεναρίου όλοι εδώ σκέφτηκαμε το ίδιο ακριβώς πράγμα: «Εγώ ούτε ρεπόρτερ είμαι, ούτε οδηγάω αμάξι σαν τον Σωτήρη. Με τα πόδια μου είμαι!» Συνεπώς...
 
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ...ΛΑΤΡΕΙΑ!
 
 
DRAZA
 
ΥΓ: "Εκτός από το να κατουράμε, συνηθίζουμε να κάνουμε και κάτι ακόμα με το εργαλείο μας. Ό,τι ακριβώς είχατε γράψει πριν τρια χρόνια για τον Κέβιν στην εφημερίδα σας.
 
 
Αντί λοιπόν να κοιτάμε εμείς πίσω μας, καλύτερα να'ρθετε εσείς από μπροστά για να μην πάει χαμένο τίποτα." 
 
Αυτό μας ζήτησε να πούμε ένας εριστικός και κακοήθης φίλος. Απαράδεκτα πράγματα. Εμείς απ'την πλευρά μας θεωρούμε το σχόλιο χυδαίο και απρεπές, διαχωρίζουμε την θέση μας και ασφαλώς δεν υιοθετούμε το περιεχόμενό του. Ως παράδειγμα προς αποφυγή το παραθέτουμε ...για να'μαστε συνεννοημένοι!

Σχόλια

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

αψογο και αστείρευτο χιουμορ γαυρο γονεικης διαστασης .Τωρα το διαβασα και ζωντανεψε το συκωτι μου απ`τα γελια

Εικόνα DRAZA

αυτήν την αίσθηση του χιούμορ που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι δημοσιογράφοι του πρέπει να βλέπει ο κόσμος που τον στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα ...ακόμα και μερίδα του κόσμου του βάζελου που είτε συνεχίζει να τον κράζει είτε το έκανε μέχρι πρότινος και άλλαξε τροπάρι για προφανείς λόγους!

Εικόνα Ben

Να ξέρετε, παιδιά... Τη μέρα που βγάλατε το άρθρο, άρχισε η καλοκαιρινή μου άδεια, και σήμερα που γύρισα, το διάβασα και κοντέυει να μου βγει το νεφρό απ'τα γέλια, ειδικά εκεί με το βίντεο του Σερβετά.
Σοβαρά τώρα, αποκάλεσε ο ανώνυμος χούλιγκαν (κάτι σαν τον Άγνωστο Στρατιώτη) άλλους ανθρώπους "ψευτόμαγκες του πληκτρολογίου"; Μη με γελούν τα μάτια μου;

Εικόνα DRAZA

OΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΝΕ.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ'ΓΡΑΦΕ ΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ...ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΝΓΚΑ ΑΛΛΑ ΤΕΝΤΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΕΓΙΝΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΝΥΧΙ.

ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΜΗΝ ΤΑ ΡΩΤΑΣ.

Εικόνα koropi48

Απάντηση στις καθαρές απειλές τους: αν κάποιος πιστός βρει απόσπασμα από τα επίκαιρα την εποχή της χούντας, όταν σύσσωμη η ηγεσία μαζί με τους βασιλείς παρακολουθούσαν αγώνες στη λεωφόρο αλεξανδρας, ας το ανεβάσει. Όποιος βρει απόσπασμα των δηλώσεων Δραμουντάνη με τα παγωμένα μπαλάκια στις κληρώσεις, ας το δημοσιεύσει. Όποιος έχει στο αρχείο του φωτογραφία του Τριβέλα να κρατάει το τασάκι του Βαρδινογιάννη για να ρίχνει τη στάχτη του, να την αναρτήσει. Αν βρεθεί φωτό με το φασιστικό χαιρετισμό της ΝΟΠΟ στις κερκίδες, τον περιμένουμε. Όπως περιμένουμε και βιντεάκι με τις δηλώσεις της Δέσποινας Παπαδοπούλου για την πορεία μέχρι τον τελικό των εκλεκτών της χούντας. Και δημοσίευση για το φικικό με τους καταχτητές. Έτσι απαντάμε εμείς, αν και ξέρουμε πολύ καλά και τον "άλλο" τρόπο, που να εύχονται να μην δοκιμάσουν!!

