ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: ''ΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ...''



Πρόσωπο των τελευταίων μηνών στις εξελίξεις στην πολιτική ζωή του τόπου χαρακτηρίζεται αναμφίβολα ο Τάκης Μπαλτάκος. Σήμερα θα θυμηθούμε μία συνέντευξή του από τα παλιά, την περίοδο που εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟ. Δεκέμβριος του 2003 και με αφορμή το υπό ανέγερση Νέο Γήπεδο Καραϊσκάκη, τα ΜΜΕ του ΠΑΟ έχουν ξεκινήσει μία εκστρατεία λάσπης εις βάρους του Θρύλου και πίεσης προς την Πολιτεία, ώστε να υποκύψει στις απαιτήσεις τους για ''ισότιμη λύση'' στο θέμα του γηπέδου. Καμία ισότιμη λύση φυσικά δεν έψαχναν, αφού δεν έβαζαν λεφτά όπως ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ από την τσέπη τους, αλλά κάτι έπρεπε να πουν, μπας και πείσουν τους τότε κυβερνώντες να ανοίξουν το πουγκί και να δώσουν κι άλλα κρατικά χρήματα στην Πανάθα. Παράλληλα, με αφορμή το γηπεδικό και την ξηρασία τίτλων του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ, στην επιφάνεια είχε βγει η παλαιά κόντρα Βαρδινογιάννηδων-Γιαννακόπουλων, σχετικά με το ποιος θα ''έτρεχε'' καλύτερα την ΠΑΕ ΠΑΟ. Μπροστάρηδες φυσικά αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ, που συχνά-πυκνά φώναζαν το ''Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ''. Έτσι, διάφοροι παράγοντες του ΠΑΟ παραχωρούσαν συνεντεύξεις στα πάντοτε πρόθυμα ΜΜΕ, με τις οποίες τοποθετούνταν στις εξελίξεις στα θέματα του ΠΑΟ. Μία τέτοια συνέντευξη έδωσε και ο Τάκης Μπαλτάκος στο δημοσιογράφο της ''Αθλητικής Ηχούς'' Νίκο Μπουρλάκη. Ο Μπαλτάκος συνεργαζόταν μεν με τους Γιαννακόπουλους στην ΚΑΕ ΠΑΟ εκείνη την περίοδο, είχε όμως πολύ καλές σχέσεις και με τους Βαρδινογιάννηδες, αφού ο ''καπετάνιος'' τον είχε φέρει για πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο το 1989. Ήταν λοιπόν κάτι σαν ''γεφυροποιός'' στη σύγκρουση των δύο πλευρών. Ας διαβάσουμε το τι είπε (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 7-12-2003
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Εστιάζουμε εδώ.
 

 

 
Δημοσιογράφος: Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, καταπολέμησε την εις βάρος του κατάσταση όταν ''θωρακίστηκε'' αγωνιστικά με τα μεγάλα ονόματα; Έτσι έγινε μάλλον ανέγγιχτος, υποθέτω.
Τάκης Μπαλτάκος: Δεν είναι αλήθεια αυτό... Όσα μεγάλα ονόματα κι αν έχεις, δεν πρόκειται να πας καλά στον ελληνικό χώρο από την στιγμή που η διοργανώτρια αρχή και η ομοσπονδία διάκεινται αρνητικά. Απόδειξη τούτου είναι ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου έφερε μεγάλα ονόματα την πρώτη χρονιά, αλλά πρωτάθλημα πήρε ο Παναθηναϊκός το 1998!
Δημοσιογράφος: Δηλαδή αν δεν καταπολεμήσεις το εχθρικό κλίμα από τη διοργανώτρια αρχή δεν γίνεται τίποτα.
Τάκης Μπαλτάκος: Μα εκεί έγινε όλη η δουλειά...

 
Ελπίζουμε να διαβάσουν προσεκτικά τα παραπάνω αρκετοί αυτοαποκαλούμενοι ''μπασκετικοί Ολυμπιακοί'', που πιστεύουν ότι πρέπει να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην Ευρωλίγκα και προπονητή το Σιζέφκσι ή το Φιλ Τζάκσον, για να κερδίσουμε τον Ανάργυρο Πεδουλάκη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Οτι πιο εκνευριστικο η ονομασια μπασκετικος Ολυμπιακος!

Εικόνα trelodoctor73

Από τους πλέον ρυπαρούς τύπους, μέσα σε κάθε μαύρο παρασκήνιο πολίτικο, αθλητικό και εκκλησιαστικό...η ντροπή της δικηγορίας και της Μάνης είναι ο τύπος...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

KAI O BAZEΛΟΛΙΑΚΟΣ Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΖΕΛΑΣ!!!!!!!! ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΒΙΒΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!

Εικόνα Spiros Legend

Τι να σου κανει ενα βιβλιο,τι να πρωτοχωρεσει?Εδω μιλαμε για 50τομη Εγκυκλοπαιδεια και παλι μπορει να μην χωρεσει ολες τις ΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΕΣ των σιχαμενων σε ολα τα σπορ...Εδω ο Μπαλτακος λεει οτι αυτο που πανηγυρισε πιο πολυ ηταν το κλεμμενο Πρωταθλητριων της Μπαρτσελονα στο Παρισι,που αντι να κρυφτουνε απο προσωπου Γης που τους εκραζε ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ για την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΛΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ αυτοι πανηγυριζαν λες και δεν συμβαινει τιποτα...Αν υπαρχουν 100 τροποι για να κατακτησεις κατι,99 νομιμοι και 1 πουστικος,αυτοι τον τελευταιο θα διαλεξουν,αλλιως δεν το ευχαριστιουνται...Οτι δεν ειναι στον απολυτο ελεγχο τους για να το βρωμιζουν,το βαφτιζουν Παραγκα του αντιπαλου,οταν ζητουν 50-50,εννοουν 50 υπερ τους και 50 εναντιον του αντιπαλου! ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ 25 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ,ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!Και αυτο λεει ειναι ισοτιμη λυση με οτι εγινε στο Καραισκακη!ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΚΙ ΑΝ ΚΛΩΤΣΑΣ,ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ! Υ.Γ.Τελικα με τα 9 εκατομμυρια ευρω του Σγουρού ειχανε δεν ειχανε πραγματοποιησανε την <<ΙΣΟΤΙΜΗ>>λυση του γηπεδικου,και που εισαι ακομα,κατι θα βρουν για να κλεψουν και αλλα λεφτα για να συμμαζεψουν το αχουρι της Λαγοφλωρου...

Εικόνα nmavronas

επιχειρημα βαζελικό για το γήπεδο= ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ [ Εννοεί την Λεωφόρο που ανήκει στο δήμο] ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑϊΣΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...

Εικόνα mike the red

Σαββα προσεχτε,θα σας δειρει η πρασινοφρουριτσα.

Εικόνα savvas gridlock

Σκεφτόμαστε να το κλείσουμε το site.

Εικόνα Mike_7

Ποιό είναι το πρόβλημά τους εκεί στην σκατοφυλλάδα? Άκου εκεί να απειλούν και ανοιχτά....τα σαπάκια!!!!!