Εικόνα petros1979gr

Εγώ τώρα που θα κατουράω που και τα 2 μπάνιο - wc είναι σε φωταγωγό? Να ξενοικιάσω ένα σπίτι που έχουμε που το μπάνιο του έχει μόνο αεριστήρα? Γάμωτο διλήμμτα αυγουστιάτικα!!!!!!!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!1
ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΟΠΟΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (REDPLANET, GAVROS, OLYMPIAKOS24) , ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΜΜΕΝΟ ΓΑΒΡΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ 21 ΒΑΖΕΛΟΙ 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΕΚΤΖΟΥ. ΤΩΡΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ Ή ΨΟΦΗΣΑΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥ ΓΚΥΖΗ - ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ) ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΟΤΣΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΙΝΗ!!!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!

Εικόνα DRAZA

Μες στο σπιτάκι τους!

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Με εκανες και γελασα.Ωραιος ο mad7.
Και επισης Τον βαζελα και αν γαμας τα αρχιδια σου χαλας!

Εικόνα DRAZA

Μεγάλη αλήθεια. Σέρνουν και αρρώστιες.

Για κάποια χρόνια φαινόταν πως είχαμε αποκλειστική σχέση.

Τώρα τι να το κάνεις ...έχει περάσει από τον πάτο τους δυο φορές ο πληθυσμός της Ινδίας.

Πάρτι κάνει όποιος τους βρίσκει.

Εικόνα mad7

ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΚΙ ΑΝ ΚΛΩΤΣΑΣ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ.

Εικόνα DRAZA

Και ρουφιάνοι...

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Γειαχαρανταν draza αλανι.
Ηθελες δεν ηθελες ρε κερατα με εβαλες στην πριζα.
Λιγο ακομα και θα εκοβα τα αχιδια μου να τα πεταξω στα σκυλια τα αδηλωτα.
Επιτελους ενα σαιτ γαυρικο,μαγκικο και με κατι παπαρια 10 κιλα το ενα.
Συνεχιστε δυνατα μαγκες.πρεπει να διαδοσουμε το σαιτ και στα νεοτερα τζιμανια.
Ετσι και δω γαυρακια light στο πεταλο με ταμπλετ και πατατακια στο χερι,και ματς μουτς με τη χαζογκομενα θα πεσω να πνιγω.
ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ!!!
ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ!!! Τι θυμηθηκα τωρα ρε πουστη..
Και για να μην ξεχνιομαστε,θα το γραφω συνεχως:
Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα DRAZA

Προσυπογράφω τα πάντα πλην της διάδοσης.

Την ίδια κάβλα είχα και στα πρώτα κομμάτια που σχολιάζομασταν και διαβαζόμασταν μεταξύ μας. Αυτά να δεις πόσο γούσταρα και γουστάρω.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Καλως σας βρισκω φιλε Σαββα.
Τι μου θυμησες τωρα παλικαρε?
Θυμαμαι που ειχε βρεθει ενας βαζελος τοτε στο πεταλο και παρολο που ειχε φερει τον πιτσιρικα του που ηταν γαυρακι,ο Αποστολας ο χοντρος τον εκανε να φυγει απο το γηπεδο!
Τρικαλα πολη καθαρη..πεταξτε τους λαγους στους καδους!!
Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα DRAZA

Μάθαμε και ολόκληρο το ψευδώνυμό σου.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Μαγκες ειστε απιστευτοι.Αλανια απο τα λιγα.Επιτελους ενα αυθεντικο σαιτ για γνησιους λαικους γαυρους.Απο σημερα δηλωνω φανατικος αναγνωστης.
Υ.Γ1) Χαιρομαι και καυλωνω σαν μουρλος με τη νεα γεννια των τρικαλινων γαυρων.
Τα παληκαρακια ειναι απιστευτοι μαγκες,και αν και 18-19αρηδες οι περισσοτεροι ειναι oldschool.
Υ.Γ2)Μακαρι να μου κατσει μια δουλιτσα στην πρωτευουσα για να βλεπω καθε δευτεροκυριακο την αρρωστεια..
Εχω βεβαια ενα γκομενακι απο Κηφισια μερια που μου λαδωνει το εργαλειο και με κανει να νιωθω σαν πασας ενιοτε,αλλα ειμαι και φιλοτιμος ο μαλακας και δεν θελω να μου τα ακουμπαει η μπουρζουαζια για να της τον ακουμπαω ρε πουτανα κοινωνια..

Χαιρετισματα σε ολους τους γνησιους ΛΑΙΚΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.

Εικόνα DRAZA

Καλώς ήρθες Σακαφλιά αλάνι! Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.

Αυτό το "γνήσιοι λαϊκοί γαύροι" μας έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα φίλε Σακαφλιά.

Το ξέρεις άλλωστε αυτό που λένε "γνήσιος λαϊκός με ένα κουπί να". Βλέπεις λοιπόν ότι ορισμένοι και ορισμένες γουστάρουν να κωλοτρίβονται στο κουπί. Και ενώ ενίοτε νιώθουμε κι εμείς σαν πασάδες ...δεν θέλουμε πολλά πολλά με δαύτους.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε Σακαφλιά από τα κατακόκκινα Τρίκαλα. Θυμάμαι που'χαμε πάει εκδρομή εκεί το 2000, στο ντεμπούτο του Χούτου και νόμιζα ότι είμαστε στον Πειραιά...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩ ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩ-ΕΞΩ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.

...ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΑΝΤΑ

Εικόνα savvas gridlock

Μπίλαρε είσαι αρρώστια ρε φίλε. Χαιρόμαστε όλοι που γράφεις εδώ...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΑΒΒΑ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤOΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΙΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΟΛΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑ Ο ΒΟΚΟΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΑΡΓΙΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΘΩΜΑΙΔΕΝΑ Η ΣΑΓΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΙΑΧΩΒΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΣΙΑ Η ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΑΒΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΣ!

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ-ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΑ, ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΕ.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΑΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΙ ΡΟΥΦΕΝ ΚΑΙ ΠΙΝΕΝ"

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΡΟΦΗΜΑΤΑ.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

TO ΔΙΑΠΥΡΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΣΠΛΙΤΣ ΣΠΛΑΤΣ

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχα, καλημέρα ρε γίγαντα Μπίλαρε, καλή Παναγιά σε όλο τον κόσμο.

Εικόνα Κωστας 7

Ρε Draza εμένα τώρα όλο αυτό το σκηνικό γιατί μου θυμίζει μια παλιά γκόμενα που είχα και την κεράτωνα και οταν την καταλάβαινε μου έλεγε ''Αν το ξανακάνεις θα δεις τι θα πάθεις'',ενίοτε το τράβαγε και παρακάτω και με ψιλό απειλουσε πως θα μου κάψει το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να αρπάζει κάτι ψηλές...εεεεεκεί όμως αυτή,αφού τις έτρωγε συνέχιζε τα ''Θα δεις τώρα τι θα σου κάνω...''.Μόλις κατάλαβα τι ειναι αυτό που θα μου κάνει,πίπα κώλο εμπλοκή,(μιλάμε τα γαμήσια του Σειρινακι μπροστά τους έμοιαζαν με δραματική ταινια)εθίστηκα στο να την κερατώνω και να την σβερκώνω.

υγ. Ξέρεις τι ειναι η γυναικεία περίοδο φίλε?Άσχημο πράγμα..
υγ2.Η κοπελιά που αναφέρω παραπάνω τυχαία τότε δούλευε security σε αποθήκες εκτροφείου λαγών στην περιοχή Abelogarden.Περίεργα πράγματα ρε φίλε.
υγ3.Σερβιετοφρουρε,κοίτα μην αρχίσουν τα σουβλατζιδικα,το ένα πίσω από το άλλο,να βαράει ΚΑΝΟΝΙ(εννοώ οικονομικά πάντα,μην παρεξηγηθώ)και δεν έχετε μετά από που θα παίρνετε τα ''Σουβλάκια σας'' και αναγκαστείτε να κάνετε οτι κάνουμε όλοι μας για να βγάλετε τα προς το ζην.Άντε κοπελαρα μου..

Εικόνα DRAZA

Αμ τα κοκορέτσια που τα βάζεις ...γενικά τα σουβλιστά τέλος πάντων!!

Ωραίες παρομοιώσεις πάντως.

Εικόνα red7neck

Αγαπητοί συντάκτες ένα πράγμα σας ζητώ...Μην σταματήσετε να τους ξεβρακώνετε! Φανταστείτε τι έχουν πάθει που μέχρι και η σιχαμένη τους κωλοφυλλάδα ασχολείται μαζί σας!

Γ Α Μ Ω ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ!

Εικόνα DRAZA

Έννοια σου αδερφέ.

Εικόνα Bad7

σωστος

Εικόνα serpe7

Μάγκες, τα θερμά μου συγχαρητήρια! Τους τσούξατε τόσο πολύ όλον αυτόν τον καιρό με ακλόνητες & εμπεριστατωμένες αποδείξεις για την μπόχα και τη βρωμιά της αμαρτωλής τους ιστορίας, που αποφάσισαν μέχρι και διαφήμιση να σας κάνουν στον πράσινο βόθρο. Συνεχίστε να καταγράφετε όλες τις αλήθειες. Ξέρω, έχετε άπειρη δουλειά ακόμα αλλά για τη βαζέλα μιλάμε, χρειάζονται τόννοι τόμων για τη δυσωδία τους.

Όσο για ΄σένα μικρή πράσινη πουτανίτσα του λαχανί μυγοφτύματος που γράφεις ανώνυμα ένα άρθρο και μιλάς μετά για μαγκιές του πληκτρολογίου... όσο για 'σάς μάλλον διότι είστε και πολλοί εκεί μέσα, ακούστε τι μπορείτε να κάνετε προς το παρόν. Καθήστε αναπαυτικά πάνω στην παλαμάρα του αρχιδάρα Βαγγέλαρου για την επόμενη 15ετία τουλάχιστον και απολαύστε το αργά και βασανιστικά μέχρι να πάει στο στομάχι και η τελευταία σταγόνα. Σας χαλάσαμε το πανηγυράκι το 2010 με τους Πολυτσιμπουκικούς, ε; Όλα εδώ πληρώνονται!

Χαρείτε όσο μπορείτε ακόμα με το αποκούμπι σας και τα αγγελοπουλάκια της αγαθοσύνης, αλλά έννοια σας κι έχει ο καιρός γυρίσματα. Ήδη έχετε χάσει τη μισή σας δύναμη και οι γούρλοι έχουν ήδη αρχίσει να ξυπνάνε. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θα μπείτε και στο στημένο πανηγυράκι του Σωλήνα ό,τι και να κάνετε. Σιχάματα του ελληνικού αθλητισμού που πιάνετε στο στόμα σας τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, μέχρι κι απ' τα αυτιά θα σας βγει. Στον πάτο θα πάτε παντού γιατί αργά ή γρήγορα όλα πληρώνονται σε αυτήν τη ζωή.

Εικόνα DRAZA

"Μάγκες, τα θερμά μου συγχαρητήρια! Τους τσούξατε τόσο πολύ όλον αυτόν τον καιρό με ακλόνητες & εμπεριστατωμένες αποδείξεις για την μπόχα και τη βρωμιά της αμαρτωλής τους ιστορίας, που αποφάσισαν μέχρι και διαφήμιση να σας κάνουν στον πράσινο βόθρο. Συνεχίστε να καταγράφετε όλες τις αλήθειες."

Το μόνο εύκολο είναι αυτό για εμάς αδερφέ.

Ευχαριστούμε για τα πολύ καλά λόγια.

Εικόνα TROUMPAS

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ RATM ΠΡΑΣΙΝΟΠΟΥΣΤΑ..ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΜA

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Εικόνα Spiros Legend

Μα πως να εχουμε προσωπικα,οταν δεν ξερουμε ή τελος παντων και καποιοι που ξερουν δεν δινουν-ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΕΤΣΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ?-(Το ονομα Μαυροκουκουλακηδες αλλοι εχουν το προνομιο να το εχουν και ξερουμε ολοι πως δημιουργουνται τα επιθετα απο ιδιοτητες και κατορθωματα καποιων ανθρωπων...)τους αναντρους που απειλουν(και καλα...)ανωνυμα απο μια στηλη που αν ζουσε ο Δασκαλος τους,ο Γκεμπελς,θα καταλαβαινε ποσο λιγος υπηρξε μπροστα στους απογονους και συνεχιστες του...Για να υπαρξουν προσωπικα,πρεπει ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ,τοτε αλλαζει το πραγμα,ξερεις με ποιον εχεις να κανεις και φερεσαι αναλογα,σεβομενος οτι λεει την αποψη του ο συγκεκριμενος ανθρωπος...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ οπαδοι ειμαστε,ΟΧΙ Δημοσιογραφοι,δεν οφειλουμε να δειχνουμε ταυτοτητα σε οτι λεμε,ταυτοτητα επιτασσει η Δημοσιογραφικη Δεοντολογια(αντε τωρα να εξηγησεις σε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ τι ειναι αυτο...)Για μας ολους,πιστευω,ειναι καθαρα το θεμα Ολυμπιακος-Παναθηναικος,αν ειχε αλλο Προεδρο στο μπασκετ ο βαζελος θα ασχολουμασταν με αυτον,τωρα ειναι αυτος που ειναι και κρινεται αναλογως...ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΣ ΨΑΧΤΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και αν δεν βρουν την ακρη ας ρωτησουν Καλκαβουρα,Βετακη,Ασπρουλια μηπως γνωριζουν τον ηθικο αυτουργο των ξυλοδαρμων τους...Αληθεια,ακομα ψαχνει η Δικαιοσυνη?Θα ψαχνει πολυ καιρο ακομα...

Εικόνα DRAZA

Υπάρχουν κι άλλοι που και δάρθηκαν και απειλήθηκαν και δεν βγήκε προς τα έξω ποτέ.

Και δικοί μας δημοσιογράφοι έχουν "ενοχληθεί" αφού πρώτα ενόχλησαν με τα γραφέντα τους.

Κερδίζει άραγε ο καλύτερος;;; Λέω εγώ τώρα ...κρίμα μόνο που έκλεισε το thrylos.gr

Tώρα όσον αφορά τους ηθικούς αυτουργούς προφανώς και δεν γνωρίζω ούτε και σκοπεύω να κατηγορήσω κάποιον.

Τα'παμε και στο άρθρο ...μακριά από εμάς αυτά.

Εικόνα Spiros Legend

Οι δωρεές στην Αστυνομία πώς πανε?Εχουμε καμια νέα Εθνική Ευεργεσία?Τέτοιοι Ευεργέτες σπανίζουν,εικόνισμα πρέπει να τους κάνουμε,η προσφορά κάποιων στην Ελλάδα ανεκτίμητη.Και κυρίως ανιδιοτελης!Χωρίς προσδοκία ανταλλάγματος!Και πληρώνουν και τους φόρους τους μέχρι τελευταίο cent!Εσείς δεν υιοθετείτε,εγώ υιοθετώ μια χαρά τα γραφόμενά μου,εξάλλου μιλάμε για προσφορά στην Πατρίδα,ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε.Είπαμε,θα περιμένουμε την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη...

Εικόνα DRAZA

Και κάποιοι -ορισμένοι από αυτούς βάζελοι τους δυσφημούν- και τους κράζουν. Άκου πράματα.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

ΠΟΣΟ ΤΖΟΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΙΣ ΒΑΖΕΛΕΣ.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ!

Υ.Γ ΣΤΑΝΤΑΡ ΦΤΑΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ :p

Εικόνα DRAZA

Μα εκεί φαίνεται ο αντίκτυπος. Πού αλλού να φανεί;; Στα 1100 φύλλα που πουλάει η Πράσινη;;

Ωστόσο η προσπάθεια για διαφήμιση ήταν φιλότιμη και την αναγνωρίζουμε.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

* ΤΖΟΥΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑΣΣ...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΑΔΕΡΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΆΦΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΑΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΡΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΛΕΜΕ!

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ Ε;;;;;;;;;;;

Εικόνα DRAZA

ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΝ!

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕΣΑ